Den 15-08-2018

Nyt knebent nederlag til SIF

Fodbold - serie 2 for herrer

Roslev IK - Stoholm IF 2-1 (1-1)

Målscorer for SIF:

1-1 v. Jacob Toft i det 35. minut

 

Det blev desværre heller ikke i andet forsøg, at Stoholm IF-Fodbold kom på pointtavlen. Tirsdag aften var truppen igen ude i et meget tæt opgør, men ligesom ved åbningsnederlaget på Klitmøller Stadion til FS Vestthy, så var marginalerne ikke på fjandboernes side denne aften i Salling.

Det var Roslevs serie 1 nedrykkere, der tog i mod, og de to hold gav hinanden en lige match, men det tippede i hjemmeholdets favør i det 85. minut, hvor sejrsmålet blev sat ind efter et frisparksindlæg, som sallingboerne fik sendt i nettet. Det var selvsagt en bitter pille at sluge for de undertippede stoholmere, der ellers ydede absolut godkendt, men det lader sig naturligvis ikke skjule, at der gerne snart skal komme point på kontoen.

I følge senioransvarlig Tommy Nielsen var værterne i teten i den første halve time, og det udnyttede de til at bringe sig foran knap midtvejs i 1. halvleg. SIF’erne overtog herefter det sidste kvarter af 1. halvleg, og her fik Jacob Toft udlignet efter en flot og indøvet frisparkskombination. Stoholm fortsatte i teten i de første 30 minutter af 2. halvleg, men det var sjældent, at det blev decideret farligt foran Roslev-målet - omvendt havde SIF-defensiven også godt styr på hjemmeholdets spillere.

Men i det 80. minut gav dommer Jørgen Ø. Laursen opgørets eneste advarsel til SIF-forsvarsspiller Anders Nybo Pedersen, og det betød, at sallingboerne fik overtaget i slutfasen, og med SIF-briller var det et surt og sent sejrsmål, som Roslev satte ind omkring det 85. minut.

To nederlag på henholdsvis 0-1 og 1-2 er det altså blevet til indtil videre, og i sådan en halvsæson gælder det om hurtigt at spille sig ind i varmen, men det bliver igen svært i den kommende runde, hvor Hurup gæster Karlsen Arena i Stoholm. SIF’erne har på det seneste haft det svært mod thyboerne, og de seneste 4 opgør mod dem i serie 2- to i efteråret 2017 samt to i foråret 2018 - har kun kastet et point af sig. Men det vil lune gevaldigt, hvis der bliver lavet om på den statistik - der fløjtes op på lørdag d. 18. august klokken 13.30.

Den 12-08-2018

Ærgerlig start for SIF i serie 2

Fodbold - serie 2 for herrer

FS Vestthy - Stoholm IF 1-0 (1-0)

 

Stoholm IF-Fodbold fik ikke en ønskestart, da holdet lørdag startede efterårssæsonen i fodboldens serie 2. Spillende cheftræner Martin Trankjærs tropper var på langfart til Klitmøller Stadion, og det kom der ikke point ud af i en målfattig dyst.

Dermed fortsatte den tendens, som også sluttede foråret af, og som også kendetegnede dette års Fjends Cup - nemlig at SIF’erne har endog meget svært ved at finde vej til modstanderens netmasker. Spillet ude på banen er ganske fint, men det sidste krydderi - altså scoringerne - de udebliver i øjeblikket.

Det blev særdeles tæt ved Vestkysten, og da der efterfølgende skulle gøres status ærgrede Martin Trankjær sig også.

  • Det var en meget lige kamp, hvor de desværre ender med de 3 point. Vi mødte et stærkt hold, der spillede mange lange bolde, og de havde også fysikken til at kunne gøre det. Jeg synes sagtens, vi kunne have fortjent det ene point, for vi skabte de chancer, der skulle til. Derudover spillede vi også til tider rigtig flot positionsspil, men desværre kunne det ikke ses på måltavlen, da der blev fløjtet af, kom det altså fra Martin Trankjær.

Da Stoholm-spillerne efter de 90 minutter skulle stemme om kampens spiller, faldt det ud til midtbanespiller Morten Groths fordel, og generelt blev der ydet tilfredsstillende fra alle, selvom det altså ikke blev til point.

Stoholm har et hårdt startprogram, for allerede nu på tirsdag d. 14. august skal holdet igen i aktion, når der venter en meget hård udfordring. Det er nemlig et møde med serie 1 nedrykkerne fra Roslev, og SIF er atter på udebane - der fløjtes op i Salling kl. 19.00.

 
Den 29-06-2018

Imponerende indsats af Stoholm IF-Fodbold

Showkamp

Stoholm IF (serie 2) - Skive IK (2. division) 0-1 (0-1)

 

En pludselig opstået mulighed for at blive matchet af Skive IK i en showkamp/opvisningskamp/sommerkamp/træningskamp bød sig i midten af sidste uge, og spillende cheftræner Martin Trankjær sagde ja tak til tilbuddet.

Udfordringen var dog kontant - modstanderen har netop spillet på næsthøjeste niveau i Danmark - det gav dog en nedrykning til 2. division, men det burde stadig være en fuldstændig umulig opgave, hvor cifrene ville blive voldsomme.

Før kampen udtalte Martin Trankjær til Skive Folkeblad, at han håbede at klare sig bedre end 0-10, så man må da i den grad sige, at det lykkedes til fulde.

Et nærmest sensationelt resultat kom i hus via 90 minutters benhårdt arbejde, for da den tidligere Superligadommer Michael Svendsen fløjtede af, var det med stillingen 0-1 på lystavlen på Karlsen Arena i Stoholm.

Forud var gået en meget flot sommeraften med fantastisk vejr, og der var også dukket mange tilskuere op. JA - selvfølgelig havde Skive IK bolden klart, klart mest - boldbesiddelsen hed vel noget i nærheden af 15-85 - men SIF’erne kæmpede forbilledligt og forsvarede sig med næb og klør. Træværket stod også godt undervejs, og dermed blev det kun til en scoring, og den blev sat ind cirka midtvejs i 1. halvleg, da Rasmus Højbjerg ikke kunne nå ud til et skud, der blev sendt afsted fra kanten af feltet.

Skal man snakke om fortjent, så skal der ikke herske tvivl om, at skibonitterne i sagens natur fik en fortjent sejr, og objektivt set var SIF meget heldige med at slippe med 0-1. MEN - det var altså nærmest historisk og i hvert fald imponerende, at det kunne lade sig gøre, at holde gæsterne fra fadet i så udtalt grad, og der blev også kvitteret med klapsalver, da dysten blev fløjtet af.

SIF havde endda også de 3-4 dødbolden omkring SIK-feltet, der kunne have givet en vanvittig scoring, men sådan skulle det ikke gå - 0-1 til SIK og dermed stor SIF-jubel efter en super indsats!

Nu er der så dømt fodboldpause, og næste udfordring for serie 2 mandskabet bliver det traditionsrige Fjends Cup i Sparkær, mens det nyoprykkede 2. hold sædvanen tro tager til Vestfjends Cup, der i år afvikles i Kjeldbjerg.

Den 22-06-2018

Stoholm sluttede med nulløsning

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Holstebro B 0-0

 

For 3. gang i foråret spillede Stoholm IF-Fodbold 0-0, da mandskabet rundede et absolut godkendt forår af tirsdag aften mod de suveræne oprykkere fra Holstebro. Det var så også den 3. hjemmekamp i streg uden SIF-scoring, men det forandrer ikke ved, at SIF slutter på 4. pladsen med 22 point, og de er kommet i hus med 6 sejre, 4 uafgjorte og 4 nederlag. Målscoreren er så fin som 25-17, og sammenholdt med 2. holdets overraskende oprykning fra serie 5 til serie 4 - ja, så må foråret 2018 karakteriseres som en stor succes.

Kampen tirsdag blev lidt ligesom de to foregående hjemmekampe - der var ikke mange chancer undervejs. SIF spillede dog en rigtig fin 1. halvleg, og her havde holdet to forsøg på overliggeren - blandt andet sendte Kasper ”Speedy” Henriksen et projektil mod træværket, og det var et skud, der havde fortjent at gå ind.

I de sidste 45 minutter var der meget få muligheder - gæsterne forsøgte at presse på i slutfasen, men set over 90 minutter var uafgjort passende i et kortløst opgør, som dommer Niels Lynnerup ledede på bedste vis. Med i betragtning skal altså også være, at Holstebro fire dage tidligere vandt med uhørte 10-0 over FS Vestthy, og thyboerne var netop dem, der besejrede SIF på Super-Lørdag - så flot at holde Holstebro helt fra fadet.

  • Jeg er ærgerlig over, at vi ikke vinder kampen, for det synes jeg egentlig godt, vi kunne have fortjent. Det var blevet mere livligt, hvis vi havde scoret på et par af vores gode muligheder i 1. halvleg - nu skete det ikke, og så blev det chancefattigt efter pausen. Vi kan se tilbage på en rigtig fin forårssæson, hvor vi stille og roligt har udviklet vores spil, og forholdsvis tidligt kom vi i sikkerhed, hvilket var vores sæsonmål. Derudover fik vores 2. hold en flot oprykning, så vi er meget tilfredse, kom det efterfølgende fra spillende cheftræner Martin Trankjær.

Holdet og klubben regnede dermed med, at der var dømt sommerferie i seniorafdelingen, indtil træningen påbegyndes før Fjends Cup, hvor SIF i øvrigt er kommet i pulje med Borup, Vridsted og Feldborg/Haderup. Men pludselig bød der sig en meget stor udfordring i form af en kamp mod Skive IK’s nedrykkede 1. divisionshold. Det bliver en voldsom matchning - men forhåbentlig også en stor oplevelse - så kom forbi Karlsen Arena i Stoholm torsdag d. 28. juni, for her mødes de to hold. Som altid er der fri entre og mulighed for at handle under tribunen.

Den 18-06-2018

SIF sejrede med tenniscifre

Fodbold - serie 2 for herrer

Skive IK - Stoholm IF 1-6 (1-3)

Målscorere for SIF:

Per ”Unge” Jensen og Mark Dalgaard Svendsen hver 2 mål + Flemming Bennedsgaard og Thomas Serup Larsen

 

Stoholm IF-Fodbold fik endegyldigt sikret sig, da mandskabet fredag aften vandt med hele 6-1 i Egeris over allerede nedrykningsdømte Skive IK. Helt ekstraordinære nedrykninger i systemet har betydet, at der de sidste par uger har været tvivl om, hvorvidt 6. pladsen også kunne give degradering - i den sammenhæng var storsejren vigtig, for nu er SIF-Fodbold 100% sikret, inden den sidste kamp mod de suveræne oprykkere fra Holstebro Boldklub.

Fjandboerne fik ellers en dårlig start på matchen, da skibonitterne bragte sig i front allerede i det 5. minut, men spillende cheftræner Martin Trankjær vurderede, at det skyldtes en lidt dårlig opvarmning, hvor fokus ikke havde været til stede.

Men resten af opgøret sad SIF’erne tungt på, og via 3-1 ved pausen blev det til en stensikker 6-1 sejr - Per ”Unge” Jensen og Mark Dalgaard Svendsen nettede hver to gange, mens der var en enkelt scoring til både Flemming Bennedsgaard og Thomas Serup Larsen.

  • Efter vores dårlige start vil jeg gerne rose mine spillere for at vågne op og levere i resten af kampen - her blev der nok en gang udvist den rette indstilling og koncentration. Vores boldomgang bliver til stadighed bedre, og vi forsøger hele tiden at få flyttet flere folk op på den sidste tredjedel af banen. Generelt ydede alle som sagt til absolut godkendt, og så skal det blandt andet nævnes, at en spiller som Kasper ”Speedy” Henriksen spillede en meget fin 1. halvleg, konstaterede spillende træner Martin Trankjær efterfølgende.

Stoholm har af et par omgange efter forespørgsel fra Holstebro flyttet den afsluttende kamp mod de suveræne oprykkere. Den endelig beslutning er blevet at afvikle den allerede i morgen aften tirsdag d. 19. juni, og det kan gå hen og blive en barsk afslutning for SIF’erne. HB’erne vandt nemlig i fredags med uhørte 10-0 hjemme over FS Vestthy - det var jo ellers netop Vestthy, der besejrede Stoholm på Super-Lørdag.

Så der bliver i den grad brug for, at alle stempler ind - der er kampstart i morgen kl. 19.00 på Karlsen Arena i Stoholm.

Den 11-06-2018

Stoholm tabte på Super-Lørdag

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - FS Vestthy 0-1 (0-0)

 

Serie 2 holdet sluttede en helt i gennem fantastisk og forrygende Super-Lørdag i Stoholm af med opgøret mod FS Vestthy - det var den sidste kamp på programmet, der bød på lige omkring historisk høje 75 turneringskampe undervejs - lige fra de alleryngste U6-spillere og så op til seniorholdene.

Martin Trankjærs tropper kunne desværre ikke give det store hjemmepublikum en sejr - end ikke et mål blev det til for værterne, der derimod kunne se thyboerne slå til i det 91. minut med det hovedstødsgivende sejrsmål.

Forud var gået en helt lige match, hvor SIF specielt i 1. halvleg havde de chancer, der kunne/burde have givet sejren. Blandt andet ramte Anders Nybo Pedersen overliggeren med et hovedstød, og den efterfølgende ripost endte i nettet, men noget uforståeligt dømte dommer Kenneth Velling frispark til udeholdets målmand. Som sagt var det tæt, men fjandboerne var skidt tjent med, at der ikke kom scoringer i de første 45 minutter.

Til gengæld blev det særdeles chancefattigt efter pausen, hvor meget af spillet foregik uden for de to målfelter. Alt gik i retning af den anden nulløsning i træk på hjemmebane for SIF’erne, men sådan skulle det altså ikke gå, for som nævnt slog Vestthy til i overtiden. Et surt og unødvendigt nederlag, og det kostede i tabellen, hvor SIF’erne røg ned på 5. pladsen.

Igen kan der ikke sættes en finger på arbejdsindsatsen og indstillingen, men det lod sig ikke skjule, at offensiven nok en gang var udfordret - SIF-defensiven havde fint styr på det meste dog med undtagelse af den afsluttende scoring.

I den kommende runde skal SIF-Fodbold på udebane møde nedrykningsdømte Skive IK - der fløjtes op til kamp i Egeris på fredag d. 15. juni med start 18.30.

Den 31-05-2018

Nulløsning i sommervarmen

 

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - SHN/Ulfborg 0-0

 

Det er ikke hverdagskost, at Stoholm IF er involveret i en målløs dyst - og at det så sker to gange i samme halvsæson og mod samme modstander - ja, så nærmer vi os næsten det statistisk umulige. Men det skete onsdag aften, hvor SHN/Ulfborg gæstede Karlsen Arena i Stoholm, og det var også tilfældet i det omvendte møde d. 20. april i Ulfborg.

De 90 minutter i den efterhånden historiske sommervarme havde langt hen ad vejen det samme forløb - naturligvis med udsving - men det var hjemmeholdet, der var klart mest i boldbesiddelse, og så havde udeholdet de største chancer. SIF var uden Jonathan Jul, og det kunne mærkes, men der blev ydet og arbejdet godt offensivt, men der var langt - rigtig langt - mellem chancerne og forsøgene mod Ulfborg-målet.

Gæsterne havde heller ikke meget i de første 45 minutter, men til gengæld truede de af flere omgange Rasmus Højbjerg og SIF-målet i 2. halvleg. Det lykkedes dog SIF-defensiven og Højbjerg at afvise afslutningerne, og derfor var der ikke sket noget på måltavlen, da dommer Jørgen Ø. Laursen fløjtede de 90 kortløse minutter af.

Efterfølgende havde spillende cheftræner Martin Trankjær følgende kommentarer. - Vi havde før kampen snakket om at forsøge at bringe vores backs i flere offensive løb, og det synes jeg så fornuftigt ud undervejs. Kampen forløb lidt som forventet, og generelt vil jeg mene, at vi var bedst med bolden. Vi skal til stadighed arbejde på at finde balance i, hvor meget vi offensivt kan bringe i de forskellige faser af kampen, sagde altså Martin Trankjær, der havde Kasper ”Speedy” Henriksen som aftenens fidusmodtager.

I en meget tæt kampperiode er der nu en mindre pause, for Stoholm IF-Fodbold skal først i ilden i serie 2 på klubbens store festdag - nemlig Super-Lørdag - der jo afholdes lørdag d. 9. juni. SIF’erne slutter sædvanen tro dagens program af med at spille klokken 16.00, og det er FS Vestthy, der gæster Karlsen Arena i Stoholm.

Se flere foto`s fra kampen her

Den 27-05-2018

Stoholm sled sig til point i varmen

Fodbold - serie 2 for herrer

Koldby/Hørdum - Stoholm IF 2-2 (2-0)

Målscorere for SIF:

2-1 v. Asbjørn Lyhne Jensen (60. minut)

2-2 v. Anders Nybo Pedersen (65. minut)

 

Det blev en yderst seværdig og underholdende dyst, da Stoholm IF-Fodbold fredag aften gæstede Hørdum Stadion. Ligesom i det første opgør blev det en medrivende match - det omvendte møde sluttede med store jubelscener på Karlsen Arena i Stoholm, da Jonathan Jul blev matchvinder i det 94. minut med sejrsmålet til 2-1.

Nok engang stod de to mandskaber altså godt til hinanden, og da dommer Kevin Leth fløjtede af på det solbeskinnede Hørdum Stadion, var det med stillingen 2-2 på måltavlen.

SIF’erne fik ellers en særdeles hård start, for allerede i det 10. minut bragte thyboerne sig i front, og den føring blev udbygget i det 35. minut - og de 2-0 til hjemmeholdet var også stillingen efter de første 45 minutter.

Men på flotteste vis kom fjandboerne tilbage i dysten, og på fem gyldne minutter cirka midtvejs i 2. halvleg blev 2-0 pludselig vendt til 2-2. Først nettede unge Asbjørn Lyhne Jensen efter et flot og gennemspillet angreb, hvor Jonathan Jul lavede det sidste forarbejde - og dernæst snittede forsvarsspiller Anders Nybo Pedersen bolden i nettet.

Yderligere skete der ikke på målkontoen i en kamp, hvor der var to gule kort til hvert hold - Stoholms ramte Mark Dalgaard Svendsen og Thomas Serup Larsen, og derudover fik Mathias Mark Olesen fidusen efter en flot indsats på midtbanen, hvor SIF ellers manglede profil Per ”Unge” Jensen.

Tilfreds var spillende cheftræner Martin Trankjær efterfølgende. - Vi spillede noget af det bedste hidtil i sæsonen, og jeg vil gerne rose alle for en gedigen præstation, hvor der blev fightet fortrinligt. Det har vist sig, at vi kan få mange point ved at arbejde stenhårdt for hinanden, så det er meget glædeligt. Vores sammenhold er solidt, og alle - også vores indskiftere - byder ind, så jeg er meget tilfreds, kom det altså fra Martin Trankjær.

I næste dyst venter en hjemmekamp mod SHN/Ulfborg - den match spilles på onsdag d. 30. maj klokken 19.00 på Karlsen Arena i Stoholm.

 
Den 21-05-2018

Pragtmål sikrede SIF-Fodbold vital sejr

Per "Unge" Jensen

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Struer Humlum Fodbold 2-1 (0-1)

Målscorere for SIF:

1-1 i det 70. minut ved Per ”Unge” Jensen

2-1 i det 80. minut ved Thomas Serup Larsen

 

Det kan gå hurtigt både den ene og den anden vej i den lokale fodboldverden, men faktum lige nu er, at Martin Trankjærs serie 2 tropper har præsteret et meget flot forår indtil videre. Efter to nederlag i træk var en flot 2. plads dog pludselig blevet vendt, så et nederlag hjemme til Struer Humlum kunne blive fatalt. Derfor var der enorm lettelse, da der efter næsten 95 minutters spil blev fløjtet af, for det var med stillingen 2-1 til fjandboerne, der ikke bare hoppede op på 2. pladsen igen - men også med stor sandsynlighed allerede efter 9 runder sikrede sig en så stor afstand til 7. og 8. pladsen, så meget skal gå grueligt galt, hvis de pladser igen skal komme faretruende tæt på.

Det er altså godt gået, og 2. Pinsedag blev tre vitale point sat ind på kontoen efter mødet med Struer Humlum. Set over 90 minutter var det såre fortjent, men hjemmeholdet var massivt presset det meste af dysten, for det var svært at få sendt bolden i nettet - i øvrigt efter foregående to matcher i streg uden scoringer.

I de første 45 minutter var der både et hovedstød på stolpen samt en friløber til Mark Dalgaard Svendsen, før udeholdet pludselig slog kontra i det 40. minut og sikrede en 1-0 føring efter de første 45 minutter.

Der var solidt dødvande i de første 25 minutter i 2. halvleg, men så skete der endelig noget. Et frisparksindlæg ramte Per ”Unge” Jensen perfekt med hovedet, og det flotte hovedstød kunne gæsternes målmand ikke gøre noget ved. Herefter bølgede det frem og tilbage, før SIF omkring det 80. minut fik et frispark cirka 10 meter uden for feltet. Det besluttede Thomas Serup Larsen sig for at sparke, og det må man konstatere var en særdeles klog beslutning. Larsen sendte et projektil afsted mod målhjørnet til stor jubel for hjemmepublikummet - en perle af en afslutning og den skulle vise at være tre point værd, for mere skete der ikke på målfronten, og så var der solid glæde, da dommer Fie Bruun fløjtede af efter en del tillægstid.

Det var en sejr, der i den grad lunede på en dag, hvor det aldrig for alvor kom op at ringe rent spillemæssigt - dog skal SIF-spillerne sædvanen tro have kredit for en gedigen indsats, hvor der bestemt blev investeret undervejs. Det gælder om at fortsætte med at hive point i land, for det eneste der er afgjort er, at Holstebro tager oprykningen i en kreds, hvor de øvrige hold flittigt slår hinanden. Nu har SIF så igen fået 2. pladsen, men allerede førstkommende fredag bliver SIF’erne solidt udfordret, når det gælder en udekamp mod Koldby/Hørdum på Hørdum Stadion.

Den 15-05-2018

SIF-Fodbold tabte igen til Hurup

Fodbold - serie 2 for herrer

Hurup IF - Stoholm IF 2-0 (1-0)

 

Det er ikke helt forkert at konstatere, at SIF-Fodbold har det svært med thyboerne fra Hurup. Sidste efterår blev det til et point i to kampe, og her i foråret er begge opgør nu blevet tabt - først 1-3 på hjemmebane i premieren i starten af april - og senest mandag aften i Thy.

Og derudover har begge resultater faktisk været fortjente nok, så på den led er det godt, at der ikke er flere matcher mod thyboerne, som med mandagens resultat kom a point med stoholmerne, og her siger det så sig selv, at Hurup er bedst indbyrdes.

  • Vi spillede generelt en sløj kamp, hvor vi var bagefter i både tanke og handling. Jeg kan nok en gang ikke klage over spillernes indstilling, for der blev løbet de meter, som man kan forvente - problemet var bare, at vi vandt alt for få dueller, og vi magtede heller ikke at vinde ret mange andenbolde, og så skulle det blive svært, konstaterede spillende cheftræner Martin Trankjær, da der efterfølgende skulle gøres status.

Hjemmeholdet nettede omkring den halve time, og så blev dysten lukket i den absolutte slutfase, hvor SIF’erne forsøgte at mase på, men det var meget begrænset, hvad fjandboerne kom frem til, når man nærmede sig Hurups målfelt.

  • Rent offensivt blev det for individuelt, og vi formåede ikke at få ro på bolden, så set over 90 minutter blev det desværre til et fortjent nederlag på en varm aften, hvor Emil Blingedal fik de fleste fidusstemmer, da der blev stemt, kom det altså fra Martin Trankjær.

Målmand Rasmus Højbjerg blev i øvrigt ramt af et gult kort omkring det 83. minut, da han begik frispark uden for feltet - det betød, at Emil Rauff måtte tage målmandshandskerne på, indtil det sidste dommerfløjt fra Preben Hedegaard.

Dermed har SIF’erne altså fået to nederlag på 2-0 på udebane inden for få dage, og nu gælder det så hurtigt som muligt om at komme tilbage på ret kurs, for man kan pludselig komme faretruende tæt på kredsens 7. og 8. plads. Og de resterende 7 hold i puljen skal netop have fokus der, for oprykningen tager Holstebro, der har maksimumpoint og et kæmpe forspring i en kreds, hvor de øvrige hold slår hinanden på kryds og tværs.

Derfor venter der SIF-Fodbold en meget vigtig match 2. Pinsedag kl. 13.00. Her kommer Struer-Humlum på besøg i Stoholm på Karlsen Arena, og her må SIF-spillerne meget gerne gentage sejren på 4-2 i det første opgør.

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside