BERETNING FOR 2014

Det er igen med glæde og stolthed, og også med ydmyghed at jeg kan aflægge beretning for det samlede SIF for 2014.

Glæde over at det til stadighed lykkes og at stille hold i langt de fleste rækker i såvel håndbold som fodbold, og at fodbolden vokser igen igen, - og at håndbold, også på højt niveau, KAN køres på amatørbasis, endda så godt, at nogle af vore nabobyer kigger på os siger, - det kan lade sig gøre.

Stolthed over, at der igen i atletikafdelingen er STORE talenter som opnår flotte nationale som internationale resultater. Stor hånd til Atletikken i SIF, som gang på gang trækker overskrifter som ”Solskin med medaljeregn til Stoholm Atletik”, ”Stoholm-atlet vestdansk mester”, ”Guld, guld og atter guld til Stoholms atleter ved Vestdansk mesterskaber i kastemangekamp”, ”DM sejre og en ny stribe ungdomsrekorder”. Jeg glæder mig til i 2015 at kunne se vore dygtige kastere på hjemmebane, når vi efter etablering af nyt kastebur kan få lov at se dem i aktion og måske sætter nye PR på hjemmebane. Det nye kastebur indvies den 18. april 2015 og vi glæder os, så hold øje med hjemmesiden når der kommer nyt fra Atletik, for ville det ikke være fedt at kunne give de unge talenter hele byens opbakning når/hvis de får lov at vise deres kunnen og formåen på hjemmebane?

Ydmygheden består i, at når jeg kigger på formandslisten over formænd i Stoholm IF, og hvis Henning Rybergs optegnelser holder vand, så er jeg p.t. den næstlængst siddende formand for Stoholm IF, - så skal man da være ydmyg. Vi skal helt tilbage til den legendariske formand Frede Christensen, for at finde nogen som har siddet på posten i mere end 4 år, - dette er mit 5. Frede bestred posten fra 1972 til 1985 – men bare rolig – sådan behøver det ikke gå!

Det er valgår i år, - også for mit vedkommende, så måske forventer I, at jeg vil holde en lang og trættende valgtale, for at I igen skal lade mig stå i spidsen for foreningen, men det bliver nu ikke tilfældet. Ikke fordi jeg ikke vil vælges, - men fordi, at skulle der sidde nogen iblandt os, som har lyst til at få en kasket/måske endda en ny… så er pladsen som formand for Stoholm IF ledig, og klar til nye udfordringer. Skulle dette IKKE være tilfældet, ja så er jeg klar på at tage endnu 2 år, men så er det også mine sidste som formand, da der står mange andre ting foran mig, som jeg også gerne vil gribe fat i, - men for min egen skyld siger nej til p.t. – Ingen kan overkomme alt, selv ikke jeg!

 

Fodbold

Afviklingen af, den nu traditionsrige (mere end 3 gange = en tradition)  Super Lørdag – en hel lørdag i fodboldens tegn i Stoholm, blev i 2014 et tilløbs stykke af de store, over 1000 mennesker betrådte på den ene eller anden måde de grønne tæpper rundt om Stoholm Fritids- og Kulturcenter. Det er en fantastisk dag, hvor det summer af liv på banerne, og skønt at møde de mange glade mennesker. En rigtig rigtig god tradition, som vi i SIF er meget stolte af. Hvis I ikke var til stormøde i fodbold og hørte Anders’ beretning, så kan den sikkert snart findes elektronisk på hjemmesiden, eller måske kommer den med, når klubbladet udkommer ultimo marts.

 

ATLETIK

Ud over en masse unge talenter, har Atletikafdelingen også ”Fjendsfræserne” som en del af medlemsskaren, og de står får afviklingen af det årligt tilbagevendende Birkesø Løb, - som finder sted i området omkring Birkesø hvert år først på efteråret.

Vi håber at vi måske sammen kan være med til at udbrede kendskabet til dette løb i naturskønne omgivelser, så vi måske kan få lidt flere med på turen.

Også Ediths beretning findes i en elektronisk udgave og er måske med når klubbladet udkommer ultimo marts.

 

HÅNDBOLD

Ungdom

Påskestævne i Holstebro, Fjends Julecup på hjemmebane og masser af kampe, sejrer såvel som nederlag på banerne. Det er skønt at se når vi flittigt bruger faciliteterne i hallen til glæde for såvel udøvere som trænere. Vi har p.t. hold i såvel 1. division, drenge, 2. division piger, AA, A, B og C rækkerne – så vi må da kunne betegnes som en breddeklub J

 

 

Senior

Repræsenteret i 2. division, 3. division, Jyllandsserien (damer og herrer)  og i Serie 2 (damer og herrer) – Det er flot af en amatørklub som Stoholm IF, så flot at også vore naboklubber har lagt mærke til, at det godt kan lade sig gøre at sætte tæring efter næring, hvis der lægges et hårdt stykke arbejde i det.

Også beretningen fra håndboldafdelingen findes i en elektronisk form og kommer måske med klubbladet ultimo marts 2015.

Zumba – igen igen

Endelig en information om, at der stadig er en stor flok skønne quinder, der trofast fortsætter med motionsformen Zumba, som Stoholm IF stadig kan tilbyde. Det er dejligt – livsbekræftende og sjovt at være med, og vore 2 nye instruktører har formodet at holde fast i de fleste af dem der tidligere var med, men også nye er kommet til.

 

Vigtigst i denne sammenhæng skal der lyde en KÆMPE STOR tak til alle de mange frivillige i vores forening, I er grunden til at jeg med stolthed kan stå her som formand for en 3-strenget idrætsforening, hvor det summer af aktiviteter og livsglæde. I skal huske og I skal vide, at såvel børn, unge og ældre sætter STOR pris på jeres virke, I giver os drømme, I giver os håb og I gør os stolte hver gang Stoholm IF er repræsenteret. TAK - til vore mange sponsorere og til de mange Stoholmere som kæmper med og for os, både på og udenfor banerne. Uden jer, var Stoholm IF ingenting.

PS: skulle nogen af jer have kendskab til et sponsor som kunne have lyst til at komme øverst på sejrsskamlen et par gange i løbet af en sæson, - så mangler vi en ”stor-sponsor” vil vore dygtige unge atletikudøvere. 4 af dem har kvalificeret sig til Dansk Atletikforbunds Talentudviklingsgruppe, og det er ikke gratis desværre, - og man kan ikke betale med mesterskaber og flotte titler… så HVIS der skulle være én iblandt jer som har kendskab til en ”top-sponsor” – så kontakt Edith Toft for nærmere info.

Fælles aktitiveter:

 

PÅSKEDISCO OG JULEDISCO blev begge afviklet med, - skal man sige, begrænset succes. Det medfører, at vi nu her i 2015 IKKE afvikler påskedisco, og at juledisco er til debat/drøftelse i det nye HB.

 

 

STOHOLM IF’s JUBILÆUMSPOKAL

Jubilæumspokalen blev i 2014 tildelt vores allestedsnærværende super SIF’er Allan ”Vaks” Vestergaard, som fik overrakt pokalen i forbindelse med Super Lørdag, med store klapsalver og skulderklap til følge. Et godt valg. Til de der ikke ved det, er ”Vaks” også vores tovholder på klubbladet og på hjemmesiden(siderne) – han er faktisk uundværlig.

 

 

2014 – Stoholm 150 år!

Cykelløb/sponsorcykelløb(håndbold)

Cykelløb for børn/unge samt sponsorcykelløb blev afviklet én og samme dag i forbindelse med byfestugen – der var begrænset deltagelse, men de udøvende cykelryttere gjorde god gavn for foreningen.

Tak til arbejdsgruppen som igen gjorde et stort og flot forarbejde, vi håber at vi/I gen i 2015 vil være med til at stable disse 2 løb på benene.

Optog

I forbindelse med fejringen af Stoholm 150 år – deltog Stoholm IF naturligvis også i det store flotte optog som blev afviklet fredag eftermiddag i festugen. Det var virkelig en fest, og en god spadsere tur, hvor vi der deltog i optoget hilste på mange langs ruten, - og efterfulgt af hygge på torvet, trods det at skyerne åbnede sig og gav en ordentlig omgang vand.

Nedbøren fortsatte desværre hen over weekenden, og gjorde det til en lidt våd oplevelse af deltage i koncertarrangementet i anlægget, men mange mennesker, heriblandt mange SIF’ere deltog – denne gang som gæster, da arrangørerne var Handelsstandsforeningen, og derfor var der rigtig mange af os som ”plejer” at deltage men i udøvende forstand, vi nød (som vi talte om) at vi kunne være med, nyde musikken, snuppe en ekstra øl – og bare feste igennem, hvilket nogen i den grad gjorde. STORT klap på skulderen til handelsstandsforeningen for denne fantastiske dag. I sidste uge lykkedes det for det tilbageværende byfestudvalg, at få valgt nogle nye medlemmer, således at der i uge 35 (24. – 29. august 2015) – afvikles byfestuge i Stoholm, hvilket vi håber rigtig mange vil bakke op omkring.

 

KLUBBLAD / HJEMMESIDE

Allan ”Vaks” Vestergaard, er den solide og dygtige redaktør af såvel vores foreningsblad, som på Stoholm IF’s hjemmeside, der har fået nyt og samlet layout, som I måske nok har bemærket. Vi sætter STOR pris på Allan’s arbejde med disse opgaver, og vi er mange der nyder godt af hans kompetence på dette område.

Med hensyn til klubbladet – har vi også i 2014 drøftet bladets fremtid, og det er endt med, at vi i sidste uge har besluttet, at Klubbladet udkommer for sidste gang som tryksag her ultimo marts 2015. Det er så op til det nye HB at finde frem til, hvordan vi fremadrettet kommunikere vore mange tilbud og informationer ud til vores mange medlemmer, og interesserede følgere.

 

KVINDEFIMS

Du puster. Du sveder. Din ansigtskulør skifter mellem postkasserød og pink. Du får sorte mudderklatter på tøjet, og dine ben syrer til. Men du løber. Du løber bakke op og bakke ned. Gennem ild og vand – bogstaveligt talt.

Kvindefims 2014 blev afviklet med STOR succes, og man kan ikke lade være med at lade sig smitte af den iværksættende ”Tulle” i front for arbejdet med planlægning og opsætning, som styrer slagets gang med hård hånd.

Dette års Kvindefims afvikles lørdag den 30. maj 2015 kl. 16.00 ved Viborg Gymnastik og Idrætshøjskole.

Flere lokale kvinder deltog igen, og jeg er sikker på de også er at finde ved dette års løb. Vi håber på solid opbakning, i såvel deltagelse som afvikling.

Stoholm IF er igen med på sidelinien ……

 

SKUMHÅNDBOLD

3 x succes - Nu en tradition!  En fantastisk dag i hallen med masser af dårlige kommentarer, - sjove input, fokus på det at være med og have det sjovt (for de fleste) og desværre også enkelte skader, var resultatet af endnu en omgang Skumhåndbold i hallen. Endnu engang en rigtig god dag, med godt humør og gode gensyn med såvel nuværende som tidligere spillere fra klubben. Jeg personligt,  glæder mig til endnu en omgang Skumhåndbold i 2015 – tak til de 2 initiativtagere Flemming Jensen og Per Ryberg som med mange andre hjælpere styrer stævnet med hård hånd.

Endnu engang sluttede dagen med en stor fest, hvor også Stoholm IF fodbold deltog, og afviklede deres afslutningsfest. Dejligt at feste med SÅ mange glade SIF’ere

 

 

 

OK Samarbejdet

Stoholm IF har et fælles samarbejde omkring OK-aftalen. D.v.s. der tilgår Stoholm IF et beløb i forbindelse med tankning på OK kort som er tilkoblet foreningen. Vi, Stoholm IF skal som minimum være behjælpelig ved 2 sponsorarrangementer, hvor OK er repræsenteret, - vi plejer at have besøg i forbindelse med SuperLørdag, dette glippede dog sidste år (fra OK) og så havde vi en happening hos SPAR i december, som var rigtig godt besøgt af borgerne i Stoholm.

2013 samarbejdet udløste en flot check på kr. 14.600,-  som blev overrakt i forbindelse med SuperLørdag 2014.

Vi har lige modtaget besked om, at samarbejdet i 2014, har genereret et tilskud til foreningen på igen godt 14.000 kr. – som også i år overrækkes i forbindelse med SuperLørdag!

 

FRIVILLIGE HJÆLPERE TIL OPGAVER I SOMMEREN 2014

Vores involvering i Generation Handball 2014 faldt desværre med, at det ikke lykkedes os at kunne stille de nødvendige ressourcer (mandetimer) til rådighed for stævnet, og ej heller kunne vi finde hold som havde lyst at deltage. Som det ser ud nu, er jeg faktisk slet ikke klar over, om Stoholm IF er med inde omkring projektet igen, - men hvis vi er, og vi bliver spurgt, så håber jeg at der er nogle der har lyst til at afsætte en dag eller to til at være med i Viborg.

Stoholm Outdoor, Lørdag den 16. august 2014 (uge 33) blev formentlig sidste gang, - da tilslutningen var meget begrænset. Ærgeligt for her er en god mulighed for at vise sin idrætsgren/forening/klub frem for alle interesserede.

 

Frivilliges betydning for SIF: Jeg har både sagt tidligere i min beretning, og skrevet det før, men lad mig gøre det klart én gang til. Vore mange frivillige er de bærende kræfter i vores klub. Uden de mange frivillige bestyrelsesmedlemmer, trænere, ledere, hjælpere m.fl. så var vi slet ikke der hvor vi er nu. Tak for jeres engagement, og jeres vilje og evne til at være med til at skabe den ånd vores klub så gerne vil være kendt for, her er altid plads til alle, og til én til!! Sammen gør vi klubben stærk og skaber en god dynamik i klubben.

Så sluttelig kan vi da vist konstatere, at foreningen er i live. Jeg er sikker på, at også 2015 vil bringe såvel oplevelser som udfordringer i og for Stoholm IF, - men med fælles hjælp – så er vi de stærke.

Med disse ord vil jeg gerne overlade beretningen til generalforsamlingens debat og godkendelse.

Gitte Graversen

Fmd. Stoholm IF

 

 

Slutreplik:

Kære Conny – SÅ går den ikke længere….. Du har officielt takket af overfor dine mange bestyrelseskolleger og samarbejdsparter i forhold til håndbolden, i hvert fald som siddende formand for afdelingen.

Der er ingen her der er i tvivl om, hvor dit idrætshjerte ligger… Du er en sand SIF’er – en rigtig klubmand/kvinde. SIF har, med en enkelt afstikker til min barndomsklub Skive FH, været dit naturlige valg i din tid i Fjends, i hvert fald i min tid i SIF. De seneste år har du rejst den lange vej fra Hanstholm i nord, til Stoholm i ”syd” for at bestride hvervet som formand for Stoholm IF håndboldafdeling, det kræver sgu en vis interesse, - og du og Per er tit at finde som tilskuere til håndbold i hallen OG andre baner, - hvor Stoholm spiller med.

Jeg har fuld respekt for, at du gerne vil nedbringe dit kørselsregnskab… og at du gerne vil have mere tid ude ved kysten, - men jeg håber at vi får jer at se indimellem, når vejen går på besøg i Fjends, - et sådant besøg kunne måske koordineres med spilleplaner o.s.v., så der både kan nås besøg hos familie og venner, OG en håndboldkamp. 

Beretning for 2015

 

Jeg vil gerne starte med at sige:

KÆMPE STOR tak til alle de mange frivillige i vores forening, I er grunden til at jeg med stolthed kan stå her som formand for en 3-strenget idrætsforening, hvor det summer af aktiviteter og livsglæde. I skal huske og I skal vide, at såvel børn, unge og ældre sætter STOR pris på jeres virke, I giver os drømme, I giver os håb og I gør os stolte hver gang Stoholm IF er repræsenteret. TAK - til vore mange sponsorere og til de mange Stoholmere som kæmper med og for os, både på og udenfor banerne. Uden jer, var Stoholm IF ingenting.

Og så til det mere ”alvorlige”:

Så er tiden igen kommet til at aflægge beretning for Stoholm IF.

I år har jeg valgt at fokusere mere på ”fællesskabet” frem for de enkelte afdelinger, som jo tidligere har aflagt deres beretning på afdelingernes stormøder.

Stoholm IF lever stadig….. – dette på trods af nedskæringer i aktiviteter der er indtægtsgivende, - aktiviteter som tidligere har været for fællesskabet. Her tænker jeg på de årlige disco-arrangementer, jul og påske. 2015 blev året hvor først påskedisco og derefter juledisco blev ”nedlagt” efter nogle magre år. Vi mente simpelthen ikke længere at det var arbejdet værd, - uanset hvor mange gæster der kom, 100 – 1000 – så var det det samme antal hoveder der blev sat i sving og sat stævne. Seneste juledisco, ja – der var næsten mere barpersonale end der var gæster i baren L ærgerligt for indtægtsmuligheden, ja – men også ærgerligt og trist for de frivillige som gang på gang er mødt ind, for også her at få en sjov oplevelse, - når det ikke længere er sjovt, - så mistes interessen.

2015 blev så til gengæld året hvor vi forsøgte os som bankoarrangør. Vi sparer hvor vi kan, og derfor blev arrangementet alene annonceret på plakater/opslag i byen og på de sociale medier, - vi håbede på en 100-150 personer………. Forventningerne blev indfriet og lidt til J. Det blev en succes – og gav også et lille overskud til foreningen – det kan I se i regnskabet som Tonny fremlægger senere. Måske vi skal satse på en årlig tilbagevendende begivenhed, - gerne samme koncept. Vi er klar over at vi har fået tilbagemeldinger på, at det var for kort tid, det var for tidligt, det var for langsomt, det var for hurtigt o.s.v. – for os var det vigtigt, at det var en familiebegivenhed, - altså skulle både børn og voksne kunne deltage og have en hyggelig aften, og nå hjem i fornuftig tid. Vi må henvise de professionelle bankospillere til andre arrangementer J

 

Jeg glædes stadig over, at det lykkes os at stille hold i langt de fleste rækker i såvel håndbold som fodbold, også glæde over, at Atletikken i Stoholm stadig holder ved. Til bestyrelserne i afdelingerne skal lyde et KÆMPE TAK. I gør et fantastisk arbejde, året rundt, for at kunne give medlemmerne og deres forældre de bedste rammer for deres sport.

Stoholm IF markerede sig i 2015 ved at levere Årets Idrætsnavn 2015 – nemlig med kåringen af Edith og Poul Toft. En pris som gav mange gode skulderklap og lykønskninger til de værdige modtagere af prisen. Det var en rigtig dejlig oplevelse at være med til. Tak til Viborg Idrætsråd for at gøre det muligt, at vi kan påskønne nogle af vore mange frivillige kræfter. Og det er dejligt at vi 2 år i træk var med i kapløbet om denne ærefulde titel, og at vi så i år faktisk også vandt den.

Året 2015 blev også året hvor vi i Stoholm IF fik et nyt kastebur til de dygtige kastere i atletik. Faktisk så fint et anlæg, at vi nu også må/kan afholde/afvikle stævner i diciplinerne hammerkast og diskos. Og det er jo dejligt, når vore egne atleter er med helt fremme i disse dicipliner.

Som alle andre år er det valgår i Idrætsforeningen, da vi jo vælger til poster hvert eneste år. I år er der dog valg til én post som er lidt mere end andre, nemlig posten som hovedkasserer i foreningen. Vores hovedkasserer igennem MEGET lang tid, Tonny Sørensen, har nu endegyldigt sagt stop for denne gang. Og som den kvikke stoholmer har bemærket, så har han allerede fundet nye og andre græsgange, - nemlig i bestyrelsen for den nyligt valgte Borgerforening. Vi ønsker Tonny, Borgerforeningen og Stoholm held og lykke med det videre arbejde, og vi glæder os til et forhåbentligt godt samarbejde, til gavn for Stoholm og alle stoholmere.

Det er underligt at tænke på et Stoholm IF uden dig Tonny, - i al den tid jeg har været med på den ene eller anden måde, så har du også haft en plads i foreningen.

Du er om nogen en fællesskabets mand, og der har igennem de senere år været situationer der har gjort rigtigt ondt på og i dit store SIF-hjerte. Så ondt at du næsten har gjort vold på dig selv, ved stadig at være med…… MEN på trods af, hvis ikke på grund af dig og din vedholdenhed, så er vi her stadig, - og stadig som et SAMLET Stoholm IF. Det skylder vi dig STOR tak for.

 

Klubbladet – en saga blot

Året 2015 blev også året, hvor Stoholm IF klubblad blev nedlagt. Vi har endnu ikke helt fundet frem til, hvordan og hvorledes vi informerer bredt til vores mange interessanter og medlemmer. Har du/I en god ide, er I meget velkomne til at smide det til os.

Zumba

Stoholm IF kører stadig tilbud om Zumba til danseglade. For gud ved hvilken gang, tilbyder vi hver onsdag Zumba for danseglade og motionsivrige kvinder (og mænd – det har bare ikke opdaget detJ) Det er dejligt – livsbekræftende og sjovt at være med, og vore 2 instruktører har formodet at holde fast i de fleste af dem der tidligere var med, og stadig kommer også nye til

 

Multibanen

Vi er så tæt på mål – d.d. mangler ca. kr. 250.000 ud af et budget på 1,5 mio for at Multibanen i Stoholm er en realitet. Der er skal lyde en kæmpe tak til arbejdsgruppen omkring dette projekt, det er et kæmpe arbejde I har præsteret, og vi er rigtig mange der tror på at det vil lykkes, og vi følger spændt med på sidelinien.

 

Stoholm Ifs Jubilæumspokal 2015

Jubilæumspokalen blev i 2015 tildelt en arbejdshest i Stoholm IF Atletik, nemlig Lars Barrett. Lars modtog pokalen en forårsdag på stadion, - det stadion hvor han om nogen har sat sit præg på vedligehold og etablering af faciliteter.

 

Kvindefims

Du puster. Du sveder. Din ansigtskulør skifter mellem postkasserød og pink. Du får sorte mudderklatter på tøjet, og dine ben syrer til. Men du løber. Du løber bakke op og bakke ned. Gennem ild og vand – bogstaveligt talt.

Kvindefims 2015 var endnu engang med stor hjælp fra Stoholm IF (håndbold). Med den altid ivrige og energismittende  ”Tulle” i front for arbejdet med planlægning og opsætning, sled hjælperne med arbejdet før, under og efter arrangementet.

Dette års Kvindefims afvikles lørdag den 28. maj 2016 ved Viborg Gymnastik og Idrætshøjskole.

Vi håber på solid opbakning, i såvel deltagelse som afvikling. Giv mig et praj, hvis du har mulighed for at give en hånd med, enten med opsætning af banen, med ”bemanding” af forhindringerne under løbet eller med en tjans i baren (bag baren) om aftenen, når der festes igennem efter en hård dag.

Vigtigst - Stoholm IF er igen med på sidelinien ……

 

Er Stoholm Ifs fremtid – fortid??

I en hverdag med masser af tilbud i såvel dagtimer, som aftener og sågar også i weekenderne, kan det være svært at finde tid og motivation til at benytte sig af de mange lokale tilbud. Herunder også tilbuddene fra den lokale idrætsforening. Men jeg er nødt til at sige som handelsstandsforenigen: ønsker du lokale butikker i morgen, skal du handle lokalt i dag!

Jeg kender mange, mig selv incl, som bryster sig af at bo i en by som Stoholm, en forholdsvis lille by som på trods af sin størrelse har masser af tilbud og butikker (endnu) – vi har skole, daginstitutioner, plejehjem, station med afgang til Skive og Viborg, masser af foreningen, - endnu…. For hvis vi ikke bruger vores lokale idrætsforening til at danne netværk og venskaber – jamen så forsvinder vi som forening også med tiden. Det er altid sjovere at være træner for 20 børn end for 9 børn, - i hvert fald i holdsporten, hvor det er afgørende for hvor god og sjov en træning du som træner kan levere.

Og i en verden hvor vi må erkende at masser af tiltag i dag kan klares ”alene”  for dig selv, - jamen så mister man en del af de sociale kompetencer i en ung alder, kompetencer som STADIG er vigtige når engang man skal ud på arbejdsmarkedet, - for vi kan og skal jo ikke alle være selvstændige, men vi er også mange der arbejder/skal arbejde i fællesskaber, hvor bl.a. vore færdigheder som holdspiller kan bringe os rigtig rigtig langt….. Så kære forældre, tænk over det en ekstra gang, når lille Ole og Sofie kommer og siger at de gerne vil spille i samme klub som ”stjernerne”…. Der kommer en dag hvor det er helt naturligt, hvis evnerne og viljen er dertil, - men grundlæggende er det vigtigt – specielt i tiden fra U4 – U12, at have nogle fællesskaber lokalt, og også udenfor skolen, som kan bære dig i en til tider travl og forvirrende hverdag, være der lige ved siden af, hvor du kan søge hen, - også UDEN at skulle tage bussen eller toget eller ”belemre” mor og far, hvor du kan hoppe på cyklen og smutte op for at være sammen med kammeraterne om aftenen på grønsværen og i weekenden i hallen for at mærke duften af klubånd og fællesskab.

Nye frivillige??? – nye kræfter??? – nye ideer??? – måske på gamle flasker J

 

OK Samarbejdet

Stoholm IF har et fælles samarbejde omkring OK-aftalen. D.v.s. der tilgår Stoholm IF et beløb i forbindelse med tankning på OK kort som er tilkoblet foreningen. Vi, Stoholm IF skal som minimum være behjælpelig ved 2 sponsorarrangementer, hvor OK er repræsenteret, - vi havde besøg til SuperLørdag og igen i december hos SPAR.

En god chek på ca. kr. 14.000 blev overrakt til SuperLørdag.

HUSK at uanset hvilken OK-tank du tanker på, og du bruger dit kort som er koblet op på Stoholm IF, så tilfalder der foreningen et beløb – og mange bække små, bli’r en stor år.

 

Frivilliges betydning for SIF: Jeg har både sagt tidligere i min beretning, og skrevet det før, men lad mig gøre det klart én gang til. Vore mange frivillige er de bærende kræfter i vores klub. Uden de mange frivillige bestyrelsesmedlemmer, trænere, ledere, hjælpere m.fl. så var vi slet ikke der hvor vi er nu. Tak for jeres engagement, og jeres vilje og evne til at være med til at skabe den ånd vores klub så gerne vil være kendt for, her er altid plads til alle, og til én til!! Sammen gør vi klubben stærk og skaber en god dynamik i klubben.

Så sluttelig kan vi da vist konstatere, at foreningen er i live. Jeg er sikker på, at også 2015 vil bringe såvel oplevelser som udfordringer i og for Stoholm IF, - men med fælles hjælp – så er vi de stærke.

Med disse ord vil jeg gerne overlade beretningen til generalforsamlingens debat og godkendelse.

Gitte Graversen

Fmd. Stoholm IF