HUSK Generalforsamling Man. 19. Marts kl. 19.30 i Stoholm Fritids og Kulturcenter                                                                                 HUSK Generalforsamling Man. 19. Marts kl. 19.30 i Stoholm Fritids og Kulturcenter
Den 06-11-2017

SIF-Fodbold sluttede af med sejr

Fodbold – serie 2 for herrer

Lemvig GF – Stoholm IF 2-3 (0-1)

Målscorere for SIF:

0-1 v. Mark Dalgaard Svendsen (11. minut)

0-2 v. Emil Helligsø (48. minut)

0-3 v. Nicolaj Christensen (60. minut)

 

Efter et meget udfordrende efterår sluttede alt i fryd og gammen for SIF-Fodbolds serie 2 oprykkere. Helt frem til overtiden i den 13. match hjemme mod Koldby/Hørdum lignede det ellers en mulig afsluttende skæbnekamp ude mod Lemvig i 14. og sidste kamp. Men i den absolutte slutfase mod Koldby/Hørdum lykkedes det som bekendt at vinde med 3-1, og dermed var der ikke nervøsitet inden udflugten til Lemvig lørdag eftermiddag.

Og så kunne stoholmerne minsandten hjemføre en 3-2 sejr, og da Hurup samtidig kun spillede uafgjort med MorsØ, ja, så hoppede SIF’erne såmænd op på 5. pladsen med absolut godkendte 17 point.

Det lignede længe en sikker sejr til fjandboerne, der via 1-0 ved pausen gik på 3-0 efter cirka en times spil – målene scoret af Mark Dalgaard Svendsen, Emil Helligsø og Nicolaj Christensen i nævnte rækkefølge. Men herefter kom hjemmeholdet med igen, og på mål i det 70. og 81. minut blev der skabt solid spænding, men SIF’erne kørte sejren hjem, og det glædede naturligvis afgående træner Niels R. Jensen.

 • Jeg er simpelthen så glad og lettet over, at vi reddede os. Det havde virkelig været ærgerligt og surt, hvis vi havde kastet forårets flotte oprykning væk, men niveauet i serie 2 er bare så højt, at man ikke får point, hvis ikke indstillingen er helt på plads. Vores træningsindsats her i efteråret har været godkendt – til gengæld har der til tider været for tynde afbud til kampene, og det skal gerne forbedres næste år. Nu fik vi sluttet godt af, og det glæder vi os i den grad over – og dejligt at hoppe op på 5. pladsen i sidste runde, fortalte altså Niels R. Jensen, der sammen med seniorafdelingen sluttede lørdagen af med afslutningsfest.
 • Emil Helligsø fik på en god 2. halvleg de fleste fidusstemmer efterfølgende, og selvom kampen ikke betød noget, så var busturen hjem trods alt noget sjovere, når vi vandt – sådan er det altså bare – det er nu engang sjovest at vinde. Jeg ser med stor spænding frem mod 2018, hvor Martin Trankjær overtager – jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt, lød det afslutningsvis fra Niels R. Jensen.
Den 30-10-2017

Højt humør i Stoholm IF-Fodbold

 

 

Fodbold – serie 2 for herrer

Stoholm IF – Koldby/Hørdum IF 3-1 (0-0)

Målscorere for SIF:

1-1 v. Mark Dalgaard Svendsen (65. minut)

2-1 v. Nicolaj Christensen (91. minut)

3-1 v. Flemming Bennedsgaard (95. minut)

 

Der var dømt neglebidende spænding søndag eftermiddag på Karlsen Arena i Stoholm, hvor SIF-Fodbold skulle forsøge at sikre sig en ny sæson i serie 2. En dårlig stime på 3 nederlag i rap havde gjort, at SIF’erne var kommet faretruende tæt på nedrykningsstregen, og hvis Lemvig vandt i Holstebro samtidig med et nederlag til stoholmerne hjemme mod topholdet fra Koldby/Hørdum – ja, så ville der blive decideret nedrykningsfinale i sidste spillerunde i Lemvig.

Og skulle Stoholm til den kamp med 4 nederlag i træk, mens Lemvig i så fald ville have 2 sejre i rap – så kunne det nemt gå hen og blive en barsk afslutning. Med en halv time tilbage af søndagens opgør indløb resultatet fra Holstebro, og her havde Lemvig skabt overraskelsen ved at vinde med 2-1 – derfor skulle der som minimum et point på kontoen, hvis eksistensen skulle sikres.

OG – knap var resultatet fra Holstebro kommet, før hjemmeholdet efter cirka en times spil kom bagud med 0-1. Det var faktisk ikke helt fortjent, for SIF havde spillet en fin 1. halvleg på en meget blød bane, der efterhånden trænger til en kamppause. Det var en tæt første time, men thyboerne kom altså i front på en dag, hvor SIF-truppen var presset – men der blev virkelig arbejdet stenhårdt og stor ros for det.

Allan Søndergaard – en klubmand ud over det sædvanlige – hjalp til igen, og denne gang blev han sat i målet i Rasmus Højbjerg og Casper Drensborgs fravær. Defensiven bestod af Morten Konradsen, Per ”Unge” Jensen, Morten Bigum og Daniel Bøgh Pedersen, mens midtbanen var Bo Pedersen, Morten Groth, Dennis Fangel og Steffen Olesen + derudover Flemming Bennedsgaard og Mark Dalgaard Svendsen – og så var Asbjørn Lyhne og Nicolaj Christensen på bænken.

Umiddelbart efter thyboernes føringsmål satte Mark Dalgaard Svendsen den livsvigtige udligning i nettet, og så fulgte ellers et højdramatisk sidste kvarter.

I det 75. minut begik Morten Konradsen et indiskutabelt straffespark, og her var SIF heldige med, at Konradsen end ikke fik en advarsel af dommer Henrik Junge – han lignede bagerste mand, da forseelsen blev begået. Og SIF var i forvejen i undertal på grund af et gult kort til Flemming Bennedsgaard. Men dagens mand i skysovs – Allan Søndergaard – dykkede ned og reddede straffesparket – en scoring til Koldby/Hørdum her havde med stor sandsynlighed betydet nederlag og dermed stordrama i Lemvig i sidste runde.

Nu kunne SIF trække tiden ved enhver given lejlighed, men på grund af en skade til gæsterne vidste fjandboerne, at der som minimum ville blive lagt 5 minutter til, og tiden sneglede sig afsted. I det 87. minut var der en batalje mellem Mark Dalgaard Svendsen og en thybo, men Dalgaard Svendsen slap for videre tiltale – derimod fik Koldby/Hørdum-spilleren en advarsel for brok, og det lettede trykket fra udeholdet en smule.

OG – mens thyboerne pressede på for et sejrsmål, der kunne sende dem op på 2. pladsen, slog SIF til med en flot scoring af Nicolaj Christensen i overtiden, og jublen ville ingen ende tage. I det sidste sekund af den lange ekstratid lykkedes det så også for Flemming Bennedsgaard at skrabe bolden i nettet, da gæsternes målmand måtte give en retur på en Steffen Olesen-afslutning.

 • Pyha, det var så spændende, som det overhovedet kunne blive. I dag stempler alle ind, og der bliver virkelig ydet flot, selvom vi igen var mandskabsmæssigt udfordret. Jeg er så glad for, at det også hedder serie 2 til foråret, og det bliver meget spændende at følge Martin Trankjærs arbejde med truppen – jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt. Det er skønt, at vi ikke er tvunget til point på lørdag, men vi vil naturligvis gøre alt for at slutte godt af, kom det fra en tydelig lettet træner Niels R. Jensen, da der skulle gøres status efter de 90 (95) minutters strabadser.

Sidste kamp spilles altså i Lemvig på lørdag d. 4. november kl. 13.30 – og efterfølgende er der afslutningsfest for seniorerne i Stoholm IF-Fodbold.

Den 23-10-2017

SIF-Fodbold i nyt nederlag

Fodbold – serie 2 for herrer

Stoholm IF – Holstebro B 1-2 (1-1)

Målscorer for SIF:

 1. v. Kristian Svendsen i det 20. minut

Det begynder for alvor at stramme til for SIF-Fodbold i den tunge ende af serie 2. Senest blev det lørdag til det 3. nederlag i rap, og dermed er der på ingen måde sagt farvel til de to nedrykningspladser. Heldigvis for Stoholm tabte MorsØ – til gengæld vandt Lemvig, og hvis resultaterne i næste spillerunde går i mod stoholmerne, så kan mandskabet ende i en ren ”finale” i sidste spillerunde ude mod netop Lemvig.

Derfor var det særdeles kostbart for SIF’erne, at det ene point gled af hænde så sent som i det 87. minut – og hvad værre var – det var heller ikke fortjent, så det gjorde selvsagt ærgrelsen endnu større.

For selvom hjemmeholdet ikke spillede prangende, så skulle opgøret have kastet minimum et point af sig, men SIF’erne har altså bare svært ved at score i serie 2 – det har generelt været et problem i de sidste cirka 15 år, hvor holdet ofte har været et smut forbi netop serie 2, og her er man altså markant udfordret.

Derfor blev det kun til Kristian Svendsens flotte scoring omkring det 20. minut: Svendsen tog flot en svær aflevering med sig i feltet, og skuddet havde Holstebro-målmanden ingen chance for at redde. I forlængelsen heraf fik værterne underkendt et mål ved Emil Helligsø på grund af offside, og samme Helligsø brændte en kæmpechance, da Emil Blingedal ellers serverede bolden på et sølvfad. Holstebro besøgte også SIF-målet undervejs, og i det 35. minut kom udligningen, da en HB’er satte bolden resolut i nettet fra kanten af straffesparksfeltet.

I 2. halvleg bølgede det frem og tilbage – SIF havde de fleste tilløb – men det blev udeholdet, der tæt under mål satte den afgørende scoring ind i det 87. minut. I overtiden fik gæsterne et indirekte frispark i feltet, da målmand Rasmus Højbjerg samlede en tilbagelægning op, men forsøget blev afværget. Mere skete der desværre ikke for SIF’erne, og så kunne kampens udmærkede dommer Richard Nissen fløjte af. Der blev undervejs uddelt tre gule kort – heraf ramte de to SIF’ernes Morten Konradsen og Mark Dalgaard Svendsen.

 • Jeg er skuffet over vores spil, for jeg synes, vi laver alt for mange elementære fejl i vores boldomgang og i forbindelse med vores afleveringer. Vi har godt nok ramt en skidt stime på et meget uheldigt tidspunkt, og i øjeblikket er vi for meget afhængige af andre resultater, fordi vi ikke selv kan få point. Der skal gives ros til Rasmus Højbjerg, Anders Nybo og Daniel Bøgh Pedersen – de var vores bedste spillere – men et ærgerligt og skuffende nederlag, kom det fra SIF-træner Niels R. Jensen.

I den kommende runde venter der besøg af Koldby/Hørdum, der er placeret på rækkens 3. plads. Dermed er thyboerne blandt de 3 mandskaber, der har kørt sololøb i toppen her i efteråret – de øvrige er Holstebro samt Højslev Station, og i lørdags sikrede Højslev sig en fortjent og sikker oprykning til serie 1 – stort tillykke herfra til HIF’erne.

Dysten mod Koldby/Hørdum spilles på Karlsen Arena i Stoholm på søndag d. 29. oktober med kampstart kl. 13.30.

SIF-Fodbold på vej i pointnød

 

Fodbold – serie 2 for herrer

Hurup – Stoholm IF 3-0 (1-0)

 

Efter sejren i 9. runde ude over MorsØ åndede alt fred og idyl for Stoholm IF-Fodbolds mandskab i serie 2. Men her to runder senere er forspringet blev markant mindre, for morsingboerne har hentet 4 point, og SIF’erne har fået tæsk på samlet 0-9. Derfor kan det nu gå hen og blive en særdeles nervepirrende afslutning, og træner Niels R. Jensen er da også klar i mælet.

 • Jeg ved ikke, om spillerne tror, at vi er sikret, men så må de snart tage og vågne op. De sidste to kampe har været præget af tynde afbud, og det går simpelthen ikke i serie 2, for så taber man – så enkelt er det. Det er ikke godt nok i øjeblikket, og nu gælder det om at stemple ind, for ellers kan det altså komme til at hedde serie 3 til foråret, kom det fra Niels R. Jensen, da der skulle gøres status efter lørdagens strabadser i Thy.

SIF havde undervejs bestemt sine chancer, men hele efteråret har det til tider været endog meget svært for fjandboerne at finde vej til modstanderens netmasker, hvilket blot 11 mål i 11 kampe også bekræfter. Derfor tog thyboerne også en fortjent sejr hjem på 3-0 efter 1-0 ved pausen, men gæsterne havde muligheder undervejs – her kunne spillere som både Steffen Olesen og Emil Helligsø have scoret, men det skete altså ikke. De 90 minutter blev afviklet uden kort, og Niels R. Jensen roste efterfølgende dommer Peter Hyldahl Gertsen for at lede opgøret på fineste vis.

 • Hurup ville det mere end os, og de kæmpede forbilledligt, og vi blev rent faktisk decideret nedkæmpet, så vi kan ikke beklage os over nederlaget. Det var glædeligt, at Per ”Unge” Jensen var med igen efter en længere skadespause, og på grund af de mandskabsmæssige udfordringer var jeg nødt til at placere ham i midterforsvaret, og her gjorde han det så godt, at han var vores klart bedste spiller. Nu har jeg en klar forventning om, at alvoren nu er gået op for spillerne, men vi har et meget svært program, for i de næste 2 kampe gælder det nummer 2 og 3 på hjemmebane, så nu skal der virkelig ydes og arbejdes stenhårdt, sagde Niels R. Jensen.

Og det er korrekt – de næste to matcher er på hjemmebane mod de to tophold, der jagter Højslev Station – en jagt der dog ser ud til at være forgæves, for HIF’erne styrer mod en fortjent og sikker oprykning til serie 1.

I den kommende runde gælder det for SIF-Fodbold et møde mod Holstebro B hjemme på Karlsen Arena i Stoholm – kampen fløjtes op på lørdag d. 21. oktober kl. 13.30.

SIF-Fodbold fik stort nederlag

Fodbold – serie 2 for herrer

Stoholm IF – Højslev Station IF 0-6 (0-2)

 

Det blev bestemt ikke nogen rar oplevelse, da SIF-Fodbold lørdag fik besøg af naboerne fra Højslev Station på en regnfuld eftermiddag. HIF’erne er indiskutabelt kredsens bedste mandskab, og det er kun et spørgsmål om tid, før holdet matematisk har sikret sig oprykning til serie 1. Derfor blev det op ad bakke for et SIF-hold, der desværre havde afbud fra markante spillere – det skal dog ikke bruges som undskyldning, for selv med en fuldbesat trup ville det have været Sisyfos-arbejde for hjemmeholdet.

Det gik slag i slag i løbet af de 90 minutter, og selvom det aldrig er rart at tabe med markante 0-6, så skal værterne have ros for ikke at give op – trods modgangen. Det havde selvfølgelig set pænere ud, hvis det havde heddet for eksempel 0-3, da dommer John K. Pedersen fløjtede af, men i nærheden af point var SIF’erne aldrig på en dag, hvor dommeren selv måtte passe arbejdet, da der på grund af dommermangel ikke blev sendt linjedommere med ud til opgøret.

SIF kunne sagtens have scoret et mål undervejs – blandt andet havde Mark Dalgaard Svendsen en stor chance, og derudover blev Nicolaj Christensen snydt for et straffespark – men 0-6 var langt hen ad vejen et retvisende billede på forskellen på de to mandskaber, og allerede efter 30 sekunder ramte gæsterne stolpen, og så var tonen ligesom slået an.

Dog måtte HIF vente til det 27. minut med at få den første scoring – den blev så i øvrigt afløst af den anden minuttet efter - og i de sidste 45 minutter scorede udeholdet altså yderligere fire gange. Undervejs lavede både Morten Konradsen og Mathias Mark Olesen straffespark, som HIF udnyttede, og der var bestemt dumme fejl – men som sagt – Stoholm-spillerne fightede godkendt, og engang i mellem må man bare indrømme, at man har mødt overmagten.

 • Det gjorde naturligvis ondt på os, for det er aldrig sjovt at tabe med 0-6 – det ved alle. Nu gælder det om for os at få os rejst hurtigt muligt og se, om vi kan få vasket den her plet af. Jeg vil gerne fremhæve en spiller som Mark Dalgaard Svendsen, for han arbejdede stenhårdt i hele matchen, kom det fra SIF-træner Niels R. Jensen, der kunne se to gule kort i løbet af de 90 minutter – et til hvert hold – SIF’s ramte Flemming Bennedsgaard.

I næste runde skal SIF på udflugt til Thy, hvor Hurup tager i mod – det opgør fløjtes der op til kl. 14.30 på Hurup Stadion.

SIF-Fodbold vandt skæbnekamp

Fodbold – serie 2 for herrer

MorsØ – Stoholm IF 0-2 (0-2)

Målscorere for SIF:

17. minut 0-1 v. Morten Ulstrup

44. minut 0-2 v. Nicolaj Christensen (str.)

 

Der var tale om en decideret skæbnekamp eller 6-points kamp – kært barn har mange navne. Før kampen havde SIF-Fodbold 8 point på 6. pladsen, mens morsingboerne var placeret på den nedrykningsdømte 7. plads med 3 point. Dermed kunne enhver forstå vigtigheden i opgøret, og det blev heldigvis SIF’erne, der kunne trække sig ud af de 90 minutters strabadser med 3 point i sportstaskerne.

Vurderingen fra SIF-lejren var, at det var en såre fortjent sejr, der burde have været større, men stoholmerne har det notorisk svært ved at få sat bolden i nettet, så derfor ulmede en MorsØ-reducering hele tiden i baghovedet – den kom dog aldrig.

Dermed blev det ved de to scoringer, der faldt før pausen: Efter godt et kvarter nettede Morten Ulstrup, da han udnyttede en fejl i morsingboernes forsvar, og lige inden pausefløjtet fik Morten Groth tilkendt det straffespark, som Nicolaj Christensen satte sikkert i nettet.

Der var adskillige muligheder for at øge den føring, men spillere som blandt andet Emil Helligsøe, Morten Groth, Mark Dalgaard Svendsen og Emil Blingedal brændte chancer, der kunne/burde have givet flere mål til fjandboerne. Omvendt talte Stoholm-lejren to muligheder til hjemmeholdet – de var til gengæld også store, men i begge tilfælde var målmand Rasmus Højbjerg SIF’erne en god sidste skanse – MorsØ havde en stor chance i hver halvleg.

 • Pyha, det var godt nok en vigtig sejr, må vi sige. Alvoren var heldigvis gået op for alle, og der blev ydet godkendt hele vejen rundt, og så løb evigtunge Morten Groth på 42 år suverænt med de fleste fidusstemmer, da der efterfølgende skulle stemmes. Den her gevinst giver os et foreløbigt hul ned til MorsØ og Lemvig, men vi er ikke i sikkerhed endnu – men det lader sig ikke skjule, at det her giver lidt ro på, inden der venter os meget svære kampe, kom det fra SIF-træner Niels R. Jensen, der kunne se dommer Bent Fredholm afvikle en fejlfri og kortløs match.

Og det er korrekt, at der venter SIF’erne svære kampe, og den kommende weekend er bestemt ingen undtagelse. Her kommer naboerne fra Højslev Station på besøg – et hold der med stormskridt er på vej i serie 1. SIF er i den grad undertippet, og Niels R. Jensen skal have blandet kortene på den rigtige måde, hvis SIF skal kunne true naboerne. Der bliver fløjtet op til lokalopgør på Karlsen Arena i Stoholm på lørdag d. 7. oktober kl. 13.30.

SIF-Fodbold tabte kontroversiel kamp

 

 

Fodbold – serie 2 for herrer

Stoholm IF – Struer-Humlum 2-3 (2-2)

Målscorere for SIF:

 1. v. Nicolaj Christensen i det 35. minut

2-1 v. Mark Dalgaard Svendsen i det 43. minut

 

Et højst besynderligt forløb omkring placeringen af serie 2 kampen mellem Stoholm IF-Fodbold og Struer-Humlum fandt som udgangspunkt sin afslutning søndag eftermiddag på Karlsen Arena i Stoholm.

Her var SIF blev påtvunget at placere kampen efter en sagsgang i DBU Jyllands Appeludvalg, der nærmest fik formand Kent Falkenvig til at fremstå som ”Komiske Ali”, da han fik følgende spørgsmål i Viborg Folkeblad: ”Er der andre implicitte regler i DBU's regelsæt, man som frivillig leder skal forholde sig til”? Hertil lød svaret: ”Det er der da sikkert, men jeg kan ikke komme på nogen”. Det svar lader vi stå for sig selv – det kræver vist ikke yderligere kommentarer!

Tilbage til spillet på banen hvor SIF-Fodbold er ved at gøre det særdeles kritisk for sig selv, og nederlaget betød den 6. kamp i rap uden sejr, og det betyder naturligvis, at der stadig er overhængende nedrykningsfare, selvom Lemvig og MorsØ på 7. og 8. pladsen på nuværende tidspunkt ikke optjener ret mange point.

Men det gør SIF-Fodbold altså heller ikke, og der var ellers håb og tro på pointmulighed søndag eftermiddag, hvilket dog desværre ikke blev tilfældet. Det bølgede længe frem og tilbage, men ud fra chancefordelingen, så fik Struer en fortjent sejr med hjem.

Det var udeholdet, der kom i front efter en god halv time, da en angriber blev sendt afsted på kanten af offside, og han udplacerede sikkert Rasmus Højbjerg i SIF-målet. Men der skulle ikke gå lang tid, før Nicolaj Christensen havde udlignet, og det lignede en pauseføring til værterne, da Mark Dalgaard Svendsen fik prikket bolden i nettet kort før pausen. Men det var en spand kold vand i hovedet på SIF’erne, at udeholdet nåede at udligne før dommer Thomas Præstegaard fløjtede til pause.

Og endnu en dukkert fulgte umiddelbart efter starten på 2. halvleg, for her scorede Struer-Humlum nemlig efter et hjørnespark.

Mere blev der så ikke scoret i en 2. halvleg, hvor Struer havde 2-3 kæmpechancer, og her var Rasmus Højbjerg i den grad SIF’erne en god målmand. Omvendt lykkedes det for SIF at få overtaget i det sidste kvarter, hvor bolden blev spillet godt rundt, men desværre var der ikke gevinst, og således ebbede den kortløse match ud.

 • Det er ved at være mega frustrerende, for nu er vi havnet i en stime, hvor spillerne er ramt på selvtilliden, og troen på sejr er lille. Det hul skal vi meget gerne op af, for der venter os et meget svært slutprogram, hvor vi blandt andet har de 3 suveræne tophold, og det bliver meget svære kampe. Vi har fået for lidt ud af vores sidste 2 hjemmekampe mod Lemvig og Struer-Humlum, og det gør ondt, men når det er sagt, så skal spillerne have ros for igen at levere en godkendt spillemæssig indsats, men vi laver for kostbare fejl i de to målfelter, hvor kampene skal afgøres, konstaterede SIF-træner Niels R. Jensen. Efterfølgende må det have været et godt bud, at spillere som Rasmus Højbjerg og Emil Rauff har budt ind på fidusstemmerne efter de 90 minutters strabadser.

OG – nu venter der en decideret skæbnekamp for SIF i den kommende runde, hvor det på udebane gælder et møde mellem rækkens nummer 6 og 7, når SIF gæster Mors for at møde MorsØ. Det er i sandhed en 6-points kamp, så spændende bliver det at se, om Niels R. Jensens tropper har forstået alvoren inden dysten, der afvikles på Mors på søndag d. 1. oktober kl. 14.00.

Målløs affære i Stoholm

Fodbold – serie 2 for herrer

Stoholm IF – Lemvig 0-0

 

Det sluttede, som det begyndte, da Stoholm IF-Fodbold i lørdags på hjemmebane mødte bundproppen fra Lemvig. Inden kampen havde modstanderen tabt de første 6 kampe, så derfor var der håb og tro på en sejr i Stoholm-lejren. Men den kom desværre ikke, og dermed er SIF-Fodbold stadig involveret i slagsmålet om at undgå 7. og 8. pladsen.

Den klare vurdering efterfølgende var dog, at det burde være blevet til en hjemmesejr, for SIF’erne sad solidt på både spil- og chancefordelingen. Men bolden skal jo altså i nettet, og det kom den ikke, selvom der undervejs var store muligheder til folk som Kristian Svendsen, Flemming Bennedsgaard, Nicolaj Christensen, Mark Dalgaard Svendsen og Emil Helligsø. Enkelte af chancerne var endda så store, at der kunne/burde være scoret, så derfor ærgrede træner Niels R. Jensen sig selvsagt meget efterfølgende.

 • Vi var igen hårdt ramt mandskabsmæssigt, og ydermere måtte Per ”Unge” Jensen gå ud allerede efter 20 minutters spil, og det ser ikke for godt ud med den lyskeskade, som han døjer med. Men stor ros til alle mine spillere, for vi gjorde det absolut godkendt, men vi har i den grad svært ved at få scoret, så det er klart, at det gør ondt på os. Vi burde helt klart have vundet, så derfor føltes det næsten som et nederlag, da vi sad i omklædningsrummet bagefter. Men der er ikke andet at gøre end at komme op på hesten igen, sagde Niels R. Jensen, der så noget så usædvanligt som far-søn på banen i skikkelse af Aksel Klausen og farmand Mikkel.

SIF-defensiven havde fuldstændig styr på Lemvig-offensiven, og det var da også forsvarsspiller Daniel Bøgh Pedersen, der løb med de fleste fidusstemmer i afstemningen efter de 90 minutters strabadser.

Ud over far-søn på banen var der andre lidt usædvanlige ”ting”. Dommertrioen bestod af to kvinder, hvoraf Fie Bruun styrede løjerne, mens det mandlige islæt var rutinerede Jan Dahl. Der blev undervejs givet tre gule kort, hvor hjemmeholdet fik det ene ved Aksel Klausen.

Det massive regnvejr lørdag eftermiddag gjorde bestemt ikke gavn på Karlsen Arena i Stoholm. Først var der serie 5 kamp 13.30, og det betød en meget ramt bane, da serie 2 kampen startede 15.30, og det blev bestemt ikke bedre i løbet af opgøret, hvor der visse steder nærmest stod blank vand. Næste match er endnu ikke på plads, og det skyldes et indtil videre absurd forløb: Struer-Humlum har tvunget kampen i gennem til søndag d. 24. september, men SIF-Fodbold har anket den afgørelse til DBU Jyllands Appeludvalg, da man er overbevist om, at man har retten på sin side i forhold til placering af dysten lørdag d. 23. september, og forventningen må være, at der meget snart kommer en afgørelse.

Stoholm IF-Fodbold tabte i Thy

Fodbold – serie 2 for herrer

Koldby/Hørdum – Stoholm IF 2-0 (2-0)

 

Det var med lidt bange anelser, at Stoholm IF-Fodbold drog på langfart søndag eftermiddag, hvor det på udebane gjaldt mødet med rækkens duks – nemlig Koldby/Hørdum på Hørdum Stadion. Niels R. Jensens tropper er markant udfordret i øjeblikket med skader på centrale pladser, og derfor var det et særdeles afbudsramt mandskab, der tog turen til Thy.

Og lad det være sagt med det samme – hjemmeholdet tog en fortjent sejr, men SIF’erne spillede igen fornuftigt med, men holdet har det til tider svært i den offensive del, mens defensiven oftest står udmærket. Dog fik fjandboerne en mareridtsagtig start, for allerede i det 3. minut røg et missil op i målhjørnet uden chance for Rasmus Højbjerg i SIF-målet, og knap var der gået et kvarter, før der stod 2-0 – her burde SIF-defensiven ifølge SIF-træneren dog have afværget situationen, men det skete altså desværre ikke.

Mere skete der rent faktisk ikke på målkontoen resten af opgøret – SIF havde spredte muligheder undervejs, men det var thyboerne, der var i teten, og i det 75. minut begik Christoffer Mikkelsen straffespark, men det klarede Rasmus Højbjerg i stor stil.

Ellers var det beklagelige, at Emil Blingedal – igen ifølge SIF-træner Niels R. Jensen – fik to meget tynde advarsler, og det resulterede så i et rødt kort, og dermed har Blingedal karantæne i næste match. Det røde kort faldt allerede i det 65. minut, men her prøvede SIF så for første gang den helt nye regel med, at man efter de sidste 10 minutters udvisning må sætte en ny spiller ind (naturligvis ikke spilleren med det røde kort), så derfor sluttede SIF’erne altså med 11 spillere på banen.

 • Vi følte godt nok en del dommermodgang, hvor alle tvivlskendelserne gik til Koldby/Hørdums fordel. Men sådan er det engang i mellem og spille i Thy, kom det fra Niels R. Jensen, der så en flot spillende Mathias Mark Olesen gøre det så godt i midterforsvaret, at han tog sig af langt de fleste fidusstemmer, da der efterfølgende skulle stemmes.

Nu er SIF i den grad kommet ned på jorden igen, men tre udekampe mod de klart bedste hold i kredsen – Højslev Station, Holstebro B. og Koldby/Hørdum – var heller ikke som udgangspunkt afsat som værende bidragende til pointkontoen.

Nu gælder det så til gengæld 3 meget vigtige kampe – hjemmebane mod Lemvig og Struer-Humlum samt en udekamp mod MorsØ. Første del af den tretrinsraket spilles på lørdag d. 16. september hjemme mod Lemvig med kampstart kl. 15.30 på Karlsen Arena. 

SIF-Fodbold tabte på sent mål

Fodbold – serie 2 for herrer

Holstebro B – Stoholm IF 3-2 (1-2)

Målscorer for Stoholm IF-Fodbold:

Per ”Unge” Jensen til både 0-1 og 1-2

 

SIF var i den grad undertippet, da mandskabet sent søndag eftermiddag gæstede Idrætscenter Vest for at møde Holstebro B. Men ganske overraskende formåede det afbudsramte hold at levere en gedigen indsats, der indtil det 88. minut rakte til point.

Derfor var det også en ærgerlig træner Niels R. Jensen, der efterfølgende gjorde status.

 • 2-2 ville have været et kæmperesultat for os – nu står vi i stedet med et sent og dermed surt nederlag i sportstaskerne – det er lidt svært at sluge. Når vi får de 90 minutter lidt på afstand, så vil vi være stolte over, at vi formåede at yde så god modstand, men det kan jo bare ikke aflæses på stillingen. Men ingen tvivl om at jeg gerne vil rose alle mine spillere, for de kæmpede som små vilde heste i samtlige 90 minutter, kom det fra Jensen.

Selvsamme Jensen har tidligere klaget over effektiviteten foran mål, men den fejlede bestemt ikke noget søndag. Markante Per ”Unge” Jensen sørgede med to flotte scoringer for, at SIF’erne stort set havde 100% udnyttelse i en 1. halvleg, hvor HB’erne fik udlignet til 1-1 omkring den halve time – SIF’ernes to mål faldt i det 25. og 40. minut.

I de sidste 45 minutter pressede hjemmeholdet på, og udligningen faldt efter cirka en times spil. Herefter havde værterne bolden mest, og det var ikke nogen overraskelse, at Holstebro-spillerne var i bedre form – desværre gav det så et sent sejrsmål i det 88. minut.

 • Vi formåede faktisk at få en chance til Emil Rauff til allersidst efter forarbejde af Mark Dalgaard Svendsen, men muligheden blev ikke udnyttet. Og så er jeg helt med på, at alle regler i Fodbold-Danmark stort set kun tilgodeser de store klubber, men jeg har altså svært ved at se det rimelige i, at Holstebros Danmarksseriehold kan spille kl. 13.00 på Stadion, og her bruger de undervejs nogle helt unge spillere, som så må tage ud og spille på serie 2 holdet senere på dagen. Det er ulige vilkår, men der er jo ikke noget at gøre ved det, kom det fra Niels R. Jensen.

Han så Per ”Unge” Jensen og Morten Groth i markante roller på SIF-mandskabet, og så roste SIF-træneren i øvrigt dommer Arnt Nørgaard for en god præstation uden brug af kort.

SIF’erne er udfordret i øjeblikket, og i næste runde er holdet igen solidt undertippet, når truppen på udebane skal møde rækkens duks fra Koldby/Hørdum – kampen spilles på søndag d. 10. september med start på Hørdum Stadion kl. 15.00.

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside