Den 18-06-2018

SIF sejrede med tenniscifre

Fodbold - serie 2 for herrer

Skive IK - Stoholm IF 1-6 (1-3)

Målscorere for SIF:

Per ”Unge” Jensen og Mark Dalgaard Svendsen hver 2 mål + Flemming Bennedsgaard og Thomas Serup Larsen

 

Stoholm IF-Fodbold fik endegyldigt sikret sig, da mandskabet fredag aften vandt med hele 6-1 i Egeris over allerede nedrykningsdømte Skive IK. Helt ekstraordinære nedrykninger i systemet har betydet, at der de sidste par uger har været tvivl om, hvorvidt 6. pladsen også kunne give degradering - i den sammenhæng var storsejren vigtig, for nu er SIF-Fodbold 100% sikret, inden den sidste kamp mod de suveræne oprykkere fra Holstebro Boldklub.

Fjandboerne fik ellers en dårlig start på matchen, da skibonitterne bragte sig i front allerede i det 5. minut, men spillende cheftræner Martin Trankjær vurderede, at det skyldtes en lidt dårlig opvarmning, hvor fokus ikke havde været til stede.

Men resten af opgøret sad SIF’erne tungt på, og via 3-1 ved pausen blev det til en stensikker 6-1 sejr - Per ”Unge” Jensen og Mark Dalgaard Svendsen nettede hver to gange, mens der var en enkelt scoring til både Flemming Bennedsgaard og Thomas Serup Larsen.

 • Efter vores dårlige start vil jeg gerne rose mine spillere for at vågne op og levere i resten af kampen - her blev der nok en gang udvist den rette indstilling og koncentration. Vores boldomgang bliver til stadighed bedre, og vi forsøger hele tiden at få flyttet flere folk op på den sidste tredjedel af banen. Generelt ydede alle som sagt til absolut godkendt, og så skal det blandt andet nævnes, at en spiller som Kasper ”Speedy” Henriksen spillede en meget fin 1. halvleg, konstaterede spillende træner Martin Trankjær efterfølgende.

Stoholm har af et par omgange efter forespørgsel fra Holstebro flyttet den afsluttende kamp mod de suveræne oprykkere. Den endelig beslutning er blevet at afvikle den allerede i morgen aften tirsdag d. 19. juni, og det kan gå hen og blive en barsk afslutning for SIF’erne. HB’erne vandt nemlig i fredags med uhørte 10-0 hjemme over FS Vestthy - det var jo ellers netop Vestthy, der besejrede Stoholm på Super-Lørdag.

Så der bliver i den grad brug for, at alle stempler ind - der er kampstart i morgen kl. 19.00 på Karlsen Arena i Stoholm.

Den 11-06-2018

Stoholm tabte på Super-Lørdag

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - FS Vestthy 0-1 (0-0)

 

Serie 2 holdet sluttede en helt i gennem fantastisk og forrygende Super-Lørdag i Stoholm af med opgøret mod FS Vestthy - det var den sidste kamp på programmet, der bød på lige omkring historisk høje 75 turneringskampe undervejs - lige fra de alleryngste U6-spillere og så op til seniorholdene.

Martin Trankjærs tropper kunne desværre ikke give det store hjemmepublikum en sejr - end ikke et mål blev det til for værterne, der derimod kunne se thyboerne slå til i det 91. minut med det hovedstødsgivende sejrsmål.

Forud var gået en helt lige match, hvor SIF specielt i 1. halvleg havde de chancer, der kunne/burde have givet sejren. Blandt andet ramte Anders Nybo Pedersen overliggeren med et hovedstød, og den efterfølgende ripost endte i nettet, men noget uforståeligt dømte dommer Kenneth Velling frispark til udeholdets målmand. Som sagt var det tæt, men fjandboerne var skidt tjent med, at der ikke kom scoringer i de første 45 minutter.

Til gengæld blev det særdeles chancefattigt efter pausen, hvor meget af spillet foregik uden for de to målfelter. Alt gik i retning af den anden nulløsning i træk på hjemmebane for SIF’erne, men sådan skulle det altså ikke gå, for som nævnt slog Vestthy til i overtiden. Et surt og unødvendigt nederlag, og det kostede i tabellen, hvor SIF’erne røg ned på 5. pladsen.

Igen kan der ikke sættes en finger på arbejdsindsatsen og indstillingen, men det lod sig ikke skjule, at offensiven nok en gang var udfordret - SIF-defensiven havde fint styr på det meste dog med undtagelse af den afsluttende scoring.

I den kommende runde skal SIF-Fodbold på udebane møde nedrykningsdømte Skive IK - der fløjtes op til kamp i Egeris på fredag d. 15. juni med start 18.30.

Den 31-05-2018

Nulløsning i sommervarmen

 

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - SHN/Ulfborg 0-0

 

Det er ikke hverdagskost, at Stoholm IF er involveret i en målløs dyst - og at det så sker to gange i samme halvsæson og mod samme modstander - ja, så nærmer vi os næsten det statistisk umulige. Men det skete onsdag aften, hvor SHN/Ulfborg gæstede Karlsen Arena i Stoholm, og det var også tilfældet i det omvendte møde d. 20. april i Ulfborg.

De 90 minutter i den efterhånden historiske sommervarme havde langt hen ad vejen det samme forløb - naturligvis med udsving - men det var hjemmeholdet, der var klart mest i boldbesiddelse, og så havde udeholdet de største chancer. SIF var uden Jonathan Jul, og det kunne mærkes, men der blev ydet og arbejdet godt offensivt, men der var langt - rigtig langt - mellem chancerne og forsøgene mod Ulfborg-målet.

Gæsterne havde heller ikke meget i de første 45 minutter, men til gengæld truede de af flere omgange Rasmus Højbjerg og SIF-målet i 2. halvleg. Det lykkedes dog SIF-defensiven og Højbjerg at afvise afslutningerne, og derfor var der ikke sket noget på måltavlen, da dommer Jørgen Ø. Laursen fløjtede de 90 kortløse minutter af.

Efterfølgende havde spillende cheftræner Martin Trankjær følgende kommentarer. - Vi havde før kampen snakket om at forsøge at bringe vores backs i flere offensive løb, og det synes jeg så fornuftigt ud undervejs. Kampen forløb lidt som forventet, og generelt vil jeg mene, at vi var bedst med bolden. Vi skal til stadighed arbejde på at finde balance i, hvor meget vi offensivt kan bringe i de forskellige faser af kampen, sagde altså Martin Trankjær, der havde Kasper ”Speedy” Henriksen som aftenens fidusmodtager.

I en meget tæt kampperiode er der nu en mindre pause, for Stoholm IF-Fodbold skal først i ilden i serie 2 på klubbens store festdag - nemlig Super-Lørdag - der jo afholdes lørdag d. 9. juni. SIF’erne slutter sædvanen tro dagens program af med at spille klokken 16.00, og det er FS Vestthy, der gæster Karlsen Arena i Stoholm.

Se flere foto`s fra kampen her

Den 27-05-2018

Stoholm sled sig til point i varmen

Fodbold - serie 2 for herrer

Koldby/Hørdum - Stoholm IF 2-2 (2-0)

Målscorere for SIF:

2-1 v. Asbjørn Lyhne Jensen (60. minut)

2-2 v. Anders Nybo Pedersen (65. minut)

 

Det blev en yderst seværdig og underholdende dyst, da Stoholm IF-Fodbold fredag aften gæstede Hørdum Stadion. Ligesom i det første opgør blev det en medrivende match - det omvendte møde sluttede med store jubelscener på Karlsen Arena i Stoholm, da Jonathan Jul blev matchvinder i det 94. minut med sejrsmålet til 2-1.

Nok engang stod de to mandskaber altså godt til hinanden, og da dommer Kevin Leth fløjtede af på det solbeskinnede Hørdum Stadion, var det med stillingen 2-2 på måltavlen.

SIF’erne fik ellers en særdeles hård start, for allerede i det 10. minut bragte thyboerne sig i front, og den føring blev udbygget i det 35. minut - og de 2-0 til hjemmeholdet var også stillingen efter de første 45 minutter.

Men på flotteste vis kom fjandboerne tilbage i dysten, og på fem gyldne minutter cirka midtvejs i 2. halvleg blev 2-0 pludselig vendt til 2-2. Først nettede unge Asbjørn Lyhne Jensen efter et flot og gennemspillet angreb, hvor Jonathan Jul lavede det sidste forarbejde - og dernæst snittede forsvarsspiller Anders Nybo Pedersen bolden i nettet.

Yderligere skete der ikke på målkontoen i en kamp, hvor der var to gule kort til hvert hold - Stoholms ramte Mark Dalgaard Svendsen og Thomas Serup Larsen, og derudover fik Mathias Mark Olesen fidusen efter en flot indsats på midtbanen, hvor SIF ellers manglede profil Per ”Unge” Jensen.

Tilfreds var spillende cheftræner Martin Trankjær efterfølgende. - Vi spillede noget af det bedste hidtil i sæsonen, og jeg vil gerne rose alle for en gedigen præstation, hvor der blev fightet fortrinligt. Det har vist sig, at vi kan få mange point ved at arbejde stenhårdt for hinanden, så det er meget glædeligt. Vores sammenhold er solidt, og alle - også vores indskiftere - byder ind, så jeg er meget tilfreds, kom det altså fra Martin Trankjær.

I næste dyst venter en hjemmekamp mod SHN/Ulfborg - den match spilles på onsdag d. 30. maj klokken 19.00 på Karlsen Arena i Stoholm.

 
Den 21-05-2018

Pragtmål sikrede SIF-Fodbold vital sejr

Per "Unge" Jensen

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Struer Humlum Fodbold 2-1 (0-1)

Målscorere for SIF:

1-1 i det 70. minut ved Per ”Unge” Jensen

2-1 i det 80. minut ved Thomas Serup Larsen

 

Det kan gå hurtigt både den ene og den anden vej i den lokale fodboldverden, men faktum lige nu er, at Martin Trankjærs serie 2 tropper har præsteret et meget flot forår indtil videre. Efter to nederlag i træk var en flot 2. plads dog pludselig blevet vendt, så et nederlag hjemme til Struer Humlum kunne blive fatalt. Derfor var der enorm lettelse, da der efter næsten 95 minutters spil blev fløjtet af, for det var med stillingen 2-1 til fjandboerne, der ikke bare hoppede op på 2. pladsen igen - men også med stor sandsynlighed allerede efter 9 runder sikrede sig en så stor afstand til 7. og 8. pladsen, så meget skal gå grueligt galt, hvis de pladser igen skal komme faretruende tæt på.

Det er altså godt gået, og 2. Pinsedag blev tre vitale point sat ind på kontoen efter mødet med Struer Humlum. Set over 90 minutter var det såre fortjent, men hjemmeholdet var massivt presset det meste af dysten, for det var svært at få sendt bolden i nettet - i øvrigt efter foregående to matcher i streg uden scoringer.

I de første 45 minutter var der både et hovedstød på stolpen samt en friløber til Mark Dalgaard Svendsen, før udeholdet pludselig slog kontra i det 40. minut og sikrede en 1-0 føring efter de første 45 minutter.

Der var solidt dødvande i de første 25 minutter i 2. halvleg, men så skete der endelig noget. Et frisparksindlæg ramte Per ”Unge” Jensen perfekt med hovedet, og det flotte hovedstød kunne gæsternes målmand ikke gøre noget ved. Herefter bølgede det frem og tilbage, før SIF omkring det 80. minut fik et frispark cirka 10 meter uden for feltet. Det besluttede Thomas Serup Larsen sig for at sparke, og det må man konstatere var en særdeles klog beslutning. Larsen sendte et projektil afsted mod målhjørnet til stor jubel for hjemmepublikummet - en perle af en afslutning og den skulle vise at være tre point værd, for mere skete der ikke på målfronten, og så var der solid glæde, da dommer Fie Bruun fløjtede af efter en del tillægstid.

Det var en sejr, der i den grad lunede på en dag, hvor det aldrig for alvor kom op at ringe rent spillemæssigt - dog skal SIF-spillerne sædvanen tro have kredit for en gedigen indsats, hvor der bestemt blev investeret undervejs. Det gælder om at fortsætte med at hive point i land, for det eneste der er afgjort er, at Holstebro tager oprykningen i en kreds, hvor de øvrige hold flittigt slår hinanden. Nu har SIF så igen fået 2. pladsen, men allerede førstkommende fredag bliver SIF’erne solidt udfordret, når det gælder en udekamp mod Koldby/Hørdum på Hørdum Stadion.

Den 15-05-2018

SIF-Fodbold tabte igen til Hurup

Fodbold - serie 2 for herrer

Hurup IF - Stoholm IF 2-0 (1-0)

 

Det er ikke helt forkert at konstatere, at SIF-Fodbold har det svært med thyboerne fra Hurup. Sidste efterår blev det til et point i to kampe, og her i foråret er begge opgør nu blevet tabt - først 1-3 på hjemmebane i premieren i starten af april - og senest mandag aften i Thy.

Og derudover har begge resultater faktisk været fortjente nok, så på den led er det godt, at der ikke er flere matcher mod thyboerne, som med mandagens resultat kom a point med stoholmerne, og her siger det så sig selv, at Hurup er bedst indbyrdes.

 • Vi spillede generelt en sløj kamp, hvor vi var bagefter i både tanke og handling. Jeg kan nok en gang ikke klage over spillernes indstilling, for der blev løbet de meter, som man kan forvente - problemet var bare, at vi vandt alt for få dueller, og vi magtede heller ikke at vinde ret mange andenbolde, og så skulle det blive svært, konstaterede spillende cheftræner Martin Trankjær, da der efterfølgende skulle gøres status.

Hjemmeholdet nettede omkring den halve time, og så blev dysten lukket i den absolutte slutfase, hvor SIF’erne forsøgte at mase på, men det var meget begrænset, hvad fjandboerne kom frem til, når man nærmede sig Hurups målfelt.

 • Rent offensivt blev det for individuelt, og vi formåede ikke at få ro på bolden, så set over 90 minutter blev det desværre til et fortjent nederlag på en varm aften, hvor Emil Blingedal fik de fleste fidusstemmer, da der blev stemt, kom det altså fra Martin Trankjær.

Målmand Rasmus Højbjerg blev i øvrigt ramt af et gult kort omkring det 83. minut, da han begik frispark uden for feltet - det betød, at Emil Rauff måtte tage målmandshandskerne på, indtil det sidste dommerfløjt fra Preben Hedegaard.

Dermed har SIF’erne altså fået to nederlag på 2-0 på udebane inden for få dage, og nu gælder det så hurtigt som muligt om at komme tilbage på ret kurs, for man kan pludselig komme faretruende tæt på kredsens 7. og 8. plads. Og de resterende 7 hold i puljen skal netop have fokus der, for oprykningen tager Holstebro, der har maksimumpoint og et kæmpe forspring i en kreds, hvor de øvrige hold slår hinanden på kryds og tværs.

Derfor venter der SIF-Fodbold en meget vigtig match 2. Pinsedag kl. 13.00. Her kommer Struer-Humlum på besøg i Stoholm på Karlsen Arena, og her må SIF-spillerne meget gerne gentage sejren på 4-2 i det første opgør.

Den 10-05-2018

SIF-Fodbold tabte topopgøret

Fodbold - serie 2 for herrer

Holstebro B - Stoholm IF 2-0 (1-0)

 

Efter en uventet stime med hele 13 point i de sidste 5 kampe var SIF-Fodbold pludselig kravlet op på rækkens 2. plads - efter helt suveræne Holstebro der havde maksimumpoint efter de første 6 kampe. Onsdag aften blev der så fløjtet op til et overraskende topopgør ved Idrætscenter Vest, og set med fjandboernes øjne sluttede det desværre med et nederlag på 2-0 til de kommende oprykkere.

 • De stillede med 10 spillere fra deres DS-trup, så det siger sig selv, at vi var kommet på en nærmest umulig opgave. Omvendt var det en super udfordring for os, og nok en gang skal alle mine spillere have ros for en helhjertet og gedigen arbejdsindsats. Alle kæmpede, det bedste de havde lært og ingen slog op i banen, selvom vi var under et meget stort pres - specielt i de første 45 minutter hvor Holstebro havde noget vind i ryggen.

Hjemmeholdet kom i front cirka midtvejs i 1. halvleg, men der var spænding helt frem til dommer Thomas Birchs sidste fløjt, for HB’erne satte først 2-0 målet ind i det 93. minut - her havde SIF’erne kastet alle mand frem i håbet om en udligning.

2. halvleg havde da også budt på muligheder til gæsterne - blandt andet blev en SIF-scoring annulleret for offside, og derudover var der chancer til både Per ”Unge” Jensen og Emil Helligsø, men desværre gav det ikke gevinst.

 • Holstebro fik bestemt en fortjent sejr, men vi kunne gå derfra med masser af ære og erfaring om, at hvis vi står sammen, som vi gjorde, så kan vi altså byde modstandere på så højt et niveau trods, og det er jeg meget glad for. Emil Rauff blev kåret til kampens spiller, men alle skal have ros - en mand som Flemming Bennedsgaard kom for eksempel ind i pausen og spillede en rigtig fin 2. halvleg, og det er altså ikke nemt mod sådan en modstander.

Allerede på mandag d. 14. maj skal SIF-Fodbold i aktion igen, når holdet drager til Thy for at møde Hurup - det var netop Hurup som gav SIF’erne et fortjent åbningsnederlag på 1-3 hjemme i Stoholm, før Martin Trankjærs tropper altså ramte en stime på 13 point i 5 kampe, indtil den desværre blev brudt onsdag mod Holstebro. Der fløjtes op kl. 19.00 i Thy på mandag, og det bliver spændende at se, om SIF kan få revanche mod en meget stærk modstander.

Den 06-05-2018

SIF-Fodbold i flot stime

 

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Skive IK 4-1 (1-0)

Målscorere for SIF:

Per ”Unge” Jensen, Mark Dalgaard Svendsen, Kasper Henriksen og Thomas Serup Larsen

 

For første gang i dette forår stod SIF-Fodbold med en solid favoritværdighed, før fredagens møde med Skive IK - skibonitterne har nemlig stadig deres første point til gode. Efter en fremragende stime på 10 point i 4 kampe gjaldt det om at bibeholde koncentrationen, så der også kom point på kontoen mod rækkens bundprop. Det lykkedes til fulde, og SIF’s sejr var på intet tidspunkt truet - da dommer Adem Fidan fløjtede af, var det med stillingen 4-1 til hjemmeholdet.

 • Det er altid spændende at se, hvordan spillerne reagerer, når man pludselig er klare favoritter efter at have været undertippet i de fleste kampe. Men jeg vil endnu engang rose mine spillere, for der er ved at være skabt et fundament, hvor der hele tiden arbejdes stenhårdt for at sikre point - og det var også tilfældet fredag mod Skive. Der bliver ikke taget noget for givet, så det er særdeles glædeligt, kom det rosende fra spillende cheftræner Martin Trankjær.

Målmæssigt var det dog forholdsvis lige efter de første 45 minutter, for her var det kun Per ”Unge” Jensen, der kom på tavlen - i øvrigt efter forarbejde af Kasper Henriksen.

I 2. halvleg blev forskellen endnu mere tydelig, og på mål af Mark Dalgaard Svendsen, Kasper Henriksen og Thomas Serup Larsen i nævnte rækkefølge blev der øget til 4-0, før gæsterne trøstscorede i slutfasen. Målet til 2-0 og 4-0 var efter flot forarbejde af Jonathan Jul, mens Kasper Henriksens 3-0 scoring var en flot en af slagsen.

 • Det var en spillemæssigt fornuftig kamp, hvor vi scorer nogle flotte mål, som kommer i kølvandet på gode, gennemspillede angreb. Vores næste dyst er ude mod helt suveræne Holstebro Boldklub, så her kan vi kun overraske, og det bliver spændende at se, om vi på nogen måde kan drille dem, konstaterede Martin Trankjær.

Fidusen blev efterfølgende delt mellem Emil Blingedal og Kasper Henriksen, og så var der to gule kort - et til hvert hold - Stoholms ramte Emil Helligsø.

Som nævnt gælder det nu en udekamp mod Holstebro, der har maksimumpoint efter de første 6 kampe. Der bliver fløjtet op kl. 19.00 ved Idrætscenter Vest på onsdag d. 9. maj.

Den 28-04-2018

Flot SIF-sejr ved Vestkysten

Per "Unge" Jensen

Fodbold - serie 2 for herrer

FS Vestthy - Stoholm IF 1-4 (0-0)

Målscorere for SIF:

Kasper Henriksen, Martin Trankjær, Per ”Unge” Jensen og Mark Dalgaard Svendsen

 

Stoholm IF-Fodbold fortsætter en rigtig fin stime i fodboldens serie 2. Efter åbningsnederlaget hjemme til Hurup er det blevet til fornemme 10 point i de sidste 4 kampe, og den seneste sejr blev hentet torsdag aften, hvor holdet gæstede Vorupør Stadion ved den jyske Vestkyst for at møde FS Vestthy, der er en sammenslutning mellem Klitmøller og Vorupør - i øvrigt er thyboerne serie 1 nedrykkere fra efteråret.

Inden matchen var de to hold helt lige med 7 point efter 4 kampe, men stoholmerne satte trumf på og satte altså thyboerne skakmat i en sådan grad, at der var stor tilfredshed efterfølgende.

 • Stor, stor ros til alle mine spillere, for igen viser vi en rigtig fin indstilling, og det kommer man altså langt med - også oppe i serie 2 hvor modstanden ellers er temmelig hård. Det eneste jeg ærgrer mig over er, at vi kom fra kampen med skader til både Jacob Toft og Thomas Serup Larsen, og jeg kan ikke på nuværende tidspunkt sige, hvornår de er klar igen, fortalte spillende cheftræner Martin Trankjær, da der efterfølgende skulle gøres status.

Det tydede ellers ikke på en klar sejr til fjandboerne, for der var ingen scoringer før pausen i en helt lige 1. halvleg. Det skulle i den grad ændre sig i de sidste 45 minutter, men i første omgang lignede det ikke en sejr til udeholdet.

For hjemmeholdet bragte sig nemlig foran i det 47. minut, og det var bestemt ikke den start, SIF’erne havde håbet på i 2. halvleg. Men i stedet for at hænge med hovederne løb stoholmerne fluks op og udlignede, da Kasper Henriksen sendte et godt skud i nettet fra kanten af feltet - dermed blev thyboernes scoring pludselig vendt til en spand kold vand i hovedet på dem med udeholdets hurtige respons. I den resterende del sad SIF solidt på flæsket, og via mål af Martin Trankjær, Per ”Unge Jensen og Mark Dalgaard Svendsen i nævnte rækkefølge sluttede det hele med en indiskutabel 4-1 sejr i en match, hvor Morten Konradsen fik opgørets eneste advarsel i slutfasen.

 • Det så lidt hårdt ud efter vores hjemmebanenederlag i den første kamp til Hurup, men det er meget glædeligt, at vi i den grad har fået os rejst. Det ser ud til, at de absolutte forhåndsfavoritter fra Holstebro Boldklub drøner derudaf, så i det lys er vi meget tilfredse med vores nuværende 2. plads. Thomas Serup Larsen fik de fleste fidusstemmer, og generelt stemplede alle ind, kom det rosende fra Martin Trankjær.

I den kommende runde får SIF-Fodbold besøg af Skive IK - fredag d. 4. maj kl. 19.00 i Stoholm.

Den 22-04-2018

Nulløsning da Stoholm gæstede Ulfborg

Martin Trankjær

 

 

Serie 2 for herrer

SHN/Ulfborg – Stoholm 0-0

 

Det er ikke så ofte, at Stoholm er part i en målløs dyst, men det blev tilfældet fredag aften, da holdet besøgte Ulfborg for at møde SHN/Ulfborg. Før matchen var de to hold helt lige med 6 point, og efter de 90 minutter følges de to mandskaber stadig ad – nu med 7 point efter de første 4 runder.

Om kampen fredag fortæller spillende cheftræner Martin Trankjær.

 • Det blev en meget lige kamp, og det var bestemt ikke et chanceorgie, vi blev vidner til. De havde endog særdeles bevægelige spillere, så vi var kommet på solidt arbejde, men gennem samtlige 90 minutter stod vores defensiv glimrende, og i målet var Rasmus Højbjerg en sikker sidste skanse.

Trankjær kunne berette om en 1. halvleg, hvor SIF ikke formåede at holde fat i bolden, så det betød, at hjemmeholdet var i teten i største dele af de første 45 minutter.

Derimod kom SIF’erne meget bedre med efter pausen, hvor der også var adskillige tilløb og dødboldsituationer, som kunne have givet udeholdet sejren. I den anden ende blev det decideret farligt en enkelt gang, men her kom Emil Rauff i vejen i absolut sidste øjeblik.

På den måde ebbede en kortløs kamp ud, og efterfølgende blev det målmand Rasmus Højbjerg, der tog sig af langt de fleste fidusstemmer.

 • Det var et fair resultat mellem to hold, der stod godt til hinanden. I slutfasen kunne der være blevet scoret, for her var der mange omstillinger og dødbolde, men det sluttede altså uden scoringer. Gennem hele dysten stod vores defensiv solidt, og generelt var det absolut godkendt, og alle mine spillere skal have ros for igen at udvise god attitude og indstilling, og det kommer man langt med, konstaterede Martin Trankjær.

I den kommende runde skal SIF-Fodbold igen på udebane, når det torsdag aften gælder et opgør ude mod FS Vestthy, der er nedrykkere fra serie 1. Det er en fusion mellem Klitmøller og Vorupør, og der fløjtes op på Vorupør Stadion klokken 19.00.

 

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside