SIF missede muligheden for opspil

Fodbold - serie 4 for herrer

Stoholm IF - Foulum 1-1 (0-0)

1-1 v. Morten Groth (70. min.)

 

Stoholm IF-Fodbold var i en position, hvor holdet ikke selv kunne afgøre, om det skulle slutte med en 2. plads og dermed en opspilsmulighed til serie 3. Det ville kræve, at Bruunshåb/Tapdrup satte point til i en af deres sidste to kampe - den første vandt de i lørdags ude over Viborg Søndermarken. Men under alle omstændigheder så skulle SIF selv vinde weekendens sidste turneringskamp hjemme over Foulum, hvis der overhovedet skulle være en mulighed, og det skete ikke, for da dommer Ceylan Yayla fløjtede de 90 minutter af, stod der 1-1 på måltavlen på Karlsen Arena i Stoholm.

Forud var gået en fin og tæt dyst, som hjemmeholdet kunne/burde have vundet - der var solide muligheder undervejs, men scoringerne lod vente på sig. Det begyndte faktisk at ligne et målløst opgør, og så lige pludselig skete der noget omkring matchens 70. minut. Først scorede gæsterne på et frispark langt udefra, men på det efterfølgende angreb spillede Nicolaj Christensen så Morten Groth fri, og rutinerede Groth svigtede ikke med en sikker afslutning, og så var mandskaberne igen helt lige.

Mere skete der ikke, og det ærgrede SIF-lejren sig selvsagt over - de sidste 10 minutter var holdet en mand i overtal, da Foulum fik kampens eneste gule kort - her var Daniel Groth ved at slippe i gennem, da en ureglementeret tackling stoppede den mulighed.

Og i slutfasen kom der også den chance, der kunne/burde have givet sejren - tre Stoholm-spillere kom afsted mod mål, men unge Lucas Bachs tværbold blev desværre opsnappet af den eneste Foulum-spiller, der var i feltet.

Ret skal være ret - Foulum havde også chancer undervejs, så det nærmede sig ikke tyveri, at det sluttede uafgjort, men det var SIF’erne, der skulle have sikret sig sejren, når samtlige muligheder blev talt op efterfølgende.

Dermed slutter SIF med 29 point på tabellens 3. plads - når man tænker tilbage på starten, der gav to nederlag og en måltotal på 2-13, så er det absolut godkendt. Den samlede måltotal nu hedder 34-23, og det var så sidste gang, at træner Lasse ”Fynbo” Pedersen stod med ansvaret på sidelinjen for 1. holdet. Den fremtidige struktur er, at Kian Lykke overtager ansvaret for træningen samt kampansvaret for 1. holdet - Lasse ”Fynbo” Pedersen fortsætter som assistenttræner samt kampansvarlig for 2. holdet.

Christensen sørgede for sejr og målshow

Klik på billedet for flere fotos

Fodbold - serie 4 for herrer

Løgstrup - Stoholm IF 2-5 (1-2)

Målscorere for SIF:

Nicolaj Christensen 4 og Mathias Rørbæk Klausen 1

 

Stoholm IF-Fodbold forsøger stadig at presse sig på i forhold til puljens 2. plads, der giver opspil til serie 3. Vejen er dog meget besværlig, for SIF’erne har det ikke i egne hænder/fødder, for det kræver, at Bruunshåb/Tapdrup taber point i en af deres to resterende kampe, hvilket på nuværende tidspunkt ikke virker realistisk. Så det er der altså umiddelbart ikke noget, der tyder på - det kræver selvsagt også, at stoholmerne selv vinder resten, men eftersom Viborg FF har trukket deres mandskab, så mangler fjandboerne kun en af kamp, og den spilles allerede i den kommende weekend.

SIF’erne fik en glimrende start på opgøret lørdag ved middagstid i Løgstrup, da Mathias Rørbæk Klausen allerede i det 5. minut flot sendte et frispark i nettet. Knap havde gæsterne dog fået armene ned efter den scoring, før værterne fik udlignet på et hovedstød, men godt midtvejs i 1. halvleg bragte Nicolaj Christensen atter udeholdet i front, da han sikkert headede stoholmerne i front med 2-1.

Herefter indtraf matchens dramatiske højdepunkt omkring det 35. minut. Mark Svendsen havde netop fået en henstilling af kampens dommer Søren Nielsen, da han begik endnu et frispark. Det kostede et gult kort, og det brokkede Svendsen sig så højlydt over, at han fik nok en advarsel, og så blev det vekslet til rødt. I første omgang meddelte dommeren, at SIF’erne ville blive fuldtallige igen efter de 10 minutter - det er den forholdsvis nye regel med, at man må sætte en ny spiller ind trods et rødt kort - hvis bare det sker efter, at det røde kort er givet på baggrund af to gule kort til den samme spiller. Men i pausen - lige før Stoholm IF-Fodbold skulle sætte en ny spiller på banen fra 2. halvlegs start - havde dommeren fået læst op på reglerne, og så forlød det, at det ikke var muligt at sætte en ny spiller ind, da det andet gule kort var givet, før de 10 minutters straf var overstået fra den første advarsel. Godt at fejlen blev opdaget i tide, så SIF ikke fejlagtigt havde sat en ny spiller på banen, for det ville have været et decideret lovbrud på fodboldreglerne.

Altså 10 mod 11 fra det 35. minut, men ikke desto mindre sørgede dagens mand i skysovs - Nicolaj Christensen - med yderligere tre scoringer for, at opgøret var afgjort med 5-1 til gæsterne. Så gjorde det ikke noget, at LGIF’erne reducerede til slutresultatet 5-2 til SIF i en slutfase, hvor udeholdet spillede 9 mod 11 i 10 minutter, da unge Noah Lykke modtog et gult kort.

  • Indtil det røde kort synes jeg faktisk, Løgstrup var bedst, men det var ligesom om, at det på en eller anden mærkelig måde blev en fordel for os, at vi kom i undertal, for selvom vi lukkede to mål ind, så stod vi glimrende defensivt, og så var Nicolaj meget skarp i front - trods det faktum, at han startede ude. Alle spillere skal have stor ros for en absolut godkendt indsats, kom det fra træner Lasse ”Fynbo” Pedersen, da der efterfølgende skulle gøres status.

I den kommende runde spiller SIF efterårets sidste kamp, når det gælder et hjemmebanemøde mod Foulum - en modstander som stoholmerne besejrede 1-0 i det omvendte møde - den kommende dyst fløjtes op på Karlsen Arena i Stoholm på lørdag d. 22. oktober klokken 13.30.

Stoholm fik sikker sejr

 

Fodbold - serie 4 for herrer

Stoholm IF - Viborg Søndermarken 2-0 (1-0)

Målscorer til både 1-0 og 2-0                  Mark Svendsen (40. og 50. minut)

 

 

Stoholm IF-Fodbold holder sig stadig inde i kampen om puljens 2. plads, men det er dog ikke noget, mandskabet selv kan afgøre, så det kræver, at Bruunshåb/Tapdrup taber point i en af deres sidste to kampe - og så forudsætter det selvsagt også, at SIF’erne selv henter to sejre, når de spiller de kommende to lørdage.

Lørdag eftermiddag i den netop overståede weekend gjaldt det et møde med bundholdet Viborg Søndermarken, og da den rutinerede dommer Aage Poulsen fløjtede de 90 kortløse minutter af, stod der 2-0 på måltavlen på Karlsen Arena.

Begge scoringer stod Mark Svendsen for, og det skete henholdsvis i det 40. og 50. minut - altså fem minutter før pausen samt fem minutter efter. Sejren kunne der intet indvendes mod - viborgenserne skal have ros for en god indsats, hvor de gjorde alt for at drille fjandboerne, men de formåede stort set ikke at true foran Tobias Johansens mål, så derfor blev det ikke til scoringer til gæsterne undervejs.

Hjemmeholdet kunne/burde have lavet flere mål på dagen - blandt andet fik Mark Svendsen sendt bolden i nettet, så det lignede et hattrick - dog blev scoringen annulleret for offside. På en dag hvor værterne var uden den sædvanlige målmager Nicolaj Christensen, blev det altså ”kun” til Svendsens to træffere - det var henholdsvis Morten Groth og Lasse Svendsen, der stod for forarbejdet, inden nettet blafrede.

I den kommende runde gælder det et møde med Løgstrup på udebane - i det omvendte opgør vandt SIF en meget tæt dyst med knebne 1-0 - der er kampstart klokken 12.00 i Løgstrup på lørdag d. 15. oktober.

Tæt kamp endte remis

Fodbold - serie 4 for herrer

Bruunshåb/Tapdrup - Stoholm IF 2-2 (2-2)

Målscorere for SIF:

0-1 v. Morten Groth (5. min.)

1-2 v. Mark Svendsen (25. min.)

 

Det omvendte møde hjemme mod Bruunshåb/Tapdrup blev tabt med hele 2-6, så derfor gjaldt det om for SIF at få en form for revanche, da der var dømt returmøde lørdag eftermiddag. Det lykkedes da også til dels - resultatet var i hvert fald langt bedre - for stillingen var 2-2, da dommer Søren Skovbo fløjtede af.

Netop dommer Skovbo var SIF-lejren ikke udelt begejstret for - to afgørende sekvenser faldt ikke ud til fjandboernes fordel, og det ærgrede Stoholm-træner Lasse ”Fynbo” Pedersen sig over, da der efterfølgende skulle gøres status.

  • Allerede efter 6 minutters spil bliver Mark Svendsen sendt afsted mod deres mål, men en Bruunshåb/Tapdrup-forsvarer bremser ham med ulovlige midler. Vi så det som en klar nødbremse, men der blev desværre kun givet et gult kort. Derudover bliver vi - naturligvis efter vores opfattelse - snydt for et klokkeklart straffespark efter cirka en times spil. Lasse Svendsen spillede Mathias Rørbæk Klausen fri, og han afdriblede målmanden, der så nedlagde ham. Jeg overdriver ikke ved at sige, at ALLE på stadion - både hjemmehold og udehold - bare ventede på straffesparkskendelsen, men den kom bare aldrig, kunne Pedersen altså konstatere.

Ellers kunne uafgjort godt forsvares på en dag, hvor alle kampens fire mål faldt i 1. halvleg. Først lavede unge Morten Elgaard det forarbejde, som Morten Groth udnyttede - der var der bare spillet fire minutter, så episoden med nødbremsen på Mark Svendsen faldt altså lige bagefter SIF-scoringen.

Værterne fik dog udlignet efter cirka et kvarters spil, men allerede i det 25. minut kom SIF igen i front; Lucas Bach sendte Mark Svendsen afsted med en god aflevering, og Svendsen scorede sikkert. Den føring kunne fjandboerne dog ikke holde, og kort før pausen var der igen udlignet.

I de sidste 45 minutter var der fri slagudveksling - sejrsmålet kunne være gået til begge sider, og i slutfasen var SIF’erne under pres, da først Emil Rauff og dernæst Mathias Rørbæk fik et gult kort, men det sluttede altså med en pointdeling.

  • Vi havde en del afbud på dagen - blandt andet havde vi Allan Søndergaard på mål, men han gjorde det sædvanen tro godt. De fleste fidusstemmer fik Morten Groth, men der skal også gives ros til helt unge Mathias Jørgensen, der spillede flot på en uvant plads på venstre back, lød det afslutningsvis fra Lasse ”Fynbo” Pedersen.

I den kommende runde skal Stoholm IF-Fodbold på udebane møde det ukrainske Sallingsund-hold - kampen spilles på Durup Stadion på søndag d. 2. oktober klokken 15.00.

Stoholm tabte til topholdet

Fodbold - serie 4 for herrer

Stoholm IF - Viborg B67 0-3 (0-0)

 

Efter fire vundne kampe i træk fik Stoholm IF-Fodbold i forrige runde foræret sejren mod Viborg FF, da viborgenserne trak sig fra opgøret. Det betød reelt fem sejre i rap, så derfor var der topkamp på Karlsen Arena i Stoholm fredag aften.

Inden opgøret blev fløjtet i gang var der et minuts stilhed for at æres og mindes Peter Dalum Hansen, der gik bort tirsdag d. 13. september i en alder af blot 46 år - det var et smukt øjeblik på en flot og solbeskinnet fredag aften, hvor hele Stoholm-truppen også spillede med sørgebind i de efterfølgende 90 minutter.

I forhold til selve kampen så fik hjemmeholdet egentlig en god start på matchen, og allerede efter fem minutters spil skød Nicolaj Christensen højt over målet på en chance, som den normalt målfarlige angriber plejer at score på. Det skete ikke denne gang, og resten af 1. halvleg var meget lige uden de helt store chancer, så det betød målløse første 45 minutter.

I 2. halvleg fortsatte det med at være særdeles jævnbyrdigt - stadig uden de helt store muligheder til nogen af mandskaberne. Det lignede et 0-0 opgør, inden det gik helt galt for værterne i de sidste 10 minutter.

Først fik udeholdet et frispark på kanten af feltet, og det tordnede de på overliggeren, og det var så den advarsel, der blev givet. For blot et par minutter senere begik SIF-defensiven igen et frispark samme sted, og denne gang blev bolden sendt i nettet, og så første gæsterne med 1-0. SIF’erne forsøgte at presse på, men det resulterede blot i yderligere to scoringer i slutfasen, så stillingen endte på 0-3 - det var på ingen måde et reelt billede af kampen, men sådan sluttede det altså denne fredag aften.

Dermed blev SIF-Fodbold distanceret i toppen af tabellen, men mandskabet har også sammenlagt tabt med 0-10 til Viborg B67 i efterårets to kampe, så der har været forskel. 2. pladsen er stadig en mulighed, men det kræver en gevinst i den kommende runde. Her møder SIF nemlig Bruunshåb/Tapdrup på udebane - et hold som fjandboerne tabte med 2-6 til i den første dyst. Der fløjtes op på Bruunshåb/Tapdrup Stadion på lørdag d. 24. september klokken 14.00.

Stoholm vandt igen 1-0

Fodbold - serie 4 for herrer

Foulum - Stoholm IF 0-1 (0-0)

Målscorer for SIF:

0 - 1  v. Oliver Bigum (60. min.)

 

Stoholm IF-Fodbold hentede mandag aften en kneben 1-0 sejr ude over Foulum på Ørum Stadion, og det var faktisk den fjerde gevinst i træk, og det er bestemt ikke hverdagskost. Sidst det skete var for 3 år siden i efterårssæsonen 2019 - dengang endte det med en oprykning fra serie 3 til serie 2, men siden da har sejrene ikke stået i kø, men nu har 12 point altså lunet gevaldigt i tabellen. Ikke mindst set i lyset af en forfærdelig indledning på efteråret med to store nederlag, men nu blæser der altså noget mere positive vinde over SIF-truppen, der har fået tilsat noget rutine sammen med de meget unge spillere, og det har indtil videre fungeret glimrende.

Senest altså i udekampen mod Foulum - det var særdeles tæt - træner Lasse ”Fynbo” Pedersen havde følgende kommentarer efterfølgende fra Stoholm-lejren.

  • De spillede godt, og i det første kvarter var vi i den grad presset. Vi fik dog reddet stormen af og kom tilbage i opgøret, men en helt lige og tæt 1. halvleg endte uden scoringer, konstaterede altså Pedersen.

Efter cirka en times spil kom så det mål, der skulle vise sig at blive matchens eneste. Rutinerede Morten Groth spillede på glimrende vis unge Oliver Bigum fri, og Bigum svigtede ikke med en kølig og solid afslutning, der strøg i mål. De næste knap 25 minutter var igen lige - SIF-defensiven var kommet på plads og forhindrede de helt store chancer til Foulum - omvendt fik stoholmerne ikke sat trumf på, selvom der undervejs var tilløb til det på flere omstillinger.

I slutfasen blev der så for alvor gang i kortspillet fra dommer Jonas Boye Krag. Først fik værterne et gult kort, og så åndede alt fred og idyl - men det skulle hurtigt få en ende. Først røg Noah Lykke ud, så Martin Trankjær og til sidst Mathias Rørbæk Klausen. Der var Foulum blevet fuldtallige, så det var ren overlevelse i den absolutte slutfase, hvor fjandboerne var trykket helt i bund og spillede med 8 mod 11. Så det afsluttende dommerfløjt kom særdeles belejligt og dermed tre point til stillingen.

  • Der var virkelig brug for alle spillere i denne kamp, og den afsluttende fight var prisværdig med tre spillere i undertal. Det var en meget stærk holdpræstation hele vejen rundt mod en god modstander, der virkelig pressede os på mange fronter. Alle spillere skal fremhæves, men skal enkelte nævnes, så må det være Rasmus Christensen, der efterfølgende fik de fleste fidusstemmer + Mark Svendsen, der sædvanen tro leverede et sandt arbejdsraseri, kom det afslutningsvis fra Lasse ”Fynbo” Pedersen, der sammen med truppen nu på fredag d. 9. september kl. 18.00 møder Viborg FF hjemme på Karlsen Arena i Stoholm.

SIF sejrede knebent i serie 4

Fodbold - serie 4 for herrer

Stoholm IF - Løgstrup 1-0 (1-0)

Målscorer for SIF:

1-0 v. Nicolaj Christensen (30. min.)

 

Stoholm IF-Fodbold har for alvor fået rettet skuden op i fodboldens serie 4. Efter to indledende kæmpenederlag er det nu blevet til tre sejre i rap - først to sikre - mens det fredag aften blev et meget tæt opgør mod Løgstrup, som dog faldt ud til fjandboernes fordel, da dommer Kennet Madsen fløjtede af.

På en aften hvor træner Lasse ”Fynbo” Pedersen var fraværende, var det den kommende cheftræner Kian Lykke, der stod med ansvaret, og han kom altså resultatmæssigt rigtig godt fra land - Lykke overtager ansvaret for 1. holdet, når vi når til 2023.

I indledningen kunne/burde SIF være kommet foran - blandt andet havde Mathias Rørbæk Klausen et par solide muligheder, og generelt kom gæsterne stort set ikke frem til noget, for SIF-defensiven havde godt styr på udeholdet. Dog var det i resten af 1. halvleg heller ikke de store muligheder, som værterne spillede sig frem til, men det skulle være et sandt drømmemål, der viste sig at blive opgørets eneste:

Stoholm fik et frispark 5-10 minutter ude foran feltet, og det tordnede Nicolaj Christensen i nettet - helt ude i det ene hjørne og via overliggeren ind - det var et fornemt mål. Mere skete der ikke i de første 45 minutter, og dermed kunne hjemmeholdet nyde pausen med den knebne føring.

Målmæssigt kunne man jo så efter 2. halvleg konstatere, at der heller ikke skete mere der, men det kunne der sagtens have gjort. Løgstrup havde et gyldent kvarter midtvejs, hvor hjemmepublikummet var sikre på, at det kun var et spørgsmål om tid, før der blev udlignet. Det tætteste som LGIF’erne kom frem til var et hovedstød på stolpen - SIF fik reddet stormen af, og i den afsluttende fase af opgøret havde målmager Christensen de muligheder, der kunne/burde have lukket kampen helt. Men det blev ved det ene drømmehug, og det var altså nok i en kamp, hvor samtlige SIF-spillere skal have ros for en absolut godkendt indsats - også indstillingsmæssigt hvor der blev ydet godt.

I den kommende runde skal SIF på en svær udebane møde topholdet fra Foulum - den kamp afvikles på Ørum Stadion mandag d. 5. september kl. 18.15.

Ny storsejr til Stoholm

Fodbold - serie 4 for herrer

Viborg Søndermarken - Stoholm IF 1-6 (1-2)

Målscorere for SIF:

0-1 v. Nicolaj Christensen (2. min.)

0-2 v. Mathias Rørbæk Klausen (25. min.)

1-2 (40. min.)

1-3 og 1-4 v. Nicolaj Christensen (48. min. og 60. min.)

1-5 v. Mark Svendsen (75. min.)

1-6 v. Nicolaj Christensen (88. min.)

 

Efter en hæslig indledning på efterårssæsonen i fodboldens serie 4 er Stoholm IF-Fodbold nu kommet på rette spor. Først blev det sidste tirsdag til en sikker 5-1 sejr over Sallingsund, og søndag eftermiddag gav besøget i Liseborg en kærkommen og stor 6-1 sejr. Kombinationen af noget rutine sammen med helt unge gutter har vist at være en god ide indtil videre, og det har i hver fald kastet 6 point af sig, hvilket har givet fornyet luft i tabellen.

Søndag var det Viborg Søndermarken, der blev sat på plads, og centralt i billedet stod topscorer Nicolaj Christensen, der fandt vej til nettet hele fire gange. Generelt var SIF’erne i kontrol det meste af opgøret, og allerede i matchens 2. minut fik Christensen scoret. Mathias Rørbæk Klausen øgede på hovedstød til 2-0 cirka midtvejs, inden SIF-målmand Tobias Johansen var i det gavmilde hjørne og forærede en reducering til viborgenserne i slutningen af 1. halvleg.

Det kunne have slået fjandboerne ud, men det skete slet ikke - trafikken var stort set ensrettet i de sidste 45 minutter, hvor Nicolaj Christensen fik sendt bolden i nettet tre gange, mens Mark Svendsen blev noteret for den sidste Stoholm-scoring.

  • På trods af byfest og fødselsdage så kom vi ind til kampen med den rette indstilling og vilje, og det betød, at vi ret hurtigt fik kontrol over kampen. Dog bød Søndermarken også ind i de første 45 minutter, så med stillingen 2-1 til os ved halvtid, kunne det blive meget spændende i 2. halvleg. Heldigvis fik vi hurtigt sat trumf på, og det gav os i den sidste ende en stensikker sejr. Nicolaj fik selvsagt de fleste stemmer med fire mål, men også Cody Rowe skal have ros. Det skal vores fire helt unge spillere; Noah Lykke, Oliver Bigum, Lucas Bach og Morten Elgaard også - det er tydeligt at se, at de har fået noget rutine at læne sig op ad, kom det fra SIF-træner Lasse ”Fynbo” Pedersen efter opgøret. I den kommende runde skal stoholmerne på hjemmebane møde Løgstrup - den kamp spilles på fredag d. 26. august kl. 18.30 på Karlsen Arena i Stoholm.

Stoholm fik efterårets første sejr

Fodbold - serie 4 for herrer

Stoholm IF - Sallingsund 5-1 (1-1)

Målscorere for SIF:

1-0 v. Jesper Lindegaard (8. min.)

2-1 v. Nicolaj Christensen (55. min - str.)

3-1 v. Nicolaj Christensen (70. min. - str.)

4-1 v. Morten Groth (85. min. - str.)

5-1 v. Mathias Rørbæk Klausen (88. min.)

 

Efter en meget hård start på efterårssæsonen med to store nederlag kom Stoholm IF-Fodbold på pointtavlen i fodboldens serie 4 tirsdag aften. Her kom det ukrainske Sallingsund-hold på besøg på Karlsen Arena, og det endte til sidst med en klar gevinst til fjandboerne.

Der var ændringer i Stoholm-truppen - det lader sig ikke skjule - blandt andet var der fuld spilletid til hele tre tidligere spillende trænere i SIF-Fodbold; nemlig Morten Groth, Martin Trankjær og Jesper Lindegaard. Stoholm har mange helt unge og dygtige fodboldspillere netop nu, men det er også nødvendigt med noget rutine og styring af og til, så kombinationen tirsdag aften så ud til at være et rigtig godt match.

I hvert fald kom der ro på spillet, og fejlene - der nærmest har stået i kø i både Fjends Cup og de første to turneringskampe - blev kraftigt minimeret. Hurtigt kom værterne i front, da Jesper Lindegaard scorede direkte på frispark, og SIF’erne virkede generelt til at være i kontrol. Dog fik udeholdet ud af det blå udlignet i det 35. minut - SIF-defensiven var ikke konsekvente nok på baglinjen, og så snød Sallingsund-angriberens afslutning på mærkelig vis Tobias Johansen i Stoholm-målet.

Stoholmerne var skidt tjent med uafgjort efter de første 45 minutter, men i 2. halvleg blev tingene sat på plads. Kampen i gennem var Sallingsund-spillerne aggressive i nærkampene - således også i deres eget straffesparksfelt - og det betød uhørte tre straffespark til SIF efter pausen. De første to nettede Nicolaj Christensen på, mens Morten Groth øgede til 4-1 i slutfasen. En enkelt scoring mere blev det til, da Mathias Rørbæk Klausen fandt vej til nettet for anden kamp i træk.

Dommer Søren Skovbo gav en enkelt advarsel i løbet af de 90 minutter - det gule kort tilfaldt gæsterne.

I den kommende runde skal SIF på udebane møde Viborg Søndermarken i Liseborg - den dyst afvikles på søndag d. 21. august klokken 16.00.

Hård medfart til Stoholm i serie 4

Fodbold - serie 4 for herrer

Viborg B67 - Stoholm IF 7-0 (4-0)

Stoholm IF - Bruunshåb/Tapdrup 2-6 (1-3)

 

Det lader sig ikke skjule, at Stoholm IF-Fodbold er presset på niveauet i øjeblikket på klubbens 1. hold i herreseniorafdelingen. Ud af klubbens cirka 25 turneringshold er dette ene hold specielt udfordret netop nu - årets deltagelse i Fjends Cup kastede fire nederlag af sig og den første sidsteplads i de 40 gange, som SIF’erne har deltaget i den traditionsrige sommerturnering i Sparkær.

Og starten på efterårsturneringen har også været hård - det er blevet til to markante nederlag hidtil.

Først gik det helt galt sidste tirsdag ude mod Viborg B67, og her endte kampen med 7-0 til hjemmeholdet, og træner Lasse ”Fynbo” Pedersen var bestemt ikke tilfreds med det han så.

  • En ting er at møde et hold der er bedre end en selv. Men vi skal alle kunne forvente af hinanden, at der bliver kæmpet og fightet, og jeg må tørt konstatere, at indstillingen ikke var godkendt mod B67, så det var faktisk det, der ærgrede mig mest, konstaterede altså Stoholm-træneren efter opgøret.

Fredag aften gjaldt det så et opgør på hjemmebane mod serie 3 nedrykkerne fra Bruunshåb/Tapdrup. Indsatsen var ifølge Lasse ”Toft” Pedersen bedre, men det gik dog stadig temmelig galt.

  • Vi startede meget bedre den her gang, men så forærede vi den grad et mål til dem midtvejs i 1. halvleg, og så faldt korthuset desværre sammen. Det er tydeligt at se, at vi er ramt på vores selvtillid, for der skal ikke meget til, før vi mister modet, kom det fra Stoholm-træneren.

Han kunne se Mathias Rørbæk Klausen og unge Oliver Bigum komme på måltavlen - begge gange var det Daniel Groth, der stod for oplægget.

Allerede i morgen aften tirsdag skal SIF-Fodbold i aktion igen - her kommer Sallingsund på besøg, og der er kampstart kl. 19.00 på Karlsen Arena i Stoholm.

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside