Den 22-04-2018

Nulløsning da Stoholm gæstede Ulfborg

Martin Trankjær

 

 

Serie 2 for herrer

SHN/Ulfborg – Stoholm 0-0

 

Det er ikke så ofte, at Stoholm er part i en målløs dyst, men det blev tilfældet fredag aften, da holdet besøgte Ulfborg for at møde SHN/Ulfborg. Før matchen var de to hold helt lige med 6 point, og efter de 90 minutter følges de to mandskaber stadig ad – nu med 7 point efter de første 4 runder.

Om kampen fredag fortæller spillende cheftræner Martin Trankjær.

 • Det blev en meget lige kamp, og det var bestemt ikke et chanceorgie, vi blev vidner til. De havde endog særdeles bevægelige spillere, så vi var kommet på solidt arbejde, men gennem samtlige 90 minutter stod vores defensiv glimrende, og i målet var Rasmus Højbjerg en sikker sidste skanse.

Trankjær kunne berette om en 1. halvleg, hvor SIF ikke formåede at holde fat i bolden, så det betød, at hjemmeholdet var i teten i største dele af de første 45 minutter.

Derimod kom SIF’erne meget bedre med efter pausen, hvor der også var adskillige tilløb og dødboldsituationer, som kunne have givet udeholdet sejren. I den anden ende blev det decideret farligt en enkelt gang, men her kom Emil Rauff i vejen i absolut sidste øjeblik.

På den måde ebbede en kortløs kamp ud, og efterfølgende blev det målmand Rasmus Højbjerg, der tog sig af langt de fleste fidusstemmer.

 • Det var et fair resultat mellem to hold, der stod godt til hinanden. I slutfasen kunne der være blevet scoret, for her var der mange omstillinger og dødbolde, men det sluttede altså uden scoringer. Gennem hele dysten stod vores defensiv solidt, og generelt var det absolut godkendt, og alle mine spillere skal have ros for igen at udvise god attitude og indstilling, og det kommer man langt med, konstaterede Martin Trankjær.

I den kommende runde skal SIF-Fodbold igen på udebane, når det torsdag aften gælder et opgør ude mod FS Vestthy, der er nedrykkere fra serie 1. Det er en fusion mellem Klitmøller og Vorupør, og der fløjtes op på Vorupør Stadion klokken 19.00.

 

Den 15-04-2018

Heldet tilsmilede SIF-Fodbold

Fodbold – serie 2 for herrer

Stoholm IF – Koldby/Hørdum IF 2-1 (1-0)

1-0 v. Jonathan Jul (straffe) – 35. minut

2-1 v. Jonathan Jul – 94. minut

 

Held og medgang er en gang i mellem en nødvendighed, hvis der skal point på kontoen. Evnen består også i at opsøge det, og det lykkedes til fulde for SIF-Fodbold i serie 2 fredag aften. Her var der drama og neglebidende spænding helt til det 96. minut, hvor dommer Morten Møller – der i øvrigt dømte en fin kamp – fløjtede af til stor jubel for en godt besat tribune på Karlsen Arena i Stoholm.

Den store helt blev Jonathan Jul, der satte sig i gennem i det 94. minut, da han sprintede fra thyboernes forsvar og sparkede bolden i nettet. Det sørgede for en gedigen glæde på en aften, hvor det må have været en lang hjemtur for Koldby/Hørdum-spillerne, som nok med rette følte, at det ikke var et helt fair resultat.

Gæsternes store profil Uffe Skinnerup bragede ellers en helflugter ind bag Rasmus Højbjerg i det 89. minut, og her frygtede hjemmepublikummet, at det hele kunne blive smidt på gulvet, for udeholdet gik helhjertet efter sejren i den lange tillægstid. Men som nævnt tog Jul sagen i egen hånd og blev matchvinder i den absolutte slutfase, og det gav tre meget rare SIF-point.

Forud var gået et opgør, der spillemæssigt var forholdsvis lige, men hvor thyboerne ramte træværket intet mindre end fire gange. Blandt andet cirka midtvejs i 1. halvleg, hvor Koldby/Hørdum i samme sekvens testede både stolpe og overligger, og da så bolden røg i nettet i tredje forsøg, blev der dømt frispark til SIF-forsvaret.

Derfor kunne hjemmeholdet bringe sig i front med knap 10 minutter tilbage af 1. halvleg – Per Jensen sparkede et frispark mod mål, men en Koldby/Hørdum-spiller hævede armen og blokerede skuddet, og det gav straffespark, som Jonathan Jul sikkert udnyttede.

SIF havde – ud over de to scoringer – yderligere en meget stor chance, og den faldt efter godt en times spil. Jonathan Jul lavede alt forarbejdet, og så skulle Nicolaj Christensen ”bare” sætte læderet i nettet, og i sådanne situationer plejer Christensen at være kølig, men denne aften blev det derimod til en fæl afbrænder tæt under mål.

Således ebbede det ud, før det hele altså kulminerede i en dramatisk slutfase, hvor SIF som nævnt sikrede sig sejren. Hele SIF-holdet skal have ros for at vise en god indstilling og attitude, og det var også nødvendigt, for det var bestemt et godt modstanderhold, der var kommet på besøg. Undervejs blev der i øvrigt uddelt to gule kort – et til hvert hold – SIF’s ramte Emil Blingedal. I den kommende runde skal SIF på udebane møde SHN/Ulfborg, og det opgør fløjtes op kl. 18.00 ved Vestjysk Fritidscenter i Ulfborg på fredag d. 20. april.

Den 09-04-2018

Så kom SIF-Fodbold på pointtavlen

Fodbold – serie 2 for herrer

Struer Humlum Fodbold – Stoholm IF 2-4 (0-3)

Målscorere for SIF:

Nicolaj Christensen, Jonathan Jul, Martin Trankjær og Mark Dalgaard Svendsen

 

Efter det indledende nederlag til Hurup var der stor spænding i forhold til søndagens møde på Humlum Stadion, hvor Struer-Humlum tog i mod.

Hjemmeholdet kom også pointløse fra deres første dyst, da mandskabet tabte 1-0 til oprykningsfavoritterne fra Holstebro B.

Specielt den første halvleg mod Hurup var bekymrende, men det blev i den grad gjort til skamme i det dejlige forårsvejr søndag eftermiddag. Fjandboerne kom, så og sejrede nemlig med 4-2 – og det endda efter en 4-0 føring undervejs.

Efterretningerne går på en helstøbt holdindsats, hvor stort set alle leverede varen, og det gav belønning, og specielt i de første 45 minutter var gæsterne i kontrol i en sådan grad, at der stod 3-0 til SIF, da pausefløjtet lød. Nicolaj Christensen, Jonathan Jul og Martin Trankjær nettede i nævnte rækkefølge, og det lykkedes stort set at holde værterne fra afslutninger før pausen.

Det blev mere lige i 2. halvleg, men i starten havde SIF store chancer til både Nicolaj Christensen og Kasper Henriksen, og det blev da også 4-0 ved Mark Dalgaard Svendsen efter forarbejde fra Jonathan Jul. Cirka midtvejs fik hjemmeholdet reduceret, og det skete yderligere en gang i slutfasen, men SIF fik sejren med hjem efter en match, hvor Struer-Humlum fik et enkelt gult kort.

Dermed blev det kedelige 0 i stillingen hurtigt slettet, og allerede i den kommende runde venter der på ny SIF hård modstand, når Koldby/Hørdum gæster Karlsen Arena i Stoholm. Thyboerne er startet ud med 4 point i de første to kampe, så niveauet fra specielt 1. halvleg i søndagens opgør skal gerne findes frem igen. Der er kampstart 18.15 nu på fredag d. 13. april.

Den 02-04-2018

Ingen point til Stoholm IF-Fodbold

Fodbold – serie 2 for herrer

Stoholm IF – Hurup IF 1-3 (0-2)

Målscorer for SIF:

50. minut      1-2 v. Kristian Svendsen

 

Fodbold er et forunderligt spil, og det blev endnu engang understreget, da Stoholm IF-Fodbold startede serie 2 sæsonen 2. Påskedag på Karlsen Arena i Stoholm.

Her kom, så og sejrede thyboerne fra Hurup med 3-1, og det kunne der set over 90 minutter ikke indvendes noget som helst i mod.

Spillende træner Martin Trankjær havde på forhånd meddelt de lokale medier, at det i dette forår gælder om at havne i top 6 – altså dermed undgå 7. og 8. pladsen og dermed nedrykning. Efter sæsonåbningen tyder det også på, at det er en reel målsætning, for specielt de første 45 minutter var ildevarslende for stoholmerne.

Her sad gæsterne på spillet og chancerne i sådan en grad, at det var et mindre mirakel, at SIF kun var bagud med 0-2, da dommer Gert Aaby fløjtede til pause. Thyboerne nettede i det 7. og 25. minut, og derudover havde de forsøg på overliggeren og stolpen, mens målmand Rasmus Højbjerg præsterede mindre mirakler, og samtidig blev der reddet på SIF-målstregen. En enkelt stor Stoholm-chance blev det til, men her brændte Per ”Unge” Jensen tæt under mål.

Og mens man frygtede en større afklapsning, så vendte dysten på forunderlig vis rundt på en tallerken i 2. halvleg. Der skulle blot gå 5 minutter, før Kristian Svendsen reducerede på et tørt hug, og så vejrede værterne morgenluft og et højst uventet comeback.

Der var bestemt også flere tilløb, og specielt den første halve time i 2. halvleg var opmuntrende, men udligningen kom desværre aldrig. I slutfasen forsøgte SIF med et pres, men det gav plads til Hurups hurtige omstillinger, og på en sådan lukkede og slukkede gæsterne opgøret i det 89. minut.

SIF havde selvsagt håbet på en bedre start, men fjandboerne er notorisk udfordret på det flotte serie 2 niveau, og intet tyder på, at dette forår bliver anderledes. Der skal arbejdes stenhårdt hver gang, hvis der skal komme point på kontoen, og næste forsøg er på Humlum Stadion på søndag d. 8. april, hvor Struer-Humlum byder op til dans med kampstart klokken 13.00

Den 06-11-2017

SIF-Fodbold sluttede af med sejr

Fodbold – serie 2 for herrer

Lemvig GF – Stoholm IF 2-3 (0-1)

Målscorere for SIF:

0-1 v. Mark Dalgaard Svendsen (11. minut)

0-2 v. Emil Helligsø (48. minut)

0-3 v. Nicolaj Christensen (60. minut)

 

Efter et meget udfordrende efterår sluttede alt i fryd og gammen for SIF-Fodbolds serie 2 oprykkere. Helt frem til overtiden i den 13. match hjemme mod Koldby/Hørdum lignede det ellers en mulig afsluttende skæbnekamp ude mod Lemvig i 14. og sidste kamp. Men i den absolutte slutfase mod Koldby/Hørdum lykkedes det som bekendt at vinde med 3-1, og dermed var der ikke nervøsitet inden udflugten til Lemvig lørdag eftermiddag.

Og så kunne stoholmerne minsandten hjemføre en 3-2 sejr, og da Hurup samtidig kun spillede uafgjort med MorsØ, ja, så hoppede SIF’erne såmænd op på 5. pladsen med absolut godkendte 17 point.

Det lignede længe en sikker sejr til fjandboerne, der via 1-0 ved pausen gik på 3-0 efter cirka en times spil – målene scoret af Mark Dalgaard Svendsen, Emil Helligsø og Nicolaj Christensen i nævnte rækkefølge. Men herefter kom hjemmeholdet med igen, og på mål i det 70. og 81. minut blev der skabt solid spænding, men SIF’erne kørte sejren hjem, og det glædede naturligvis afgående træner Niels R. Jensen.

 • Jeg er simpelthen så glad og lettet over, at vi reddede os. Det havde virkelig været ærgerligt og surt, hvis vi havde kastet forårets flotte oprykning væk, men niveauet i serie 2 er bare så højt, at man ikke får point, hvis ikke indstillingen er helt på plads. Vores træningsindsats her i efteråret har været godkendt – til gengæld har der til tider været for tynde afbud til kampene, og det skal gerne forbedres næste år. Nu fik vi sluttet godt af, og det glæder vi os i den grad over – og dejligt at hoppe op på 5. pladsen i sidste runde, fortalte altså Niels R. Jensen, der sammen med seniorafdelingen sluttede lørdagen af med afslutningsfest.
 • Emil Helligsø fik på en god 2. halvleg de fleste fidusstemmer efterfølgende, og selvom kampen ikke betød noget, så var busturen hjem trods alt noget sjovere, når vi vandt – sådan er det altså bare – det er nu engang sjovest at vinde. Jeg ser med stor spænding frem mod 2018, hvor Martin Trankjær overtager – jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt, lød det afslutningsvis fra Niels R. Jensen.
Den 30-10-2017

Højt humør i Stoholm IF-Fodbold

 

 

Fodbold – serie 2 for herrer

Stoholm IF – Koldby/Hørdum IF 3-1 (0-0)

Målscorere for SIF:

1-1 v. Mark Dalgaard Svendsen (65. minut)

2-1 v. Nicolaj Christensen (91. minut)

3-1 v. Flemming Bennedsgaard (95. minut)

 

Der var dømt neglebidende spænding søndag eftermiddag på Karlsen Arena i Stoholm, hvor SIF-Fodbold skulle forsøge at sikre sig en ny sæson i serie 2. En dårlig stime på 3 nederlag i rap havde gjort, at SIF’erne var kommet faretruende tæt på nedrykningsstregen, og hvis Lemvig vandt i Holstebro samtidig med et nederlag til stoholmerne hjemme mod topholdet fra Koldby/Hørdum – ja, så ville der blive decideret nedrykningsfinale i sidste spillerunde i Lemvig.

Og skulle Stoholm til den kamp med 4 nederlag i træk, mens Lemvig i så fald ville have 2 sejre i rap – så kunne det nemt gå hen og blive en barsk afslutning. Med en halv time tilbage af søndagens opgør indløb resultatet fra Holstebro, og her havde Lemvig skabt overraskelsen ved at vinde med 2-1 – derfor skulle der som minimum et point på kontoen, hvis eksistensen skulle sikres.

OG – knap var resultatet fra Holstebro kommet, før hjemmeholdet efter cirka en times spil kom bagud med 0-1. Det var faktisk ikke helt fortjent, for SIF havde spillet en fin 1. halvleg på en meget blød bane, der efterhånden trænger til en kamppause. Det var en tæt første time, men thyboerne kom altså i front på en dag, hvor SIF-truppen var presset – men der blev virkelig arbejdet stenhårdt og stor ros for det.

Allan Søndergaard – en klubmand ud over det sædvanlige – hjalp til igen, og denne gang blev han sat i målet i Rasmus Højbjerg og Casper Drensborgs fravær. Defensiven bestod af Morten Konradsen, Per ”Unge” Jensen, Morten Bigum og Daniel Bøgh Pedersen, mens midtbanen var Bo Pedersen, Morten Groth, Dennis Fangel og Steffen Olesen + derudover Flemming Bennedsgaard og Mark Dalgaard Svendsen – og så var Asbjørn Lyhne og Nicolaj Christensen på bænken.

Umiddelbart efter thyboernes føringsmål satte Mark Dalgaard Svendsen den livsvigtige udligning i nettet, og så fulgte ellers et højdramatisk sidste kvarter.

I det 75. minut begik Morten Konradsen et indiskutabelt straffespark, og her var SIF heldige med, at Konradsen end ikke fik en advarsel af dommer Henrik Junge – han lignede bagerste mand, da forseelsen blev begået. Og SIF var i forvejen i undertal på grund af et gult kort til Flemming Bennedsgaard. Men dagens mand i skysovs – Allan Søndergaard – dykkede ned og reddede straffesparket – en scoring til Koldby/Hørdum her havde med stor sandsynlighed betydet nederlag og dermed stordrama i Lemvig i sidste runde.

Nu kunne SIF trække tiden ved enhver given lejlighed, men på grund af en skade til gæsterne vidste fjandboerne, at der som minimum ville blive lagt 5 minutter til, og tiden sneglede sig afsted. I det 87. minut var der en batalje mellem Mark Dalgaard Svendsen og en thybo, men Dalgaard Svendsen slap for videre tiltale – derimod fik Koldby/Hørdum-spilleren en advarsel for brok, og det lettede trykket fra udeholdet en smule.

OG – mens thyboerne pressede på for et sejrsmål, der kunne sende dem op på 2. pladsen, slog SIF til med en flot scoring af Nicolaj Christensen i overtiden, og jublen ville ingen ende tage. I det sidste sekund af den lange ekstratid lykkedes det så også for Flemming Bennedsgaard at skrabe bolden i nettet, da gæsternes målmand måtte give en retur på en Steffen Olesen-afslutning.

 • Pyha, det var så spændende, som det overhovedet kunne blive. I dag stempler alle ind, og der bliver virkelig ydet flot, selvom vi igen var mandskabsmæssigt udfordret. Jeg er så glad for, at det også hedder serie 2 til foråret, og det bliver meget spændende at følge Martin Trankjærs arbejde med truppen – jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt. Det er skønt, at vi ikke er tvunget til point på lørdag, men vi vil naturligvis gøre alt for at slutte godt af, kom det fra en tydelig lettet træner Niels R. Jensen, da der skulle gøres status efter de 90 (95) minutters strabadser.

Sidste kamp spilles altså i Lemvig på lørdag d. 4. november kl. 13.30 – og efterfølgende er der afslutningsfest for seniorerne i Stoholm IF-Fodbold.

Den 23-10-2017

SIF-Fodbold i nyt nederlag

Fodbold – serie 2 for herrer

Stoholm IF – Holstebro B 1-2 (1-1)

Målscorer for SIF:

 1. v. Kristian Svendsen i det 20. minut

Det begynder for alvor at stramme til for SIF-Fodbold i den tunge ende af serie 2. Senest blev det lørdag til det 3. nederlag i rap, og dermed er der på ingen måde sagt farvel til de to nedrykningspladser. Heldigvis for Stoholm tabte MorsØ – til gengæld vandt Lemvig, og hvis resultaterne i næste spillerunde går i mod stoholmerne, så kan mandskabet ende i en ren ”finale” i sidste spillerunde ude mod netop Lemvig.

Derfor var det særdeles kostbart for SIF’erne, at det ene point gled af hænde så sent som i det 87. minut – og hvad værre var – det var heller ikke fortjent, så det gjorde selvsagt ærgrelsen endnu større.

For selvom hjemmeholdet ikke spillede prangende, så skulle opgøret have kastet minimum et point af sig, men SIF’erne har altså bare svært ved at score i serie 2 – det har generelt været et problem i de sidste cirka 15 år, hvor holdet ofte har været et smut forbi netop serie 2, og her er man altså markant udfordret.

Derfor blev det kun til Kristian Svendsens flotte scoring omkring det 20. minut: Svendsen tog flot en svær aflevering med sig i feltet, og skuddet havde Holstebro-målmanden ingen chance for at redde. I forlængelsen heraf fik værterne underkendt et mål ved Emil Helligsø på grund af offside, og samme Helligsø brændte en kæmpechance, da Emil Blingedal ellers serverede bolden på et sølvfad. Holstebro besøgte også SIF-målet undervejs, og i det 35. minut kom udligningen, da en HB’er satte bolden resolut i nettet fra kanten af straffesparksfeltet.

I 2. halvleg bølgede det frem og tilbage – SIF havde de fleste tilløb – men det blev udeholdet, der tæt under mål satte den afgørende scoring ind i det 87. minut. I overtiden fik gæsterne et indirekte frispark i feltet, da målmand Rasmus Højbjerg samlede en tilbagelægning op, men forsøget blev afværget. Mere skete der desværre ikke for SIF’erne, og så kunne kampens udmærkede dommer Richard Nissen fløjte af. Der blev undervejs uddelt tre gule kort – heraf ramte de to SIF’ernes Morten Konradsen og Mark Dalgaard Svendsen.

 • Jeg er skuffet over vores spil, for jeg synes, vi laver alt for mange elementære fejl i vores boldomgang og i forbindelse med vores afleveringer. Vi har godt nok ramt en skidt stime på et meget uheldigt tidspunkt, og i øjeblikket er vi for meget afhængige af andre resultater, fordi vi ikke selv kan få point. Der skal gives ros til Rasmus Højbjerg, Anders Nybo og Daniel Bøgh Pedersen – de var vores bedste spillere – men et ærgerligt og skuffende nederlag, kom det fra SIF-træner Niels R. Jensen.

I den kommende runde venter der besøg af Koldby/Hørdum, der er placeret på rækkens 3. plads. Dermed er thyboerne blandt de 3 mandskaber, der har kørt sololøb i toppen her i efteråret – de øvrige er Holstebro samt Højslev Station, og i lørdags sikrede Højslev sig en fortjent og sikker oprykning til serie 1 – stort tillykke herfra til HIF’erne.

Dysten mod Koldby/Hørdum spilles på Karlsen Arena i Stoholm på søndag d. 29. oktober med kampstart kl. 13.30.

SIF-Fodbold på vej i pointnød

 

Fodbold – serie 2 for herrer

Hurup – Stoholm IF 3-0 (1-0)

 

Efter sejren i 9. runde ude over MorsØ åndede alt fred og idyl for Stoholm IF-Fodbolds mandskab i serie 2. Men her to runder senere er forspringet blev markant mindre, for morsingboerne har hentet 4 point, og SIF’erne har fået tæsk på samlet 0-9. Derfor kan det nu gå hen og blive en særdeles nervepirrende afslutning, og træner Niels R. Jensen er da også klar i mælet.

 • Jeg ved ikke, om spillerne tror, at vi er sikret, men så må de snart tage og vågne op. De sidste to kampe har været præget af tynde afbud, og det går simpelthen ikke i serie 2, for så taber man – så enkelt er det. Det er ikke godt nok i øjeblikket, og nu gælder det om at stemple ind, for ellers kan det altså komme til at hedde serie 3 til foråret, kom det fra Niels R. Jensen, da der skulle gøres status efter lørdagens strabadser i Thy.

SIF havde undervejs bestemt sine chancer, men hele efteråret har det til tider været endog meget svært for fjandboerne at finde vej til modstanderens netmasker, hvilket blot 11 mål i 11 kampe også bekræfter. Derfor tog thyboerne også en fortjent sejr hjem på 3-0 efter 1-0 ved pausen, men gæsterne havde muligheder undervejs – her kunne spillere som både Steffen Olesen og Emil Helligsø have scoret, men det skete altså ikke. De 90 minutter blev afviklet uden kort, og Niels R. Jensen roste efterfølgende dommer Peter Hyldahl Gertsen for at lede opgøret på fineste vis.

 • Hurup ville det mere end os, og de kæmpede forbilledligt, og vi blev rent faktisk decideret nedkæmpet, så vi kan ikke beklage os over nederlaget. Det var glædeligt, at Per ”Unge” Jensen var med igen efter en længere skadespause, og på grund af de mandskabsmæssige udfordringer var jeg nødt til at placere ham i midterforsvaret, og her gjorde han det så godt, at han var vores klart bedste spiller. Nu har jeg en klar forventning om, at alvoren nu er gået op for spillerne, men vi har et meget svært program, for i de næste 2 kampe gælder det nummer 2 og 3 på hjemmebane, så nu skal der virkelig ydes og arbejdes stenhårdt, sagde Niels R. Jensen.

Og det er korrekt – de næste to matcher er på hjemmebane mod de to tophold, der jagter Højslev Station – en jagt der dog ser ud til at være forgæves, for HIF’erne styrer mod en fortjent og sikker oprykning til serie 1.

I den kommende runde gælder det for SIF-Fodbold et møde mod Holstebro B hjemme på Karlsen Arena i Stoholm – kampen fløjtes op på lørdag d. 21. oktober kl. 13.30.

SIF-Fodbold fik stort nederlag

Fodbold – serie 2 for herrer

Stoholm IF – Højslev Station IF 0-6 (0-2)

 

Det blev bestemt ikke nogen rar oplevelse, da SIF-Fodbold lørdag fik besøg af naboerne fra Højslev Station på en regnfuld eftermiddag. HIF’erne er indiskutabelt kredsens bedste mandskab, og det er kun et spørgsmål om tid, før holdet matematisk har sikret sig oprykning til serie 1. Derfor blev det op ad bakke for et SIF-hold, der desværre havde afbud fra markante spillere – det skal dog ikke bruges som undskyldning, for selv med en fuldbesat trup ville det have været Sisyfos-arbejde for hjemmeholdet.

Det gik slag i slag i løbet af de 90 minutter, og selvom det aldrig er rart at tabe med markante 0-6, så skal værterne have ros for ikke at give op – trods modgangen. Det havde selvfølgelig set pænere ud, hvis det havde heddet for eksempel 0-3, da dommer John K. Pedersen fløjtede af, men i nærheden af point var SIF’erne aldrig på en dag, hvor dommeren selv måtte passe arbejdet, da der på grund af dommermangel ikke blev sendt linjedommere med ud til opgøret.

SIF kunne sagtens have scoret et mål undervejs – blandt andet havde Mark Dalgaard Svendsen en stor chance, og derudover blev Nicolaj Christensen snydt for et straffespark – men 0-6 var langt hen ad vejen et retvisende billede på forskellen på de to mandskaber, og allerede efter 30 sekunder ramte gæsterne stolpen, og så var tonen ligesom slået an.

Dog måtte HIF vente til det 27. minut med at få den første scoring – den blev så i øvrigt afløst af den anden minuttet efter - og i de sidste 45 minutter scorede udeholdet altså yderligere fire gange. Undervejs lavede både Morten Konradsen og Mathias Mark Olesen straffespark, som HIF udnyttede, og der var bestemt dumme fejl – men som sagt – Stoholm-spillerne fightede godkendt, og engang i mellem må man bare indrømme, at man har mødt overmagten.

 • Det gjorde naturligvis ondt på os, for det er aldrig sjovt at tabe med 0-6 – det ved alle. Nu gælder det om for os at få os rejst hurtigt muligt og se, om vi kan få vasket den her plet af. Jeg vil gerne fremhæve en spiller som Mark Dalgaard Svendsen, for han arbejdede stenhårdt i hele matchen, kom det fra SIF-træner Niels R. Jensen, der kunne se to gule kort i løbet af de 90 minutter – et til hvert hold – SIF’s ramte Flemming Bennedsgaard.

I næste runde skal SIF på udflugt til Thy, hvor Hurup tager i mod – det opgør fløjtes der op til kl. 14.30 på Hurup Stadion.

SIF-Fodbold vandt skæbnekamp

Fodbold – serie 2 for herrer

MorsØ – Stoholm IF 0-2 (0-2)

Målscorere for SIF:

17. minut 0-1 v. Morten Ulstrup

44. minut 0-2 v. Nicolaj Christensen (str.)

 

Der var tale om en decideret skæbnekamp eller 6-points kamp – kært barn har mange navne. Før kampen havde SIF-Fodbold 8 point på 6. pladsen, mens morsingboerne var placeret på den nedrykningsdømte 7. plads med 3 point. Dermed kunne enhver forstå vigtigheden i opgøret, og det blev heldigvis SIF’erne, der kunne trække sig ud af de 90 minutters strabadser med 3 point i sportstaskerne.

Vurderingen fra SIF-lejren var, at det var en såre fortjent sejr, der burde have været større, men stoholmerne har det notorisk svært ved at få sat bolden i nettet, så derfor ulmede en MorsØ-reducering hele tiden i baghovedet – den kom dog aldrig.

Dermed blev det ved de to scoringer, der faldt før pausen: Efter godt et kvarter nettede Morten Ulstrup, da han udnyttede en fejl i morsingboernes forsvar, og lige inden pausefløjtet fik Morten Groth tilkendt det straffespark, som Nicolaj Christensen satte sikkert i nettet.

Der var adskillige muligheder for at øge den føring, men spillere som blandt andet Emil Helligsøe, Morten Groth, Mark Dalgaard Svendsen og Emil Blingedal brændte chancer, der kunne/burde have givet flere mål til fjandboerne. Omvendt talte Stoholm-lejren to muligheder til hjemmeholdet – de var til gengæld også store, men i begge tilfælde var målmand Rasmus Højbjerg SIF’erne en god sidste skanse – MorsØ havde en stor chance i hver halvleg.

 • Pyha, det var godt nok en vigtig sejr, må vi sige. Alvoren var heldigvis gået op for alle, og der blev ydet godkendt hele vejen rundt, og så løb evigtunge Morten Groth på 42 år suverænt med de fleste fidusstemmer, da der efterfølgende skulle stemmes. Den her gevinst giver os et foreløbigt hul ned til MorsØ og Lemvig, men vi er ikke i sikkerhed endnu – men det lader sig ikke skjule, at det her giver lidt ro på, inden der venter os meget svære kampe, kom det fra SIF-træner Niels R. Jensen, der kunne se dommer Bent Fredholm afvikle en fejlfri og kortløs match.

Og det er korrekt, at der venter SIF’erne svære kampe, og den kommende weekend er bestemt ingen undtagelse. Her kommer naboerne fra Højslev Station på besøg – et hold der med stormskridt er på vej i serie 1. SIF er i den grad undertippet, og Niels R. Jensen skal have blandet kortene på den rigtige måde, hvis SIF skal kunne true naboerne. Der bliver fløjtet op til lokalopgør på Karlsen Arena i Stoholm på lørdag d. 7. oktober kl. 13.30.

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside