Sæt et stort kryds i kalenderen og tag alle jeres skum-venner herunder!!! 
Stoholm IF Skumhåndboldmesterskaber er nemlig klar med en dato for 2019s sjoveste håndbold event!

Lørdag den 26. oktober er datoen - ses vi?

Formandens julehilsen

Igen i år mens de sidste juleforberedelser er i gang, vil jeg ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.     

Også i år har været fyldt med spændende opgaver, udfordringer og mange ender, der har skullet samles for alle. Jeg vil derfor udtrykke en STOR tak til alle omkring Stoholm håndbold for at hjælpe med at få alt til at lykkes. Uden jer og fælles hjælp var vi ikke, hvor vi er i dag.

Sidste år fik vi positiv omtale udefra og det får vi stadig. Så lad os i 2019 forsætte med at få den ros og omtale. Vi vil gerne huskes som ”det gode eksempel”.

Hver uge er der spillere, børn, unge som gamle der løber på banen til træning og kamp. Der er trænere der står på sidelinjen og guider, motivere og jubler.  Der er folk der gør klar til kamp, der bestiller tøj, der finder sponsorer, der hjælper til arrangementer, der planlægger kamp og meget meget mere. Klap jer selv på skulderen – I gør det alle godt!!!!

Igen i år i ungdomsrækkerne, er det lykkes, at stille hold fra U4- U10 i Stoholm og U12- U16 i Fjends HK. Samarbejdet med Mønsted er i gang med 2. sæson og det fungere stadig rigtig godt. Der er skabt et godt træningsmiljø, hvor spillere og trænere trives og udvikles. Også damerne i serie 3 og Jyllandsserien har glæde af samarbejdet med Mønsted.

På herresiden har vi hold i serie 1,2 og 3 samt 1. div. som også hver uge træner og spiller kamp. 1. div. har haft en hård start med en smal trup men de sidste kampe er pointene begyndt at ”rulle” ind. Desværre var vi nødsaget til at trække 3. div. i november efter hårde kampe om at erhverve spillere.  

Jeg glæder mig til at se, hvad 2019 bringer og håber, at alle fortsat vil hjælpe og ofre jeres tid og kræfter til både stort og småt – Stoholm håndbold kan IKKE eksistere uden hver eneste af jer og I er alle med til at gøre en forskel.

Så TUSIND TUSIND tak til alle frivillig, Sjakket, trænere, holdledere, spillere samt mine kære kollegaer i bestyrelsen for jeres ubeskrivelige indsats og samarbejde i 2018. Der skal også lyde en stor tak til alle øvrige samarbejdspartnere og sponsorer.

Rigtig glædelig jul og på gensyn i 2019

Bettina Schmidt