Fodbold - serie 4 for herrer

Stoholm IF - Skive IK 3-2 (2-2)

Målscorere for SIF:

Jesper Lindegaard til 1-0, 2-1 og 3-2

Kian Lykkes Stoholm IF-Fodbold tropper blev lørdag eftermiddag i varmen presset godt og grundigt af et ikke ueffent Skive IK-mandskab. Det var i sig selv ikke den store overraskelse, for i det omvendte møde var det også tæt - her sejrede SIF’erne i forårets åbningsdyst en fredag aften med 3-1 på kunstgræsbanen i Egeris.

Den her gang var det endnu mere tæt, og sejrsmålet lod vente på sig helt frem til knap et kvarter før tid, så der var solid glæde at spore hos både spillere og tilskuere, da dommer Jens Rohde fløjtede matchen af.

Det helt store omdrejningspunkt denne varme maj-lørdag var Jesper Lindegaard, der var særdeles markant med alle tre scoringer. Lindegaard var første gang på pletten efter knap en halv timers spil, og så blev det ellers hæsblæsende i slutningen af 1. halvleg, hvor måltavlen på Karlsen Arena i den grad kom på arbejde.

Skibonitterne udlignede på straffespark i det 40. minut, Lindegaard omsatte fra 11-meter pletten i det 43. minut, og så kom SIK’erne igen på remis i det 44. minut, så stillingen dermed var 2-2, da dommer Rohde fløjtede 1. halvleg af.

I de sidste 45 minutter var det lige - efterretningerne fra Stoholm-tilskuerne var, at hjemmeholdet forsøgte at mase på, og som nævnt fik Lindegaard med sit hattrick sikret, at de tre point blev hjemme i Stoholm. Et gult kort til udeholdet i slutfasen tog det værste tryk af gæsternes pres, og dermed sluttede det 3-2 til fjandboerne.

Det ser fremdeles ud til, at der ikke er plads til svipsere i dette forår, hvor Løgstrup kun har sat point til, da de tabte 4-2 i Stoholm. Cheftræner Kian Lykke og co. er dermed under maksimalt pres i hver eneste kamp for at forsøge at fastholde forspringet, og kampene kommer kort efter hinanden i øjeblikket i et tæt kampprogram.

Allerede nu på onsdag d. 17. maj gælder det en udekamp mod MorsØ med kampstart kl. 19.00, og på lørdag d. 20. maj skal SIF’erne så et smut til Selde Stadion i Salling for at møde Fursund - det er med kampstart allerede kl. 11.00.