Sæt et stort kryds i kalenderen og tag alle jeres skum-venner herunder!!! 
Stoholm IF Skumhåndboldmesterskaber er nemlig klar med en dato for 2019s sjoveste håndbold event!

Lørdag den 26. oktober er datoen - ses vi?

 
Stoholm håndbold IF slår igen dørene op til årets halfest med Kandis..
 
Kom og vær til en sjov aften med masser af mad, musik, dans og festlige og hyggelige mennesker. 
Det er d. 7. Marts 2020 og alle er velkomne og ta´ gerne flere med..... 
Bestil billet på: 
 
 

Formandens julehilsen

Igen i år mens de sidste juleforberedelser er i gang, vil jeg ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.     

Også i år har været fyldt med spændende opgaver, udfordringer og mange ender, der har skullet samles for alle. Jeg vil derfor udtrykke en STOR tak til alle omkring Stoholm håndbold for at hjælpe med at få alt til at lykkes. Uden jer og fælles hjælp var vi ikke, hvor vi er i dag.

Sidste år fik vi positiv omtale udefra og det får vi stadig. Så lad os i 2019 forsætte med at få den ros og omtale. Vi vil gerne huskes som ”det gode eksempel”.

Hver uge er der spillere, børn, unge som gamle der løber på banen til træning og kamp. Der er trænere der står på sidelinjen og guider, motivere og jubler.  Der er folk der gør klar til kamp, der bestiller tøj, der finder sponsorer, der hjælper til arrangementer, der planlægger kamp og meget meget mere. Klap jer selv på skulderen – I gør det alle godt!!!!

Igen i år i ungdomsrækkerne, er det lykkes, at stille hold fra U4- U10 i Stoholm og U12- U16 i Fjends HK. Samarbejdet med Mønsted er i gang med 2. sæson og det fungere stadig rigtig godt. Der er skabt et godt træningsmiljø, hvor spillere og trænere trives og udvikles. Også damerne i serie 3 og Jyllandsserien har glæde af samarbejdet med Mønsted.

På herresiden har vi hold i serie 1,2 og 3 samt 1. div. som også hver uge træner og spiller kamp. 1. div. har haft en hård start med en smal trup men de sidste kampe er pointene begyndt at ”rulle” ind. Desværre var vi nødsaget til at trække 3. div. i november efter hårde kampe om at erhverve spillere.  

Jeg glæder mig til at se, hvad 2019 bringer og håber, at alle fortsat vil hjælpe og ofre jeres tid og kræfter til både stort og småt – Stoholm håndbold kan IKKE eksistere uden hver eneste af jer og I er alle med til at gøre en forskel.

Så TUSIND TUSIND tak til alle frivillig, Sjakket, trænere, holdledere, spillere samt mine kære kollegaer i bestyrelsen for jeres ubeskrivelige indsats og samarbejde i 2018. Der skal også lyde en stor tak til alle øvrige samarbejdspartnere og sponsorer.

Rigtig glædelig jul og på gensyn i 2019

Bettina Schmidt

 

 

 

 

 

 
Vi er meget glade for og sætter en stor pris på alle vores sponsorer, som medvirker til, at vi har vi en velfungerende ungdomsafdeling. Men bestemt også noget, som vi kan takke vores dygtige trænere og spillere for. Modtagelsen af en check på 20000kr fra SparNord, bevirker, at vi fortsat kan arbejde og udvikle ungdomshåndbolden i Stoholm.
 
Mvh Bettina 
 

2. Division kalder

Den 8-9. Septemper blev der spillet kvalifikation til 2. Division i ungdomsrækkerne. 
Vi er glade og stolte..... Det lykkes 3 ungdomshold i Fjends HK at komme med i 2. Division i den kommende sæson. Der skal lyde en kæmpe stor ros til spillere og trænere på U14 drenge, U14 piger samt U16 piger💪🏼😊
Vi glæder os til følge holdene i den kommende sæson og glæder os samtidig over det positive samarbejde, som blev søsat sidste år mellem Stoholm og Mønsted. Det er flot, at man allerede på 2. andet år i Fjends HK, kan stille med 3 hold i 2. Division. 
Den 17-02-2018

Stoholm er igen i år arrangerør ved Kvindefims i Viborg. Så vil du gerne hjælpe og tilbringe nogle hyggelige timer i godt selskab så kontakt Bettina på 27283490 eller Allan på 23309840...

Den 29-01-2018

Informationsaften!

Den 21-12-2017

 

 

 

Den 05-12-2017

Håndbold talent 

Denne unge mand brager derud af og træner hårdt hver dag på Skanderborgs håndbold akademi SHEA- Han skal sammen med SHEA’s U16 hold spille i ligaen efter jul. Oliver Juhl er netop udtaget til landsholdets U18 bruttotrup. De træner næste gang i januar og spiller 2 landskampe mod Holland, hvor Oliver har mulighed for en debut i “den rød/hvide” trøje.

Oliver har netop fået en blå/hvid trøje som han bruger til opvarmning og det glæder Stoholm håndbold at se, at han kender og værdsætter sine rødder og vi ønsker ham ALT det bedste i fremtiden.