Stoholm rykker ned i serie 4

 

Fodbold – serie 3 for herrer

Stoholm IF – ØK 2-1 (1-0)

Målscorere for SIF:

1-0 v. Jesper Lindegaard (42. min.)

2-0 v. Morten Groth (85. min.)

 

Selvom Stoholm IF-Fodbold sluttede foråret af med to sejre og dermed i alt 15 point på 6. pladsen, så forandrer det ikke det faktum, at holdet må ned i serie 4. Det er første gang siden 2000-sæsonen, at 1. holdet i seniorafdelingen er nede på det niveau, så det bliver spændende at se, hvordan mandskabet kommer til at præstere til dels i Fjends Cup samt i efterårssæsonen.

Foråret har været svingende – der har bestemt været gode præstationer undervejs, men det var altså ikke nok til at holde nedrykningsstregen på afstand. Forrige fredag gav en storsejr på 6-0 ude over Ravnsbjerg/Løgstrup, og i fredags gjaldt det så et opgør mod ØK, der allerede inden matchen var rykket op i serie 2.

Det var ikke til at se, for SIF fik en meget fortjent 2-1 sejr efter 1-0 ved pausen. Målene blev scoret i slutningen af begge halvlege ved henholdsvis Jesper Lindegaard og Morten Groth, og så var der plads til en ØK-reducering i overtiden. Så var håbet, at de optjente 15 point ville være nok til en playoffkamp om at undgå nedrykning, men det var det desværre ikke, da oversigten blev opgjort i weekenden, så derfor må holdet og klubben altså ned i serie 4.

Efter kampen fredag havde assistenttræner Kim Kirkeby følgende kommentarer.

  • Igen en rigtig fin indsats, hvor alle vores spillere kom med masser af vilje og energi. Jesper Lindegaard scorede direkte på frispark, og så sørgede Mark Svendsen for det fine oplæg, som Morten Groth udnyttede til 2-0. Vi var generelt i god kontrol, og vi kunne godt have vundet større – specielt vores defensiv stod godt, og Kasper Toft fik fortjent de fleste fidusstemmer, kom det altså fra Kim Kirkeby, der også kunne se dommer Nedzad Beckovic give et rødt kort til ØK i slutfasen.

Dermed går seniorafdelingen på sommerferie nu, og kampen mod ØK var også den sidste med Jesper Lindegaard og Kim Kirkeby ved roret. Der har været fejret store triumfer undervejs med oprykning til serie 2 i efteråret 2019 + Fjends Cup-triumfer i både 2019 og 2020 – omvendt er serie 2 i efterårssæsonen 2020 nu byttet ud med serie 4 niveau i efteråret 2021. Det bliver en gammel kending – nemlig Niels R. Jensen – der får ansvaret for træningen samt kampansvaret for 1. holdet, og det er faktisk 4. gang, at Jensen bliver cheftræner. Første gang i 1999 og 2000 – derefter i 2006 – og ydermere i 2016 og 2017.

Storsejr til Stoholm i serie 3

 

 

Fodbold – serie 3 for herrer

Ravnsbjerg/Løgstrup – Stoholm IF 0-6 (0-3)

Målscorere for SIF:

Jesper Lindegaard, Morten Groth, Lasse Svendsen,

Christian Winther, Nicolaj Christensen (str.) og Tobias Karlsen

 

 

I et decideret bundopgør hentede Stoholm IF-Fodbold fredag aften en overbevisende storsejr, da Ravnsbjerg/Løgstrup blev sat til vægs på Løgstrup Stadion.

Hele 0-6 stod der på måltavlen, da dommer Carsten Jensen fløjtede den kortløse match af, og det var egentlig en overraskende forskel, eftersom SIF kom til opgøret med tre nederlag i rap, mens værterne rent faktisk har spillet sig OK ind i turneringen på det seneste.

Men det var altså ikke til at se denne aften – assistenttræner Kim Kirkeby havde efterfølgende disse kommentarer.

  • Vi forsøgte med en ny opstilling i midterforsvaret, hvor brødrene Christensen – Nicolaj og Rasmus – var på plads. Det var ikke kun derfor, at vi vandt, men det gav i hvert fald pote i den her match, og derudover scorede vi flotte mål efter fine angreb. Jesper Lindegaard og Tobias Karlsen scorede blandt andet på hovedstød, og så nettede Christian Winther igen på et frispark. Derudover kom Morten Groth, Lasse Svendsen og Nicolaj Christensen også på måltavlen – sidstnævnte på det straffespark, som Morten Groth fik tilkæmpet sig. Vi plejer altid at have det svært mod Ravnsbjerg/Løgstrup, så vi må sige, at den her kamp var anderledes, end det plejer at være, men det var lang hen ad vejen vores fortjeneste, for alle spillere skal have ros for en absolut godkendt indsats, konstaterede altså Kim Kirkeby, der kunne se SIF være foran med sikre 3-0 ved pausen.

Unge Daniel Groth fik efter kampen de fleste fidusstemmer, og dermed nåede Stoholm IF-Fodbold op på 12 point. Det er et uomtvisteligt faktum, at holdet ender på 6. pladsen, og langt de fleste hold på netop 6. pladsen rykker direkte ud. Der er dog enkelte hold, der kan få en nedspilskamp, og det afhænger af det optjente pointantal. Skal SIF håbe på den redningskrans, så kræver det uden tvivl en sejr i det sidste opgør mod det suveræne tophold fra ØK – så vil SIF ende på 15 point, og det kan MÅSKE være nok til en nedspilskamp. Men alt er uvist – dog er det som nævnt sikkert, at kun en sejr tæller i sidste runde – der er kampstart på fredag d. 18. juni på Karlsen Arena i Stoholm klokken 18.30.

Stoholm tabte skæbnekampen

 

 

Fodbold – serie 3 for herrer

Stoholm IF – Viborg Nørremarken 2-4 (1-4)

Målscorere for SIF:

1-0 v. Mikkel Søndergaard (20. min.)

2-4 v. Mark Svendsen (80. min.)

 

 

Stoholm IF-Fodbold er fremdeles hårdt udfordret i bunden af serie 3, og fredagens ”vind eller forsvind-kamp” med Viborg Nørremarken blev tabt 2-4. Dermed er SIF’erne med to runder tilbage af forårssæsonen på vej ned i serie 4 – et niveau 1. holdet i Stoholm senest befandt sig på i 2000-sæsonen.

Ret skal være ret – mandskabet er ikke nede endnu, men det kræver nok to sejre i de sidste to kampe, hvis serie 3 opholdet skal forlænges. Nederlaget fredag aften gjorde i hvert fald ondt, og det var et meget dyrt sidste kvarter i 1. halvleg, der kostede det hele – her var Nørremarken effektive og scorede samtlige deres fire mål.

Dagens fidusmodtager hos hjemmeholdet – Mikkel Søndergaard – bragede ellers værterne i front efter cirka 20 minutters spil på et meget flot langskud, men alt gik galt, og SIF’erne lignede et hold i total opløsning, da dommer Anders Harbo Jensen fløjtede til pause.

Så skal der findes noget positivt i fredagens opgør, så er det, at SIF’erne fik sig mandet op i de sidste 45 minutter, og der var bestemt chancer til, at det kunne være blevet rigtig spændende. Men både Mark Svendsen, Mikkel Søndergaard og Morten Groth brændte de muligheder, der kunne/burde have givet en tidlig reducering, men det skete ikke, og tiden gik. Derfor blev det kun til Mark Svendsens reducering omkring det 80. minut, og derfor var stillingen 2-4 på måltavlen, da der blev fløjtet af.

Dermed har SIF’erne altså i den grad ryggen mod muren – den kommende kamp er på udebane mod Ravnsbjerg/Løgstrup, og der er kampstart i Løgstrup på fredag d. 11. juni klokken 18.00.

Stoholm presset i bunden

Fodbold – serie 3 for herrer

Stoholm IF – Viborg Søndermarken 1-2 (0-1)

Målscorer for SIF:

1-1 v. Christian Winther (60. min.)

 

Stoholm IF-Fodbold er fremdeles hårdt presset i bunden af serie 3, og lørdagens hjemmebanekamp mod Viborg Søndermarken forbedrede ikke de udfordringer. En tæt dyst blev tabt 1-2, og det kunne der som sådan ikke indvendes noget i mod – gæsterne havde lige lidt mere spil og lidt flere chancer, der retfærdiggjorde deres gevinst.

Men generelt var der tale om 90 forholdsvis tætte minutter, men SIF havde svært ved at spille sig frem til de helt store chancer. Viborgenserne kom i front omkring det 20. minut, og det blev 1. halvlegs eneste scoring.

Efter pausen forsøgte værterne at presse på for en udligning, og udeholdet blev ramt af opgørets eneste gule kort efter knap en times spil. Det udnyttede stoholmerne til at få udlignet, og det var et flot mål af slagsen; Uden for feltet fik SIF frispark, og det krøllede dagens bedste SIF’er – Christian Winther – fremragende op i hjørnet uden redningsmulighed for Viborg Søndermarken-målmanden. Så håbede det trofaste hjemmepublikum på point, men desværre for SIF fik Søndermarken på en hurtig omstilling sat sejrsmålet ind i det 75. minut. Et forsøg på et afsluttende pres gav ikke mål til hjemmeholdet, og så stod der 1-2 på måltavlen, da dommer Gert Aaby fløjtede af.

Det var pludseligt blevet en varm omgang at spille, og det gjorde sig selvsagt gældende for begge mandskaber, men i sådan en situation er det hårdt at jagte en udligning i det meste af matchen, så det var en flok trætte SIF-spillere, der efter det afsluttende dommerfløjt kunne konstatere, at redningen i serie 3 bestemt ikke er kommet tættere på.

I den kommende runde venter der en decideret ”vind eller forsvind” kamp, når Viborg Nørremarken gæster Stoholm. I det omvendte møde fik SIF sig en gevaldig øretæve på 1-6, så det bliver uhyre svært – der fløjtes op til kamp på Karlsen Arena i Stoholm på fredag d. 4. juni kl. 19.00.

Både sejr og nederlag i Pinsen

Mark Svendsen

 

Fodbold – serie 3 for herrer

Sparkær IF – Stoholm IF 2-3 (0-3)

Målscorere for SIF:

Mikkel Søndergaard, Mark Svendsen og Lasse Svendsen

 

ØK – Stoholm IF 4-1 (1-1)

Målscorer for SIF:

Jesper Lindegaard

 

Stoholm IF-Fodbold var i aktion to gange i forbindelse med Pinse-weekenden. Først gjaldt det et vaskeægte lokalopgør på udebane mod Sparkær fredag aften, og den kamp er godt beskrevet, så den får ganske få ord med på vejen, selvom den resultatmæssigt var den gode nyhed i Pinsen.

For Jesper Lindegaard og co. vandt fuldt fortjent med 3-2, og der var tale om en rigtig fin indsats, så det gav et godt rygstød til mødet 2. Pinsedag om aftenen ude mod det suveræne tophold fra ØK, der fremdeles har maksimumpoint og stort set er rykket op i serie 2.

Kampen blev lidt en tro kopi af tidligere dyster – nemlig med SIF rigtig godt med i de første 45 minutter, og så er det lidt som om, der til tider mangler luft i lungerne i 2. halvleg.

Assistenttræner Kim Kirkeby fortæller: - Vi leverede igen en fin indsats i en åben kamp, hvor vi føler, at vi er med i det meste af matchen, men vi var ikke skarpe nok i de afgørende situationer. Her viste ØK, hvorfor de er et suverænt tophold, og vi må bare sørge for hurtigt at komme op på hesten igen, for vi står med fire finaler som afslutning på forårssæsonen, kom det altså fra Kim Kirkeby.

SIF fik en forfærdelig start på begge halvlege, for der var kun spillet to minutter, før hjemmeholdet scorede. I 1. halvleg fik SIF slået flot tilbage på et frisparksmål af spillende træner Jesper Lindegaard allerede i det 12. minut, men resultatmæssigt kom gæsterne ikke retur på ØK’ernes åbningsmål i det 46. minut. SIF spillede bestemt med, men værterne lukkede og slukkede med scoringer i henholdsvis det 70. og 90. minut, og så stod der 4-1 på måltavlen, da dommer Per Pasfall fløjtede den kortløse kamp af.

  • Vi kom bestemt frem til fine muligheder undervejs, og vi leverede en positiv indsats mod et godt ØK-hold, der var bedre end os i de afgørende situationer, så derfor fik de en fortjent sejr. Vores rutinerede Morten Groth fik efterfølgende de fleste fidusstemmer, og nu skal vi have fokus på den kommende dyst mod Viborg Søndermarken – det er hjemme på lørdag d. 29. maj kl. 15.30, hvor vi meget gerne skal have point på kontoen, lød det afslutningsvis fra Kim Kirkeby.

Stoholm tabte tæt lokalopgør

Fodbold – serie 3 for herrer

Mønsted IF – Stoholm IF 3-2 (1-0)

Målscorere for SIF:

2-1 v. Nicolaj Christensen (78. min.)

3-2 v. Jesper Lindegaard (87. min.)

 

Det blev en tæt omgang lokalfodbold, der blev disket op med tirsdag aften på Mønsted Stadion - her skulle Stoholm forsøge at få revanche for forårets nederlag i den første match på 1-2 hjemme i Stoholm. Det var der bestemt muligheder for, men da dommer Jørgen Ø. Laursen fløjtede af, stod der 3-2 til hjemmeholdet på måltavlen.

Det ærgrede i den grad assistenttræner Kim Kirkeby, da der efterfølgende skulle gøres status.

  • Allerførst vil jeg gerne give ros til hele holdet for en fremragende indstilling og indsats, som jeg bestemt mener kunne have kastet minimum et point af sig. Vi startede stærkt ud og kom frem til flere fornuftige muligheder den første halve time, men stik mod spillets fordeling kom Mønsted i front i det 35. minut, og det var også pausestillingen, kom det altså fra Kim Kirkeby.

I de sidste 45 minutter blev det en mere åben slagudveksling, og der kom også solid gang i målscoringen – Kirkeby fortsætter.

  • Vi må erkende, at Mønsted kom bedre med i 2. halvleg, og det blev også 2-0 til dem efter cirka en times spil.

Herefter fulgte en hæsblæsende afslutning; Nicolaj Christensen scorede for 6. gang i træk i det 80. minut til reducering 2-1, og da Stoholm satsede alt på en udligning, slog værterne kontra og øgede til 3-1 i slutfasen. Spillende træner Jesper Lindegaard reducerede minuttet efter på et flot frispark fra kanten af feltet, og så forsøgte SIF’erne igen med et afsluttende pres, men den forløsende udligning kom aldrig.

  • Det var ærgerligt, og havde vi vist mere skarphed, så havde vi fået point med hjem. Der var ingen kort i et fairspillet opgør, og efterfølgende fik Christian Winther de fleste fidusstemmer, lød det afslutningsvis fra Kim Kirkeby.

Dermed er stoholmerne fremdeles hårdt trængt omkring de nedre placeringer i tabellen, så hver kamp er uhyre vigtig. I den kommende weekend skal Stoholm ikke i aktion, men i og omkring Pinseweekenden skal mandskabet have afviklet to opgør. Først gælder det endnu et lokalopgør ude mod Sparkær fredag d. 21. maj kl. 18.30, og 2. Pinsedag (mandag d. 24. maj) skal den Corona-udsatte kamp ude mod Ørslevkloster spilles kl. 19.00.

Livsvigtig Stoholm-sejr

Fodbold – serie 3 for herrer

Stoholm IF – Ravnsbjerg/Løgstrup 2-1 (1-0)

Målscorere for SIF:

1-0 v. Nicolaj Christensen (8. minut)

2-1 v. Morten Groth (75. minut)

 

Der var dømt bundkamp og livsvigtige point på spil, da dommer Henrik Wiper fløjtede op på Karlsen Arena i Stoholm torsdag aften. Før matchen havde hjemmeholdet tre point efter fire spillede opgør – udeholdet havde spillet samme antal kampe men var fremdeles pointløs. Derfor kunne man med rette kalde det for en 6-points kamp, og til stor glæde for værterne og de trofaste tilskuere faldt de 90 minutters dyst ud til SIF’ernes fordel.

Det blev en tæt kamp, men SIF fik en fremragende start, og holdet bragte sig i front på opgørets første mulighed. En fejl i gæsternes forsvar medførte en friløber til Nicolaj Christensen, og han svigtede ikke foran Ravnsbjerg/Løgstrup-målmanden. Christensen har notorisk en målnæse, og han har nu præsteret at score et mål i samtlige 5 spillede kampe hidtil her i forårssæsonen. SIF kunne i det følgende kvarter have lukket matchen, og der var solide chancer til blandt andet Morten Groth og Mikkel Søndergaard, men de blev desværre ikke omsat til scoringer. Dermed holdt stillingen 1-0 halvlegen ud.

Desværre for hjemmeholdet fik man en kold spand vand i hovedet allerede i det 50. minut. Pludselig var et par Ravnsbjerg/Løgstrup-spillere fri tæt under mål, og selvom målmand Casper Drensborg i første omgang fik afværget, så endte bolden efter et par riposter i SIF-målet, og dermed var de to mandskaber ajour igen.

2. halvleg var generelt en tæt affære, og det kunne være gået begge veje, men med et langt kvarter igen kom forløsningen for de godt kæmpende SIF’ere. Et frispark fra kanten af feltet tog rutinerede Morten Groth sig af, og via en spiller fra udeholdet endte bolden i nettet til stor jubel denne kølige april aften. Efterfølgende præsterede Casper Drensborg gode indgreb, og det lunede, da der blev fløjtet af efter 94 minutters spil.

Da fidusstemmerne blev talt op efter dysten, var de fleste gået til Mikkel Søndergaard, der vanen tro arbejdede godt – det skal alle SIF’ere i øvrigt have ros for, så det var en tiltrængt opmuntring efter to sløje udebanepræstationer på det sidste i Viborg.

Men SIF er fremdeles presset på de ubehagelige pladser i et forår, hor der ikke er noget, der er normalt i forhold til nedrykningspladserne. Det skyldes den bratte Corona-nedlukning af fodbolden i oktober måned, så det hele er lidt uvist – det eneste der er helt sikkert, det er, at det gælder om at vinde så mange kampe som muligt, og at få så mange point hentet hjem som overhovedet muligt. Næste forsøg bliver en særdeles hård omgang – her gælder det et udebaneopgør mod rækkes duks ØK, der fremdeles har maksimumpoint og går fra den ene sikre sejr til den anden. SIF må forsøge at drille ØK’erne – der spilles på Ørslevkloster Stadion fredag d. 7. maj kl. 18.00.

Øretæve til Stoholm på udebane

Fodbold – serie 3 for herrer

Viborg Nørremarken – Stoholm IF 6-1 (4-0)

Målscorer for SIF:

5-1 v. Nicolaj Christensen (75. minut)

 

Det blev ingen fredagsfornøjelse for Stoholm IF-Fodbold at gæste Nordre Skole i Viborg - hele 6-1 stod der nemlig, da dommer Eser Kilic fløjtede af. Resultatet understregede nok engang, at en ting er sikker i fodbold – nemlig at det er så ganske uforudsigeligt. Stoholm vandt tidligere 4-1 over Sparkær – Sparkær vandt derefter 2-0 over Viborg Nørremarken – og så ser det endda meget mærkeligt ud, at Stoholm så efterfølgende får en 6-1 ørefigen af netop Nørremarken.

Men sådan er der så meget, der ikke altid kan forklares, og faktum er nu, at Jesper Lindegaard og co. i den grad er kommet ned på jorden efter to absolut godkendte hjemmekampe mod henholdsvis Mønsted og Sparkær, der åbnede forårssæsonen. Udebesøg hos Søndermarken og Nørremarken har efterfølgende givet to nederlag og 2-9 på målkontoen.

Der var ikke så meget at berette efter fredagens møde i et koldt blæsevejr – følgende kommentarer havde assistenttræner Kim Kirkeby.

  • Der er ikke så meget godt at fortælle. De spillede hurtigt og direkte på deres kunstgræsbane, og der kunne vi slet ikke følge med. De førte 4-0 ved pausen og scorede til 5-0 lige i starten af 2. halvleg, så det var op ad bakke. Nicolaj reducerede for os – han har nu scoret et mål i hver af vores hidtil fire kampe – men de lukkede og slukkede kort før tid. Det var en fuldt fortjent sejr til dem – vi blev straffet af et hurtigt hold, der var gode på kunstgræs, konstaterede altså Kim Kirkeby.

Christian Winther fik de fleste fidusstemmer, og dermed er SIF nu for alvor placeret omkring de kedelige nedrykningspladser. Derfor er den kommende match meget vigtig – her kommer Ravnsbjerg/Løgstrup på besøg – og RIF/LGIF har fortsat ikke fået point her i foråret. Der er kampstart på torsdag d. 29. april kl. 19.00 på Karlsen Arena i Stoholm.

Stoholm skuffede i Liseborg

Fodbold – serie 3 for herrer

Viborg Søndermarken – Stoholm IF 3-1 (2-0)

Målscorer for SIF:

3-1 v. Nicolaj Christensen (85. minut)

 

Det var ikke uden pointforhåbninger, at Stoholm IF-Fodbold søndag eftermiddag drog til Liseborg for at møde Viborg Søndermarken. Trods en noget turbulent optakt har SIF formået at bibringe to gode indsatser i de første to lokalopgør mod henholdsvis Mønsted og Sparkær, men desværre nåede SIF-spillerne ikke det niveau søndag, og så stod der 3-1 i dommer Karsten Toft-Hansens papirer, da han fløjtede de 90 minutter af.

SIF har ”stået godt på banen” i de første forårskampe, men assistenttræner Kim Kirkeby kunne denne gang se en til tider halvsløj præstation.

  • Vi fik ikke tingene sat sammen på den rigtige måde, og vi må erkende, at vi ikke var konsekvente nok. Det betød, at Søndermarken undervejs udnyttede fejl i vores bagerste geledder, og generelt kan vi ikke indvende noget som helst i forhold til resultatet – Søndermarken fik desværre en fuldt fortjent sejr, konstaterede altså Kim Kirkeby.

Hjemmeholdet førte 2-0 ved pausen, og den føring blev udbygget til 3-0 i 2. halvleg. I slutfasen forsøgte gæsterne at presse på, og det lykkedes også for Nicolaj Christensen at få pyntet på resultatet, da han tæt under mål reducerede omkring det 85. minut – forarbejdet havde Mikkel Søndergaard, Mark Svendsen og Daniel Groth stået for.

  • Vi kom undervejs frem til muligheder, men set over 90 minutter kunne vi ikke indvende noget mod resultatet. Vi var langt fra det, vi ellers har præsteret hidtil i forårssæsonen, og vi lavede for mange individuelle fejl, kom det afslutningsvis fra Kim Kirkeby.

Efterfølgende fik rutinerede Morten Groth de fleste fidusstemmer, og nu gælder det om hurtigt at komme tilbage på sporet igen. Det er en kort sæson med kun 12 kampe – og dermed har SIF altså 9 tilbage – og det gælder om at holde afstand til de kedelige nedrykningspladser.

Der kommer en ny mulighed på fredag d. 23. april, hvor SIF’erne gæster Viborg Nørremarken – der er kampstart kl. 19.15.

Stoholm kom på pointtavlen

Fodbold – serie 3 for herrer

Stoholm IF – Sparkær IF 4-1 (1-0)

Målscorere for SIF:

1-0 v. Lasse Svendsen (45. minut)

2-0 v. Morten Groth str.  (48. minut)

3-0 v. Mikkel Søndergaard (80. minut)

4-0 v. Nicolaj Christensen (82. minut)

 

Efter det indledende, knebne nederlag til Mønsted før Påske gjaldt det for Stoholm IF-Fodbold om hurtigst muligt at komme på pointtavlen. Det skete heldigvis allerede i forårssæsonens anden kamp – der var igen dømt lokalopgør – for det var de andre naboer fra Sparkær, der gæstede Karlsen Arena i Stoholm på en råkold fredag aften.

Ligesom det var tilfældet i den første match, så ”stod” Stoholm godt på banen for at bruge en gammel fodboldkliche. Det betød, at gæsterne havde uhyre svært ved at komme frem til de store chancer hos Casper Drensborg i SIF-målet – omvendt var det også meget begrænset, hvad hjemmeholdet producerede. Derfor talte al logik for en nulløsning ved halvtid, men på 1. halvlegs allersidste boldberøring nettede Lasse Svendsen tæt under mål, og det var selvsagt en god måde at gå til pause på.

Knap havde dommer Jannik Vinther fløjtet op til 2. halvleg, før der var gevinst for stoholmerne igen. Mark Dahlgaard Svendsen skal have ros for sin pågåenhed, og det resulterede i, at han opsnappede bolden fra en Sparkær-forsvarsspiller, og så havde han direkte vej mod mål. Svendsen blev ureglementeret stoppet – straffespark og kun gult kort til udeholdet – men fra 11-meter pletten var Morten Groth usvigelig sikker.

Så havde værterne lige nøjagtig kampen, hvor de gerne ville have den, og minutterne gik, mens Sparkær fik stadig sværere og sværere ved at komme frem til chancer. Omkring det 80. minut satte henholdsvis Mikkel Søndergaard og Nicolaj Christensen så trumf på, og så betød det mindre, at gæsterne fik reduceret i det 85. minut.

Jesper Lindegaard og co. skal have ros for absolut godkendte indsatser i de første to kampe, og det var meget vigtigt at komme på pointtavlen i fredagens opgør. SIF har hidtil ikke vadet i chancer, men der var været god effektivitet og en glimrende holdånd, så det har indtil videre været en fornøjelse at følge – i en ellers tilskuerløs tidJ

Efterfølgende fik Lasse Svendsen de fleste fidusstemmer, og nu gælder det om at holde kadencen fremadrettet i de kommende svære kampe. Næste dyst er søndag d. 18. april, hvor SIF på udebane skal møde Viborg Søndermarken – der er kampstart på Liseborg klokken 13.30.

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside