Stoholm smed sejren i overtiden

Nicolaj Christensen

Fodbold - serie 4 for herrer

Viborg Søndermarken - Stoholm IF 2-2 (0-1)

Målscorere for SIF:

0-1 v. Rasmus Christensen (22. min.)

1-2 v. Nicolaj Christensen (82. min.)

 

Efter imponerende 8 sejre i rap er det nu pludselig blevet hverdag for Stoholm IF-Fodbold i fodboldens serie 4. 2. Pinsedag tabte mandskabet med 1-0 ude mod Karup/Kølvrå 07, og torsdag aften blev en føring sat over styr i de absolut døende minutter ude mod bundholdet fra Viborg Søndermarken. Dermed kan Rødkærsbro nu komme faretruende tæt på, så det tegner til en meget spændende afslutning på forårssæsonen, hvor SIF hurtigst muligt skal tilbage på sejrssporet, hvis ikke oprykningen til serie 3 skal glippe.

Den sene udligning gjorde selvsagt ondt, og efterfølgende havde cheftræner Kian Lykke følgende kommentarer til dysten.

 • Jeg synes, mine spillere havde fortjent meget mere, end det ene point vi fik. De scorede vel ret beset på de to chancer, som de havde, og i flere perioder var det spil til et mål. Men det finurlige ved fodbold er jo, at så længe man ikke får lukket kampen, så kan det andet hold slå til, og det mærkede vi på værste vis den her gang. For vi skulle have lukket det opgør inden den absolutte slutfase, men det skete desværre ikke, kom det altså fra Kian Lykke.

Det blev brødrene Christensen, der sørgede for målene - først var det Rasmus Christensen, der gjorde det til 1-0 efter oplæg fra Jonas Gordon - den stilling holdt til dommer Ole Bjerregaards pausefløjt.

Kort inde i 2. halvleg udlignede viborgenserne, men tilbagevendte Nicolaj Christensen gjorde det til 2-1 til fjandboerne, da der manglede cirka 10 minutter. Men som nævnt i indledningen udlignede hjemmeholdet i slutfasen, så det sluttede 2-2.

 • Vi havde endelig Nicolaj Christensen tilbage efter hans skade sidste år, og han gjorde det så godt, at han fortjener titlen kampens spiller. Derudover var det også glædeligt, at Andreas Rauff også var aktiv igen, og nu har vi fokus på næste kamp, hvor vi håber, at vi er mere dygtige og heldige, så vi kan hente en sejr, lød det afslutningsvis fra cheftræner Kian Lykke.

Der var to gule kort undervejs, og de ramte begge gæsterne i skikkelse af først Lee Madsen og dernæst Anders Børsting. Næste match er hjemme på Karlsen Arena i Stoholm - det er mod Vejrumbro, og dysten spilles på onsdag d. 29. maj med kampstart klokken 19.00.

Stoholm led forårets første nederlag

Fodbold - serie 4 for herrer

Karup/Kølvrå 07 - Stoholm IF 1-0 (1-0)

 

På et solbeskinnet og meget flot besøgt Kølvrå Stadion sidst på eftermiddagen 2. Pinsedag tabte Stoholm IF-Fodbold for første gang i dette forår i fodboldens serie 4. Efter lutter sejre i de første 8 kampe kom Kian Lykkes tropper dermed ned på jorden, og der er ikke plads til mange fejltrin, hvis afstanden til Rødkærsbro skal opretholdes.

Det var varmt at spille, men det kan jo ikke bruges som undskyldning, for vilkårene var i sagens natur ens for begge hold. Det blev bare en af de dage, hvor man stod med den klare fornemmelse af, at stoholmerne kunne spille til Juleaften uden at score, og så endte det 1-0 til Karup/Kølvrå 07…..

Derfor blev det kampafgørende, at dommer Vagn Nygaard Mikkelsen cirka halvvejs i 1. halvleg dømte et noget kontroversielt straffespark mod Stoholms Lee Madsen - når det nu viste sig at blive kampens eneste mål, så var det en ærgerlig og unødvendig kendelse. For det er nok korrekt nok, at Lee Madsen havde hånd på bolden, men inden da var der blevet begået et klart frispark på ham, og var det blevet dømt, var straffesparkskendelsen jo aldrig kommet i spil. Desværre kunne målmand Tobias Johansen ikke redde forsøget fra 11-meter pletten, og så havde værterne scoret det mål, der skulle vise sig at blive opgørets eneste.

Men sådan er fodbold, og når det er sagt, så burde Stoholm have skabt langt mere offensivt, end det var tilfældet, og man stod på ingen måde med fornemmelsen af, at det var ”tyveri ved højlys dag”, da kampens slutfløjt lød - dog havde Stoholm klart bolden mest, men som nævnt var det ufarligt.

I slutfasen pressede gæsterne naturligvis på - hjemmeholdet fik kampens eneste gule kort i det 90. minut, men den forløsende udligning kom aldrig. Bedste mulighed var næsten, da Erik Pedersen i det 85. minut slog det indlæg, som Noah Lykke desværre kun fik snittet med hovedet - det kunne have givet en hovedstødsudligning.

Efterfølgende havde cheftræner Kian Lykke følgende kommentarer til nederlaget.

 • Vi var der ikke i dag, og det nærmede sig næsten en kollektiv offday. Vi må under ingen omstændigheder begynde at tage for let på tingene, for så kan vi hurtigt komme ind i en træls stime i sådan en tæt kreds. Nu gælder det om hurtigst muligt at få os rejst, for kampene kommer som perler på en snor i øjeblikket, kom det altså fra Kian Lykke, der for anden kamp i træk kunne se Lee Madsen - trods det dømte straffespark - tage de fleste fidusstemmer efter matchen.

Allerede nu på torsdag d. 23. maj er der udekamp igen, når Stoholm skal på besøg ved Liseborgcentret. Her er det Viborg Søndermarken, der tager i mod, og der er kampstart klokken 19.00.

Stoholms sejrsstime fortsætter

Lee Madsen

Fodbold - serie 4 for herrer

Stoholm IF - Foulum 4-0 (2-0)

Målscorere for SIF:

1-0 v. Mark Svendsen (2. min.)

2-0 v. Anders Børsting (30. min.)

3-0 v. Lucas Bach (65. min.)

4-0 v. Emil Kristensen (90. min. - str.)

 

Stoholm IF-truppen og cheftræner Kian Lykke har fremdeles maksimumpoint efter forårets 8. kamp. Det blev en kendsgerning fredag aften, da Foulum blev sendt hjem med et indiskutabelt 4-0 nederlag på Karlsen Arena i Stoholm. Dermed ser det i sagens natur stadig godt ud i forhold til et muligt avancement til serie 3 - lidt malurt i bægeret var der dog, for mandskabets ”grand old man” Morten Groth udgik tidligt med en skade, og den kommer nok desværre til at betyde afbud til de kommende kampe.

Når det er sagt, så var der naturligvis også meget at glæde sig over på et solbeskinnet Stoholm Stadion fredag før Pinse. Hjemmeholdet trykkede hårdt på fra start, og måltavlen var kun nået til omkring det 2. minut, da hårdtarbejdende Mark Svendsen tordnede bolden i nettet til 1-0. Det var som om, Foulum aldrig rigtig genvandt troen på sejr efter den chokstart, og efter knap en halv times spil fordoblede Anders Børsting - der spillede en rigtig fin kamp - føringen til 2-0 efter forarbejde af Rasmus Christensen. Mere skete der ikke på målkontoen i 1. halvleg, og så kunne dommer Kamran Rasuli - som dømte godt - fløjte til væske og afslapning i pausen.

Spilmønstret fortsatte langt hen ad vejen i de sidste 45 minutter, og da Lucas Bach flot satte et frispark i nettet til 3-0 efter omkring en times spil, så havde dysten reelt fundet sin afgørelse. Dog sneg der sig mod slutfasen lidt udisciplinerede aktioner ind i spillet - først fik Emil Iversen et gult kort for brok, og dernæst var det anfører Lucas Bach, der sparkede til bolden efter et dommerfløjt. Det betød to spillere i undertal, og i den periode fik gæsterne naturligt nok deres bedste periode, og der blev undervejs brændt en chance af en sådan kaliber, at det burde have været nemmere at score end at sparke bolden forbi mål. Dog dummede udeholdet sig også efter godt og vel 80 minutters spil, da en spiller brokkede sig til gult, og han fortsatte snakken, så det blev vekslet til et rødt kort. Det tog selvsagt den sidste brod af Foulums pres, og i de absolut døende sekunder rundede Emil Kristensen af med et straffesparksmål til 4-0.

Med nu Morten Groth og fremdeles Andreas Rauff ude med skader, så er der ikke meget rutine tilbage, så det skal være ungdommen, der klarer skærene de næste par kampe. Lee Madsen fik de fleste fidusstemmer på en aften, hvor der i slutfasen var debut til ligeledes unge Bjørn Drachmann, og generelt var cheftræner Kian Lykke selvfølgelig tilfreds, da det sidste dommerfløjt havde lydt.

 • Jeg synes, vi spiller en fin kamp, hvor vi får sat et hurtigt og tungt pres, som de ikke kan håndtere. Det giver det tidlige føringsmål, og så var vi vel mere eller mindre i kontrol i samtlige 90 minutter. Jeg er bekymret for de skader, vi har fået, men så må vi bare rykke endnu tættere sammen i bussen i de kommende kampe, kom det altså efterfølgende fra Kian Lykke.

OG - der er nok at forholde sig til i den kommende uge. Allerede nu på mandag d. 20. maj (2. Pinsedag) gælder det en match på Kølvrå Stadion mod Karup/Kølvrå 07 med kampstart kl. 17.00, mens der torsdag d. 23. maj er kickoff kl. 19.00 ved Liseborgcentret, hvor det så er Viborg Søndermarken, der er modstanderen.

SIF trak igen det længste strå

Fodbold - serie 4 for herrer

Stoholm IF - Alhedens 1-0 (0-0)

Målscorer for SIF:

1-0 v. Emil Kristensen (55. min.)

 

Stoholm IF-Fodbold har fremdeles maksimumpoint i serie 4 efter de første syv kampe, men der har været mange tætte dyster undervejs - således er fem af kampene endt med en etmålssejr til cheftræner Kian Lykkes tropper. De sidste to runder har der været dømt topopgør mod først Rødkærsbro og senest onsdag aften mod Alhedens fra Frederiks, og begge opgør er endt med en smal 1-0 sejr til stoholmerne.

Så det var altså det, der stod på måltavlen på Karlsen Arena i Stoholm, da dommer Yusuf Utlu fløjtede af efter 94 minutters spilletid. Og som cifrene antyder, så var det meget tæt, og det havde ikke været unfair, hvis det var sluttet med en pointdeling - omvendt kunne en sejr til hjemmeholdet godt forsvares.

De første 45 minutter endte uden scoringer, og det var med SIF i mest boldbesiddelse gennem det meste af 1. halvleg. De mange tilskuere havde set SIF komme i front, da Anders Børsting sendte et godt skud afsted, men forsøget blev flot reddet af Alhedens målmand helt nede ved stolpen. I de døende sekunder af 1. halvleg ramte en Alhedens-spiller voldsomt ind i Stoholm-målmand Tobias Johansen - det var dog ikke med vilje, men dommer Yusuf Utlu gav som det sidste inden pausefløjtet et gult kort til udeholdets spiller, der også selv kom til skade ved sammenstødet.

Tobias Johansen kom heldigvis til hægterne igen og spillede resten af kampen, og det gule kort udnyttede værterne til at score kampens eneste mål, for det skete lige omkring det 55. minut, hvor Alhedens skulle blive fuldtallige igen. Oliver Bigum fik sendt Emil Kristensen afsted, og Kristensen afsluttede klogt og fladt, og så var hjemmeholdet i teten med 1-0. Fra det 60. minut til det 75. minut pressede udeholdet hårdt på, men en afslutning på underkanten af overliggeren var det tætteste, de kom på en udligning. Mod slutningen af opgøret fik SIF flyttet spillet godt væk fra eget målfelt, og det betød, at stoholmerne kunne juble, da der blev fløjtet af.

Efterfølgende fik matchvinder Emil Kristensen de fleste fidusstemmer, men sædvanen tro leverede alle absolut godkendt, og selvom spillet ikke var sprudlende hele tiden, så var indstillingen i hvert fald på plads. Defensivt har det været flot at holde modstanderen fra at score i to tætte topkampe, så det tegner godt, inden den afsluttende og afgørende fase på forårssæsonen.

I næste dyst venter der endnu et svært opgør, når Foulum gæster Karlsen Arena i Stoholm - det omvendte møde vandt SIF med 2-1 efter en meget tæt kamp. Der fløjtes op til den match næste fredag d. 17. maj klokken 19.00.

Stoholm vandt tæt topkamp

Fodbold - serie 4 for herrer

Rødkærsbro - Stoholm 0-1 (0-1)

Målscorer for SIF:

0-1 v. Lucas Bach (33. min.)

 

Det må vel være OK at tale om topopgør, når det er 6. spillerunde ud af 14. Derfor var det den rette betegnelse, da dommer Lars Boldsen fløjtede op lørdag ved middagstid på Rødkærsbro Stadion. Hjemmeholdet havde før matchen 12 point efter fem kampe, mens stoholmerne var i førersædet i tabellen med 15 point.

Det blev tætte 90 minutter, men cheftræner Kian Lykke kunne efterfølgende puste lettet ud, da der skulle gøres status.

 • Jeg synes, at vi får en fortjent sejr, men det er klart, at det er særdeles tæt til allersidste fløjt, når der kun står 1-0. Derfor var dommerens slutfløjt befriende, og vi kunne juble over tre særdeles vigtige point. Jeg havde dog gerne set, at der var blevet scoret flere mål undervejs, men når det ikke skete, så glæder vi os over, at vi formåede at holde buret rent, hvilket også er meget vigtigt i fodbold, kom det altså fra Lykke.

Opgørets eneste scoring kom efter en god halv times spil, og det var altid arbejdsomme Mathias Jørgensen, der lavede det forarbejde, som Lucas Bach udnyttede. Og mere skete der altså ikke på målkontoen, men det kunne Stoholm IF-Fodbold fint leve med, og dermed røg mandskabet op på 18 point for seks spillede dyster.

 • JA, det var virkelig en vigtig sejr, og nu bliver det spændende at møde serie 3 nedrykkerne fra Alhedens på onsdag. Det var en arbejdssejr, og stort set alle mine spillere var meget trætte i slutfasen. Heldigvis kunne vi holde Rødkærsbro stangen, og hele truppen skal have ros for en solid indsats - det var rutinerede Morten Groth, der efterfølgende fik de fleste fidusstemmer, men stemmerne var meget fordelt, lød det afslutningsvis fra en meget tilfreds cheftræner Kian Lykke.

Som nævnt er næste match mod Alhedens, og det er så med rette en ny topkamp. For Frederiks-holdet gik forbi Rødkærsbro og indtager nu 2. pladsen med 13 point, så det bliver spændende, når der fløjtes op på Karlsen Arena i Stoholm på onsdag d. 8. maj klokken 19.00.

SIF sejrede for femte gang

Fodbold - serie 4 for herrer

Stoholm IF - Sdr. Rind/Vinkel 3-1 (2-0)

Målscorere for SIF:

1-0 v. Noah Lykke (35. min.)

2-0 v. Lucas Bach (36. min.)

3-0 v. Anders Børsting (71. min.)

 

Også i forårets femte match lykkedes det Kian Lykke og co. at hive en sejr i land, da mandskabet mandag aften på Karlsen Arena i Stoholm vandt med 3-1 over Sdr. Rind/Vinkel. Sejren var helt fortjent, men ved stillingen 3-1 i det 85. minut leverede Stoholm-målmand Tobias Johansen en mirakelredning på et nærgående hovedstød, så der kunne det for alvor være blevet spændende, hvis der var blevet reduceret til 3-2.

Men det skete som bekendt ikke, og så stod der altså 3-1 på måltavlen, da den rutinerede dommer Jens Peter Stærk fløjtede de 90 kortløse minutter af. Hjemmeholdet havde kampen i gennem svært ved at få spillet helt op i kadence - aftenens modstander skal også have ros for at være gode til at trække tempoet ud af dysten. Det nærmede sig målløse første 45 minutter, da SIF’erne pludselig inden for to minutter fik sat trumf på omkring det 35. minut - først ved Noah Lykke og dernæst ved Lucas Bach - og så hed det mere behagelige 2-0 ved pausen.

I 2. halvleg fortsatte det samme mønster - nemlig med stoholmerne i teten og udeholdet halsende en meters penge efter. Opgøret fandt sin reelle afgørelse med cirka 20 minutter tilbage, da Anders Børsting nettede. Dog blev der lidt ud af det blå reduceret i det 79. minut, og så var det ellers, at det kunne være blevet unødvendigt spændende, hvis ikke Tobias Johansen havde hevet en feberredning frem - den aktion var nok også grunden til, at det netop var Johansen, der tog sig af de fleste fidusstemmer, da der efterfølgende skulle stemmes.

De kommende to runder bliver Kian Lykkes tropper for alvor udfordret, når de skal møde henholdsvis Rødkærsbro og Alhedens - begge hold har 12 point efter fem runder, mens Stoholm IF-Fodbold altså har 15. På lørdag d. 4. maj gælder det en udekamp mod Rødkærsbro kl. 12.00, mens det er næste onsdag d. 8. maj kl. 19.00, at Alhedens besøger Karlsen Arena i Stoholm.

Stoholm hentede flot storsejr

Fodbold - serie 4 for herrer

Vejrumbro - Stoholm 0-5 (0-2)

Målscorere for SIF:

o-1 v. Rasmus Christensen (23. min.)

0-2 v. Morten Groth (str. - 38. min.)

0-3 v. Morten Groth (52. min.)

0-4 v. Mathias Jørgensen (64. min.)

0-5 v. Noah Lykke (72. min.)

 

Efter tre tætte, indledende kampe, der alle har givet en etmålssejr, så fik Stoholm IF-Fodbold en større gevinst fredag aften, da Kian Lykkes tropper på udebane mødte Vejrumbro. Da dommer Lars Boldsen fløjtede de 90 minutters fodboldspil af, stod der nemlig hele 5-0 til udeholdet, der dermed fremdeles har maksimumpoint.

Efterfølgende var cheftræner Kian Lykke særdeles godt tilfreds med det, han havde set.

 • Vi virkede klar mod et ungt og fint spillende Vejrumbro-hold, og alle mine spillere skal have ros for at levere absolut godkendt. Vi kunne have vundet større - blandt andet brændte Emil Kristensen et straffespark ved stillingen 1-0 til os - men det var der heldigvis plads til, og det er også svært at beklage sig over en 5-0 sejr, kom det altså fra Lykke.

På hver sin side af det brændte straffespark i 1. halvleg nettede henholdsvis Rasmus Christensen og rutinerede Morten Groth - sidstnævnte på endnu et straffespark, som Noah Lykke fik sig tilkæmpet undervejs.

I de sidste 45 minutter fortsatte SIF’erne med at dominere, og efter en flot frisparkskombination mellem Noah Lykke og Morten Groth kunne sidstnævnte flot sende bolden op i målhjørnet. De sidste to scoringer stod Mathias Jørgensen og Noah Lykke for, så det hele altså endte med de indiskutable 5-0 sejrscifre til gæsterne.

 • Vores kæder stod flot på banen, og i pausen kom der fornyet energi på banen, så det var en fornøjelse at se. Forsvaret stod stærkt, og vores målmand Tobias Johansen kunne for første gang her i foråret holde buret rent, og det var vi glade for. Det var også dejligt med tilskueropbakning fra sidelinjen, så alt i alt var det en meget positiv aften, lød det afslutningsvis fra Kian Lykke, der kunne se altid hårdtarbejdende Morten Groth snuppe de fleste fidusstemmer, da der efterfølgende skulle stemmes.

Næste match er først næste mandag d. 29. april - det er hjemme på Karlsen Arena i Stoholm mod Sdr. Rind/Vinkel, og der er kampstart klokken 19.00.

SIF hev sejren hjem i slutfasen

Fodbold - serie 4 for herrer

Stoholm IF - Viborg Søndermarken 2-1 (1-1)

Målscorere for SIF:

1-1 v. Emil Kristensen (str. - 35. min.)

2-1 v. Lee Madsen (87. min.)

 

Stoholm IF-Fodbold kunne ikke snakke sig fri for favoritværdigheden, da mandskabet lørdag eftermiddag tog i mod Viborg Søndermarken. Desværre var stadion stadig for blød at spille på, så det blev nok engang kunstgræsbanen, men det bør være 99,9% sikkert, at hjemmekampene fra nu af kan afvikles på stadion. Det blev en særdeles besværlig omgang for værterne, der dog til allersidst kunne hive sejren hjem på et sent sejrsmål af dagens SIF’er Lee Madsen i det 87. minut.

Før det kom til den tætte afgørelse, havde udeholdet drillet hjemmeholdet, og efter cirka 10 minutters spil kom viborgenserne i front efter et dumt SIF-boldtab. Det skulle Kian Lykkes tropper lige ryste af sig, og generelt var det tæt i de første 45 minutter. Det trak som sådan ikke op til en SIF-udligning, og den kom da også ud af det blå, da der var spillet omtrent 35 minutter. Mathias Jørgensen blev hevet ned i feltet, og dommer Jesper Meier pegede på pletten. Unge Emil Kristensen var sikkerheden selv fra 11-meter pletten, og så stod der 1-1. Umiddelbart efter slap Mark Svendsen i gennem, og på kanten af feltet blev han hægtet - det lignede et rødt kort, men Søndermarken-spilleren slap med skrækken og fik et gult kort i stedet for. Mere skete der ikke på målkontoen i de første 45 minutter, så de to hold var helt lige, da der blev fløjtet til pause.

Hele 2. halvleg havde SIF’erne et solidt boldovertag, og det var meget sjældent, at gæsterne nærmede sig Tobias Johansens mål. Omvendt havde værterne også svært ved at spille sig frem til chancer, så det endte ofte med mere eller mindre kvalificerede afslutninger udefra - ens for dem alle var, at de sjældent satte Søndermarken-målmanden på prøve. I det 82. minut fik udeholdet en advarsel mere, og SIF kunne i overtal sætte trumf på i slutfasen, da Lee Madsen nettede tæt under mål.

Der var stor forløsning, da der blev fløjtet af - det var ikke den kønneste kamp at overvære, men glædeligt var det trods alt, at indstillingen igen var rigtig fin. SIF var også presset af, at anfører og profil Lucas Bach sad ude med en skade, og rutinerede Morten Groth kunne kun bidrage de sidste 45 minutter.

Efterfølgende var cheftræner Kian Lykke en lettet mand - han ville have ærgret sig over, hvis netop denne match skulle have kastet forårets første pointtab af sig. I den kommende runde gælder det et møde med Vejrumbro på udebane - den dyst fløjtes der op til på fredag d. 19. april klokken 18.30.

Kærkommen sejr til SIF-Fodbold

Andreas Rauff

 

Fodbold - serie 4 for herrer

Foulum - Stoholm IF 1-2 (1-0)

Målscorere for SIF:

1-1 v. Andreas Rauff (55. min.)

1-2 v. Noah Lykke (60. min.)

 

Fodbold er ofte et meget uforudsigeligt spil, men vurderingen før kampen i lørdags i Ørum var, at det ville blive meget tæt, og det blev det, så på den led var der ingen overraskelse for de involverede parter. Foulum har her op til forårssæsonen trukket deres oprindelige 1. hold i serie 2, så derfor stiller klubben ”kun” til start med mandskabet i serie 4, og det betyder alt andet lige, at det er et solidt hold, som Foulum kommer med - det siger næsten sig selv, eftersom klubben altså overlevede i serie 2 så sent som i efteråret.

Banen indbød - ligesom det er tilfældet med stort set alle græsbaner netop nu - ikke til det flotte og polerede fodboldspil. Til gengæld kræver banerne i øjeblikket en god kondition og vilje, og det mestrede begge holds spillere til fulde, så det gav en god intensitet i samtlige 90 minutter lørdag eftermiddag.

Det lignede en målløs 1. halvleg, men kort før pausen kom værterne i front med 1-0, da et godt langskud blev sendt afsted, og bolden røg i nettet, hvilket afstedkom følgende kommentarer fra cheftræner Kian Lykke, da der efterfølgende skulle gøres status.

 • Selvom de var gode, så turde vi at spille på en meget svær bane, og på trods af det faktum at vi kom bagud kort før pausen, så slog det os ikke ud. Alle mine 14 spillere sled og slæbte, og vores forsvar fik lukket godt ned, så jeg håbede på, at vi kunne vende matchen i de sidste 45 minutter, kom det altså fra Lykke.

OG - det lykkedes at få vendt stillingen rundt på hovedet i 2. halvleg. Først udlignede Andreas Rauff på et meget flot hovedstød til 1-1 omkring det 55. minut, og kort efter kunne Noah Lykke sparke riposten i nettet efter et Mathias Jørgensen-forsøg. Mere skete der ikke på målkontoen, og så kunne SIF’erne juble, da dommer Erik Stisen fløjtede af.

 • Det var i den grad en arbejdssejr, og stor ros til alle mine 14 spillere for at give alt - det var virkelig en fornøjelse at se. De fleste fidusstemmer gik til Andreas Rauff, men der kunne stemmes på stort set alle, lød det altså afslutningsvis fra Kian Lykke.

I den kommende runde gælder det et møde med Viborg Søndermarken - den dyst spilles i Stoholm (enten stadion eller kunstgræsbane) på lørdag d. 13. april kl. 16.00.

SIF fra land med sejr

 

Fodbold - serie 4 for herrer

Stoholm IF - Karup/Kølvrå 07 3-2 (0-0)

Målscorere for SIF:

1 - 0 v. Cody Rowe (58. min.)

2 - 0 v. Emil Kristensen (80. min.)

3 - 1 v. Oliver Bigum (88. min.)

 

Kian Lykke og co. fik en resultatmæssig perfekt åbning på serie 4 tilværelsen, da SIF’erne ”tyvstartede” sæsonen allerede onsdag aften før Påske. Hjemme på kunstgræsbanen i Stoholm blev det nemlig til en 3-2 sejr over Karup/Kølvrå 07, og det var helt i orden efter spil og chancer.

Der kom dog ikke gang i målscoringen før pausen, hvor det hele bar præg af, at det var første betydende match i meget lang tid. Indstillingen var rigtig fin hos begge mandskaber, men det blev meget forkrampet, når holdene nærmede sig modstanderens målfelt, så derfor skulle der ikke justeres på den elektroniske måltavle efter de første 45 minutter.

Til gengæld kom målene - og dermed også helt naturligt en klart øget underholdningsværdi - efter pausen. Stoholm satte sig fint på spillet, og det var en logisk konsekvens, at Cody Rowe med et flot hovedstød kunne bringe hjemmeholdet foran efter knap en times spil. Herefter var gæsterne ikke i nærheden af værternes mål, så det lignede en klar afgørelse, da Emil Kristensen flot afsluttede fra kanten af feltet og bragte SIF’erne foran med 2-0.

Men så skete der det, der ikke måtte ske - manglende koncentration i SIF-defensiven samt hos målmand Tobias Johansen betød, at udeholdet helt unødvendigt fik reduceret kort efter. Dog fik Oliver Bigum nettet til at blafre, da måltavlen nærmede sig de 90 minutter, så der stod 3-1, men igen var det dumt at lade Karup/Kølvrå 07 reducere, så det skulle blive nervøst i den absolutte slutfase. Mere skete der dog ikke, og så kunne SIF’erne glæde sig over en opstartssejr, da dommer Flemming Jensen fløjtede den kortløse kamp af.

Efterfølgende havde cheftræner Kian Lykke følgende kommentarer.

 • Jeg er ikke helt tilfreds med de første 45 minutter, hvor jeg synes, vi spillede for langsomt, og der var for få løb uden bold. Det blev langt bedre i 2. halvleg, og vi kunne/burde have scoret flere mål, mens deres scoringer kom lidt ud af ingenting. Derfor mener jeg helt klart, at vores sejr burde have været større, men det er altid rart med netop en sejr, så det glæder vi os over. Kampens spiller blev Emil Kristensen, og nu ser vi frem mod næste dyst, kom det altså fra cheftræner Kian Lykke.

OG - næste match er mod Foulum - kampen spilles i Ørum på næste lørdag d. 6. april klokken 15.00.

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside