SIF involveret i tæt bundstrid

 

Fodbold - serie 2 for herrer

Viborg FF - Stoholm IF 2-1 (0-0)

Målscorer for SIF:

2-1 v. Kasper Møller (str. - 90. minut)

 

Ligesom det var tilfældet i efteråret, så trækker det nu for alvor op til en gyserafslutning for Stoholm IF-Fodbold i serie 2. I en af de tætteste serie 2 kredse i lang tid har SIF’erne ellers i en periode været tættere på toppen end på bunden, men de sidste fem kampe har kun kastet 4 point af sig, og nu er det nedrykningspladserne, der er kommet faretruende tæt på.

2. Pinsedag besøgte stoholmerne Kirkebækvej, hvor et særdeles stærkt VFF-hold tog i mod, og det sluttede set med SIF-briller med et ærgerligt nederlag på 2-1. Dermed er 7. pladsen pludselig tæt på, og den giver direkte nedrykning, mens 6. pladsen betyder nedspil om at undgå degradering til serie 3. VFF har nu 13 point, mens SIF har 18, men viborgenserne mangler 3 kampe, mens SIF’erne kun har 2 dyster tilbage, så det kan gå hen at blive lige så neglebidende spændende, som det var i efteråret.

Matchen i Viborg var tæt, og det lignede en målløs affære indtil det 85. minut. Her nettede VFF pludselig to gange, og så var den kamp afgjort. I overtiden fik SIF tilkendt et straffespark, da en VFF-spiller brugte hånden i feltet, og det udnyttede Kasper Møller til en sen 2-1 reducering, men mere nåede gæsterne ikke, før dommer Gert Aaby fløjtede af.

Efterfølgende havde spillende cheftræner Martin Trankjær følgende kommentarer.

 • Vi spillede sådan set en absolut fin kamp mod en meget stærk modstander. Jeg vil gerne rose mine spillere, for vi er hårdt udfordret i øjeblikket med mange skader på centrale positioner. Rasmus Højbjerg havde mange fine redninger, så set over 90 minutter, kan vi ikke beklage os over facit. Vi kunne måske være sluppet afsted med en sejr, for Kasper Møller havde en stor chance kort før deres 1-0 scoring, men sådan skulle det altså ikke gå, konstaterede Martin Trankjær.

I den kommende weekend er der årets store fodbolddag i Stoholm - den såkaldte Super-Lørdag - og her er det næsten bydende nødvendigt, at SIF får point, når Bording kommer på besøg. Sædvanen tro slutter 1. holdet i seniorafdelingen den sportslige del af Super-Lørdag, så der er kampstart klokken 16.00.

SIF hentede meget vigtig sejr

 

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Ravnsbjerg/Løgstrup 2-1 (2-0)

1 - 0 v. Kasper Møller (8. minut)

2 - 0 v. Kasper Møller (43. minut)

 

Der var dømt lokalopgør på Karlsen Arena i Stoholm tirsdag aften, da Ravnsbjerg/Løgstrup slog et smut forbi. Gæsterne har haft et hårdt forår og må erkende en nedrykning til serie 3, mens værterne var kommet under pres, da de sidste 3 kampe kun havde kastet et enkelt point af sig. Det betød, at bunden pludselig var rykket meget tæt på, mens der var kommet afstand til toppen - med den nye struktur er det kun nummer 3, 4 og 5 i tabellen, der ikke bliver påvirket, når sæsonen er slut.

Det blev tæt, men det skyldtes også, at hjemmeholdet brændte endog meget store chancer undervejs. SIF’erne kom hurtigt foran, da Flemming Bennedsgaard lavede det forarbejde, som Kasper Møller udnyttede til en scoring. Den føring skulle have været udbygget adskillige gange, men det var nærmest uhørt, hvad der blev brændt foran Ravnsbjerg/Løgstrup-målet.

Kort før pausen var der så endelig gevinst igen, men det skete efter en mærkværdig scoring. Ravnsbjerg/Løgstrup-målmanden mente, at bolden var ude over baglinjen, og det fik hele hans hold til at stoppe med at spille videre. Men linjedommeren vinkede ikke bolden ude, og så kunne Kasper Møller let trille læderet ind i et tomt mål. Det gav selvsagt protester, men udeholdet holdt sig dog forholdsvis i skindet og fik kun et enkelt gult kort i forbindelse med målet.

I de sidste 45 minutter fortsatte SIF med at producere chancer, men ret skal være ret - udeholdet kom bedre med, og der kom spænding i opgøret, da gæsterne reducerede på et hovedstød cirka midtvejs. Det betød en neglebidende afslutning, så derfor var det befriende, da dommer Søren Kristiansens slutfløjt lød.

Spillende cheftræner Martin Trankjær havde efterfølgende disse kommentarer.

 • Vi spillede en flot 1. halvleg, hvor vi producerede chance på chance, så det var bestemt i underkanten, at vi kun fik to mål. I de sidste 45 minutter lykkedes vi derimod ikke helt med det pæne spil, og Ravnsbjerg/Løgstrup kom mere med. I kølvandet på deres reducering havde de deres part af spillet, men det lykkedes for os at holde dem fra de helt store chancer, kom det altså fra Martin Trankjær.

Desværre fik Jesper Lindegaard en slem skade, og sammenholdt med at både Per ”Unge” Jensen og Morten Groth er ude i øjeblikket med skader, så bliver truppens bredde for alvor testet.

Der blev i alt givet 4 advarsler undervejs - en enkelt tilfaldt SIF, og den ramte Emil Rauff.

I den kommende runde skal SIF 2. Pinsedag på udebane møde Viborg FF med kampstart 14.00.

SIF tabte stort skridt

 

 

Fodbold - serie 2 for herrer

Ikast FC - Stoholm IF 2-1 (0-1)

0 - 1 v. Nicolaj Christensen (20. minut)

 

I en uhyre tæt række er Stoholm IF-Fodbold nu pludselig noget tættere på bunden end toppen, og det sker efter et forår, hvor der har været stimer i løbet af de første 10 kampe. SIF åbnede med nederlag - derefter gav de næste 6 matcher 14 point samt ubesejret - men de seneste tre dyster har blot givet et point, og det giver nu markante udfordringer.

Toppen er for en stund væk, og der er fem point ned til den direkte nedrykning, hvor Viborg FF befinder sig, og viborgenserne mangler endda en kamp i forhold til SIF. Derudover er Alhedens fra Frederiks kun et point fra fjandboerne på den 6. plads, der giver nedrykningskamp mod et hold fra 2. pladsen i serie 3.

Trækker det op til spænding i de sidste 4 kampe - JA må svaret være på det spørgsmål. Det er dog ikke en ukendt størrelse for Martin Trankjær og co., for sidste år blev afsluttet med en medrivende og direkte nedrykningskamp hjemme i Stoholm mod Struer-Humlum Fodbold, der dog heldigvis blev besejret.

Så nervepirrende bliver det forhåbentlig ikke den her gang, men faktum er, at SIF gerne snart skal smage sejrens sødme igen. Det skete desværre ikke fredag aften i Ikast, og netop Ikast har præsteret et stort comeback og byder nu ind på oprykningen.

SIF kom ellers foran knap midtvejs i 1. halvleg ved Nicolaj Christensen, men hjemmeholdet svarede igen i henholdsvis det 47. og 70. minut, og det gav dem sejren i en kamp, som dommer Kaj Poulsen ledede.

Efterfølgende havde spillende cheftræner Martin Trankjær følgende kommentarer.

 • Vi mødte et godt spillende Ikast-hold på deres kunstgræsbane. Vi var i teten i de første 45 minutter, men desværre fik de udlignet i starten af 2. halvleg. Det gav dem momentum, og deres bedste spiller scorede et pragtmål på langskud med knap 20 minutter tilbage af opgøret. Herefter pressede vi fint på, og med lidt medgang havde vi fået uafgjort. Vi spillede en fin kamp mod et af rækkens bedste hold, så vi kunne tage derfra med oprejst pande, kom det altså fra Martin Trankjær, der havde Kasper ”Speedy” Henriksen som bedste spiller på dagen.

I den kommende runde venter der SIF et meget vigtigt opgør, når det på hjemmebane gælder et møde med Ravnsbjerg/Løgstrup, der er hårdt trængt på puljens sidsteplads. Som nævnt er SIF ved at være presset på pointkontoen, så derfor skal matchen meget gerne kaste 3 point af sig. Opgøret spilles på tirsdag d. 4. juni med kampstart kl. 19.30 på Karlsen Arena i Stoholm.

Nulløsning i tæt opgør

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Alhedens IF 0-0

 

Det sluttede, som det startede, da Stoholm IF fredag aften havde besøg af Alhedens fra Frederiks. End ikke kort fik dommer Henrik Andersen brug for i løbet af de 90 minutter, og generelt skete der ikke vildt meget på en aften, hvor de to hold var meget lige. Dermed lykkedes det altså ikke for SIF at komme tilbage på vindersporet efter sidste rundes nederlag ude til topholdet fra Viborg Søndermarken. Omvendt blev afstanden til Alhedens på 4 point holdt, og det var vigtigt i forhold til placeringerne som nummer 6, 7 og 8 i puljen.

Skal matchen kort opsummeres, så var gæsterne en anelse spildominerende i de første 45 minutter, mens værterne kom noget bedre med i 2. halvleg. Specielt mod slutningen masede SIF’erne på, og man sad med fornemmelsen, at hvis kampen havde varet 10 minutter længere, så kunne det være endt med en smal hjemmesejr.

Men sådan kom det altså ikke til at gå, og de største chancer i slutfasen tilfaldt henholdsvis Nicolaj Christensen og Kasper Møller, men det gav desværre ikke gevinst.

Efterfølgende havde spillende cheftræner Martin Trankjær følgende kommentarer.

 • Det var dejligt at holde nullet igen efter sidste rundes nederlag til Viborg Søndermarken. Jeg vil også mene, at skulle der have været en vinder, så skulle det være os, for vi skabte specielt i 2. halvleg de muligheder, der kunne/burde have givet os de tre point. Men uafgjort var nok fair set over alle 90 minutter på en aften, hvor vi ikke helt ramte det spillemæssige niveau, som vi gerne vil have, konstaterede Martin Trankjær.

I en kamptæt periode skal SIF spille to kampe tæt på hinanden. Først gælder det fredag d. 31. maj et udebaneopgør mod Ikast FC med kampstart 19.00, og så gælder det et lokalopgør mod Ravnsbjerg/Løgstrup to dage senere - nemlig søndag d. 2. juni kl. 16.00 hjemme på Karlsen Arena i Stoholm.

Stoholm tabte topkampen

Fodbold - serie 2 for herrer
Viborg Søndermarken - Stoholm IF 3-1 (1-1)
0-1 v. Kasper Henriksen (30. minut)
 
Det lykkedes ikke for Stoholm IF-Fodbold at komme ud af torsdagens topkamp på kunstgræsbanen i Liseborg med point i fodboldtaskerne. Dermed kan man godt til en vis grad konstatere, at Viborg Søndermarken har vist sig som lidt en ”ond ånd” her i forårets serie 2 kreds, for begge opgør mod viborgenserne er nemlig blevet tabt.
Først blev det 1-2 på hjemmebane i sæsonåbningen, og på aftenen hvor de varme hveder står i kø på kaffebordet, måtte Martin Trankjær og co. så igen strække våben med et 3-1 nederlag. Det er uhyre tæt i tabellen, og med den nye struktur ved man med sikkerhed, at nummer 7 og 8 rykker ud, sådan som det altid har været. Men i år kommer nummer 6 også i fedtefadet, så der bliver med sikkerhed spænding frem til allersidste runde. For i toppen af rækkerne er der også kommet ændringer - nummer 1 rykker som altid direkte op, mens det er sikkert, at nummer 2 skal i playoff med et hold fra niveauet over.
Og SIF har - trods de dårlige erfaringer med Viborg Søndermarken i runde 1 og 8 - hentet 14 point i de mellemliggende 6 kampe, og de er kommet i hus via 4 sejre og 2 uafgjorte. Så dermed har SIF fået en absolut fornuftig pointhøst, men nu gælder det om at komme tilbage på sporet.
Om torsdagens dyst i Viborg havde spillende cheftræner Martin Trankjær følgende kommentarer.
 
- Det blev desværre en match, hvor vi aldrig rigtig kom med, og vi må være så ærlige og sige, at de spillede rundt med os i store dele af kampen. De var bedre i både tanke og handling, så de fik en meget fortjent sejr. Dog havde vi store chancer undervejs, og deres udligning lige før pausen var et kludemål, så vi kunne måske have ”stjålet” et point, men sådan kom det altså ikke til at gå, sagde Trankjær.
 
Og fodboldspillets allerstørste chance fik Jonathan Jul i det 20. minut, men han brændte desværre et straffespark. Ikke desto mindre bragte Kasper ”Speedy” Henriksen SIF foran med 1-0 efter en halv times spil, men viborgenserne scorede i det 43., 49. og 83. minut, og så tog de sejren.
 
- Vi havde vores muligheder, men det havde de også, og de spillede slet og ret bedre end os på dagen, så det vil være forkert af mig at beklage nederlaget - nu er det bare meget vigtigt, at vi kommer op på hesten igen hurtigst muligt, rundede Martin Trankjær af.
I den kommende runde skal SIF på hjemmebane møde Alhedens fra Frederiks, der har vundet tre kampe i rap - der fløjtes op på Karlsen Arena i Stoholm kl. 19.00 på fredag d. 24. maj.

 

 

Stoholm havde medgang

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Foulum IF 2-0 (0-0)

1 - 0 v. Kasper Møller (85. minut)

2 - 0 v. Jonathan Jul (93. minut)

 

Det var en særdeles tæt match, Stoholm IF-Fodbold var ude i, da mandskabet i torsdags havde besøg af Foulum IF. Neutrale iagttagere ville måske endda efterfølgende mene, at det ikke var helt retfærdigt, at Martin Trankjærs tropper hentede sejren, men fodbold er ikke altid helt rimeligt, og i en intens slutfase fik hjemmeholdet akkurat sat de scoringer ind, der gav en sejr.

Dermed er SIF’erne nu placeret helt i toppen af tabellen, så det er en forrygende start, som fjandboerne hidtil har fået på 2019.

Det lod sig dog ikke skjule, at værterne var under pres - specielt i de første 45 minutter. Her havde Foulum de chancer, der kunne/burde have givet dem en føring, men SIF’erne kæmpede det bedste, de havde lært, og det lykkedes at holde udeholdet stangen. Dermed stod der 0-0, da dommer Keld Nielsen fløjtede 1. halvleg af.

SIF-spillerne kom noget bedre med i de sidste 45 minutter, hvor spillets fordeling var meget mere lige, og her lykkedes det også for hjemmeholdet at komme frem til gode chancer. Blandt andet ramte Jonas Adamsen stolpen, og i den anden ende bød Foulum sig stadig til, men målmand Rasmus Højbjerg var stoholmerne en rigtig god mand denne aften.

Bedst som man troede, at det for anden kamp i træk skulle ende uden scoringer - ja, så slog SIF til i den absolutte slutfase. Et højt og langt indlæg omkring det 85. minut endte i en meget spids vinkel, men ikke desto mindre formåede Kasper Møller på flotteste vis at heade bolden i nettet til stor jubel for de mange tilskuere på Karlsen Arena i Stoholm. Herefter forsøgte gæsterne at etablere et pres, men holdet kom ikke frem til de helt store muligheder, og så kunne lynhurtige Jonathan Jul løbe alene mod mål dybt inde i overtiden, og han scorede sikkert.

Dermed blev det altså 2-0 på en aften, hvor Kasper ”Speedy” Henriksen fik opgørets eneste advarsel i 2. halvleg, og hvor Rasmus Højbjerg efterfølgende løb med de fleste fidusstemmer.

Allerede nu på torsdag d. 16. maj kl. 19.00 skal SIF ud i et nyt og vigtigt opgør, når holdet på udebane skal møde Viborg Søndermarken. Her har SIF revanche til gode, for viborgenserne vandt forårets første match med 2-1 i Stoholm, så det bliver spændende at se, om Martin Trankjær og co. kan byde Søndermarken op til dans.

 

Nulløsning i topopgør

Fodbold - serie 2 for herrer

Bording - Stoholm IF 0-0

 

Det var med stor spænding, at Stoholm IF-Fodbold i lørdags drog til Bording for at spille mod rækkens duks - topholdet fra Bording. Derudover var SIF’erne desværre ramt af en del ærgerlige afbud, så derfor var spillende cheftræner Martin Trankjær på forhånd klar til ”at sælge” kampen for et point. Og det var netop det, der blev tilfældet - da dommer Arnt Nørgaard fløjtede af, var det nemlig med stillingen 0-0.

Efterfølgende havde Martin Trankjær følgende kommentarer.

 • Vi spillede en super 1. halvleg, hvor vi var meget dominerende - både i boldbesiddelse og i vores presspil. Spillet flød flot, og der var stor bevægelighed på vores midtbane, som skabte gode sekvenser, og det betød, at Bording haltede efter, så det var særdeles glædeligt, kom det altså fra Trankjær.

Efter pausen kom værterne bedre med i opgøret, og det betød, at SIF’erne var nogenlunde tilfredse med pointdelingen, da slutfløjtet lød.

 • I de sidste 45 minutter kom Bording mere med i matchen, og derfor blev kampen generelt set mere lige. De satsede meget på dødbolde med deres gode fysik, men set over 90 minutter skabte vi de fleste chancer, og den største mulighed til dem reddede Rasmus Højbjerg flot. Der skal gives stor ros til alle mine spillere, for alle ydede en virkelig god præstation, konstaterede Martin Trankjær.

På en dag hvor det var svært at fremhæve enkelte spillere, løb Morten Groth med de fleste fidusstemmer, og så var der også et lille ekstra plus til både Jonathan Jul og Flemming Bennedsgaard - i øvrigt fik fidusmodtager Groth en advarsel i den absolutte slutfase.

I den kommende runde skal SIF i aktion allerede nu på torsdag d. 9. maj. Her gælder det et spændende møde med Foulum hjemme på Karlsen Arena i Stoholm - der fløjtes op til opgøret klokken 19.00.

SIF-Fodbold hentede vigtig sejr

Jesper Lindegaard

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Viborg FF 3-2 (3-0)

 1. v. Jesper Lindegaard (10. minut)
 2. v. Kasper Møller (25. minut)
 3. v. Jonas Adamsen (30. minut)

 

Stoholm IF-Fodbold har fået en pointmæssig glimrende start på denne forårssæson. Senest blev det lørdag til en kærkommen 3-2 gevinst hjemme over Viborg FF, og dermed har Martin Trankjærs tropper hentet 10 point i de første 5 kampe. Og eftersom den første match i år blev tabt 1-2 hjemme til Viborg Søndermarken, ja så er det altså blevet til tre sejre og en enkelt uafgjort i de sidste 4 kampe.

Det blev en lidt underlig dyst på Karlsen Arena i Stoholm, for det var to meget forskellige halvlege. Hjemmeholdet var i teten i de første 45 minutter i en sådan grad, at tilskuerne ved pausen sad med den opfattelse, at det kunne ende med en storsejr til SIF-Fodbold. Men sådan skulle det slet ikke gå, og da dommer Henrik Junge fløjtede den kortløse match af, var det med et lettelsens suk samt jubel hos fjandboerne, for viborgenserne fik i den grad bragt spændingen tilbage i 2. halvleg.

 • Vi var i fuld kontrol i 1. halvleg, hvor vi spillede godt og skabte chancer til langt flere mål. Den store føring blev dog en sovepude, og det skal man passe på med i serie 2, for der var ikke en gang spillet 10 minutter af 2. halvleg, før stillingen var 3-2, kom det fra spillende cheftræner Martin Trankjær, da der efterfølgende skulle gøres status.

I nævnte rækkefølge var det Jesper Lindegaard, Kasper Møller og Jonas Adamsen, der sørgede for den komfortable pauseføring, som altså næsten blev indhentet i 2. halvleg.

 • Selvom VFF pressede på, så skabte de stort set ikke chancer til en udligning, men det er klart, at der ikke skulle mange tilfældigheder til, før 3-2 var blevet til 3-3. Vi havde dog langt de fleste muligheder, og vi fik i den grad en fortjent sejr, som burde have været større, rundede Trankjær af - han kunne i øvrigt se Jonathan Jul løbe med de fleste fidusstemmer, da der blev stemt.

Med de 10 point er SIF på nuværende tidspunkt placeret på en delt 2. plads, så derfor er det et slags topopgør, som fjandboerne skal ud i den kommende lørdag. Her gælder det nemlig et opgør ude mod Bording, der indtager 1. pladsen med 12 point, så det bliver en særdeles hård nød at knække for SIF-Fodbold - der er kampstart klokken 14.00 på lørdag d. 4. maj.

 

SIF spillede uafgjort i lokalopgør

Fodbold - serie 2 for herrer

Ravnsbjerg/Løgstrup - Stoholm IF 2-2 (1-2)

0-1 v. Jonathan Jul (5. minut)

1-2 v. Kasper Møller (30. minut)

Efter to sejre i rap skulle stemmebåndene ikke bruges til sejrssang efter lokalopgøret på Løgstrup Stadion 2. Påskedag. Dog blev det heller ikke til nederlag, så derfor sluttede det i sagens natur uafgjort, hvilket jo ofte er tilfældet i disse nabomøder.

Det var et særdeles velbesøgt opgør på et solbeskinnet Løgstrup Stadion med kickoff kl. 12.00 på Påskens allersidste dag. SIF’erne havde sat næsen op efter yderligere tre point, men da dommer Henrik Andersen fløjtede af, kunne man altså konstatere, at ingen af mandskaberne havde formået at få sat et sejrsmål ind, hvilket var fair set over de 90 minutter.

SIF fik ellers en drømmestart, da Jonathan Jul opsnappede en dårlig tværpasning i hjemmeholdets forsvar, og så scorede Jul sikkert allerede i det 5. minut. Men på en dag hvor der blev givet hele 5 advarsler - heraf tre til udeholdet - ja, der skulle det vise sig at blive ganske kostbart for gæsterne. For efter omkring 20 minutters spil fik Per ”Unge” Jensen en pause på 10 minutter, og minuttet efter flagrede Jonas Adamsens arme i feltet, og de blev ramt af bolden, hvilket gav straffespark til hjemmeholdet. Det udlignede de sikkert på, og så var de to hold lige vidt.

Der skulle dog ikke gå lang tid, før Jonathan Jul - der efterfølgende blev belønnet med de fleste fidusstemmer - sendte Kasper Møller afsted, og Møller var knivskarp i afslutningen, der sikkert gik i nettet. Dermed 2-1 til SIF, og den stilling holdt til pausen.

Men igen svarede værterne hurtigt igen, og efter 10 minutter var der atter udlignet. Jonathan Jul havde netop fået et gult kort, da et indlæg blev sendt ind i SIF-feltet, og bolden blev resolut sparket i nettet til 2-2.

Der skete faktisk ikke så meget den sidste halve time - Ravnsbjerg/Løgstrup havde vel bolden mest, og der tilfaldt en stor chance til hvert hold. Først var Jonathan Jul ved at komme helt fri i feltet, men hans afslutning sad lige på målmanden. Den allerstørste chance fik hjemmeholdet dog med cirka tre minutter tilbage, da en angriber blev sendt afsted men en friløber, og her forpagtede SIF’erne heldet, for her burde Ravnsbjerg/Løgstrup-spilleren have afgjort dysten, men hans afslutning gik snert forbi den ene stolpe.

Dermed sluttede det 2-2 på en dag, hvor Emil Blingedal i slutfasen også ragede et gult kort til sig, hvilket dog ikke kostede en scoring. Det lod sig ikke skjule, at fjandboerne ikke fik spillet helt til at fungere, så på den led måtte man stille sig tilfreds med et point, hvilket cheftræner Martin Trankjær da også konstaterede, da han gjorde status.

 • Vi levede ikke op til de forventninger, som vi havde til os selv på forhånd. På intet tidspunkt fik vi kontrol over kampen, og generelt smed vi alt for hurtigt bolden væk. Derudover var vores gule kort dyre i dag, for de scorede begge deres mål, mens vi var i undertal. Jeg havde håbet, at vi kunne få mere styr på matchen i de sidste 45 minutter, men det lykkedes desværre aldrig, kom det altså fra Trankjær.

I den kommende weekend skal SIF igen i ilden, når Viborg FF gæster Karlsen Arena i Stoholm - det sker på lørdag d. 27. april med kampstart klokken 13.30.

SIF hentede ny sejr i serie 2

 

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Ikast FC 3-0 (1-0)

1-0, 2-0 og 3-0 v. Kasper Møller i henholdsvis det 17., 50. og 65.  minut

 

Efter åbningsnederlaget på hjemmebane til Viborg Søndermarken er Stoholm kommet godt i gang med forårssæsonen i serie 2 - senest blev det lørdag til en indiskutabel gevinst på 3-0 på hjemmebane over Ikast FC.

Efterfølgende vurderede cheftræner Martin Trankjær, at der undervejs var blevet leveret to meget forskellige halvlege.

 • Vi spillede ikke en god 1. halvleg, for vi fik ikke sat os i gennem fysisk, og generelt reagerede vi for langsomt. Derfor skulle vi være glade for at gå til pause foran med 1-0 på det mål, som Kasper Møller scorede efter godt et kvarters spil - her sørgede Jonathan Jul for et meget flot forarbejde, kom det altså fra Trankjær.

Stoholmerne formåede dog at steppe op i de sidste 45 minutter, og derfor stod der 3-0 på måltavlen på Karlsen Arena, da dommer Rene Møller fløjtede af.

Det var nytilkomne Kasper Møller, der med et vaskeægte hattrick sørgede for den fine 3-0 sejr - og det glædede selvsagt Martin Trankjær.

 • Spillerne leverede i den grad varen i 2. halvleg, og her var vi klart bedst og producerede mange chancer. Derudover var det meget begrænset, hvad Ikast kom frem til, så derfor lykkedes det os at holde vores modstander fra at score for anden kamp i træk, konstaterede Trankjær.

Efterfølgende løb Kasper Møller ikke overraskende med de fleste fidusstemmer, og nu bliver det spændende at se, om Stoholm IF-Fodbold kan fortsætte de gode takter i næste kamp.

Her gælder det på Løgstrup Stadion et møde med Ravnsbjerg/Løgstrup - den match fløjtes op 2. Påskedag kl. 12.00.

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside