Stormøder og Generalforsamling

Julebanko

Den 13-06-2018

Rar check fra OK-Benzin til Stoholm IF

 

 

På Super-Lørdag var Karsten ”Basse” Andersen - ligesom så mange andre - også et smut forbi fodboldbanerne i løbet af dagen. På vegne af OK-Benzin kom han med en check på godt 23.000 kroner til Stoholm IF, der jo dækker over fodbold, atletik og håndbold.

Gode og rare penge til arbejdet i de forskellige afdelinger - på billedet modtager formand i Stoholm IF-Fodbold på vegne af Stoholm IF’s hovedbestyrelse checken.

Banko 2017

 

 

Birkesøløbet 2017

Tilmelding HER

                  

Nomineret til årets idrætsforening

JOB OPSLAG med stillingsbeskrivelse.

Stormøder og Generalforsamling

2016 December nyhedsbrev

c0e0896b4eb47d493e9fc2d80984f983.pdf

FRIVILLIG I STOHOLM IF

 

 

Lad mig låne 2 minutter af din tid….. måske mere

 

Vi er mange – faktisk rigtig mange frivillige i Stoholm IF, og uden dem havde vi intet. Vi må dog også være realistiske og se, at vi faktisk kunne/burde være mange mange flere….

 

Der er altid en opgave der skal løses – og jo flere vi er der hjælper til, jo lettere er det at holde ilden ved lige, i de ildsjæle der går forest. Med fare for at nogle af vore mange ildsjæle pludselig brænder ud, er der brug for også DIN/JERES hjælp til at få Stoholm IF til at være områdets naturlige valg af klub. Vi har nogle dyder og traditioner, som er værd at bakke op omkring.

 

Jamen I kan da bare spørge…. Møder vi ofte, når snakken falder på emnet, - og ja, det kan vi da…. Men DU må også rigtig gerne selv byde ind. Vi har faste opgaver som vi ved skal løses hvert år, og der er da heldigvis også nogle der er med igen og igen og igen og…….

 

Men der skal også udskiftninger til, - og her er det vi gerne ville have DIN/JERES hjælp…

 

Har du – i din måske travle hverdag – ikke plads til at give Stoholm Idrætsforening  - en hjælpende hånd? Evt. med opkridtning af baner til fodbold, oprydning i materielrum inden sæsonstart, kampleder til fodboldkampe for børn, tidtagning ved hjemmestævner i hallen, hjælpe med afvikling af FAMILIEdag i Nr. Søby Friluftsbad, afvikling af BAKON, hjælp til afvikling af lotteri / julekalendersalg / stå for glemte ting og sager / være materielansvarlig o.lign. – jeg ved godt der allerede nu er nogen der hjælper med disse ting, men der er altid brug for/plads til en til – og vi glæder os til at du kommer med.

 

Af og til giver det også en skilling til klubben, når vi kan møde frem og lave frivilligt arbejde, penge som hele klubben har brug for - for at give dig og dine mulighed for at dyrke din sport.

Forrige Næste