Stoholm sejrede i skæbnekampen

Jonathan Jul

Fodbold – serie 2 for herrer

Stoholm IF – Sallingsund FC 2-0 (1-0)

Målscorere for SIF:

1 - 0 v. Martin Trankjær (35. minut)

2 - 0 v. Jonathan Jul (70. minut)

 

Efter 10 kampe uden sejr har Stoholm IF-Fodbolds serie 2 hold på forunderlig vis rejst sig og vundet to kampe i træk. Det var der ikke meget, der tydede på, da kamp 9 og 10 blev tabt med henholdsvis 1-6 og 3-8, men først overraskede SIF’erne stort ved at vinde forrige match med 2-1 ude over MorsØ FC, og det blev lørdag fulgt op med en indiskutabel 2-0 sejr i den direkte bunddyst mod Sallingsund FC. Dermed kom Jesper Lindegaard og co. op på 9 point, og vel stort set for første gang i efteråret væk fra sidstepladsen.

Mandskabet er dog ikke kommet tættere på den 6. plads, der giver nedspil, for HVA Sydthy har også ramt en ”stime” på to sejre i træk, så der er stadig 4 point op med blot to runder tilbage, så det ser unægtelig stadig meget, meget svært ud.

Men tilbage til weekendens dyst for her ville alt andet end en sejr betyde nedrykning efter 12. spillerunde, men foreløbig er det scenarie udsat til den kommende weekend.

Og værterne fik en aldeles fortjent sejr i en kamp, der ikke var det store spillemæssige sus, men nerve og intensiteten var naturligvis tilstede qua opgørets vigtighed. Der var ikke mange chancer undervejs, men SIF’erne havde stort set alle dem, der var, men det lignede en målløs 1. halvleg, indtil Martin Trankjær skubbede Morten Groths hjørnespark i nettet tæt under mål kort før halvtid.

I 2. halvleg havde stoholmerne stadig godt styr på sallingboerne, og det lignede en afgørelse, da Jonathan Jul afsluttede et flot og gennemspillet SIF-angreb i det 70. minut, for så stod der 2-0. Men i det 80. minut begik Morten Konradsen straffespark, og en scoring her ville have givet en nervepirrende afslutning. Det skete dog ikke, for målmand Rasmus Højbjerg hev en flot redning op af ærmet, så de 2-0 holdt kampen ud.

Som tidligere nævnt ser det stadig meget svært ud, og SIF skal vinde den kommende hjemmekamp mod Viborg FF, mens HVA Sydthy ikke må vinde ude over Sallingsund, der har det ene ben i serie 3. Men så længe bolden er rund, kan alt som bekendt ske, og der er kampstart på Karlsen Arena i Stoholm på lørdag d. 24. oktober klokken 15.00.

Stoholm choksejrede på Mors

Jesper Lindegaard

Fodbold – serie 2 for herrer

MorsØ FC – Stoholm IF 1-2 (1-0)

Målscorere for SIF:

1 - 1 v. Jesper Lindegaard (60. min.)

1 - 2 v. Mark Svendsen (78. min.)

 

Det var en overraskelse af de helt store, som Stoholm IF-Fodbold sørgede for i serie 2 lørdag eftermiddag. Her gæstede de hidtil efterårssejrsløse fjandboer Morsø Multipark for at møde morsingboerne, der hidtil har budt ind omkring oprykningsstregen. Men Jesper Lindegaard og co. sørgede for en gedigen overraskelse, og dermed er SIF’erne stadig i live, selvom det stadig ser mere end svært ud i bunden af tabellen. For det var ikke kun SIF, der vandt i denne runde – både Sallingsund og HVA Sydthy sejrede også, så der er status quo omkring 6., 7. og 8. pladsen.

Men uanset andre resultater så var det i sagens natur en kæmpe forløsning for stoholmerne at vinde, for holdet har nærmest sædvanen tro været markant udfordret på serie 2 niveauet i dette efterår. De sidste par opgør havde ovenikøbet givet et par lussinger mod henholdsvis Hanstholm og Højslev Station, så der var ikke meget, der tydede på SIF-point denne lørdag på Mors.

Værterne startede da også bedst ud, og de bragte sig i front med 1-0 efter cirka et kvarters spil, og mere skete der ikke målmæssigt i de første 45 minutter.

Men bedst som Stoholm også matematisk så ud til at være røget ned i serie 3, leverede mandskabet et imponerende comeback. Først lavede Daniel Groth det forarbejde, som spillende træner Jesper Lindegaard flot sparkede i nettet efter cirka en times spil. Herefter fik hjemmeholdet et gult kort, og med knap et kvarter tilbage af opgøret fik Mark Svendsen sendt bolden i nettet, og da der ikke blev scoret yderligere, var overraskelsen en realitet.

Tilfreds var selvsagt spillende træner Jesper Lindegaard efterfølgende.

  • Selvom vi kom bagud, kæmpede vi ufortrødent videre, og det lykkedes os at få dem til at spille lange bolde i den resterende del af matchen. Dermed forløb kampen, som vi gerne ville have den til, og efter vores føringsmål synes jeg, at vi var tættere på 3-1, end de var på 2-2. En absolut godkendt præstation af samtlige spillere, og så skal det nævnes, at Mark Svendsen for anden kamp i træk fik fidusen, kom det altså fra Jesper Lindegaard.

Som nævnt er SIF stadig i overhængende nedrykningsfare, og allerede i den kommende weekend venter der Jesper Lindegaard og co. en decideret ”vind eller forsvind” kamp. Det er Sallingsund, der kommer på besøg, og SFC’erne har 9 point på rækkens 7. plads, mens SIF er sidst med 6 point. Bliver opgøret tabt, så er SIF rykket ned i serie 3 – hvis Stoholm omvendt vinder, så kan det pludselig blive meget spændende i de efterfølgende to afsluttende runder. Der er kampstart på lørdag d. 17. oktober klokken 15.00 på Karlsen Arena i Stoholm.

Stort SIF-nederlag i lokalopgør

Mark Svendsen

Fodbold – serie 2 for herrer

Stoholm IF – Højslev Station IF 3-8 (2-3)

Målscorere for SIF:

1-1 v. Serhii Yakymchuk (10. min.)

2-3 v. Jesper Lindegaard (30. min.)

3-8 v. Mark Svendsen (85. min.)

 

Det gik lidt som frygtet, da Stoholm IF-Fodbold lørdag bød op til lokalopgør mod Højslev Station. Det omvendte møde sluttede højst overraskende 0-0, men på det seneste er der røget mange mål ind ved SIF-defensiven, og det blev også tilfældet i denne match. Dermed blev trængslerne i bunden ikke forbedret, og nu er der blot fire kampe tilbage af efterårssæsonen.

Værterne fik en mareridtsagtig start på opgøret, da gæsterne bragte sig i front allerede i det 2. minut. Dog lykkedes det at slå fint tilbage, og Serhii Yakymchuk fik udlignet allerede i det 10. minut. Men Højslev Station var konstant farlige, og SIF-forsvaret og målmand Rasmus Højbjerg konstant udfordret, og det blev hurtigt 1-3. Før pausen fik spillende træner Jesper Lindegaard reduceret, så det hed acceptable 2-3 ved halvtid.

  • Vi spillede egentlig en godkendt 1. halvleg, og i pausen have vi tro på tingene, men vi er meget sårbare i øjeblikket, så der skal ikke så meget til at vælte korthuset, konstaterede assistenttræner Kim Kirkeby.

Efter pausen blev det op ad bakke, og udeholdet nettede fem gange i rap, så der stod 2-8. Blandt andet begik Rasmus Højbjerg straffespark og fik gult kort, og det udnyttede Højslev Station til 2-5, alt mens markspiller Emil Blingedal forsøgte at forsvare målet.

I slutfasen fik altid hårdtarbejdende Mark Svendsen reduceret, så det sluttede med de noget usædvanlige cifre 3-8 til Højslev Station, der stadigvæk er placeret på 1. pladsen og har kurs mod serie 1. Derimod skal Stoholm IF-Fodbold snart i gang med et imponerende comeback, hvis det skal lykkes at komme op på den 6. plads, der vil give en nedrykningskamp.

  • Mark Svendsen fik helt fortjent fidusen efter en fremragende arbejdsindsats, men vi må konstatere, at vi igen bliver straffet for individuelle fejl – det går altså bare ikke i serie 2. Der er for mange misforståelser, så vi må arbejde hårdere på træningsbanen, kom det afslutningsvis fra assistenttræner Kim Kirkeby.

I den kommende runde venter der nok engang SIF en meget svær dyst – et udebaneopgør med MorsØ FC – der fløjtes op i Morsø Multipark på lørdag d. 10. oktober klokken 15.00.

Stoholm fik klø i Thy

Fodbold – serie 2 for herrer

Hanstholm IF – Stoholm IF 6-1 (4-1)

Målscorer for SIF: 2-1 v. Jonathan Jul (20. minut)

 

Det har hidtil været et pointmæssigt meget sløjt efterår for Stoholm IF-Fodbolds serie 2 oprykkere, og her med 5 kampe tilbage ser det særdeles svært ud i forhold til overlevelse. Det er blot blevet til tre uafgjorte kampe, mens de resterende seks er blevet tabt.

Senest var mandskabet på langfart til Thy lørdag eftermiddag, og det blev ikke nogen rar oplevelse. SIF har generelt været involveret i tætte opgør hidtil i efteråret, men to gange er det gået galt – i den første dyst efter sommerferien tabte holdet 7-2 ude til Viborg Søndermarken, og i lørdags gik det også galt, da de 90 minutter endte i et barsk 6-1 nederlag.

SIF kom i både vejrmæssig og spillemæssig modvind fra start, og det meste af 1. halvleg stod der Hanstholm på i en sådan grad, at stoholmerne ikke kunne indvende noget mod, at der stod 4-1 ved pausen til hjemmeholdet.

Spillende træner Jesper Lindegaard var ikke med i Thy, så det var assistenttræner Kim Kirkeby, der efterfølgende aflagde beretning.

  • Vi kom ikke i nærheden af ret meget, og nederlaget kan der på ingen måde indvendes noget i mod. Den bedste aktion var Jonathan Juls reducering til 2-1 knap midtvejs i 1. halvleg – her pressede Jul en Hanstholm-forsvarer til en for kort tilbagelægning, som han så selv nåede og fik sendt i nettet. I de sidste 45 minutter fik vi vinden i ryggen, og det gjorde, at det blev mere lige. Vi kom også frem til chancer, men det var Hanstholm, der scorede to mål i 2. halvleg, så det blev et stort nederlag, konstaterede Kim Kirkeby, der kunne se unge Lasse Svendsen få de fleste fidusstemmer.

De andre to bundhold spillede uafgjort i denne runde, så det betyder, at SIF-Fodbold nu har 4 point op til 6. pladsen. I den kommende runde bliver der fløjtet op til lokalopgør på Karlsen Arena i Stoholm, når naboerne fra Højslev Station kigger forbi. HIF’erne fører tabellen og har kurs mod serie 1, så gæsterne er storfavoritter mod stoholmerne, der højst overraskende fik 0-0 i det omvendte møde. Der fløjtes op på lørdag d. 3. oktober kl. 15.00 på en dag, hvor der er et lille ministævne med både U10 Drenge (5-mands) + U13 Drenge og U13 Piger (8-mands) om formiddagen samt serie 5 på stadion klokken 13.00.

SIF tabte til topholdet

Fodbold – serie 2 for herrer

Stoholm IF – Viborg Søndermarken 0-2 (0-0)

 

Stoholm IF-Fodbold har fortsat store problemer i bunden af serie 2, og de blev ikke forbedret af lørdagens dyst hjemme mod topholdet fra Viborg Søndermarken. Dog var der resultatmæssig klar forbedring i forhold til det første møde, der endte i et SIF-nederlag på hele 7-2. Men det forandrer ikke ved det faktum, at Jesper Lindegaards tropper stadig er solidt plantet i bunden af rækken og fremdeles uden sejr efter de første 8 kampe.

Lad det være sagt med det samme – gæsterne fra Liseborg fik en helt fortjent sejr, og 0-2 kunne der ikke indvendes noget i mod, da dommer Flemming Jensen fløjtede opgøret af. Men det var som tidligere nævnt ciffermæssigt noget mere tåleligt end den første dyst, og SIF-spillerne skal roses for en godkendt fighterindsats, hvor der blev leveret – Viborg Søndermarken var bare det bedste mandskab, så det retfærdiggjorde slutresultatet.

Casper Drensborg afløste Rasmus Højbjerg i SIF-målet, og Drensborg skal have stor ros for en fin præstation, og selvom viborgenserne sværmede omkring SIF-målfeltet i store dele af 1. halvleg, lykkedes det at holde udeholdet fra scoringer.

Pausesnakken blev ganske givet brugt på at snakke om, at SIF skulle gøre alt for at holde Søndermarken væk fra eget mål og så lukrere på den mulighed, der måske kunne give et ufortjent føringsmål. Men den plan blev desværre ødelagt allerede i det første minut efter pausen, da udeholdet spillede sig i gennem i SIF’s venstre forsvarsside, og bolden blev afslutningsvis resolut sparket i mål. Herefter forsøgte hjemmeholdet at presse på, men gæsterne var farligst, og så bød en lille åbning sig alligevel i det 80. minut.

Her fik viborgenserne opgørets eneste gule kort efter brok, og fjandboerne kunne derfor slutte en mand i overtal. Det blev dog ikke til chancer, og så lukkede og slukkede Søndermarken med en scoring i det 87. minut.

Mere skete der altså ikke, og SIF er fremdeles placeret på sidstepladsen med 3 point – HVA Sydthy har på 6. pladsen 6 point, og der i mellem er Sallingsund med 5 optjente point.

I den næste match skal SIF på udebane møde Hanstholm, der også byder ind på en oprykning, så SIF’erne er undertippet og kan kun overraske. Opgøret fløjtes op på lørdag d. 26. september kl. 15.00.

SIF sikrede sig dramatisk remis

Fodbold – serie 2 for herrer

Stoholm IF – HVA Sydthy 2-2 (0-1)

Målscorere for SIF:

1-2 v. Heine Kristensen (70. minut)

2-2 v. Mikkel Søndergaard (75. minut)

 

Længe lignede det et nederlag til Stoholm IF-Fodbold, da mandskabet lørdag eftermiddag på hjemmebane tog mod Hurup/Vestervig/Agger – også kaldet HVA Sydthy. Et nederlag ville mere eller mindre være katastrofalt i forhold til mulighederne for overlevelse i serie 2, da netop disse to mandskaber samt Sallingsund her allerede midtvejs i efterårssæsonen nok må konstatere, at de bliver placeret på pladserne fra 6 til 8.

Men ud af det blå leverede SIF’erne et overraskende og flot comeback, og dermed har Jesper Lindegaard og co. kun 2 point op til den 6. plads, der giver en nedrykningskamp efter sæsonafslutningen.

Det gik ellers galt tidligt i opgøret, for allerede i det 5. minut bragte thyboerne sig i front, da en bold tæt under mål blev sat op i nettaget. Herefter var spillets fordeling meget lige, men fjandboerne havde særdeles svært ved at komme frem til muligheder – de bedste i 1. halvleg tilfaldt henholdsvis Jonathan Jul og Morten Groth. I den anden ende ramte udeholdet indersiden af stolpen, og generelt kunne SIF ikke beklage sig over stillingen 0-1, da dommer Kenneth Velling fløjtede de første 45 minutter af.

I 2. halvleg bragte gæsterne sig foran med 2-0 i det 55. minut, og intet tydede på, at SIF kunne slå tilbage. Men pludselig sparkede Heine Kristensen fra kanten af feltet liv i matchen igen, da han reducerede omkring det 70. minut. Og vupti – kort tid efter lavede Jonathan Jul det forarbejde, som Mikkel Søndergaard udnyttede på flotteste vis, og så var 0-2 ændret til 2-2 på blot 5 minutter. I umiddelbar forlængelse af udligningen fik thyboerne et gult kort, og i den følgende periode havde ellers normalt træfsikre Nicolaj Christensen den mulighed, der kunne have givet et sejrsmål.

Men afslutningen blev hektisk, for i det 85. minut fik indskiftede Rasmus Christensen direkte rødt kort efter et voldsomt frispark, så SIF sluttede i undertal, men da matchen blev fløjtet af efter 95 minutters spil, stod der stadig 2-2 på måltavlen.

Dermed lever SIF-Fodbold stadigvæk i fodboldens serie 2, selvom det ikke er blevet til en eneste sejr i første halvdel af efteråret. En enkelt gang er holdet blevet løbet over ende, og det var i den første dyst mod den kommende weekends modstander. Her kommer topholdet fra Viborg Søndermarken på besøg – det omvendte møde sluttede 7-2 til viborgenserne, så SIF er i hvert fald i den grad undertippet. Der er kickoff på lørdag d. 19. september kl. 15.00 på Karlsen Arena i Stoholm.

Stoholm tabte igen tæt dyst

Fodbold – serie 2 for herrer

Viborg FF – Stoholm IF 2-1 (1-0)

Målscorer for SIF:

1 - 1 v. Martin Trankjær (65. minut)

 

Stoholm IF-Fodbolds trængsler i bunden af serie 2 blev ikke mindre efter holdets besøg på Kirkebækvej i Viborg lørdag eftermiddag. Nok engang var Jesper Lindegaard og co. involveret i en tæt kamp, men som det desværre ofte sker, når Stoholm er oppe i serie 2, så falder det tit ud til modstanderens fordel i den sidste ende. Det skete også i denne match, men det glædelige var trods alt, at SIF’erne spillede en langt bedre omgang fodbold, end det var tilfældet forrige gang, hvor mandskabet tabte ude til Sallingsund.

Men da dommer Thomas Præstegaard fløjtede af i lørdags, var det med stillingen 2-1 til Viborg FF – i øvrigt identisk med resultatet lørdagen før, da SIF gæstede Glyngøre.

Efterfølgende havde assistenttræner Kim Kirkeby følgende kommentarer.

  • En kamp hvor vi langt hen ad vejen spillede lige op med et godt VFF-mandskab. De scorede to mål efter dødbolde – det ene direkte på hjørnespark. Vi spillede os frem til flere gode chancer, men det blev desværre kun til det ene mål, som Martin Trankjær scorede midt i 2. halvleg. Set på spil og chancer ville uafgjort bestemt havde været et rimeligt resultat, men vi fik desværre ikke udnyttet vores chancer, og så må vi også sige, at vi skulle kunne have undgået deres to mål, kom det altså fra Kim Kirkeby.

Viborgenserne kom foran omkring det 35. minut, og stillingen 1-0 holdt til pausen. Cirka midtvejs i 2. halvleg fik Martin Trankjær – der i øvrigt for anden kamp i træk samlede flest fidusstemmer – udlignet, og fjandboerne øjnede muligheden for point.

Men hjemmeholdet satte trumf på med omkring et kvarter tilbage af opgøret, og det lykkedes ikke for SIF’erne at slå tilbage, og dermed ebbede dysten ud.

Det er tidligt at snakke om en skæbnekamp, for der er trods alt stadig hele 8 kampe tilbage. Men det lader sig ikke skjule, at det kommende opgør på hjemmebane mod HVA Sydthy er meget vigtig. Kredsen er allerede knækket over, så Sallingsund med 5 point på 6. pladsen, HVA Sydthy med 4 point på 7. pladsen samt Stoholm IF-Fodbold med 2 point på 8. pladsen er hægtet lidt af det øvrige felt. Nummer 7 og 8 rykker som bekendt direkte ud, mens 6. pladsen skal ud i en direkte nedrykningskamp efter turneringsafslutningen. Derfor skal der meget gerne point på kontoen, når der på lørdag d. 12. september klokken 15.00 fløjtes op på Karlsen Arena i Stoholm.

Stoholm har problemer i bunden

Fodbold – serie 2 for herrer

Sallingsund FC – Stoholm IF 2-1 (0-0)

Målscorer for SIF:

1 - 1 v. Nicolaj Christensen (60. minut)

 

Stoholm IF-Fodbold har i gennem de seneste 20 år langt hen ad vejen været elevatorhold mellem serie 3 og serie 2, og målt på udbyttet efter de første 5 kampe ser det desværre ud til, at den tendens fortsætter. Der er altså bare stor forskel på de to niveauer, og hvor kampene ofte er tippet SIF’ernes vej i serie 3, så er det tit det modsatte tilfælde på det højere niveau.

Nu skal der bestemt ikke sættes facit for efteråret endnu – der er trods alt hele 9 kampe endnu, så det kan sagtens vendes, men det lader sig ikke skjule, at Jesper Lindegaard og co. er markant udfordret.

Senest gjaldt det et tidligt bundopgør lørdag eftermiddag i Glyngøre – her mødtes de to oprykkere fra efteråret, og begge mandskaber har fået en svær start på de nye og hårdere udfordringer. SIF tog selvsagt til Salling med forhåbninger om point, men da dommer Jesper Vejling Vestergaard fløjtede de 90 minutter af, var det set med SIF-øjne en træls stilling, for den hed 2-1 til hjemmeholdet.

Det gør ikke efterårssæsonen lettere, og status netop nu er, at SIF er sidst med 2 point, HVA Sydthy har 3 point, mens Sallingsund med sejren over Stoholm hoppede op på 4 point. Nummer 7 og 8 rykker direkte ud, mens nummer 6 skal i nedspil.

SIF fik ellers en glimrende start på lørdagens match, og det første kvarter sad fjandboerne helt og aldeles på, men der skete ikke noget på målfronten. Efter den indledning måtte spillende træner Jesper Lindegaard desværre udgå med en fiberskade, og om det gjorde udslaget skal være usagt, men resten af halvlegen blev noget mere lige.

Efter pausen kom værterne hurtigt i front, da mandskabet slog kontra efter et Stoholm-hjørnespark. Det varede ikke længe, før Nicolaj Christensen fik udlignet, da han scorede efter et godt SIF-angreb, men den stilling holdt ikke kampen ud, for i det 70. minut scorede Sallingsund på hovedstød efter et frispark.

Efterfølgende konstaterede assistenttræner Kim Kirkeby, at Stoholm havde svært ved at få skabt chancer mod et fint organiseret Sallingsund-hold, der samtidig var effektive, da det gjaldt, for hjemmeholdet producerede heller ikke mange muligheder - Martin Trankjær fik i øvrigt de fleste fidusstemmer, da der skulle stemmes efter dysten. Hvis ikke holdet skal isoleres i bunden af tabellen, skal der gerne snart hentes en sejr – på lørdag d. 5/9 kl. 16.00 gælder det ude Viborg FF.

Stoholm tabte vigtig kamp

Fodbold – serie 2 for herrer

Stoholm IF – MorsØ 2-4 (2-1)

Målscorere for SIF:

1-1 (selvmål – 27. minut)

2-1 v. Nicolaj Christensen (str. – 35. minut)

 

Efter det overraskende point i lokalopgøret onsdag aften i Højslev, var der forventninger om udbygning af pointtotalen, da SIF fredag aften på hjemmebane fik besøg af MorsØ. På papiret en særdeles vigtig dyst, da morsingboerne før matchen havde 4 point mod SIF’ernes 2 point. Desværre blev det til et nederlag, og derfor er stoholmerne fremdeles udfordret i den nedre del af tabellen.

Det virkede til, at den hårde onsdagsdyst sad i benene, for der manglede den friskhed, der ellers har været mod både Hanstholm og Højslev Station. Det korte af det lange er, at udeholdet fik en fortjent sejr, for de havde en klar overvægt i spil og chancer.

Det udnyttede de til at bringe sig foran med 1-0 godt halvvejs i 1. halvleg, men på 10 minutter fik værterne lidt ud af det blå vendt kampen på hovedet. Først kom udligningen i form af et kuriøst selvmål – bolden blev fra forholdsvis lang afstand sat op i målhjørnet uden chance for gæsternes målmand. Ikke lang tid efter tog en MorsØ-forsvarer hånden til hjælp i feltet, og dommer Kenneth Velling pegede på pletten og gav samtidig en advarsel til morsingboen. Nicolaj Christensen var sikkerheden selv og bragte SIF på 2-1, og halvlegen sluttede med hjemmeholdet i overtal med en spiller men ingen yderligere scoringer.

Desværre blev stort set hele 2. halvleg op ad bakke, og allerede i det 52. minut faldt udligningen, da SIF-forsvaret ikke fik ekspederet bolden ud af farezonen. Den stilling holdt til omkring det 75. minut, hvor Heine Kristensen fik en særdeles tynd advarsel, og som SIF-publikummet under tribunen hurtigt konstaterede, så ville det blive hårdt 10 mod 11, når mandskabet i forvejen var maksimalt udfordret 11 mod 11. Det kom desværre til at holde stik – gæsterne nettede i det 77. og 79. minut, og selvom SIF forsøgte at presse på i slutfasen, så ebbede minutterne ud, og det sluttede 2-4.

Efterfølgende fik Emil Blingedal for anden kamp i træk de fleste fidusstemmer på en dag, hvor det som nævnt så ud til, at fysikken var presset af to kampe med kort mellemrum. Nu bliver der mulighed for træning tirsdag og torsdag, for de resterende 10 kampe spilles de kommende 10 lørdage. Lørdag d. 29. august er det på udebane mod Sallingsund FC på Interfjord Park i Glyngøre – der er kampstart klokken 15.45, og her skal SIF gerne have point med hjem i sportstaskerne.

Lokalopgøret endte uden mål

Fodbold – serie 2 for herrer

Højslev Station IF – Stoholm IF 0-0

 

Det sluttede, som det begyndte, da der onsdag aften var lokalopgør i serie 2 mellem naboerne fra Højslev Station og Stoholm. Blot 7 kilometer adskiller de to klubber, så det er ikke så tit, det sker på serie 2 niveau.

Værterne var på forhånd favoritter, da HIF’erne var startet ud med to sejre på henholdsvis 2-0 og 4-0 – SIF led som bekendt et markant åbningsnederlag på 2-7 ude mod Viborg Søndermarken, mens det i lørdagens hede blev 1-1 hjemme mod Hanstholm.

Lad det være sagt med det samme – Højslev Station sad tungt på spillet i de første 55 minutter i en sådan grad, at kampen kunne være blevet lukket i det tidsrum. Men hjemmeholdets angribere savnede skarphed, og en heroisk fightende SIF-defensiv og målmand Rasmus Højbjerg havde den medgang i diverse situationer, der gjorde, at der stadig stod 0-0 på måltavlen.

På forbløffende og flot vis fik SIF kæmpet sig tilbage i opgøret, og den sidste gode halve time var helt lige, og her havde udeholdet de muligheder, der kunne have givet en sejr, men det ville nok ikke have været helt fortjent, når man tænker på det overtag Højslev havde haft indtil da.

Både Jesper Lindegaard og Nicolaj Christensen havde skud lidt uden for feltet, der begge var på vej i nettet, men Højslevs målmand hev to fremragende redninger ud af ærmet. Derudover mente SIF og holdets tilskuere, at dommer Jan Dahl omkring det 75. minut kunne have dømt straffespark til Jonathan Jul, men fløjten var tavs hos dommer Dahl, der afviklede et meget fairspillet lokalopgør helt uden brug af kort.

Således ebbede tiden ud, og uafgjort kunne godt forsvares, men som nævnt havde SIF det svært i starten, hvor holdet ikke rigtig kunne få spillet til at køre – det blev langt bedre efter pausen.

Efterfølgende kunne assistenttræner Kim Kirkeby fortælle, at kampens SIF-spiller blev Emil Blingedal, men hele truppen skal have ros for en absolut godkendt indsats på en svær udebane.

Der er ikke lang tid til at få benene restitueret, for allerede i morgen aften – altså fredag d. 21. august – skal SIF i aktion igen. Her får holdet på hjemmebane besøg af MorsØ, og her skal SIF gerne fortsætte de positive takter, der har givet uafgjort i de sidste to dyster. Der er kampstart på Karlsen Arena i Stoholm kl. 19.00.

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside