Stoholm hentede kneben sejr

 

Fodbold – serie 4 for herrer

Stoholm IF – Højslev Station IF 1-0 (1-0)

Målscorer for SIF:

1-0 v. Daniel Groth (30. min.)

 

Det blev en målfattig omgang, da der torsdag aften var lokalopgør på Karlsen Arena i Stoholm. Her var naboerne fra Højslev Station på besøg, og kun et enkelt mål blev det til i opgøret.

Det var til gengæld også et kontroversielt et af slagsen, og selv med Stoholm-briller burde det ikke have været godkendt. For efter cirka en halv times spil blev Daniel Groth sendt afsted i klar offsideposition, men dommer Troels Duelund fløjtede ikke, og så kunne unge Groth afdrible målmanden og score det mål, der så skulle vise sig at blive dystens eneste.

HIF’erne rasede forståeligt – spillerne begrænsede sig til at få et enkelt gult kort for brok i den forbindelse – men det var også unfair, at det mål blev anerkendt.

Men sådan blev det, og ellers kunne SIF’erne sagtens have gjort sig selv den tjeneste at score på andre utallige målchancer, men det skete ikke. Gæsterne var også med i opgøret, og det var sådan en kamp, der helt logisk kunne være endt uafgjort, for HIF’erne bød sig også til undervejs. Men målmand Peter Vesterager og SIF-defensiven holdt stand og holdt nullet for første gang i det her forår, og dermed blev det til en gevinst for hjemmeholdet.

Der blev såmænd ydet godkendt undervejs med en fin indstilling fra spillerne, men spillet var ikke prangende, og det afsluttende dommerfløjt faldt på et tørt sted.

Dermed har SIF fået en fornuftig pointhøst og er fint placeret i tabellen, inden de sidste seks kampe. I næste runde venter der en særdeles svær kamp, når SIF’erne på udebane skal møde Alhedens – et mandskab som stoholmerne tabte med 1-3 til i den første match. Kampen spilles lørdag d. 21. maj klokken 13.00 i Frederiks.

Sent comeback gav uafgjort

Daniel Groth

Fodbold – serie 4 for herrer

Stoholm IF – Karup/Kølvrå 07 3-3 (1-1)

Målscorere for SIF:

1-1 v. Nicolaj Christensen (40. min.)

2-3 v. Lucas Bach (83. min.)

3-3 v. Daniel Groth (89. min.)

 

Det var med det yderste af neglene, at Stoholm IF-Fodbold tirsdag aften hev et enkelt point i land hjemme mod Karup/Kølvrå 07. Det var ikke imponerende fodboldspil, som de to mandskaber bød de fremmødte tilskuere på Karlsen Arena i Stoholm – til gengæld var der spænding og mange mål, så stillingen på måltavlen var 3-3, da kampens udmærkede dommer Jens Rohde fløjtede af efter de 90 minutter.

Forud var gået et opgør, hvor SIF’erne spillede fint i de første 45 minutter, og her var holdet skidt tjent med, at der kun stod 1-1. Udeholdet kom ellers i front allerede i det 15. minut, men på et flot frisparksmål i det 40. minut sørgede Nicolaj Christensen for, at der var helt lige, da pausefløjtet lød. Men som nævnt skulle hjemmeholdet have ført via en dominans i boldbesiddelsen, og derudover havde målscorer Christensen også et solidt hug på indersiden af stolpen undervejs, men det blev altså kun til en enkelt scoring.

Desværre blev det ikke for godt i 2. halvleg, for her virkede det til, at SIF’erne faldt i kadence. Det så ellers fornuftigt ud, da gæsterne fik et gult kort efter knap en times spil, men stoholmerne nåede stort set aldrig at være i undertal, for i sekvensen efter gik det galt. Målmand Tobias Johansen kom på mellemhånd og begik et unødvendigt – men korrekt dømt straffespark – og derudover fik han også en advarsel. Forsøget blev udnyttet fra 11-meter pletten, mens det var Tobias’ lillebror Jonas, der havde iført sig målmandstrøjen.

Det blev også 1-3 på et hovedstød i det 75. minut, og kampen virkede afgjort. Men på en aften hvor det spillemæssige til tider lod meget tilbage at ønske, skal de meget unge SIF’ere have ros for at kæmpe videre. Det gav en flot reducering på et Lucas Bach-lop i det 83. minut, og mens kampen var ved at ebbe ud, lykkedes det for godt kæmpende Daniel Groth at sende bolden i nettet efter et hjørnespark omkring det 90. minut. Dermed gav det altså et point på et sent comeback, og nede med 1-3 frem til det 83. minut så skulle værterne stille sig tilfredse med det tirsdag aften.

I næste match venter der SIF en kamp på hjemmebane mod Højslev Station – den kamp spilles torsdag d. 12. maj klokken 19.00 i Stoholm.

Se flere foto HER

Overraskende sejr over topholdet

Fodbold – serie 4 for herrer                   

Løgstrup – Stoholm IF 2-3 (1-2)

Målscorere for SIF:

0-1 v. Nicolaj Christensen (20. min.)

0-2 v. Selvmål (35. min.)

1-3 v. Christian Winther (50. min.)

 

Det var i den grad som undertippet, at Stoholm IF-Fodbolds serie 4 hold torsdag aften drog til Løgstrup for at møde topholdet, der før machen havde gjort rent bord med fem sejre i lige så mange kampe. Men Lasse ”Fynbo” Pedersens tropper kom, så og sejrede, og det gav tre særdeles velkomne point til stillingen.

 • Vi kom ind til dysten med en masse tro på tingene efter sidste rundes 2-1 sejr over Vridsted, og selvom Løgstrup havde bolden mest, så var vi farlige på vores omstillinger. Cirka midtvejs i 1. halvleg opsnapper Marcus Fruergaard bolden, og han får sendt vores altid målfarlige Nicolaj Christensen afsted, og han svigtede ikke, og så førte vi med 1-0, kunne træner Pedersen efterfølgende berette.

Med ti minutter til pausen var det så Nicolaj Christensen, der stod for det oplæg, som altid hårdtarbejdende Mark Svendsen fik afsluttet på, og her havde udeholdet så medgang. For Løgstrup-målmand reddede skuddet, men bolden røg ud på en af hjemmeholdets forsvarsspillere, og derfra gik den i nettet. 2-0 føringen holdt dog ikke 1. halvleg ud, for det lykkedes for værterne at få reduceret inden dommer Søren Skovbos pausefløjt.

Knap var kampen startet op i 2. halvleg, før SIF fik et frispark uden for feltet. Det fik Christian Winther ansvaret for at skyde, og han sendte et flot spark afsted, som gav en 3-1 føring. Igen svarede hjemmeholdet hurtigt tilbage med en reducering i det 55. minut, og herefter var der fin slagudveksling, men der skete ikke mere på måltavlen, så det var udeholdets spillere, der kunne juble over det afsluttende dommerfløjt.

 • Det er virkelig en sejr, som vi er glade for, da det ikke er nogen hemmelighed, at Løgstrup spiller flot fodbold. Men vi ”stod” godt på banen, som det hedder, og vi viste, at man heldigvis stadig kommer langt med en rigtig god indstilling, hvor alle er parate til at yde de ekstra løb for hinanden. Vores Tobias Johansen, Tobias Karlsen, Marcus Fruergaard og Christian Winther fik de fleste fidusstemmer, men alle mine spillere skal roses for en gedigen holdindsats, kom det afsluttende fra Lasse ”Fynbo” Pedersen”.Stoholm IF-Fodbold skal allerede nu på tirsdag d. 3. maj kl. 18.30 spille den næste kamp – her kommer Karup/Kølvrå 07 på besøg på Karlsen Arena i Stoholm.

Stoholm hentede vigtig sejr

Tobias Karlsen

Fodbold – serie 4 for herrer

Stoholm IF – Vridsted IF 2-1 (2-0)

Målscorere for SIF:

1 - 0  v. Tobias Karlsen (11. min.)

2 - 0  v.  Selvmål (38. min.)

 

Fredag aften lykkedes det Stoholm IF-Fodbold at hive en kærkommen sejr i hus i fodboldens serie 4, da mandskabet på hjemmebane mødte Vridsted i et lokalopgør. Det blev tæt, men da dommer Carsten Jensen fløjtede af, stod der 2-1 til værterne på måltavlen på Karlsen Arena i Stoholm, og det fordoblede forårets pointhøst fra 3 til 6.

Forud var gået et opgør, hvor hjemmeholdet spillede rigtig godt i de første 45 minutter, og det gav også en 2-0 føring, da der blev fløjtet til pause. Først nettede Tobias Karlsen i det 10. minut, da han forsøgte sig udefra, og kort før pausen blev den føring fordoblet, da en af udeholdets spillere var så uheldig at sende bolden i eget net.

 • Alle mine spillere skal have ros for at arbejde hårdt og koncentreret i hele kampen – det var rart at se. Specielt i 1. halvleg spillede vi også godt, men det var en kamp, der hele tiden balancerede, så det var dejligt, at vi denne gang fik alle point, kom det fra Stoholm-træner Lasse ”Fynbo” Pedersen.

I de sidste 45 minutter kom Vridsted bedre med, og knap midtvejs fik gæsterne reduceret efter et kludemål. Det holdt hårdt i slutfasen, så derfor bekom det afsluttende dommerfløjt naturligvis hjemmeholdet godt.

 • Vores sejr kan bestemt forsvares, for vi havde solide muligheder undervejs – blandt andet til Nicolaj Christensen og Lucas Bach. Men med til historien hører også, at vores målmand Peter Vesterager efterfølgende fik fidusen, for han stod en rigtig fin kamp med flere vigtige redninger og indgreb. Men det allermest glædelige var, at vi i den her dyst undgik de store og dyre personlige fejl, for de har kostet os dyrt i de første kampe, konstaterede altså en særdeles tilfreds Lasse ”Fynbo” Pedersen.

I den kommende runde skal SIF-Fodbold på udebane møde Løgstrup, der er startet ud som lyn og torden med maksimumpoint efter de første fem kampe. Matchen spilles nu på torsdag d. 28. april klokken 18.30 i Løgstrup.

SIF led nyt nederlag i serie 4

Lasse "Fynbo" Pedersen

Fodbold – serie 4 for herrer

Viborg B67 – Stoholm IF 3-1 (2-1)

Målscorer for SIF:

1 - 1 v. Nicolaj Christensen (10. min.)

 

Stoholm IF-Fodbold led det andet nederlag i træk i fodboldens serie 4, da mandskabet lørdag besøgte Sportspub Målet Arena i Viborg – her tog Viborg B67 i mod. Kampen var længe lige, men i den absolutte slutfase satte værterne trumf på, og dermed måtte træner Lasse ”Fynbo” Pedersen og spillerne tage hjem med et nederlag.

Og ærgerlig var Pedersen efterfølgende.

 • I øjeblikket laver vi slet og ret for store personlige fejl, og det koster altså – også i serie 4. Det var svære forhold at spille under med en strid blæst lørdag eftermiddag, men det var selvsagt ens for begge mandskaber, så det hjælper ikke at klage sig over det, kom det altså fra Lasse Pedersen.

Hjemmeholdet kom i front allerede i det 6. minut, men ganske kort efter udlignede altid målfarlige Nicolaj Christensen på Martin Skjolds forarbejde. Trods to gule kort til Viborg B67 fra dommer Tommy Poulsen i de første 45 minutter lykkedes det ikke desto mindre viborgenserne at bringe sig foran i en situation, hvor SIF-defensiven ikke så god ud. Mere skete der ikke på målkontoen, så stillingen var 2-1 til værterne, da der blev fløjtet til pause.

Planen for 2. halvleg var at få noget mere spil i gang i den stride blæst, men Lasse Pedersen måtte efterfølgende konstaterede, at det ikke lykkedes.

 • Vi må erkende, at vi i øjeblikket ikke er gode nok med bolden. Vi mister alt for mange bolde som så kommer hurtigt tilbage i hovedet på os. Vi stod egentlig OK defensivt, men da vi satsede mod slutningen af opgøret, lavede vi igen en fejl, og så lukkede og slukkede de med et mål i det 87. minut. Vores fejl er for store, og nu venter der os en meget vigtig kamp mod Mønsted, og her er det simpelthen nødvendigt, at vi minimerer vores udfald, konstaterede Lasse ”Fynbo” Pedersen.

Der er lokalopgør på Karlsen Arena i Stoholm allerede i morgen aften – tirsdag d. 12. april - med kampstart klokken 18.30.

SIF led nederlag på hjemmebane

 

Fodbold – serie 4 for herrer

Stoholm IF – Alhedens IF 1-3 (1-1)

Målscorer for SIF:

1 - 1 v. Nicolaj Christensen (37. min.)

 

Efter den indledende sejr ude over Højslev Station gjaldt det fredag aften et opgør mod serie 3 nedrykkerne fra Alhedens IF. Der var begrundet tro og håb om point, men det skete desværre ikke, for gæsterne tog en 3-1 sejr med sig hjem i sportstaskerne.

Hjemmeholdet kom under massivt pres fra starten af, og allerede efter fire minutters spil bragte Alhedens sig foran, da mandskabet scorede tæt under mål efter et hjørnespark. Det var en kold dukkert, men værterne fik sig fightet tilbage i opgøret, og kort før pausen lavede Christian Winther det forarbejde, som målfarlige Nicolaj Christensen omsatte til scoring. Dermed var der udlignet, og stillingen 1-1 holdt 1. halvleg ud.

De første 25 minutter af 2. halvleg var tætte, og kampen balancerede på et knivsæg, men desværre for stoholmerne blev det Alhedens, der kunne løbe med sejren, for udeholdet nettede i henholdsvis det 72. minut og det 86. minut. Mere skete der ikke på målkontoen, og så kunne dommer Jens Peter Stærk fløjte de 90 kortløse minutter af.

Ærgerlig var træner Lasse ”Fynbo” Pedersen efter kampen.

 • I starten af matchen frygtede jeg lidt, at vi ville blive kørt over ende, men jeg vil gerne rose mit mandskab for at fighte flot og komme tilbage i dysten. Jeg ærgrer mig meget over de to mål, som Alhedens får i 2. halvleg – her kunne vi dufte point, og det var scoringer, der kunne/burde være undgået. Derudover følte vi, at Marcus Fruergaard blev snydt for et straffespark ved stillingen 1-1, men desværre mente dommer Jens Peter Stærk, at bolden blev spillet i situationen, så det gav kun et hjørnespark. Men som sagt – godkendt indstilling fra alle – vores fidusstemmer ramte Mark Dalgaard Svendsen, der vanen tro arbejdede stenhårdt, kom det altså fra Lasse ”Fynbo” Pedersen.

I den kommende runde skal SIF-Fodbold på udebane møde Viborg B67 – der er kampstart på lørdag d. 9. april kl. 14.00 på Sportspub Målet Arena i Viborg.

SIF åbnede foråret med sejr

Fodbold – serie 4 for herrer

Højslev Station – Stoholm IF 1-3 (1-0)

Målscorere for SIF:

1 - 1v. Andreas Rauff (62. min.)

1 - 2 v. Nicolaj Christensen (65. min.)

1 - 3 v. Lucas Bach (80. min.)

 

Stoholm IF-Fodbold åbnede serie 4-sæsonen med en 3-1 udesejr over naboerne fra Højslev Station i lørdagens dyst, der blev fløjtet op lige over middag. På en solbeskinnet dag var sejren fortjent, men SIF’erne var udfordret undervejs, så derfor var sejren kærkommen, da dommer Hans Jørgen Rasmussen fløjtede den kortløse kamp af.

De første 45 minutter var som sådan meget lige, men det var værterne, der kom i front halvvejs, og ved den scoring var Stoholms debuterende målmand Peter Vesterager ikke helt sagesløs. Det skal dog retfærdigvis siges, at han i den grad var SIF-Fodbold en god sidste skanse, da det for alvor brændte på et par gange i 2. halvleg. Men der blev ikke scoret yderligere i 1. halvleg, så hjemmeholdet var i front, da der blev fløjtet til pause.

Det var ikke kun på målmandsposten, at der var debut lørdag – det gjaldt også på trænerposten, hvor den mangeårige SIF’er Lasse ”Fynbo” Pedersen har overtaget tøjlerne. Han må sammen med spillerne have fundet den helt rigtige formel i pausen, for gæsterne kom ud som forvandlet og sad fuldstændig på de første 20 minutter, hvor Højslev Station stort set ikke var over midterlinjen. Men det lignede en af de kampe, hvor det kunne være svært at få bolden i nettet, for der blev undervejs brændt store chancer.

Pludselig var der dog gevinst, da hårdtarbejdende Andreas Rauff tæt under mål fik skubbet bolden i nettet efter klumpspil i forlængelse af et hjørnespark. Ganske kort tid efter fik Nicolaj Christensen akkurat tid nok på kanten af feltet, og så satte han bolden sikkert ind via den ene stolpe, og så var matchen tippet rundt.

Det betød dog også, at udeholdet – måske ubevidst – slap presset end smule, og det gav en tæt afslutning, hvor Højslev bød ind på en udligning. Men det var her, at Peter Vesterager først diskede op med en glimrende redning ved stillingen 1-2 – og senere gentog han det ved stillingen 1-3 til Stoholm. For unge Lucas Bach fik nemlig med omkring 10 minutter tilbage sendt bolden i nettet, og det gav altså en 3-1 føring – mere skete der ikke målmæssigt, så derfor kunne SIF’erne glæde sig over tre point i forårsåbneren.

I den kommende runde gælder det et møde med Alhedens (Frederiks) – de er nedrykkere fra efterårets serie 3. Der er kampstart på Karlsen Arena i Stoholm på fredag d. 1. april klokken 18.00.

Stoholm sluttede med et nederlag

Fodbold – serie 4 for herrer

Vinderup IK – Stoholm IF 2-0 (1-0)

 

Stoholm IF-Fodbold sluttede efterårssæsonen med et nederlag til Vinderup, der allerede før kampen havde sikret sig oprykning og dermed avancement til serie 3. Stoholmerne slutter på en 3. plads, og det var også på plads inden opgøret, der blev afviklet på lysbanen i Vinderup fredag aften, og det var dommer Kenny Abildgaard Nielsen, der passede fløjten, og det gjorde han i øvrigt helt uden brug af kort i en fredelig affære.

Efterfølgende havde afgående træner Niels R. Jensen følgende kommentarer.

 • Der er som sådan ikke så meget at fortælle om årets sidste dyst, men jeg vil dog rose spillerne for at yde en absolut godkendt og helhjertet indsats. De eneste rutinerede vi havde med var målmand Rasmus Højbjerg samt Thorbjørn Eriksen og Flemming Bennedsgaard, men alle skal som sagt have kredit for en værdig afslutning på efterårssæsonen, og vi spillede en fin kamp. Jeg vil dog også være ærlig og sige, at jeg synes, det har været op ad bakke her i efteråret, og Allan Søndergaard og jeg har brugt rigtig meget tid ved telefonen og alt for lidt på træningsbanen. Jeg håber, at det bliver mere positivt til foråret, kom det afslutningsvis fra Niels R. Jensen, der som bestyrelsesmedlem kunne meddele, at det bliver den nuværende ansvarlige for 2. holdet – Lasse Toft Pedersen – der overtager tøjlerne i 2022.

SIF stred godt i mod, men Vinderup – der fuldt fortjent har sikret sig oprykningen – nettede i henholdsvis det 35. og 80. minut, og det betød altså, at SIF ikke fik flere point på kontoen i denne omgang. Dermed kan der gøres status, og de 14 kampe gav 25 point via 8 sejre, en uafgjort og 5 nederlag. Målscoreren er positiv og hedder 23-20, og det hedder i sagens natur også serie 4 til foråret, hvor det selvsagt også er håbet, at 2. holdet kan bibeholdes – det bliver så i serie 5, da serie 6 er lukket ned.

Lørdag aften var der så seniorafslutning i forbindelse med den store halfest, der blev afholdt som afslutning på Stoholm Skummesterskaberne, der blev afholdt hele lørdag, og her fejlede stemningen bestemt ikke noget.

Stoholm vandt i Glyngøre

Fodbold – serie 4 for herrer

Sallingsund FC – Stoholm IF 2-3 (0-2)

Målscorere for SIF:

0 - 1 v. Rasmus Christensen (30. min. – str.)

0 - 2 v. Nicolaj Christensen (40. min.)

0 - 3 v. Marcus Fruergaard (50. min.)

 

Stoholm IF-Fodbolds mandskab i serie 4 fik vendt en dårlig form på to nederlag i træk, da holdet fredag aften gæstede lysbanen i Glyngøre – her tog den ukrainske Sallingsund-trup mod Niels R. Jensens tropper. Da dommer Jesper Meier fløjtede de 90 minutter af, var det med stillingen 3-2 til udeholdet, og efterfølgende havde Stoholm-træneren følgende kommentarer.

 • Vi startede med en meget frisk medvind, der gjorde, at vi kunne lægge et hårdt pres på Sallingsund. Det betød dog også, at mange af vores afleveringer blev for lange, så de havnede bag ved deres mål. Men vi magtede også at få sat fine angreb op, så det betød, at vi havde godt styr på matchen, kom det altså fra Niels R. Jensen.

En stærkt spillende Marcus Fruergaard fik omkring den halve time tilkæmpet sig det straffespark, som Rasmus Christensen sikkert eksekverede til 1-0. Kort før pausen fik brormand Nicolaj Christensen så sendt et frispark mod mål, der fik en lille afretning, og det betød 2-0 til stoholmerne, da de første 45 minutter blev fløjtet af.

Efter pausen fik hjemmeholdet i sagens natur den kraftige vind i ryggen, og det gav et ændret kampbillede. Dog sørgede Flemming Bennedsgaard og Cody Sørensen for det forarbejde, som Marcus Fruergaard kunne udnytte til at øge føringen til 3-0, men så var det også slut med SIF-scoringer denne fredag aften.

 • Vi havde vores bedste spillere i Marcus Fruergaard og målmand Rasmus Højbjerg – sidstnævnte kom i fokus i den resterende del af opgøret. Vi forærede to mål væk i det 70. og 78. minut, og så kom vi ellers under pres i slutfasen, hvor vi måtte takke Højbjerg for, at vi fik sejren i den sidste ende, lød det afslutningsvis fra Niels R. Jensen.

Og netop Højbjerg – der er glødende Manchester United-fan – må glæde sig over, at weekenden blev brugt til at få en sejr hjem fredag aften i stedet for en tur til Old Trafford søndag ved aftenstidJ Der blev i øvrigt undervejs givet tre gule kort – et enkelt tilfaldt SIF, og det ramte Flemming Bennedsgaard.

Med sejren fik SIF sikret sig 3. pladsen – holdet kan stadig nå 2. pladsen, men det kræver selv egen sejr i sidste spillerunde, mens Højslev Station skal tabe hjemme til Skive Seminarium, og det sker helt sikkert ikke. SIF slutter selv med en udekamp mod de suveræne oprykkere fra Vinderup, så det bliver i sig selv en meget svær opgave – der er kampstart i Vinderup på fredag d. 29. oktober kl. 18.30.

Stoholm tabte lokalopgøret

 

Fodbold – serie 4 for herrer

Højslev Station – Stoholm IF 3-0 (1-0)

 

Det var ikke mange kilometer, Stoholm IF-Fodbolds mandskab skulle transportere sig selv lørdag eftermiddag, da det på udebane gjaldt et møde med Højslev Station i serie 4. Før kampen var SIF placeret på den 2. plads, der giver oprykningsspil, mens HIF’erne var lige efter. Men da dommer Niels Jensen fløjtede de 90 minutter af, var der byttet om på de to placeringer, for hjemmeholdet tog – set over 90 minutter – en fortjent og indiskutabel 3-0 sejr.

Kampen fulgte spillemæssigt mange af efterårssæsonens øvrige dyster – nemlig med SIF godt med så længe kræfterne slog til. Det er ikke nogen hemmelighed, at træningsbanen på ingen måde bliver slidt op i disse tider, så det er ofte i de sidste 45 minutter, at stoholmerne bliver udfordret på fysikken og luften i lungerne – således altså også i weekendens match – træner Niels R. Jensen kunne berette følgende.

 • Vi var som sædvanligt rigtig fint med i 1. halvleg, hvor jeg blandt andet så gode muligheder til Nicolaj Christensen og Marcus Fruergaard. Men det blev desværre ikke til mål, og så slog Højslev til på to meget dårlige tidspunkter for os – nemlig i slutningen af 1. halvleg samt i starten af 2. halvleg. Dermed stod der altså 2-0 til dem, og så var det i den grad op ad bakke. Vi forsøgte, men må også anerkende deres sejr, der lød på 3-0, da der blev fløjtet af. De overgik os i de sidste 45 minutter på vilje og fysik, og vi kunne godt se, at de i hvert fald træner, kom det med et smil fra træner Niels R. Jensen, da der efterfølgende skulle gøres status.

Som nævnt betød resultatet, at SIF nu er røget ned på 3. pladsen i tabellen efter to nederlag i rap, og der resterer to kampe i sæsonen. Næste gang stoholmerne skal i aktion er på fredag d. 22. oktober kl. 19.00, hvor det gælder et møde ude mod Sallingsund – den dyst afvikles på lysbanen i Glyngøre.

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside