Stoholm reddede sig i serie 2


Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Struer Humlum Fodbold 4-1 (1-0)

1-0: Nicolaj Christensen (25)

2-0: Jonathan Jul (60)

3-0: Kasper Henriksen (62)

3-1: Straffespark (72)

4-1: Jonathan Jul (90)

 

Der var dækket op til den helt store gyser, da efterårssæsonen sluttede af med et direkte nedrykningsbrag mellem Stoholm IF-Fodbold og Struer Humlum Fodbold i serie 2. SIF’erne kom med en stime på blot et enkelt point i de sidste 5 kampe, mens gæsterne havde sejret i de seneste to dyster, hvilket betød, at der kun var to point i forskel på de to mandskaber, før lørdagens brag på Karlsen Arena i Stoholm. Sagen var klar - et nederlag til SIF ville betyde nedrykning til serie 3 - omvendt ville uafgjort redde hjemmeholdet.

Og sejren kom i hus i det skønne efterårsvejr på et særdeles flot besøgt Karlsen Arena, hvor også udeholdet havde rigtig mange tilskuere med til det ultimative og nervepirrende opgør.

De første 45 minutter var helt lige, og det virkede til, at begge hold var klar over den enorme betydning det ville få at få sat den første scoring i nettet. Generelt havde SIF-defensiven godt styr på Struer Humlum-angriberne, der ellers havde scoret hele 9 gange i de sidste to kampe. Set over 90 minutter var det stort set kun på dødbolde, at udeholdet truede - det gjorde de så til gengæld også stort set hver gang, der var netop en dødboldsituation, som blev sendt ind i SIF-feltet.

Men SIF fik det uhyre vigtige føringsmål, da Nicolaj Christensen var snu og afsluttede koldblodigt fra kanten af feltet. Dermed 1-0 til SIF og det holdt hårdt at få det med til pausen - gæsterne pressede på og havde deres klart bedste periode i det sidste kvarter af 1. halvleg.

Det helt afgørende moment kom, da der var spillet cirka en time. Struer Humlum havde netop fået et gult kort, men umiddelbart efter var det et mirakel, at der ikke blev udlignet efter et frisparksindlæg - efter et stort klumpspil ramte bolden blandt andet stolpen, og det var vist Flemming Bennedsgaard, der var tæt på at blive noteret for et selvmål.

Men 20 sekunder efter stod der 2-0 - den farlige situation i SIF-feltet var netop overstået, og bolden havnede hos Nicolaj Christensen, der sendte Jonathan Jul afsted på kanten af offside, og Jul var sikkerheden selv til stor jubel for SIF-publikummet. Knap var bolden givet op, før et mønsterangreb sluttede hos Kasper ”Speedy” Henriksen, der resolut sparkede bolden i nettet, og så lignede det overlevelse.

Med knap 20 minutter tilbage blev der dømt straffespark til Struer Humlum, da Martin Trankjær havde hånd på bolden i feltet, og blot to minutter senere forløb Mark Dalgaard Svendsen sig i sådan en grad, at kampens udmærkede dommer - rutinerede Jan Dahl - ikke havde andet valg end at give Dalgaard Svendsen det røde kort.

I et par minutter var SIF groggy, og man frygtede en reducering til 3-2, men så blev gæsterne frustrerede og indkasserede to gule kort, og så var værterne pludselig i overtal. Det betød, at nerverne hos publikummet kunne holdes forholdsvis i ro, og på vej ind i overtiden lukkede og slukkede Jonathan Jul med sit andet mål - 4-1 og dermed overlevelse til fjandboerne.

Efter slutfløjtet blev SIF-spillerne taktfast klappen fra banen, og holdet skal have ros for at steppe op, da der var allermest brug for det. Det var ikke kønt - specielt ikke i de første 45 minutter - men det var hamrende intenst og nervepirrende, og set over 90 minutter fik SIF’erne en fortjent sejr på en dag, hvor alle spillere skal have ros.

Dermed hedder det altså også serie 2 til foråret 2019, og nu kan seniortruppen så gå i vinterhi - flot var afslutningen, og der blev ydet det maksimale, inden der var halfest, og her blev stemningen bestemt ikke dårligere af eftermiddagens redning.

Klar til lørdagsgyser

Fodbold - serie 2 for herrer

Nors - Stoholm IF 1-0 (1-0)

1-0: (36)

 

Knap er Halloween overstået, før det reelle gys indtræffer den kommende lørdag på Karlsen Arena i Stoholm. Her bliver der nemlig klokken 13.30 fløjtet op til en vaskeægte nedrykningsfinale, hvis man har noget, der går under den betegnelse. Resultaterne de seneste uger har peget i retning af det scenarie, så det er i sig selv ikke en decideret overraskelse - håbet i SIF-lejren var naturligvis, at holdet kunne have hentet den befriende sejr i lørdags ude over Nors, men det skete desværre ikke, og så er sagen klar.

SIF er foran Struer-Humlum i pointstillingen inden deres indbyrdes møde på lørdag, så fjandboerne kan nøjes med uafgjort for at sikre sig forbliven i serie 2 - et nederlag til SIF vil derimod sende Martin Trankjærs tropper ned i serie 3.

Tilbage til kampen i 13. spillerunde hvor stoholmerne altså gæstede Nors. Det blev kun til en enkelt scoring undervejs, og den satte thyboerne ind cirka 10 minutter før pausefløjtet, og mere skete der så ikke på målkontoen. For at komme i sikkerhed skulle SIF vinde, og eftersom udligningen aldrig kom, så kan man ikke påstå, at sejren var meget tæt på.

  • Vi kæmpede det bedste, vi kunne, så på den front kan jeg ikke klage over mine spilleres indsats. Vi arbejdede lige så hårdt, som vi har gjort i andre dyster, hvor det til gengæld er faldet ud til vores fordel, men sådan går det ikke netop nu, og det polerede fodboldspil har vi også svært ved at få fundet frem. Kampen var generelt præget af tilfældigheder og tekniske fejl fra begge holds side, så det blev mere fight end flot spil. Derudover havde vi igen meget svært ved at komme frem til målchancer, kom det fra spillende træner Martin Trankjær, der i de sidste 5 kampe kun har set sit hold score to mål.

Han kunne undervejs se to gule kort - et til hvert hold - og gæsternes ramte Kasper ”Speedy” Henriksen, og det var mens, han sad ude, at hjemmeholdet scorede opgørets eneste mål. Fidusen gik til altid hårdtarbejdende Flemming Bennedsgaard på en dag, hvor der igen var rigtig mange helt unge spillere at finde i SIF-truppen.

Nu gælder det så en afsluttende lørdagsgyser, hvor det vil være glædeligt med solid opbakning under tribunen. Struer-Humlum kommer med to sejre i rap, og her har mandskabet scoret intet mindre end 9 mål tilsammen, så det er en trup med vind i sejlene, der gæster Fjends.

Omvendt skal det være en fordel for SIF, at holdet har hjemmebane + at det omvendte møde endte i en smal 1-0 sejr til fjandboerne. Spændende bliver det i hvert fald i efterårets 14. og sidste match.

Nu spidser det for alvor til…

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Thisted FC 1-1 (0-1)

0-1: (30)

1-1: Per Jensen (95)

 

Det trækker op til en decideret gyserafslutning for Stoholm IF-Fodbold i serie 2.v Lørdag sluttede det aldeles dramatisk, da Thisted FC besøgte Karlsen Arena i Stoholm, og søndag skabte et andet resultat i kredsen yderligere spænding.

Efter weekendens match har SIF på nuværende tidspunkt optjent 13 point, og så viser al statistik, at man er dybt involveret i kampen om at undgå 7. og 8. pladsen, der giver degradering. Således bliver det også i år, og håbet og ønskescenariet er, at SIF ligesom sidste efterår kan hive en vis legemsdel i land i 13. spillerunde, men det kan også gå sådan, at alt skal afgøres i en direkte ”finale” i 14. og sidste spillerunde.

Lørdag var der bundgyser mod Thisted, der før dysten var 4 point efter stoholmerne - sagen var klar - et nederlag til thyboerne kunne vise sig at blive fatalt for fjandboerne, mens en sejr ville betyde redning allerede efter 12. runde.

Sejren var SIF’erne aldrig reelt set tæt på efter en match, hvor der spillemæssigt var langt, langt mellem de oplivende momenter. Det kan sammenfattes ganske kort - Per Jensen skød et frispark på kanten af feltet langt over mål efter et kvarters spil, og kort tid efter fik Flemming Bennedsgaard ikke fart nok i sin afslutning, som Thisted-målmanden derfor nemt kunne redde.

Mere skabte hjemmeholdet ikke før dybt, dybt inde overtiden - på det tidspunkt var holdet bagud med 0-1 på den scoring, som thyboerne satte ind omkring den halve time.

Det lignede en udesejr, for SIF havde end ikke en afslutning i 2. halvleg, men i det 95. minut fik holdet et frispark lidt inde på thyboernes banehalvdel, og så blev der ellers satset alt. Casper Drensborg - der vikarierede i skadede Rasmus Højbjergs fravær - blev sendt med i feltet, og så skulle det næsten blive kaotisk, for der befandt sig 21 spillere der - den eneste der ikke var med, var SIF-spilleren, der skulle forsøge at sende en farlig bold ind i feltet.

Og kaotisk blev det - thyboerne rasede, da de ville have haft et frispark til deres målmand, men den unge dommer Casper Andersen godkendte den småskadede fidusmodtager Per Jensens scoring, og efterfølgende fik udeholdet to gule kort for protester.

Der var ikke tale om tyveri, for Thisted skabte også meget lidt undervejs - der var nærmere tale om et mirakel, for der var intet, der tydede på en SIF-scoring. Efterfølgende nåede værterne rent faktisk frem til en afslutning mere i det 97. minut - chancen kunne være blevet stor, men Mark Dalgaard Svendsen valgte at afslutte uden for feltet, og bolden gik langt over mål.

Derfor sluttede det med remis efter en match, hvor SIF var hårdt udfordret på den mandskabsmæssige del - omvendt er det også glædeligt, at der var 6 helt unge spillere med i lørdagens trup.

Afstanden til Thisted er dermed stadig på 4 point med to runder tilbage. Til gengæld vandt Struer-Humlum med sikre 5-1 søndag hjemme over Nors, så nu er de også tilbage i kapløbet om 6. pladsen. Der er mange scenarier i spil, og det kan ikke betale sig at remse alle op her - det er en uomtvistelig kendsgerning, at SIF er sikret en ny sæson i serie 2, hvis holdet vinder udekampen i den kommende weekend over Nors - der er kampstart i Thy kl. 14.00 på lørdag d. 27. oktober.

Ellers ender det i en ”finale” lørdag d. 3. november på Karlsen Arena i Stoholm, for her kommer - godt gættet - Struer-Humlum nemlig på besøg.

Nyt nederlag - nu venter gyser

 

Fodbold - serie 2 for herrer

Borbjerg - Stoholm IF 4-0 (0-0)

1-0: (58)

2-0: (66)

3-0: (82)

4-0: (88)

 

Stoholm IF-Fodbolds efterårssæson i serie 2 har indtil videre bestået af nærmest uhørte stimer. Først startede mandskabet med at tabe de første 4 kampe, hvorefter det lignede nedrykning til serie 3. Men pludselig kom der 4 sejre i rap, og der var dermed behagelig afstand til nedrykningsstregen. Dog er det på det seneste blevet til 3 markante nederlag i træk - i alt på 1-12 - så nu er der ikke langt ned til de kedelige placeringer som nummer 7 og 8, og det er jo disse pladser, der giver nedrykning til serie 3.

I weekenden blev det til det andet 0-4 nederlag på stribe, da SIF’erne gæstede topholdet fra Borbjerg. Der var tale om to meget forskellige halvlege, for før pausen var fjandboerne særdeles godt med, og det kunne med lidt medgang have udmøntet sig i en pauseføring. Den kom - set med SIF-briller - desværre ikke, og i de sidste 45 minutter sad værterne på det hele i en sådan grad, at de sikrede sig en indiskutabel 4-0 gevinst.

  • Vi spillede egentlig okay i 1. halvleg, og i pausen sad vi med fornemmelsen af, at vi godt kunne hente point med hjem fra denne svære udebane. Men da vi først kom bagud 2-0, blev det op ad bakke - dog fik vi en stor mulighed for at reducere til 2-1, hvilket desværre ikke lykkedes. I slutfasen satsede vi alt, men her blev vi straffet på to omstillinger, så derfor kom cifrene til at se lidt voldsomme ud, konstaterede spillende træner Martin Trankjær efterfølgende.

Han kunne berette om en match, hvor der undervejs var et enkelt gult kort til Mark Dalgaard Svendsen i 1. halvleg, og fidusen tilfaldt Jonathan Jul - derudover var der også trænerros til Flemming Bennedsgaard og Cody Sørensen.

Søndag vandt Thisted FC så med 3-1 hjemme over Struer-Humlum i deres indbyrdes vitale bundopgør, og det betyder, at der bliver budt op til ”forbudt for børn” kamp på lørdag i Stoholm.

Her kommer Thisted nemlig på besøg, og med tre runder tilbage er forskellen nu på 4 point i SIF’ernes favør, så man behøver ikke et professorat i matematik for at regne vigtigheden af den dyst ud. Thyboerne er tvunget til sejr, og et nederlag kan vise sig at blive fatalt for SIF, så der er i den grad lagt op til neglebidende spænding - opgøret bliver fløjtet op kl. 13.30.

 

Stoholm tabte klart til topholdet

 

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Roslev IK 0-4 (0-2)

0-1: (15)

0-2: (39)

0-3: (59)

0-4: (86)

 

Det blev ikke til point for Stoholm IF-Fodbold i fodboldens serie 2, da mandskabet lørdag eftermiddag tog i mod topholdet og oprykningsfavoritterne fra Roslev. Sallingboerne kom, så og sejrede med de indiskutable cifre på 4-0, så derfor skal SIF’erne stadig kigge mod tabellens 7. og 8. plads - det er de kedelige placeringer, der giver nedrykning til serie 3.

Stoholms efterårssæson har hidtil bestået af stimer - sæsonen blev indledt med fire nederlag i rap - derefter afløst af imponerende fire sejre i træk, men senest er det blevet til to markante nederlag. I forrige runde var det en 4-1 bet ude mod Hurup, og lørdag gav de 90 minutters anstrengelser altså heller ikke point på Karlsen Arena i Stoholm.

Der var ellers optræk til gode muligheder i kampens indledning - dagens fidusmodtager Jonathan Jul var i hopla, og der var virkelig speed på, når Jul rykkede afsted - desværre gav det ikke scoringer. Derfor var det Roslev, der åbnede med en afslutning fra en meget spids vinkel efter cirka et kvarter, og kort før pausen blev den føring udbygget på et straffespark.

I de sidste 45 minutter forsøgte SIF’erne det bedste, de kunne, men det var Roslev der satte trumf på i henholdsvis det 59. og 86. minut.

  • Vi taber fortjent efter en meget lige 1. halvleg, hvor de dog var skarpere end os. I de sidste 45 minutter styrede Roslev det meste og får scoret yderligere to gange. Der bliver sædvanen tro arbejdet fint stort set hele vejen rundt, men i lørdags manglede der kynisme og det sidste i afslutningerne, hvis vi skulle kunne true dem. I næste runde venter der igen et tophold, og så kan det gå hen og blive neglebidende spændende i de sidste tre runder, konstaterede spillende cheftræner Martin Trankjær efterfølgende.

Et enkelt gult kort undervejs ramte i øvrigt SIF’s Flemming Bennedsgaard fra dommer Henrik Junge. I næste runde venter der som nævnt endnu en svær match - ude mod topholdet fra Borbjerg, og der fløjtes op til den kamp på lørdag d. 13. oktober klokken 14.00.

 

 

 

SIF tabte igen til Hurup

Fodbold - serie 2 for herrer

Hurup - Stoholm IF 4-1 (1-0)

1-0: (1)

2-0: (53)

3-0: (73)

4-0: (75)

4-1: Daniel Vestergaard (79)

 

Hvis der om nogen er en modstander, som SIF-Fodbold har haft det svært med i gennem en hel del år, så er det ubetinget Hurup fra Thy. Det er efterhånden svært at holde tal på de gange, hvor de to klubber har krydset klinger, og stort set hver gang, står thyboerne tilbage med armene i vejret, når der bliver fløjtet af.

Således blev det også lørdag eftermiddag, og ligesom i det omvendte opgør på Karlsen Arena i Stoholm, så var der tre måls forskel på de to mandskaber efter de 90 minutters anstrengelser på banen.

SIF’erne gav også sig selv den værst tænkelige start på matchen, for der ikke en gang spillet et halvt minut, før thyboerne kom i front. Herefter bølgede det frem og tilbage, men der skete ikke mere på målkontoen i de første 45 minutter.

I 2. halvleg satte hjemmeholdet dog trumf på, og Hurup gik på 4-0, før det lykkedes for den unge debutant Daniel Vestergaard at reducere til slutresultatet 4-1 i en dyst, der blev ledet af dommer Kim Fredholm.

  • Det blev op ad bakke, da vi kom bagud så tidligt i opgøret. 1. halvleg var præget af chancer til begge hold, og det var generelt en lige affære. Til gengæld må vi erkende, at de sad på de sidste 45 minutter, så vi kan ikke beklage os over nederlaget. Vi har desværre skader på centrale personer i øjeblikket, hvilket betyder, at vi er udfordret, men det er en udfordring vi må tage op. Vores fidus gik efterfølgende til Emil Blingedal, men jeg vil også gerne give ros til spillere som Jonathan Jul og Cody Sørensen. Nu gælder det om at komme op på hesten igen - næste gang venter der os en uhyre vanskelig opgave, når vi får besøg af Roslev, der i øjeblikket er placeret på den 1. plads, der giver oprykning til serie 1, kom det fra SIF-cheftræner Martin Trankjær.

SIF har stadig fuld fokus på at holde 7. og 8. pladsen fra livet - kampen i den kommende weekend fløjtes der op til kl. 13.30 på lørdag d. 6. oktober på Karlsen Arena i Stoholm.

Stoholm fortsætter sejrsstimen

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - FS Vestthy 5-0 (4-0)

1-0: Flemming Bennedsgaard (7)

2-0: Morten Groth straffespark (32)

3-0: Jesper Lindegaard (39)

4-0: Dennis Lauge Fangel (45)

5-0: Dennis Lauge Fangel (75)

 

Lige så træls og sur august måned var rent resultatmæssigt for Stoholm IF-Fodbold i serie 2 - ja lige så fantastisk har september været indtil videre. 4 nederlag i august er på nuværende tidspunkt blevet afløst af 4 sejre i september, og hvad der lignede retning mod serie 3, ligner nu et fortsat ophold på det fine serie 2 niveau.

Intet er dog afgjort, for der resterer stadig hele 6 runder, så der kan nå at ske meget i forhold til de kedelige placeringer som nummer 7 og 8.

Men det lader sig ikke skjule, at Martin Trankjærs tropper pludselig har ramt en super stime, og det har altså givet 12 point indtil videre.

Senest gik det ud over topholdet fra FS Vestthy, der i tiltagende mørke på Karlsen Arena i Stoholm blev sendt hjem til Klitmøller/Vorupør med en mindre øretæve på hele 5-0. Det var der ingen, der havde set komme - thyboerne havde selv ønsket kampen placeret torsdag aften, så der var sørget for, at gæsterne kunne komme i optimal opstilling.

Men udeholdet blev helt og aldeles spillet fra hinanden i de første 45 minutter, og kampen havde allerede fundet sin afgørelse, da den helt unge dommer Andreas Enggaard - der i øvrigt gjorde et godt stykke arbejde - fløjtede til pause. For her førte hjemmeholdet med imponerende 4-0, og det var efter sigende ikke et mål for stort. I nævnte rækkefølge nettede Flemming Bennedsgaard, Morten Groth, nytilkomne Jesper Lindegaard og Dennis Lauge Fangel - i den forbindelse skal det nævnes, at Groths scoring kom på det straffespark, som Kasper ”Speedy” Henriksen fik tilkendt, og i samme ombæring fik en Vestthy-spiller et gult kort.

Thyboerne fik også to advarsler i 2. halvleg, og generelt blev de sidste 45 minutter en tæt affære, hvor der var muligheder i begge ender. Dysten havde som nævnt fundet sin afgørelse, så spænding var der ikke - dog spillede SIF stadig fint, og unge Dennis Lauge Fangel lukkede og slukkede, da han stensikkert omsatte en friløber med et kvarter igen til scoring til slutresultatet 5-0. Mere skete der ikke på målkontoen, og så kunne SIF-spillerne ellers glæde sig over at blive klappet fra banen efter slutfløjtet.

  • Vi får en helt i gennem fortjent sejr, og jeg vil nok en gang fremhæve det sammenhold og den løbevillighed, som mine spillere bringer med sig - det er altså ganske imponerende. Det er også stærkt medvirkende til, at vi nu pludselig har hentet en del point, så det er meget glædeligt, konstaterede SIF-træner Martin Trankjær, der kunne se Jesper Lindegaard løbe med fidusen - Lindegaard scorede som nævnt undervejs + lavede oplæg til to af målene.

I den kommende runde venter der SIF en decideret skrækmodstander, når holdet gæster Thy for at møde Hurup. Dem har SIF mødt tre gange indtil videre i serie 2 her i 2018, og det er blevet til nederlag i alle tre matcher. Derfor er favoritværdigheden naturligvis hos Hurup - der fløjtes op på lørdag d. 29. september klokken 15.30.

 

Stoholm hentede ny sejr i serie 2

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Nors 3-0 (0-0)

1-0: Flemming Bennedsgaard (52)

2-0: Kasper Henriksen (55)

3-0: Jonathan Jul (60)

 

Efter den vitale sejr ude over Thisted gjaldt det torsdag aften et opgør på hjemmebane mod Nors, der var startet op med tre sejre i de første fire kampe. Derfor var favoritværdigheden naturligvis hos thyboerne, men ikke desto mindre lykkedes det for SIF’erne at hjemføre en overraskende sejr. Hele 3-0 stod der på lystavlen på Karlsen Arena i Stoholm, da dommer Jørgen Ø. Laursen fløjtede af, og efter fire indledende nederlag, er stoholmerne efter to sejre i træk hoppet op på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Derfor var det naturligvis også en glad og tilfreds cheftræner Martin Trankjær, der efterfølgende kunne gøre status.

  • Vi spillede en rigtig god kamp, og jeg synes, vi stort set var i teten i samtlige 90 minutter. Vi producerede mange chancer, og der blev arbejdet super energisk og aggressivt hele vejen rundt. En stor indsats af alle spillere - vi spillede som et hold, så det var virkelig dejligt at overvære. Skal der gives ekstra plusser til enkelte spillere, så må det være folk som Jonathan Jul, der fik fidusen samt Flemming Bennedsgaard, Cody Sørensen og Kasper Henriksen, kom det altså fra Martin Trankjær.

Nors var ikke helt tilfreds med dommer Jørgen Ø. Laursen, og i 2. halvleg fik thyboerne intet mindre end fire gule kort, hvilket selvfølgelig også hjalp SIF’erne i løbet af de sidste 45 minutter. I slutfasen brændte Flemming Bennedsgaard et straffespark, men det var der altså råd til på en aften, hvor alle i den grad stemplede ind.

I den kommende runde skal Stoholm igen ud i en meget vigtig match - det er ude mod Struer Humlum Fodbold, og de er i øjeblikket placeret under nedrykningsstregen. Der er kampstart klokken 16.00 på lørdag d. 15. september i Struer Idrætspark, og det skal blive særdeles spændende at se, om SIF kan fortsætte den stime, der nu hedder to sejre i rap.

Så kom Stoholm på pointtavlen

Per Jensen

 

Fodbold - serie 2 for herrer

Thisted FC - Stoholm IF 1-3 (1-2)

0-1: Morten Groth (18)

0-2: Per Jensen (25)

1-2: (31)

1-3: Jonathan Jul, straffespark (68)

 

Endelig - i efterårets 5. forsøg kom Stoholm IF på pointtavlen i fodboldens serie 2, og det skete i den vitale ”vind eller forsvind” kamp på Lerpytter-anlægget, hvor Thisted FC tog i mod. 3-1 stod der på stadionuret, da dommer Brian Bitsch Kristoffersen fløjtede de 90 minutter af, og dermed lever SIF’erne i den grad igen i tabellen.

Efterfølgende gjorde cheftræner Martin Trankjær status.

  • Vi spillede en fin kamp og vandt fortjent, for vi havde chancer til yderligere scoringer. Jeg synes faktisk ikke, at sejren på noget tidspunkt var i fare, og jeg er rigtig glad for, at det skete på en dag, hvor vi ellers var ramt af skader og afbud. Det var en svær udebane, og vi var sådan set tvunget til sejr, og stor ros til alle for en gedigen indsats. Også dejligt at se de nye og unge spillere stemple ind, og alle gav og ydede det, man kunne forlange, kom det altså fra en meget tilfreds Martin Trankjær.

Det var de rutinerede Morten Groth og Per Jensen, der sørgede for en 2-0 føring - Groths scoring kom efter godt forarbejde af Mark Dalgaard Svendsen, mens Per Jensen resolut sparkede en nedfaldsbold efter en dødboldsituation ind. Det lykkedes dog for thyboerne at reducere inden pausen, så stillingen var 2-1 til fjandboerne efter de første 45 minutter.

Godt midtvejs i 2. halvleg var dagens fidusmodtager Mark Dalgaard Svendsen igen på spil, da han fik tilkæmpet sig det straffespark, som Jonathan Jul efterfølgende sikkert satte i nettet. Mere skete der ikke på målfronten i et opgør, hvor thyboerne fik et enkelt gult kort undervejs.

  • Vi skal spille allerede igen nu på torsdag på hjemmebane, hvor vi får besøg af serie 1 nedrykkerne fra Nors, så det bliver en meget svær dyst. Men jeg håber, at den her sejr har givet så meget selvtillid, at vi kan spille med om point igen, konstaterede Martin Trankjær.

Og det er korrekt - SIF skal i aktion igen allerede nu på torsdag d. 6. september, hvor der hjemme på Karlsen Arena i Stoholm fløjtes op klokken 18.45.

Stoholm tabte vigtig kamp

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Borbjerg 1-2 (1-0)

1-0: Kasper Henriksen (44)

1-1: (78)

1-2: (85)

 

Det lader sig ikke skjule, at starten på efteråret for Stoholm IF’s serie 2 hold har været endog meget skuffende. Hidtil er samtlige fire kampe blevet tabt - senest skete det tirsdag aften, da stoholmerne hjemme på Karlsen Arena måtte sluge et sent nederlag i den vigtige dyst mod oprykkerne fra Borbjerg. Derfor begynder det allerede at snerpe til for Martin Trankjærs tropper i bunden af rækken, og der skal meget gerne snart point på kontoen.

Tirsdagens match var på forhånd udråbt som værende uhyre vigtig, og i det lys var det surt, at de 90 minutters strabadser end ikke kastede et point af sig, for SIF’erne førte helt frem til det sidste kvarter. Den føring var blevet skabt i en lige 1. halvleg, hvor hjemmeholdet dog havde hovedparten af spillet, så det var fortjent, da energiske Kasper Henriksen resolut sparkede bolden i nettet - Henriksen var først over en returbold i feltet. Et perfekt tidspunkt at score på så det var fjandboerne, der var mest tilfredse, da dommer Henrik Junge fløjtede 1. halvleg af.

I de sidste 45 minutter fortsatte det lige spil, men SIF’erne kom til at stå længere og længere tilbage på banen, og det kostede i slutfasen, hvor Borbjerg satte trumf på med scoringer i henholdsvis det 78. og 85. minut. Begge gange så det lidt tilfældigt ud, men ikke desto mindre endte bolden til højre for målmand Rasmus Højbjerg, og så var det Borbjerg, der kunne juble, da der blev fløjtet af efter en kortløs dyst.

Man kan ikke anke Stoholm-spillernes indsats og vilje, for den var som altid ganske fin - i øjeblikket er de små marginaler bare ikke med holdet, og det virker også til, at det har påvirket selvtilliden. Hvis ikke efteråret skal slutte med en nedrykning til serie 3, så skal der point på kontoen så hurtigt som muligt, og allerede på lørdag er der en ny mulighed. Her gæster SIF’erne Lerpytter, hvor Thisted FC tager mod - det sker på lørdag d. 1. september klokken 13.00.

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside