Jubilæumsreception & Halfest

𝙀𝙧 𝙄 𝙠𝙡𝙖𝙧 𝙩𝙞𝙡 𝙚𝙩 𝙗𝙧𝙖𝙜 𝙖𝙛 𝙚𝙣 𝙛𝙚𝙨𝙩 𝙞 𝙎𝙩𝙤𝙝𝙤𝙡𝙢?
Den 2. april bliver en god dag i byen. SIF holder forsinket 100-års jubilæumsreception fra kl. 14-16 i Stoholm Fritids- og Kulturcenter. Kan du ikke få nok af hyggeligt samvær, så fortsæt til bal-i-hal-festen bagefter, hvor 𝗛𝗮𝗿𝗱𝗶𝗻𝗴𝗲𝗿 𝗕𝗮𝗻𝗱 spiller op til dans og der serveres god mad.
Tilmeld jer via linket her og så ses vi til en kanon dag d. 2/4.

Tilmelding her

SIF Børnedisko

Kom til den fedeste fest i Stoholm Fritids- og Kulturcenter! Lyt til den bedste musik, dans med vennerne og prøv de forskellige aktiviteter på aftenen.
Alle der går i 4.-6. klasse i og i byerne omkring Stoholm (Mønsted, Sparkær, Gammelstrup osv.) er velkomne til SIF Børnedisko.
Det koster kun 50,- pr. barn som betales i døren på aftenen (kontant). Vi ses!

JULEHILSEN

Kære medlemmer, sponsorerer og ikke mindst frivillige.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Vi håber, igen i år, at næste år, altså 2022, bliver året, hvor vi igen SAMMEN kan få gang i vores Stoholm IF.

Vi har godt kunnet mærke i foreningen, at det har været svært at komme i gang igen, hvad kan og må vi nu? Hvem vil være med igen? o.s.v. - heldigvis er rigtig mange af jer tilbage i klubben, og vi glæder os til at vi snart kan være sammen uden en masse restriktioner, forbehold, undtagelser o.s.v. - bare få lov at have det sjovt og samtidig dyrke lidt motion og mødes med vennerne 🙂

En stor tak til formændene for h.h.v. Stoholm IF Atletik (Sanne Stilling), Stoholm IF fodbold (Anders Jakobsen) og Stoholm IF Håndbold (Bettina Ejsing Schmidt) - TAK for jeres engagement og interesse for og i Stoholm IF. I gør et fantastisk stykke arbejde sammen med jeres bestyrelser for, at vi her i Stoholm har mulighed for at vælge op til flere sportsgrene når vi vil være sammen om motion.

I 1921 opstod Stoholm IF, - hvilket jo betyder, at vi i 2021 har fejret 100-års jubilæum. Det foregik i april, men mest hver for sig, da Covid-19 igen i år har været en ukendt med/modspiller.

Vi vil, med forsinkelse, forsøge at afvikle en reception i anledningen af 100-års jubilæet, - p.t. arbejdes der på datoen 2. april 2022 om eftermiddagen. Her vil der være mulighed for at ønske tillykke, mødes med nuværende og tidligere holdkammerater/trænere/ledere m.fl. - OG om aftenen har man mulighed for at mødes til fest, - da Stoholm IF Håndbold og Stoholm Fritids- og Kulturcenter afholder det udskudte halbal med Hardinger Band, så her er der garanti for god musik,. SÆT allerede nu STORT KRYDS og kom i gang med eftersøgningen af dine holdkammerater, både nuværende som tidligere, og book jer et bord og hold en fest sammen med andre festglade Stoholmere.

m.fl.

Vi håber fra Hovedbestyrelsen i Stoholm IF, at vi snart kommer tilbage til mere normale tilstande, så vi igen i 2022 bl.a. kan få afviklet vores populære familiebanko i november, vi har også andre spændende ting i støbeskeen, så hold øje med opslag på hjemmesiden og på FB.

På vegne af Stoholm IF

Gitte Graversen

fmd.

Stormøder og Generalforsamling

Stormøde i Fodbold er afholdt se referat HER

Jule Banko

Stormøder og Generalforsamling

Julebanko

Den 13-06-2018

Rar check fra OK-Benzin til Stoholm IF

På Super-Lørdag var Karsten ”Basse” Andersen - ligesom så mange andre - også et smut forbi fodboldbanerne i løbet af dagen. På vegne af OK-Benzin kom han med en check på godt 23.000 kroner til Stoholm IF, der jo dækker over fodbold, atletik og håndbold.

Gode og rare penge til arbejdet i de forskellige afdelinger - på billedet modtager formand i Stoholm IF-Fodbold på vegne af Stoholm IF’s hovedbestyrelse checken.

Banko 2017

Birkesøløbet 2017