Kneben SIF-sejr efter tæt kamp

Fodbold – serie 4 for herrer

Stoholm IF – Skive Seminarium 1-0 (0-0)

Målscorer for SIF:

1 - 0 v. Morten Groth (75. min.)

 

Der var fredagsbold på Karlsen Arena i Stoholm, da Stoholm IF-Fodbold i serie 4 tog i mod Skive Seminarium. Det omvendte møde var særdeles tæt – dog resulterede det i sin tid i en 2-0 sejr på Bilstrupvej. Og efter fredagens dyst kan det konstateres, at de to mandskaber står rigtig godt til hinanden, for det var igen meget lige – dog kunne SIF’erne igen juble over de tre point, da dommer Jan Dahl fløjtede de 90 minutter af.

Forud var gået en match, der var endog særdeles chancefattig – faktisk blev det flere gange konstateret på tribunen, ”at de kan da vist spille til i morgen, uden at der bliver scoret”.

Det lignede også længe en nulløsning, men godt midtvejs i 2. halvleg fik gæsterne pludselig to gule kort oven i hinanden, og det gav selvsagt værterne et massivt overtag i de ti minutter. Og bedst som seminaristerne stod på tærsklen til at blive fuldtallige, slog hjemmeholdet til. Rutinerede Morten Groth fik bolden fra Heine Kristensen, og Groth fik sat opgørets eneste scoring ind omkring det 75. minut, da han overlistede gæsternes målmand.

Herefter trak SIF’erne sig tilbage på banen og overlod bolden mere til SSB’erne, og i den absolutte slutfase fik Heine Kristensen et gult kort, så hjemmeholdet sluttede i undertal. Men det lykkedes at holde buret rent, og så kunne der sættes tre point ind på kontoen efter en fin indsats, hvor der blev kæmpet godt af alle spillere.

I den kommende runde gælder det et udebanemøde med Ravnsbjerg/Løgstrup – der er kampstart på lørdag d. 2. oktober klokken 14.00 på Løgstrup Stadion.

Stoholm sejrede i lokalopgør

Fodbold – serie 4 for herrer

Vridsted IF – Stoholm IF 1-2 (0-2)

Målscorere for SIF:

0-1 v. Nicolaj Christensen (10. min.)

0-2 v. Cody Rowe (45. min.)

 

Stoholm IF-Fodbolds herrer i serie 4 jagtede revanche lørdag eftermiddag, da mandskabet besøgte Vridsted Stadion. Efterårssæsonens første opgør i Stoholm endte med en udesejr på 2-4 til Vestfjends-tropperne, så derfor skulle SIF’erne forsøge at få betalt tilbage og hjemtage tre point i sportstaskerne på vejen hjem.

Det lykkedes for Niels R. Jensen og co., og det skete ovenikøbet på en dag, hvor holdet i den grad var mandskabsmæssigt udfordret. Ligesom det første møde så blev det tæt, men SIF-siden mente dog, at sejren bestemt kunne forsvares, da der blev fløjtet af efter de 90 minutter.

Kampen fulgte det samme mønster som tidligere – nemlig med SIF’erne i den dominerende rolle i 1. halvleg, mens holdet faldt i kadence i de sidste 45 minutter, og det skyldes nok, at træningsbanen på ingen måde bliver slidt op i dette efterår.

Men så længe kræfterne slog til, var stoholmerne klart det bedste hold. Efter cirka 10 minutters spil headede Nicolaj Christensen gæsterne i front med et hovedstød efter hjørnespark, og kort før pausen øgede Cody Rowe den føring, da han sendte et fint langskud i nettet fra omtrent 25 meters afstand. På det tidspunkt havde udeholdet overlevet matchens eneste gule kort, der ramte rutinerede Uffe Sørensen, så der var højt humør i pausen, hvor taktikken for 2. halvleg skulle udmønte sig i, at føringen blev holdt.

Det blev den så lige akkurat også, men midtvejs skabte hjemmeholdet spænding med en reducering, men det lykkedes aldrig helt for Vridsted at trykke SIF’erne i bund – tværtimod havde gæsterne de muligheder og chancer, der kunne/burde have ændret stillingen på måltavlen. Det skete dog ikke, og så ebbede tiden ud, og sejren til SIF blev en kendsgerning.

Dermed røg SIF op på 16 point og er fremdeles med i toppen af den tætte tabel, hvor mange mandskaber byder sig til.

I den kommende runde skal Stoholm IF-Fodbold på hjemmebane møde altid besværlige Skive Seminarium – et hold SIF udkæmpede en meget tæt dyst med i første omgang – det gav dog en 2-0 sejr til stoholmerne. Der er kamstart på Karlsen Arena i Stoholm på fredag d. 24. september klokken 17.30.

SIF tabte unødvendigt

Fodbold – serie 4 for herrer

Stoholm IF – Vinderup IK (1) 1-2 (1-0)

Målscorer for SIF:

1-0 v. Nicolaj Christensen (str. – 40. min.)

 

Der var dømt et lille topopgør som afrunding på første halvdel af efterårsturneringen, da Stoholm fredag aften fik besøg af Vinderup. Inden matchen havde de to mandskaber begge 13 point efter 6 kampe, men nu fik VIK’erne skabt sig et forspring, for det var dem, der kunne juble, da dommer Jens Peter Stærk fløjtede af.

Her stod der nemlig 1-2 til udeholdet på måltavlen på Karlsen Arena i Stoholm, og det var ganske unødvendigt, men sådan er det, når man brænder store chancer og forærer mål væk i den forkerte ende. Det kunne egentlig opsummeres på den måde, for værterne var skidt tjent med kun at føre med 1-0 efter de første 45 minutter – den føring blev skabt omkring det 40. minut, da Nicolaj Christensen scorede sikkert på straffespark. Men spilovertaget og chancefordelingen var så meget i hjemmeholdets favør, at der sagtens kunne have stået 3-0 ved halvtid.

I stedet for tillod SIF’erne gæsterne at nette to gange i henholdsvis det 55. og 65. minut, og så var dysten vendt på hovedet i en sådan grad, at det nu var Niels Jensens tropper, der jagtede udligningen. Det var fejl i de bagerste geledder, der gav målene til modstanderen, så det var ærgerligt, at det var på denne måde, at SIF’erne smed føringen. Der var bestemt flere solide muligheder til Stoholm-spillerne, men det hele forblev resultatløst, og så forløb Mark Svendsen sig i stedet for i den absolutte slutfase, hvilket gav ham et rødt kort med cirka 10 sekunder tilbage af matchen.

De 90 minutter burde og skulle stoholmerne have fået mere ud af, men det lykkedes altså ikke, og så forblev Niels Jensen og co. på de 13 point, som der var på kontoen inden Jens Peter Stærks startfløjt.

I næste runde skal SIF jagte revanche for det åbningsnederlag på 2-4, som holdet fik, da Vridsted gæstede Stoholm i starten af august. Der er Fjends-derby på lørdag d. 18. september på Vridsted Stadion, og der fløjtes op klokken 13.00.

Drømmemål gav SIF kneben sejr

Fodbold – serie 4 for herrer

Stoholm IF – Sallingsund FC 1-0 (1-0)

Målscorer for SIF:

1 - 0  v. Mark Dalgaard Svendsen (2. min.)

 

Allerede onsdag aften afviklede Stoholm IF-Fodbolds serie 4 hold sin kamp i denne spillerunde, da det østeuropæiske mandskab fra Sallingsund FC var på besøg – holdet består udelukkende af ukrainske fodboldspillere. Det blev tæt, og der blev kun scoret et enkelt mål, men det var så til gengæld en nydelse at overvære.

For der var blot spillet to minutter, da Stoholm fik hjørnespark, og det sendte Morten Groth ”ind over byen”. Rasmus Christensen headede mod bagerste stolpe, og her præsterede Mark Dalgaard Svendsen at ramme den på en måde, som sjældent ses på serieniveau. En blanding mellem et saksespark og en helflugter – under alle omstændigheder tordnede Svendsen bolden i nettet uden chance for gæsternes målmand, og så var den kamp ligesom skudt i gang.

Det skulle jo så vise sig at blive opgørets eneste scoring, så da dommer Ole Johnsen fløjtede af efter 94 minutter spil var der ikke sket mere på lystavlen på Karlsen Arena i Stoholm.

Men lad det være sagt med det samme – hjemmeholdet fik i den grad en fortjent sejr, men det kniber at få boldene sparket i nettet, for der var ellers solide muligheder undervejs til blandt andet Mikkel Søndergaard, Nicolaj Christensen, Morten Groth samt matchvinder Mark Dalgaard Svendsen. Og så var det lige ved at gå, som det ofte gør i fodbold, når det dominerende hold ikke får lukket kampen – udeholdet fik de par muligheder i den absolutte slutfase, der kunne have givet dem et heldigt og ufortjent point.

Specielt en chance i matchens 92. minut burde Sallingsund nok have scoret på, men Niels R. Jensen og co. kunne sammen med tilskuerne ånde lettet op, da der blev fløjtet af.

Undervejs blev der givet to gule kort – et til hvert mandskab – SIF’s ramte matchvinder Svendsen i 2. halvleg. Generelt skal SIF-spillerne have ros for en fin præstation mod et godt spillende Sallingsund-hold – eneste klagepunkt denne onsdag aften var, at det skulle blive spændende til sidst, for det var unødvendigt, når man tænker på det overtag, som stoholmerne havde i både boldbesiddelse og antal chancer.

Næste kamp for SIF er på hjemmebane mod topholdet fra Vinderup – den match spilles fredag d. 10. september klokken 18.00 på Karlsen Arena i Stoholm.

SIF sejrede i lokalopgør

Fodbold – serie 4 for herrer

Stoholm IF – Højslev Station 2-1 (1-0)

Målscorere for SIF:

1 - 0 v. Lasse Svendsen (35. min.)

2 - 0 v. Nicolaj Christensen (55. min.)

 

Efter en skuffende efterårsstart med nederlag hjemme til Vridsted er Stoholms IF-Fodbold kommet på ret køl i efterårets serie 4 turnering. Senest blev der fredag aften fløjtet op til lokalopgør på Karlsen Arena i Stoholm, hvor naboerne fra Højslev Station havde bevæget sig de 8 kilometer fra Stoholmvej og så til nu hedengangne Fjends Kommunes gamle hovedstad.

Det kastede 3 point af sig til Niels R. Jensens tropper, der dermed har hentet 10 point i de sidste 4 kampe. Efterfølgende havde netop Jensen følgende kommentarer til opgøret.

  • Vi spillede vores hidtil bedste kamp i det her efterår, hvor jeg vil give ros hele vejen rundt. Vores forsvar stod godt, midtbanen ser mere og mere ud til at få styr på spillet, og så havde vi vores bedste spillere på dagen i henholdsvis Mark Dalgaard Svendsen og målmand Rasmus Højbjerg. Mark var en konstant trussel for deres forsvar, og Højbjerg tog sig af stort set det hele – naturligvis med undtagelse af deres scoring, konstaterede altså Stoholm-træneren.

Kort før pausen kom hjemmeholdet i front, da Højslevs målmand kiksede en bold, og så kunne Lasse Svendsen let bringe SIF’erne i front – stillingen 1-0 til værterne holdt, indtil dommer Martin Krag fløjtede de første 45 minutter af.

Ifølge Niels R. Jensen startede stoholmerne svagt i 2. halvleg, og det betød blandt andet en del hjørnespark til udeholdet – det fik HIF’erne dog ikke scoringer ud af. SIF arbejdede sig støt og roligt tilbage i matchen, og efter cirka en times spil sørgede Mark Dalgaard Svendsen for, at Nicolaj Christensen kunne score til 2-0.

  • Herefter havde vi en god fornemmelse, men en lidt mærkelig kendelse gav Højslev en reducering omkring det 80. minut. Der lå en spiller i vores felt, som stort set fik alles opmærksomhed, men de var smarte og tog en dødbold hurtig, som efterfølgende blev sparket i nettet. Herefter blev det hektisk, men glædeligvis kunne vi juble, da der blev fløjtet af efter 95 minutters spil, kom det afslutningsvis fra Niels R. Jensen.

Lidt kuriøst så har Stoholm IF scoret nøjagtig to mål i hver af de første 5 kampe – og det har altså givet 10 point. SIF skal allerede i aktion igen på onsdag d. 1. september – her kommer det østeuropæiske mandskab fra Sallingsund på besøg på Karlsen Arena i Stoholm, og det er med kampstart klokken 18.30.

Stoholm fik vigtig sejr i Egeris

 

 

Fodbold – serie 4 for herrer

Skive IK – Stoholm IF 0-2 (0-1)

Målscorere for SIF:

0 - 1 v. Nicolaj Christensen (30. min.)

0 - 2 v. Mark D. Svendsen (81. min.)

 

Det lykkedes SIF-Fodbolds hold i serie 4 at hente en sejr med hjem, da mandskabet lørdag eftermiddag besøgte det pointløse bundhold fra Skive IK. Fjandboerne vandt en indiskutabel sejr på 2-0, og skulle træner Niels R. Jensen finde noget at brokke sig over efterfølgende, så var det, at sejren blev for lille.

  • JA, jeg vil med hånden på hjertet godt tillade mig at sige, at det som minimum burde være blevet 5-0 i vores favør. Men vi brænder mange og store chancer, og når man så kun fører 1-0 på vej ind i den absolutte slutfase, så kan alt ske – det ved vi, som har været med i fodbold i mange år. Heldigvis fik vi lukket og slukket, så Skive ikke kunne presse helt på for en udligning, og jeg/vi glæder os over sejren og tre vigtige point, konstaterede altså træner Niels R. Jensen, da der skulle gøres status.

SIF’erne førte 1-0 ved pausen på det mål, som topscorer Nicolaj Christensen satte ind efter cirka en halv times spil – oplægget kom fra rutinerede Morten Groth. I slutfasen fik Mark D. Svendsen lukket matchen, og det skete efter forarbejde fra første målmager Nicolaj Christensen. Mere skete der ikke på målfronten, og så kunne dommer John Vad fløjte dysten af.

  • Vi havde mange chancer, og blandt andet Nicolaj Christensen og Mikkel Søndergaard – men bestemt også andre - kunne have scoret yderligere, men det var vigtigt, at vi fik sejren. Efter det indledende nederlag til Vridsted har vi trods alt hentet 7 point i de sidste tre kampe, så det er positivt, kom det afslutningsvis fra Niels R. Jensen.

I den kommende runde bliver der så fløjtet op til lokalopgør på Karlsen Arena i Stoholm, når naboerne og topholdet fra Højslev Station kommer på besøg – der er kampstart nu på fredag d. 27. august klokken 18.30.

Chancerig kamp sluttede remis

Fodbold – serie 4 for herrer

Stoholm IF – Ravnsbjerg/Løgstrup 2-2 (2-2)

Målscorer for SIF:

Nicolaj Christensen til både 1-2 og 2-2 (30. min. og 40. min.)

 

Der var solide chancer og muligheder i begge ender, da der onsdag aften var lokalopgør på Karlsen Arena i Stoholm, hvor Ravnsbjerg/Løgstrup var på besøg. De to mandskaber rykkede sammen ud af serie 3 i foråret, og denne aften var det tæt og lige det meste af vejen, selvom kampen tippede rundt flere gange.

Således lignede det en sikker sejr til udeholdet, der uden problemer førte 0-2 midtvejs i 1. halvleg. Ved begge scoringer så det lidt for nemt ud for gæsterne at score, og derfor var det for alvor op ad bakke for stoholmerne. Men ros skal mandskabet have for at slå tilbage inden pausefløjtet, og det var den målsnu Nicolaj Christensen, der begge gange var på pletten, og dermed var det hele vendt, da dommer Jens Carl Mæng fløjtede de første 45 minutter af.

Ved pausen lignede det, at Stoholm nu ville komme blæsende ud i 2. halvleg og få sejren hevet hjem, og hjemmeholdet kunne/skulle også have afgjort det i de første 25 minutter. Men der blev brændt store muligheder, så da slutfasen nærmede sig, lignede det remis. Det endte det så også med at blive, men til allersidst måtte målmand Rasmus Højbjerg hive et par meget store redninger ud af ærmet for at forhindre en sen udesejr, så på den led kunne uafgjort godt forsvares set over hele matchen – 5-5 havde dog nok været et mere reelt billede.

Stoholm har nu 4 point efter de første tre kampe, og allerede i morgen lørdag d. 21. august venter der en ny dyst for holdet i et tætpakket kampprogram. Her skal holdet på udebane møde Skive IK i Egeris – der er kampstart klokken 13.00.

Efterårets første sejr til Stoholm

Fodbold – serie 4 for herrer

Skive Seminarium – Stoholm 0-2 (0-1)

Målscorere for SIF:

0 - 1 v. Morten Groth (40. min.)

0 - 2 v. Nicolaj Christensen str. (65. min.)

 

Efter det indledende nederlag til naboerne fra Vridsted kom Stoholm IF’s 1. hold i seniorafdelingen tilbage på rette spor, da en tæt kamp lørdag eftermiddag gav en 2-0 sejr på udebane over Skive Seminarium. Det var tiltrængt, og lettelsen var stor, da kampens glimrende, unge dommer Anders Hald Christiansen fløjtede af.

Men der var bestemt muligheder i begge ender af banen, så det var tæt, men gæsterne var lige den tand skarpere end værterne, der bestemt fremstod i en fin udgave. Det blev rutinerede Morten Groth, der kort før pausen bragte SIF’erne foran med et godt skud fra kanten af feltet, men inden da havde der været solide chancer til begge mandskaber. Størst til SIF var en friløber til Tobias Karlsen, mens hjemmeholdet midtvejs i 1. halvleg præsterede at skyde bolden over mål stort et på Rasmus Højbjergs målstreg.

I de sidste 45 minutter var indledningen i SIF’s favør, og knap halvvejs blev Lasse Svendsen nedlagt i feltet af Skive Seminariums målmand, der fik et gult kort, mens Nicolaj Christensen blev sat til at skyde straffesparket. Det gjorde han sædvanen tro sikkert, og så lignede det en afgørelse. Det viste det sig så også at blive resultatet, men i slutfasen masede SSB’erne på – her var udeholdet en mand i undertal fra det 75. minut til 85. minut på grund af en advarsel til Thorbjørn Eriksen – men stoholmerne red stormen af og fik altså tre point med hjem i sportstaskerne.

Undervejs i opgøret fik værterne også et gult kort i 1. halvleg på en dag, hvor der blev ydet og kæmpet godt, men hvor der også spillemæssigt stadig er plads til forbedringer. Men fodbold handler også om at vinde kampe, og det lykkedes altså denne lørdag eftermiddag på Bilstrupvej bag ved Skive Lærerseminarium.

SIF skal allerede i aktion igen på onsdag d. 18. august, hvor Ravnsbjerg/Løgstrup kommer på besøg på Karlsen Arena i Stoholm – der er kampstart klokken 18.30.

Skuffende efterårsstart for Stoholm-senior

0 - 1 Vridsted

Fodbold – serie 4 for herrer

Stoholm – Vridsted 2-4 (1-1)

Målscorere for SIF:

1-1 v. Christian Winther (30. min.)

2-1 v. Mikkel Søndergaard (60. min.)

 

Stoholm IF-Fodbolds 1. hold i seniorafdelingen er et ”såret dyr” i disse tider – to nedrykninger i rap har bragt holdet fra serie 2 og ned i serie 4, og det blev ikke et godt gensyn med det serie 4 niveau, som 1. holdet senest befandt sig på i 2000-sæsonen. Modstanderen fredag aften var naboerne fra Vridsted, og de tog alle tre point med hjem i sportstaskerne, da der var fløjtet af.

Det blev generelt en tæt match, hvor det var unødvendigt, at SIF’erne lod gæsterne score to mål i den absolutte slutfase – uafgjort havde været tåleligt, men et nederlag var selvsagt skuffende.

Stoholmerne virkede ikke klar fra start, og i de første 7 minutter havde udeholdet to kæmpe chancer, og den sidste nettede mandskabet på, og så var gæsterne i front med 1-0. Inden pausen fik hjemmeholdet udlignet på et flot hug fra Christian Winther, så der stod 1-1 på måltavlen, da dommer Jørgen Ø. Laursen fløjtede til pause.

SIF kom mere i boldbesiddelse i de sidste 45 minutter, og holdet virkede i kontrol, da Mikkel Søndergaard tæt under mål nettede på Tobias Karlsens fine forarbejde efter cirka en times spil. Men knap var bolden givet op, før Vridsted havde udlignet, og så lignede det altså en pointdeling, inden Vestfjends-tropperne slog til med to scoringer i slutfasen.

Det var bestemt heller ikke befordrende for SIF’s pointmuligheder, at holdet spillede i undertal i en halv time på grund af advarsler til henholdsvis Per ”Unge” Jensen, Flemming Bennedsgaard og Tobias Karlsen.

Nu gælder det om at komme på pointtavlen så hurtigt som muligt, så Stoholm forhåbentlig kan komme lidt op i tabellen. Næste mulighed er på lørdag d. 14. august, når SIF på udebane skal møde Skive Seminarium – der er kampstart kl. 13.00.

Stoholm rykker ned i serie 4

 

Fodbold – serie 3 for herrer

Stoholm IF – ØK 2-1 (1-0)

Målscorere for SIF:

1-0 v. Jesper Lindegaard (42. min.)

2-0 v. Morten Groth (85. min.)

 

Selvom Stoholm IF-Fodbold sluttede foråret af med to sejre og dermed i alt 15 point på 6. pladsen, så forandrer det ikke det faktum, at holdet må ned i serie 4. Det er første gang siden 2000-sæsonen, at 1. holdet i seniorafdelingen er nede på det niveau, så det bliver spændende at se, hvordan mandskabet kommer til at præstere til dels i Fjends Cup samt i efterårssæsonen.

Foråret har været svingende – der har bestemt været gode præstationer undervejs, men det var altså ikke nok til at holde nedrykningsstregen på afstand. Forrige fredag gav en storsejr på 6-0 ude over Ravnsbjerg/Løgstrup, og i fredags gjaldt det så et opgør mod ØK, der allerede inden matchen var rykket op i serie 2.

Det var ikke til at se, for SIF fik en meget fortjent 2-1 sejr efter 1-0 ved pausen. Målene blev scoret i slutningen af begge halvlege ved henholdsvis Jesper Lindegaard og Morten Groth, og så var der plads til en ØK-reducering i overtiden. Så var håbet, at de optjente 15 point ville være nok til en playoffkamp om at undgå nedrykning, men det var det desværre ikke, da oversigten blev opgjort i weekenden, så derfor må holdet og klubben altså ned i serie 4.

Efter kampen fredag havde assistenttræner Kim Kirkeby følgende kommentarer.

  • Igen en rigtig fin indsats, hvor alle vores spillere kom med masser af vilje og energi. Jesper Lindegaard scorede direkte på frispark, og så sørgede Mark Svendsen for det fine oplæg, som Morten Groth udnyttede til 2-0. Vi var generelt i god kontrol, og vi kunne godt have vundet større – specielt vores defensiv stod godt, og Kasper Toft fik fortjent de fleste fidusstemmer, kom det altså fra Kim Kirkeby, der også kunne se dommer Nedzad Beckovic give et rødt kort til ØK i slutfasen.

Dermed går seniorafdelingen på sommerferie nu, og kampen mod ØK var også den sidste med Jesper Lindegaard og Kim Kirkeby ved roret. Der har været fejret store triumfer undervejs med oprykning til serie 2 i efteråret 2019 + Fjends Cup-triumfer i både 2019 og 2020 – omvendt er serie 2 i efterårssæsonen 2020 nu byttet ud med serie 4 niveau i efteråret 2021. Det bliver en gammel kending – nemlig Niels R. Jensen – der får ansvaret for træningen samt kampansvaret for 1. holdet, og det er faktisk 4. gang, at Jensen bliver cheftræner. Første gang i 1999 og 2000 – derefter i 2006 – og ydermere i 2016 og 2017.

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside