Stoholm sluttede med et nederlag

Fodbold – serie 4 for herrer

Vinderup IK – Stoholm IF 2-0 (1-0)

 

Stoholm IF-Fodbold sluttede efterårssæsonen med et nederlag til Vinderup, der allerede før kampen havde sikret sig oprykning og dermed avancement til serie 3. Stoholmerne slutter på en 3. plads, og det var også på plads inden opgøret, der blev afviklet på lysbanen i Vinderup fredag aften, og det var dommer Kenny Abildgaard Nielsen, der passede fløjten, og det gjorde han i øvrigt helt uden brug af kort i en fredelig affære.

Efterfølgende havde afgående træner Niels R. Jensen følgende kommentarer.

  • Der er som sådan ikke så meget at fortælle om årets sidste dyst, men jeg vil dog rose spillerne for at yde en absolut godkendt og helhjertet indsats. De eneste rutinerede vi havde med var målmand Rasmus Højbjerg samt Thorbjørn Eriksen og Flemming Bennedsgaard, men alle skal som sagt have kredit for en værdig afslutning på efterårssæsonen, og vi spillede en fin kamp. Jeg vil dog også være ærlig og sige, at jeg synes, det har været op ad bakke her i efteråret, og Allan Søndergaard og jeg har brugt rigtig meget tid ved telefonen og alt for lidt på træningsbanen. Jeg håber, at det bliver mere positivt til foråret, kom det afslutningsvis fra Niels R. Jensen, der som bestyrelsesmedlem kunne meddele, at det bliver den nuværende ansvarlige for 2. holdet – Lasse Toft Pedersen – der overtager tøjlerne i 2022.

SIF stred godt i mod, men Vinderup – der fuldt fortjent har sikret sig oprykningen – nettede i henholdsvis det 35. og 80. minut, og det betød altså, at SIF ikke fik flere point på kontoen i denne omgang. Dermed kan der gøres status, og de 14 kampe gav 25 point via 8 sejre, en uafgjort og 5 nederlag. Målscoreren er positiv og hedder 23-20, og det hedder i sagens natur også serie 4 til foråret, hvor det selvsagt også er håbet, at 2. holdet kan bibeholdes – det bliver så i serie 5, da serie 6 er lukket ned.

Lørdag aften var der så seniorafslutning i forbindelse med den store halfest, der blev afholdt som afslutning på Stoholm Skummesterskaberne, der blev afholdt hele lørdag, og her fejlede stemningen bestemt ikke noget.

Stoholm vandt i Glyngøre

Fodbold – serie 4 for herrer

Sallingsund FC – Stoholm IF 2-3 (0-2)

Målscorere for SIF:

0 - 1 v. Rasmus Christensen (30. min. – str.)

0 - 2 v. Nicolaj Christensen (40. min.)

0 - 3 v. Marcus Fruergaard (50. min.)

 

Stoholm IF-Fodbolds mandskab i serie 4 fik vendt en dårlig form på to nederlag i træk, da holdet fredag aften gæstede lysbanen i Glyngøre – her tog den ukrainske Sallingsund-trup mod Niels R. Jensens tropper. Da dommer Jesper Meier fløjtede de 90 minutter af, var det med stillingen 3-2 til udeholdet, og efterfølgende havde Stoholm-træneren følgende kommentarer.

  • Vi startede med en meget frisk medvind, der gjorde, at vi kunne lægge et hårdt pres på Sallingsund. Det betød dog også, at mange af vores afleveringer blev for lange, så de havnede bag ved deres mål. Men vi magtede også at få sat fine angreb op, så det betød, at vi havde godt styr på matchen, kom det altså fra Niels R. Jensen.

En stærkt spillende Marcus Fruergaard fik omkring den halve time tilkæmpet sig det straffespark, som Rasmus Christensen sikkert eksekverede til 1-0. Kort før pausen fik brormand Nicolaj Christensen så sendt et frispark mod mål, der fik en lille afretning, og det betød 2-0 til stoholmerne, da de første 45 minutter blev fløjtet af.

Efter pausen fik hjemmeholdet i sagens natur den kraftige vind i ryggen, og det gav et ændret kampbillede. Dog sørgede Flemming Bennedsgaard og Cody Sørensen for det forarbejde, som Marcus Fruergaard kunne udnytte til at øge føringen til 3-0, men så var det også slut med SIF-scoringer denne fredag aften.

  • Vi havde vores bedste spillere i Marcus Fruergaard og målmand Rasmus Højbjerg – sidstnævnte kom i fokus i den resterende del af opgøret. Vi forærede to mål væk i det 70. og 78. minut, og så kom vi ellers under pres i slutfasen, hvor vi måtte takke Højbjerg for, at vi fik sejren i den sidste ende, lød det afslutningsvis fra Niels R. Jensen.

Og netop Højbjerg – der er glødende Manchester United-fan – må glæde sig over, at weekenden blev brugt til at få en sejr hjem fredag aften i stedet for en tur til Old Trafford søndag ved aftenstidJ Der blev i øvrigt undervejs givet tre gule kort – et enkelt tilfaldt SIF, og det ramte Flemming Bennedsgaard.

Med sejren fik SIF sikret sig 3. pladsen – holdet kan stadig nå 2. pladsen, men det kræver selv egen sejr i sidste spillerunde, mens Højslev Station skal tabe hjemme til Skive Seminarium, og det sker helt sikkert ikke. SIF slutter selv med en udekamp mod de suveræne oprykkere fra Vinderup, så det bliver i sig selv en meget svær opgave – der er kampstart i Vinderup på fredag d. 29. oktober kl. 18.30.

Stoholm tabte lokalopgøret

 

Fodbold – serie 4 for herrer

Højslev Station – Stoholm IF 3-0 (1-0)

 

Det var ikke mange kilometer, Stoholm IF-Fodbolds mandskab skulle transportere sig selv lørdag eftermiddag, da det på udebane gjaldt et møde med Højslev Station i serie 4. Før kampen var SIF placeret på den 2. plads, der giver oprykningsspil, mens HIF’erne var lige efter. Men da dommer Niels Jensen fløjtede de 90 minutter af, var der byttet om på de to placeringer, for hjemmeholdet tog – set over 90 minutter – en fortjent og indiskutabel 3-0 sejr.

Kampen fulgte spillemæssigt mange af efterårssæsonens øvrige dyster – nemlig med SIF godt med så længe kræfterne slog til. Det er ikke nogen hemmelighed, at træningsbanen på ingen måde bliver slidt op i disse tider, så det er ofte i de sidste 45 minutter, at stoholmerne bliver udfordret på fysikken og luften i lungerne – således altså også i weekendens match – træner Niels R. Jensen kunne berette følgende.

  • Vi var som sædvanligt rigtig fint med i 1. halvleg, hvor jeg blandt andet så gode muligheder til Nicolaj Christensen og Marcus Fruergaard. Men det blev desværre ikke til mål, og så slog Højslev til på to meget dårlige tidspunkter for os – nemlig i slutningen af 1. halvleg samt i starten af 2. halvleg. Dermed stod der altså 2-0 til dem, og så var det i den grad op ad bakke. Vi forsøgte, men må også anerkende deres sejr, der lød på 3-0, da der blev fløjtet af. De overgik os i de sidste 45 minutter på vilje og fysik, og vi kunne godt se, at de i hvert fald træner, kom det med et smil fra træner Niels R. Jensen, da der efterfølgende skulle gøres status.

Som nævnt betød resultatet, at SIF nu er røget ned på 3. pladsen i tabellen efter to nederlag i rap, og der resterer to kampe i sæsonen. Næste gang stoholmerne skal i aktion er på fredag d. 22. oktober kl. 19.00, hvor det gælder et møde ude mod Sallingsund – den dyst afvikles på lysbanen i Glyngøre.

Chanceorgie endte i nederlag

Fodbold – serie 4 for herrer

Stoholm IF – Skive IK 1-3 (0-0)

Målscorer for SIF:

1-2 v. Rasmus Christensen (85. min. – str.)

 

Det var bestemt ikke chancer og muligheder, det skortede på fredag aften, da Stoholm IF-Fodbold havde besøg af Skive IK i fodboldens serie 4. På forhånd var hjemmeholdet favoritter qua sin placering på tabellens 2. plads, mens SIK’erne fremdeles er placeret i bunden. Men Niels R. Jensen og Allan Søndergaard er maksimalt mandskabsmæssigt udfordret i disse tider, så det er efterhånden ingen spøg – derfor vil resultaterne selvsagt også blive derefter.

Men set isoleret på de 90 minutter så burde værterne have vundet, for det var de mest utrolige chancer der blev brændt undervejs. At de første 45 minutter sluttede uden scoringer må nærmest betegnes som et fodboldmæssigt mirakel – her skulle SIF’erne have ført med omtrent 4-0, men da dommer John K. Pedersen fløjtede til pause, var det altså uden forandringer på måltavlen på Karlsen Arenas måltavle.

Og så gik det det, som det ofte går i 2. halvleg. Det unge Skive-hold vejrede morgenluft, og mandskabet fik slået de kontraer og omstillinger, der betød, at udeholdet pludselig var i front med 0-2. I slutfasen lykkedes det hjemmeholdet at komme på scoringstavlen, da Marcus Fruergaard fik tilkæmpet et straffespark, som forsvarsspiller Rasmus Christensen sikkert omsatte til mål. Med håbet om en sen udligning ebbede tiden ud, og gæsterne satte trumf på og lukkede opgøret med en scoring til 1-3, inden det sidste dommerfløjt.

  • Jeg har prøvet meget i min mangeårige tid i den lokale seniorfodbold, men jeg tror, der blev sat to rekorder den her fredag aften, konstaterede Niels R. Jensen, mens han fortsatte.
  • For det første skulle vi kontakte så mange spillere for at få samlet truppen, hvilket jeg aldrig har været udsat for før, så det er op ad bakke i øjeblikket. For det andet har jeg aldrig set så mange brændte chancer i en fodboldkamp på 90 minutter før – det var helt utroligt, og på den led er det selvfølgelig meget ærgerligt, at vi står som taber af kampen, lød det altså fra Niels R. Jensen efter slutfløjtet.

I den kommende runde får SIF’erne forhåbentlig hanket op i sig selv og møder op i fin mandskabsmæssig form til lokalopgøret ude mod topholdet fra Højslev Station – der er kampstart på lørdag d. 16. oktober kl. 15.00.

Stoholm fik sikker sejr

Fodbold – serie 4 for herrer

Ravnsbjerg/Løgstrup – Stoholm IF 0-4 (0-1)

Målscorere for SIF:

0 - 1 v. Rasmus Christensen (8. min. – str.)

0 - 2 v. Rasmus Christensen (65. min.)

0 - 3 v. Mark D. Svendsen (72. min.)

0 - 4 v. Rasmus Christensen (76. min. – str.)

 

Stoholm IF-Fodbold holder snuden i sporet i forhold til de sjove placeringer i fodboldens serie 4. Efter et par hårde halvsæsoner der først gav nedrykning fra serie 2 i efteråret 2020 og dernæst yderligere en nedrykning fra serie 3 i foråret 2021, ja så er mandskabet nu kommet på et niveau, hvor der heldigvis kommer flere sejre end nederlag, og det er trods alt sjovest.

Senest gik det ud over mednedrykkerne fra forårets serie 3 – nemlig Ravnsbjerg/Løgstrup – der indiskutabelt blev besejret med hele 4-0 lørdag eftermiddag i Løgstrup.

Efterfølgende havde træner Niels R. Jensen følgende kommentarer.

  • Det var en meget lige 1. halvleg, og jeg synes, at Ravnsbjerg/Løgstrup spillede ganske fint ude på banen. Det fortsatte egentlig på samme måde i de sidste 45 minutter, men da vi først kom på 2-0, så faldt de lidt sammen, og vi kunne køre en sikker sejr hjem. Vi glæder os også over, at det blev i efterårets 10. kamp, at det for første gang lykkedes at score mere end to mål i en kamp, kom det altså fra Niels R. Jensen.

Målmæssigt blev det noget overraskende forsvarsspiller Rasmus Christensen, der i den grad stjal fokus denne lørdag eftermiddag. Hele tre gange kom Christensen på måltavlen – første gang var i det 8. minut, da han stensikkert omsatte det straffespark, som Heine Kristensen havde fået tilkæmpet sig. Den stilling holdt, indtil dommer Raguparan Kanthasamy fløjtede de første 45 minutter af.

Som nævnt fik udeholdet sat trumf på i 2. halvleg – først headede Rasmus Christensen SIF’erne foran med 2-0 efter hjørnespark – så sørgede Heine Kristensen for oplæg til Mark D. Svendsen, der scorede til 3-0, inden Rasmus Christensen fuldendte sit hattrick med endnu en straffesparksscoring, og det skete efter en hånd på bolden i feltet.

I den kommende runde skal Stoholm IF-Fodbold møde Skive IK, der er placeret i bunden af tabellen. Skibonitterne har tabt de første ni kampe, men i lørdags choksejrede holdet med hele 7-0 over topholdet fra Sallingsund FC, så det kunne se ud til, at mandskabet forsøger med en redningsaktion. Der er kampstart på Karlsen Arena i Stoholm på fredag d. 8. oktober klokken 17.00.

Kneben SIF-sejr efter tæt kamp

Fodbold – serie 4 for herrer

Stoholm IF – Skive Seminarium 1-0 (0-0)

Målscorer for SIF:

1 - 0 v. Morten Groth (75. min.)

 

Der var fredagsbold på Karlsen Arena i Stoholm, da Stoholm IF-Fodbold i serie 4 tog i mod Skive Seminarium. Det omvendte møde var særdeles tæt – dog resulterede det i sin tid i en 2-0 sejr på Bilstrupvej. Og efter fredagens dyst kan det konstateres, at de to mandskaber står rigtig godt til hinanden, for det var igen meget lige – dog kunne SIF’erne igen juble over de tre point, da dommer Jan Dahl fløjtede de 90 minutter af.

Forud var gået en match, der var endog særdeles chancefattig – faktisk blev det flere gange konstateret på tribunen, ”at de kan da vist spille til i morgen, uden at der bliver scoret”.

Det lignede også længe en nulløsning, men godt midtvejs i 2. halvleg fik gæsterne pludselig to gule kort oven i hinanden, og det gav selvsagt værterne et massivt overtag i de ti minutter. Og bedst som seminaristerne stod på tærsklen til at blive fuldtallige, slog hjemmeholdet til. Rutinerede Morten Groth fik bolden fra Heine Kristensen, og Groth fik sat opgørets eneste scoring ind omkring det 75. minut, da han overlistede gæsternes målmand.

Herefter trak SIF’erne sig tilbage på banen og overlod bolden mere til SSB’erne, og i den absolutte slutfase fik Heine Kristensen et gult kort, så hjemmeholdet sluttede i undertal. Men det lykkedes at holde buret rent, og så kunne der sættes tre point ind på kontoen efter en fin indsats, hvor der blev kæmpet godt af alle spillere.

I den kommende runde gælder det et udebanemøde med Ravnsbjerg/Løgstrup – der er kampstart på lørdag d. 2. oktober klokken 14.00 på Løgstrup Stadion.

Stoholm sejrede i lokalopgør

Fodbold – serie 4 for herrer

Vridsted IF – Stoholm IF 1-2 (0-2)

Målscorere for SIF:

0-1 v. Nicolaj Christensen (10. min.)

0-2 v. Cody Rowe (45. min.)

 

Stoholm IF-Fodbolds herrer i serie 4 jagtede revanche lørdag eftermiddag, da mandskabet besøgte Vridsted Stadion. Efterårssæsonens første opgør i Stoholm endte med en udesejr på 2-4 til Vestfjends-tropperne, så derfor skulle SIF’erne forsøge at få betalt tilbage og hjemtage tre point i sportstaskerne på vejen hjem.

Det lykkedes for Niels R. Jensen og co., og det skete ovenikøbet på en dag, hvor holdet i den grad var mandskabsmæssigt udfordret. Ligesom det første møde så blev det tæt, men SIF-siden mente dog, at sejren bestemt kunne forsvares, da der blev fløjtet af efter de 90 minutter.

Kampen fulgte det samme mønster som tidligere – nemlig med SIF’erne i den dominerende rolle i 1. halvleg, mens holdet faldt i kadence i de sidste 45 minutter, og det skyldes nok, at træningsbanen på ingen måde bliver slidt op i dette efterår.

Men så længe kræfterne slog til, var stoholmerne klart det bedste hold. Efter cirka 10 minutters spil headede Nicolaj Christensen gæsterne i front med et hovedstød efter hjørnespark, og kort før pausen øgede Cody Rowe den føring, da han sendte et fint langskud i nettet fra omtrent 25 meters afstand. På det tidspunkt havde udeholdet overlevet matchens eneste gule kort, der ramte rutinerede Uffe Sørensen, så der var højt humør i pausen, hvor taktikken for 2. halvleg skulle udmønte sig i, at føringen blev holdt.

Det blev den så lige akkurat også, men midtvejs skabte hjemmeholdet spænding med en reducering, men det lykkedes aldrig helt for Vridsted at trykke SIF’erne i bund – tværtimod havde gæsterne de muligheder og chancer, der kunne/burde have ændret stillingen på måltavlen. Det skete dog ikke, og så ebbede tiden ud, og sejren til SIF blev en kendsgerning.

Dermed røg SIF op på 16 point og er fremdeles med i toppen af den tætte tabel, hvor mange mandskaber byder sig til.

I den kommende runde skal Stoholm IF-Fodbold på hjemmebane møde altid besværlige Skive Seminarium – et hold SIF udkæmpede en meget tæt dyst med i første omgang – det gav dog en 2-0 sejr til stoholmerne. Der er kamstart på Karlsen Arena i Stoholm på fredag d. 24. september klokken 17.30.

SIF tabte unødvendigt

Fodbold – serie 4 for herrer

Stoholm IF – Vinderup IK (1) 1-2 (1-0)

Målscorer for SIF:

1-0 v. Nicolaj Christensen (str. – 40. min.)

 

Der var dømt et lille topopgør som afrunding på første halvdel af efterårsturneringen, da Stoholm fredag aften fik besøg af Vinderup. Inden matchen havde de to mandskaber begge 13 point efter 6 kampe, men nu fik VIK’erne skabt sig et forspring, for det var dem, der kunne juble, da dommer Jens Peter Stærk fløjtede af.

Her stod der nemlig 1-2 til udeholdet på måltavlen på Karlsen Arena i Stoholm, og det var ganske unødvendigt, men sådan er det, når man brænder store chancer og forærer mål væk i den forkerte ende. Det kunne egentlig opsummeres på den måde, for værterne var skidt tjent med kun at føre med 1-0 efter de første 45 minutter – den føring blev skabt omkring det 40. minut, da Nicolaj Christensen scorede sikkert på straffespark. Men spilovertaget og chancefordelingen var så meget i hjemmeholdets favør, at der sagtens kunne have stået 3-0 ved halvtid.

I stedet for tillod SIF’erne gæsterne at nette to gange i henholdsvis det 55. og 65. minut, og så var dysten vendt på hovedet i en sådan grad, at det nu var Niels Jensens tropper, der jagtede udligningen. Det var fejl i de bagerste geledder, der gav målene til modstanderen, så det var ærgerligt, at det var på denne måde, at SIF’erne smed føringen. Der var bestemt flere solide muligheder til Stoholm-spillerne, men det hele forblev resultatløst, og så forløb Mark Svendsen sig i stedet for i den absolutte slutfase, hvilket gav ham et rødt kort med cirka 10 sekunder tilbage af matchen.

De 90 minutter burde og skulle stoholmerne have fået mere ud af, men det lykkedes altså ikke, og så forblev Niels Jensen og co. på de 13 point, som der var på kontoen inden Jens Peter Stærks startfløjt.

I næste runde skal SIF jagte revanche for det åbningsnederlag på 2-4, som holdet fik, da Vridsted gæstede Stoholm i starten af august. Der er Fjends-derby på lørdag d. 18. september på Vridsted Stadion, og der fløjtes op klokken 13.00.

Drømmemål gav SIF kneben sejr

Fodbold – serie 4 for herrer

Stoholm IF – Sallingsund FC 1-0 (1-0)

Målscorer for SIF:

1 - 0  v. Mark Dalgaard Svendsen (2. min.)

 

Allerede onsdag aften afviklede Stoholm IF-Fodbolds serie 4 hold sin kamp i denne spillerunde, da det østeuropæiske mandskab fra Sallingsund FC var på besøg – holdet består udelukkende af ukrainske fodboldspillere. Det blev tæt, og der blev kun scoret et enkelt mål, men det var så til gengæld en nydelse at overvære.

For der var blot spillet to minutter, da Stoholm fik hjørnespark, og det sendte Morten Groth ”ind over byen”. Rasmus Christensen headede mod bagerste stolpe, og her præsterede Mark Dalgaard Svendsen at ramme den på en måde, som sjældent ses på serieniveau. En blanding mellem et saksespark og en helflugter – under alle omstændigheder tordnede Svendsen bolden i nettet uden chance for gæsternes målmand, og så var den kamp ligesom skudt i gang.

Det skulle jo så vise sig at blive opgørets eneste scoring, så da dommer Ole Johnsen fløjtede af efter 94 minutter spil var der ikke sket mere på lystavlen på Karlsen Arena i Stoholm.

Men lad det være sagt med det samme – hjemmeholdet fik i den grad en fortjent sejr, men det kniber at få boldene sparket i nettet, for der var ellers solide muligheder undervejs til blandt andet Mikkel Søndergaard, Nicolaj Christensen, Morten Groth samt matchvinder Mark Dalgaard Svendsen. Og så var det lige ved at gå, som det ofte gør i fodbold, når det dominerende hold ikke får lukket kampen – udeholdet fik de par muligheder i den absolutte slutfase, der kunne have givet dem et heldigt og ufortjent point.

Specielt en chance i matchens 92. minut burde Sallingsund nok have scoret på, men Niels R. Jensen og co. kunne sammen med tilskuerne ånde lettet op, da der blev fløjtet af.

Undervejs blev der givet to gule kort – et til hvert mandskab – SIF’s ramte matchvinder Svendsen i 2. halvleg. Generelt skal SIF-spillerne have ros for en fin præstation mod et godt spillende Sallingsund-hold – eneste klagepunkt denne onsdag aften var, at det skulle blive spændende til sidst, for det var unødvendigt, når man tænker på det overtag, som stoholmerne havde i både boldbesiddelse og antal chancer.

Næste kamp for SIF er på hjemmebane mod topholdet fra Vinderup – den match spilles fredag d. 10. september klokken 18.00 på Karlsen Arena i Stoholm.

SIF sejrede i lokalopgør

Fodbold – serie 4 for herrer

Stoholm IF – Højslev Station 2-1 (1-0)

Målscorere for SIF:

1 - 0 v. Lasse Svendsen (35. min.)

2 - 0 v. Nicolaj Christensen (55. min.)

 

Efter en skuffende efterårsstart med nederlag hjemme til Vridsted er Stoholms IF-Fodbold kommet på ret køl i efterårets serie 4 turnering. Senest blev der fredag aften fløjtet op til lokalopgør på Karlsen Arena i Stoholm, hvor naboerne fra Højslev Station havde bevæget sig de 8 kilometer fra Stoholmvej og så til nu hedengangne Fjends Kommunes gamle hovedstad.

Det kastede 3 point af sig til Niels R. Jensens tropper, der dermed har hentet 10 point i de sidste 4 kampe. Efterfølgende havde netop Jensen følgende kommentarer til opgøret.

  • Vi spillede vores hidtil bedste kamp i det her efterår, hvor jeg vil give ros hele vejen rundt. Vores forsvar stod godt, midtbanen ser mere og mere ud til at få styr på spillet, og så havde vi vores bedste spillere på dagen i henholdsvis Mark Dalgaard Svendsen og målmand Rasmus Højbjerg. Mark var en konstant trussel for deres forsvar, og Højbjerg tog sig af stort set det hele – naturligvis med undtagelse af deres scoring, konstaterede altså Stoholm-træneren.

Kort før pausen kom hjemmeholdet i front, da Højslevs målmand kiksede en bold, og så kunne Lasse Svendsen let bringe SIF’erne i front – stillingen 1-0 til værterne holdt, indtil dommer Martin Krag fløjtede de første 45 minutter af.

Ifølge Niels R. Jensen startede stoholmerne svagt i 2. halvleg, og det betød blandt andet en del hjørnespark til udeholdet – det fik HIF’erne dog ikke scoringer ud af. SIF arbejdede sig støt og roligt tilbage i matchen, og efter cirka en times spil sørgede Mark Dalgaard Svendsen for, at Nicolaj Christensen kunne score til 2-0.

  • Herefter havde vi en god fornemmelse, men en lidt mærkelig kendelse gav Højslev en reducering omkring det 80. minut. Der lå en spiller i vores felt, som stort set fik alles opmærksomhed, men de var smarte og tog en dødbold hurtig, som efterfølgende blev sparket i nettet. Herefter blev det hektisk, men glædeligvis kunne vi juble, da der blev fløjtet af efter 95 minutters spil, kom det afslutningsvis fra Niels R. Jensen.

Lidt kuriøst så har Stoholm IF scoret nøjagtig to mål i hver af de første 5 kampe – og det har altså givet 10 point. SIF skal allerede i aktion igen på onsdag d. 1. september – her kommer det østeuropæiske mandskab fra Sallingsund på besøg på Karlsen Arena i Stoholm, og det er med kampstart klokken 18.30.

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside