Nyt nederlag - nu venter gyser

 

Fodbold - serie 2 for herrer

Borbjerg - Stoholm IF 4-0 (0-0)

1-0: (58)

2-0: (66)

3-0: (82)

4-0: (88)

 

Stoholm IF-Fodbolds efterårssæson i serie 2 har indtil videre bestået af nærmest uhørte stimer. Først startede mandskabet med at tabe de første 4 kampe, hvorefter det lignede nedrykning til serie 3. Men pludselig kom der 4 sejre i rap, og der var dermed behagelig afstand til nedrykningsstregen. Dog er det på det seneste blevet til 3 markante nederlag i træk - i alt på 1-12 - så nu er der ikke langt ned til de kedelige placeringer som nummer 7 og 8, og det er jo disse pladser, der giver nedrykning til serie 3.

I weekenden blev det til det andet 0-4 nederlag på stribe, da SIF’erne gæstede topholdet fra Borbjerg. Der var tale om to meget forskellige halvlege, for før pausen var fjandboerne særdeles godt med, og det kunne med lidt medgang have udmøntet sig i en pauseføring. Den kom - set med SIF-briller - desværre ikke, og i de sidste 45 minutter sad værterne på det hele i en sådan grad, at de sikrede sig en indiskutabel 4-0 gevinst.

  • Vi spillede egentlig okay i 1. halvleg, og i pausen sad vi med fornemmelsen af, at vi godt kunne hente point med hjem fra denne svære udebane. Men da vi først kom bagud 2-0, blev det op ad bakke - dog fik vi en stor mulighed for at reducere til 2-1, hvilket desværre ikke lykkedes. I slutfasen satsede vi alt, men her blev vi straffet på to omstillinger, så derfor kom cifrene til at se lidt voldsomme ud, konstaterede spillende træner Martin Trankjær efterfølgende.

Han kunne berette om en match, hvor der undervejs var et enkelt gult kort til Mark Dalgaard Svendsen i 1. halvleg, og fidusen tilfaldt Jonathan Jul - derudover var der også trænerros til Flemming Bennedsgaard og Cody Sørensen.

Søndag vandt Thisted FC så med 3-1 hjemme over Struer-Humlum i deres indbyrdes vitale bundopgør, og det betyder, at der bliver budt op til ”forbudt for børn” kamp på lørdag i Stoholm.

Her kommer Thisted nemlig på besøg, og med tre runder tilbage er forskellen nu på 4 point i SIF’ernes favør, så man behøver ikke et professorat i matematik for at regne vigtigheden af den dyst ud. Thyboerne er tvunget til sejr, og et nederlag kan vise sig at blive fatalt for SIF, så der er i den grad lagt op til neglebidende spænding - opgøret bliver fløjtet op kl. 13.30.

 

Stoholm tabte klart til topholdet

 

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Roslev IK 0-4 (0-2)

0-1: (15)

0-2: (39)

0-3: (59)

0-4: (86)

 

Det blev ikke til point for Stoholm IF-Fodbold i fodboldens serie 2, da mandskabet lørdag eftermiddag tog i mod topholdet og oprykningsfavoritterne fra Roslev. Sallingboerne kom, så og sejrede med de indiskutable cifre på 4-0, så derfor skal SIF’erne stadig kigge mod tabellens 7. og 8. plads - det er de kedelige placeringer, der giver nedrykning til serie 3.

Stoholms efterårssæson har hidtil bestået af stimer - sæsonen blev indledt med fire nederlag i rap - derefter afløst af imponerende fire sejre i træk, men senest er det blevet til to markante nederlag. I forrige runde var det en 4-1 bet ude mod Hurup, og lørdag gav de 90 minutters anstrengelser altså heller ikke point på Karlsen Arena i Stoholm.

Der var ellers optræk til gode muligheder i kampens indledning - dagens fidusmodtager Jonathan Jul var i hopla, og der var virkelig speed på, når Jul rykkede afsted - desværre gav det ikke scoringer. Derfor var det Roslev, der åbnede med en afslutning fra en meget spids vinkel efter cirka et kvarter, og kort før pausen blev den føring udbygget på et straffespark.

I de sidste 45 minutter forsøgte SIF’erne det bedste, de kunne, men det var Roslev der satte trumf på i henholdsvis det 59. og 86. minut.

  • Vi taber fortjent efter en meget lige 1. halvleg, hvor de dog var skarpere end os. I de sidste 45 minutter styrede Roslev det meste og får scoret yderligere to gange. Der bliver sædvanen tro arbejdet fint stort set hele vejen rundt, men i lørdags manglede der kynisme og det sidste i afslutningerne, hvis vi skulle kunne true dem. I næste runde venter der igen et tophold, og så kan det gå hen og blive neglebidende spændende i de sidste tre runder, konstaterede spillende cheftræner Martin Trankjær efterfølgende.

Et enkelt gult kort undervejs ramte i øvrigt SIF’s Flemming Bennedsgaard fra dommer Henrik Junge. I næste runde venter der som nævnt endnu en svær match - ude mod topholdet fra Borbjerg, og der fløjtes op til den kamp på lørdag d. 13. oktober klokken 14.00.

 

 

 

SIF tabte igen til Hurup

Fodbold - serie 2 for herrer

Hurup - Stoholm IF 4-1 (1-0)

1-0: (1)

2-0: (53)

3-0: (73)

4-0: (75)

4-1: Daniel Vestergaard (79)

 

Hvis der om nogen er en modstander, som SIF-Fodbold har haft det svært med i gennem en hel del år, så er det ubetinget Hurup fra Thy. Det er efterhånden svært at holde tal på de gange, hvor de to klubber har krydset klinger, og stort set hver gang, står thyboerne tilbage med armene i vejret, når der bliver fløjtet af.

Således blev det også lørdag eftermiddag, og ligesom i det omvendte opgør på Karlsen Arena i Stoholm, så var der tre måls forskel på de to mandskaber efter de 90 minutters anstrengelser på banen.

SIF’erne gav også sig selv den værst tænkelige start på matchen, for der ikke en gang spillet et halvt minut, før thyboerne kom i front. Herefter bølgede det frem og tilbage, men der skete ikke mere på målkontoen i de første 45 minutter.

I 2. halvleg satte hjemmeholdet dog trumf på, og Hurup gik på 4-0, før det lykkedes for den unge debutant Daniel Vestergaard at reducere til slutresultatet 4-1 i en dyst, der blev ledet af dommer Kim Fredholm.

  • Det blev op ad bakke, da vi kom bagud så tidligt i opgøret. 1. halvleg var præget af chancer til begge hold, og det var generelt en lige affære. Til gengæld må vi erkende, at de sad på de sidste 45 minutter, så vi kan ikke beklage os over nederlaget. Vi har desværre skader på centrale personer i øjeblikket, hvilket betyder, at vi er udfordret, men det er en udfordring vi må tage op. Vores fidus gik efterfølgende til Emil Blingedal, men jeg vil også gerne give ros til spillere som Jonathan Jul og Cody Sørensen. Nu gælder det om at komme op på hesten igen - næste gang venter der os en uhyre vanskelig opgave, når vi får besøg af Roslev, der i øjeblikket er placeret på den 1. plads, der giver oprykning til serie 1, kom det fra SIF-cheftræner Martin Trankjær.

SIF har stadig fuld fokus på at holde 7. og 8. pladsen fra livet - kampen i den kommende weekend fløjtes der op til kl. 13.30 på lørdag d. 6. oktober på Karlsen Arena i Stoholm.

Stoholm fortsætter sejrsstimen

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - FS Vestthy 5-0 (4-0)

1-0: Flemming Bennedsgaard (7)

2-0: Morten Groth straffespark (32)

3-0: Jesper Lindegaard (39)

4-0: Dennis Lauge Fangel (45)

5-0: Dennis Lauge Fangel (75)

 

Lige så træls og sur august måned var rent resultatmæssigt for Stoholm IF-Fodbold i serie 2 - ja lige så fantastisk har september været indtil videre. 4 nederlag i august er på nuværende tidspunkt blevet afløst af 4 sejre i september, og hvad der lignede retning mod serie 3, ligner nu et fortsat ophold på det fine serie 2 niveau.

Intet er dog afgjort, for der resterer stadig hele 6 runder, så der kan nå at ske meget i forhold til de kedelige placeringer som nummer 7 og 8.

Men det lader sig ikke skjule, at Martin Trankjærs tropper pludselig har ramt en super stime, og det har altså givet 12 point indtil videre.

Senest gik det ud over topholdet fra FS Vestthy, der i tiltagende mørke på Karlsen Arena i Stoholm blev sendt hjem til Klitmøller/Vorupør med en mindre øretæve på hele 5-0. Det var der ingen, der havde set komme - thyboerne havde selv ønsket kampen placeret torsdag aften, så der var sørget for, at gæsterne kunne komme i optimal opstilling.

Men udeholdet blev helt og aldeles spillet fra hinanden i de første 45 minutter, og kampen havde allerede fundet sin afgørelse, da den helt unge dommer Andreas Enggaard - der i øvrigt gjorde et godt stykke arbejde - fløjtede til pause. For her førte hjemmeholdet med imponerende 4-0, og det var efter sigende ikke et mål for stort. I nævnte rækkefølge nettede Flemming Bennedsgaard, Morten Groth, nytilkomne Jesper Lindegaard og Dennis Lauge Fangel - i den forbindelse skal det nævnes, at Groths scoring kom på det straffespark, som Kasper ”Speedy” Henriksen fik tilkendt, og i samme ombæring fik en Vestthy-spiller et gult kort.

Thyboerne fik også to advarsler i 2. halvleg, og generelt blev de sidste 45 minutter en tæt affære, hvor der var muligheder i begge ender. Dysten havde som nævnt fundet sin afgørelse, så spænding var der ikke - dog spillede SIF stadig fint, og unge Dennis Lauge Fangel lukkede og slukkede, da han stensikkert omsatte en friløber med et kvarter igen til scoring til slutresultatet 5-0. Mere skete der ikke på målkontoen, og så kunne SIF-spillerne ellers glæde sig over at blive klappet fra banen efter slutfløjtet.

  • Vi får en helt i gennem fortjent sejr, og jeg vil nok en gang fremhæve det sammenhold og den løbevillighed, som mine spillere bringer med sig - det er altså ganske imponerende. Det er også stærkt medvirkende til, at vi nu pludselig har hentet en del point, så det er meget glædeligt, konstaterede SIF-træner Martin Trankjær, der kunne se Jesper Lindegaard løbe med fidusen - Lindegaard scorede som nævnt undervejs + lavede oplæg til to af målene.

I den kommende runde venter der SIF en decideret skrækmodstander, når holdet gæster Thy for at møde Hurup. Dem har SIF mødt tre gange indtil videre i serie 2 her i 2018, og det er blevet til nederlag i alle tre matcher. Derfor er favoritværdigheden naturligvis hos Hurup - der fløjtes op på lørdag d. 29. september klokken 15.30.

 

Stoholm hentede ny sejr i serie 2

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Nors 3-0 (0-0)

1-0: Flemming Bennedsgaard (52)

2-0: Kasper Henriksen (55)

3-0: Jonathan Jul (60)

 

Efter den vitale sejr ude over Thisted gjaldt det torsdag aften et opgør på hjemmebane mod Nors, der var startet op med tre sejre i de første fire kampe. Derfor var favoritværdigheden naturligvis hos thyboerne, men ikke desto mindre lykkedes det for SIF’erne at hjemføre en overraskende sejr. Hele 3-0 stod der på lystavlen på Karlsen Arena i Stoholm, da dommer Jørgen Ø. Laursen fløjtede af, og efter fire indledende nederlag, er stoholmerne efter to sejre i træk hoppet op på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Derfor var det naturligvis også en glad og tilfreds cheftræner Martin Trankjær, der efterfølgende kunne gøre status.

  • Vi spillede en rigtig god kamp, og jeg synes, vi stort set var i teten i samtlige 90 minutter. Vi producerede mange chancer, og der blev arbejdet super energisk og aggressivt hele vejen rundt. En stor indsats af alle spillere - vi spillede som et hold, så det var virkelig dejligt at overvære. Skal der gives ekstra plusser til enkelte spillere, så må det være folk som Jonathan Jul, der fik fidusen samt Flemming Bennedsgaard, Cody Sørensen og Kasper Henriksen, kom det altså fra Martin Trankjær.

Nors var ikke helt tilfreds med dommer Jørgen Ø. Laursen, og i 2. halvleg fik thyboerne intet mindre end fire gule kort, hvilket selvfølgelig også hjalp SIF’erne i løbet af de sidste 45 minutter. I slutfasen brændte Flemming Bennedsgaard et straffespark, men det var der altså råd til på en aften, hvor alle i den grad stemplede ind.

I den kommende runde skal Stoholm igen ud i en meget vigtig match - det er ude mod Struer Humlum Fodbold, og de er i øjeblikket placeret under nedrykningsstregen. Der er kampstart klokken 16.00 på lørdag d. 15. september i Struer Idrætspark, og det skal blive særdeles spændende at se, om SIF kan fortsætte den stime, der nu hedder to sejre i rap.

Så kom Stoholm på pointtavlen

Per Jensen

 

Fodbold - serie 2 for herrer

Thisted FC - Stoholm IF 1-3 (1-2)

0-1: Morten Groth (18)

0-2: Per Jensen (25)

1-2: (31)

1-3: Jonathan Jul, straffespark (68)

 

Endelig - i efterårets 5. forsøg kom Stoholm IF på pointtavlen i fodboldens serie 2, og det skete i den vitale ”vind eller forsvind” kamp på Lerpytter-anlægget, hvor Thisted FC tog i mod. 3-1 stod der på stadionuret, da dommer Brian Bitsch Kristoffersen fløjtede de 90 minutter af, og dermed lever SIF’erne i den grad igen i tabellen.

Efterfølgende gjorde cheftræner Martin Trankjær status.

  • Vi spillede en fin kamp og vandt fortjent, for vi havde chancer til yderligere scoringer. Jeg synes faktisk ikke, at sejren på noget tidspunkt var i fare, og jeg er rigtig glad for, at det skete på en dag, hvor vi ellers var ramt af skader og afbud. Det var en svær udebane, og vi var sådan set tvunget til sejr, og stor ros til alle for en gedigen indsats. Også dejligt at se de nye og unge spillere stemple ind, og alle gav og ydede det, man kunne forlange, kom det altså fra en meget tilfreds Martin Trankjær.

Det var de rutinerede Morten Groth og Per Jensen, der sørgede for en 2-0 føring - Groths scoring kom efter godt forarbejde af Mark Dalgaard Svendsen, mens Per Jensen resolut sparkede en nedfaldsbold efter en dødboldsituation ind. Det lykkedes dog for thyboerne at reducere inden pausen, så stillingen var 2-1 til fjandboerne efter de første 45 minutter.

Godt midtvejs i 2. halvleg var dagens fidusmodtager Mark Dalgaard Svendsen igen på spil, da han fik tilkæmpet sig det straffespark, som Jonathan Jul efterfølgende sikkert satte i nettet. Mere skete der ikke på målfronten i et opgør, hvor thyboerne fik et enkelt gult kort undervejs.

  • Vi skal spille allerede igen nu på torsdag på hjemmebane, hvor vi får besøg af serie 1 nedrykkerne fra Nors, så det bliver en meget svær dyst. Men jeg håber, at den her sejr har givet så meget selvtillid, at vi kan spille med om point igen, konstaterede Martin Trankjær.

Og det er korrekt - SIF skal i aktion igen allerede nu på torsdag d. 6. september, hvor der hjemme på Karlsen Arena i Stoholm fløjtes op klokken 18.45.

Stoholm tabte vigtig kamp

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Borbjerg 1-2 (1-0)

1-0: Kasper Henriksen (44)

1-1: (78)

1-2: (85)

 

Det lader sig ikke skjule, at starten på efteråret for Stoholm IF’s serie 2 hold har været endog meget skuffende. Hidtil er samtlige fire kampe blevet tabt - senest skete det tirsdag aften, da stoholmerne hjemme på Karlsen Arena måtte sluge et sent nederlag i den vigtige dyst mod oprykkerne fra Borbjerg. Derfor begynder det allerede at snerpe til for Martin Trankjærs tropper i bunden af rækken, og der skal meget gerne snart point på kontoen.

Tirsdagens match var på forhånd udråbt som værende uhyre vigtig, og i det lys var det surt, at de 90 minutters strabadser end ikke kastede et point af sig, for SIF’erne førte helt frem til det sidste kvarter. Den føring var blevet skabt i en lige 1. halvleg, hvor hjemmeholdet dog havde hovedparten af spillet, så det var fortjent, da energiske Kasper Henriksen resolut sparkede bolden i nettet - Henriksen var først over en returbold i feltet. Et perfekt tidspunkt at score på så det var fjandboerne, der var mest tilfredse, da dommer Henrik Junge fløjtede 1. halvleg af.

I de sidste 45 minutter fortsatte det lige spil, men SIF’erne kom til at stå længere og længere tilbage på banen, og det kostede i slutfasen, hvor Borbjerg satte trumf på med scoringer i henholdsvis det 78. og 85. minut. Begge gange så det lidt tilfældigt ud, men ikke desto mindre endte bolden til højre for målmand Rasmus Højbjerg, og så var det Borbjerg, der kunne juble, da der blev fløjtet af efter en kortløs dyst.

Man kan ikke anke Stoholm-spillernes indsats og vilje, for den var som altid ganske fin - i øjeblikket er de små marginaler bare ikke med holdet, og det virker også til, at det har påvirket selvtilliden. Hvis ikke efteråret skal slutte med en nedrykning til serie 3, så skal der point på kontoen så hurtigt som muligt, og allerede på lørdag er der en ny mulighed. Her gæster SIF’erne Lerpytter, hvor Thisted FC tager mod - det sker på lørdag d. 1. september klokken 13.00.

Den 15-08-2018

Nyt knebent nederlag til SIF

Fodbold - serie 2 for herrer

Roslev IK - Stoholm IF 2-1 (1-1)

Målscorer for SIF:

1-1 v. Jacob Toft i det 35. minut

 

Det blev desværre heller ikke i andet forsøg, at Stoholm IF-Fodbold kom på pointtavlen. Tirsdag aften var truppen igen ude i et meget tæt opgør, men ligesom ved åbningsnederlaget på Klitmøller Stadion til FS Vestthy, så var marginalerne ikke på fjandboernes side denne aften i Salling.

Det var Roslevs serie 1 nedrykkere, der tog i mod, og de to hold gav hinanden en lige match, men det tippede i hjemmeholdets favør i det 85. minut, hvor sejrsmålet blev sat ind efter et frisparksindlæg, som sallingboerne fik sendt i nettet. Det var selvsagt en bitter pille at sluge for de undertippede stoholmere, der ellers ydede absolut godkendt, men det lader sig naturligvis ikke skjule, at der gerne snart skal komme point på kontoen.

I følge senioransvarlig Tommy Nielsen var værterne i teten i den første halve time, og det udnyttede de til at bringe sig foran knap midtvejs i 1. halvleg. SIF’erne overtog herefter det sidste kvarter af 1. halvleg, og her fik Jacob Toft udlignet efter en flot og indøvet frisparkskombination. Stoholm fortsatte i teten i de første 30 minutter af 2. halvleg, men det var sjældent, at det blev decideret farligt foran Roslev-målet - omvendt havde SIF-defensiven også godt styr på hjemmeholdets spillere.

Men i det 80. minut gav dommer Jørgen Ø. Laursen opgørets eneste advarsel til SIF-forsvarsspiller Anders Nybo Pedersen, og det betød, at sallingboerne fik overtaget i slutfasen, og med SIF-briller var det et surt og sent sejrsmål, som Roslev satte ind omkring det 85. minut.

To nederlag på henholdsvis 0-1 og 1-2 er det altså blevet til indtil videre, og i sådan en halvsæson gælder det om hurtigt at spille sig ind i varmen, men det bliver igen svært i den kommende runde, hvor Hurup gæster Karlsen Arena i Stoholm. SIF’erne har på det seneste haft det svært mod thyboerne, og de seneste 4 opgør mod dem i serie 2- to i efteråret 2017 samt to i foråret 2018 - har kun kastet et point af sig. Men det vil lune gevaldigt, hvis der bliver lavet om på den statistik - der fløjtes op på lørdag d. 18. august klokken 13.30.

Den 12-08-2018

Ærgerlig start for SIF i serie 2

Fodbold - serie 2 for herrer

FS Vestthy - Stoholm IF 1-0 (1-0)

 

Stoholm IF-Fodbold fik ikke en ønskestart, da holdet lørdag startede efterårssæsonen i fodboldens serie 2. Spillende cheftræner Martin Trankjærs tropper var på langfart til Klitmøller Stadion, og det kom der ikke point ud af i en målfattig dyst.

Dermed fortsatte den tendens, som også sluttede foråret af, og som også kendetegnede dette års Fjends Cup - nemlig at SIF’erne har endog meget svært ved at finde vej til modstanderens netmasker. Spillet ude på banen er ganske fint, men det sidste krydderi - altså scoringerne - de udebliver i øjeblikket.

Det blev særdeles tæt ved Vestkysten, og da der efterfølgende skulle gøres status ærgrede Martin Trankjær sig også.

  • Det var en meget lige kamp, hvor de desværre ender med de 3 point. Vi mødte et stærkt hold, der spillede mange lange bolde, og de havde også fysikken til at kunne gøre det. Jeg synes sagtens, vi kunne have fortjent det ene point, for vi skabte de chancer, der skulle til. Derudover spillede vi også til tider rigtig flot positionsspil, men desværre kunne det ikke ses på måltavlen, da der blev fløjtet af, kom det altså fra Martin Trankjær.

Da Stoholm-spillerne efter de 90 minutter skulle stemme om kampens spiller, faldt det ud til midtbanespiller Morten Groths fordel, og generelt blev der ydet tilfredsstillende fra alle, selvom det altså ikke blev til point.

Stoholm har et hårdt startprogram, for allerede nu på tirsdag d. 14. august skal holdet igen i aktion, når der venter en meget hård udfordring. Det er nemlig et møde med serie 1 nedrykkerne fra Roslev, og SIF er atter på udebane - der fløjtes op i Salling kl. 19.00.

 
Den 29-06-2018

Imponerende indsats af Stoholm IF-Fodbold

Showkamp

Stoholm IF (serie 2) - Skive IK (2. division) 0-1 (0-1)

 

En pludselig opstået mulighed for at blive matchet af Skive IK i en showkamp/opvisningskamp/sommerkamp/træningskamp bød sig i midten af sidste uge, og spillende cheftræner Martin Trankjær sagde ja tak til tilbuddet.

Udfordringen var dog kontant - modstanderen har netop spillet på næsthøjeste niveau i Danmark - det gav dog en nedrykning til 2. division, men det burde stadig være en fuldstændig umulig opgave, hvor cifrene ville blive voldsomme.

Før kampen udtalte Martin Trankjær til Skive Folkeblad, at han håbede at klare sig bedre end 0-10, så man må da i den grad sige, at det lykkedes til fulde.

Et nærmest sensationelt resultat kom i hus via 90 minutters benhårdt arbejde, for da den tidligere Superligadommer Michael Svendsen fløjtede af, var det med stillingen 0-1 på lystavlen på Karlsen Arena i Stoholm.

Forud var gået en meget flot sommeraften med fantastisk vejr, og der var også dukket mange tilskuere op. JA - selvfølgelig havde Skive IK bolden klart, klart mest - boldbesiddelsen hed vel noget i nærheden af 15-85 - men SIF’erne kæmpede forbilledligt og forsvarede sig med næb og klør. Træværket stod også godt undervejs, og dermed blev det kun til en scoring, og den blev sat ind cirka midtvejs i 1. halvleg, da Rasmus Højbjerg ikke kunne nå ud til et skud, der blev sendt afsted fra kanten af feltet.

Skal man snakke om fortjent, så skal der ikke herske tvivl om, at skibonitterne i sagens natur fik en fortjent sejr, og objektivt set var SIF meget heldige med at slippe med 0-1. MEN - det var altså nærmest historisk og i hvert fald imponerende, at det kunne lade sig gøre, at holde gæsterne fra fadet i så udtalt grad, og der blev også kvitteret med klapsalver, da dysten blev fløjtet af.

SIF havde endda også de 3-4 dødbolden omkring SIK-feltet, der kunne have givet en vanvittig scoring, men sådan skulle det ikke gå - 0-1 til SIK og dermed stor SIF-jubel efter en super indsats!

Nu er der så dømt fodboldpause, og næste udfordring for serie 2 mandskabet bliver det traditionsrige Fjends Cup i Sparkær, mens det nyoprykkede 2. hold sædvanen tro tager til Vestfjends Cup, der i år afvikles i Kjeldbjerg.

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside