Stoholm tabte vigtigt lokalopgør

 

Fodbold - serie 3 for herrer

Mønsted IF - Stoholm IF 2-0 (0-0)

 

I efterårets første kamp sejrede Stoholm efter en hæsblæsende afslutning med 3-2 over Mønsted - det var dengang, Anders Børsting i kampens 94. minut sendte bolden i nettet fra banens midte. Søndag var der så ”returkamp” i Mønsted, og Østfjends-mandskabet fik sin revanche med et 2-0 resultat. Igen kostede det dyrt i tabellen, og cheftræner Kian Lykke og co. er nu placeret på en direkte nedrykningsplads efter de første 8 runder - der mangler 6 kampe i den tætte kreds.

Det lod sig ikke skjule, at der var skuffelse over nederlaget søndag eftermiddag - i kampens 30. minut fik hjemmeholdet nemlig et direkte rødt kort, da en Mønsted-spiller slog ud efter Stoholm-forsvarsspiller Lee Madsen. Dommer Jørgen Ø. Laursen var ikke i tvivl, så det betød altså overtal i den sidste time for SIF’erne, og stillingen var her 0-0. Det var også målløst, da der blev fløjtet til pause - Mark Svendsen havde haft gæsternes bedste mulighed før pausen, men her reddede Mønsteds målmand med en fin fodparade - det var værterne, der havde de farligste forsøg i de første 45 minutter, så Stoholm var bedst tjent med remis efter 1. halvleg.

En helt logisk konsekvens af det tidlige røde kort til Mønsted var, at hjemmeholdet trak sig tilbage på banen og overlod spillet til stoholmerne, men gæsterne havde endog meget svært ved at spille sig frem til chancer. I det 55. minut blev Mark Svendsen sendt afsted, og han blev uden for feltet nedlagt af Mønsteds målmand - det gav gult kort, men det efterfølgende frispark kom der ikke noget ud af.

Og så skete der det, der ikke måtte ske - med to spillere i undertal fik værterne scoret og bragt sig i front omkring det 60. minut - det var ikke godt. Stoholm pressede på - havde bolden rigtig meget - men MIF virkede farligere end SIF, når de en sjælden gang fik sig en omstilling. En stor chance blev det til omkring kampens 80. minut, da Anders Børsting fik en friløber, men desværre fik han afsluttet lige på målmanden. I slutfasen satte Mønsted så trumf på, da et frispark langt ude i siden blev sendt afsted, og den blev ikke afværget af målmand Tobias Johansen.

Mere skete der ikke på målfronten, og kampen ebbede ud med slutresultatet 2-0 - et resultat der selvsagt glædede hjemmepublikummet, mens SIF-tilskuerne måtte luske slukørede fra stadion i det østfjendske.

Dermed er der igen hårdt pres på cheftræner Kian Lykkes tropper - næste mulighed for point er på lørdag d. 23. september klokken 13.00, hvor Viborg FF gæster Karlsen Arena i Stoholm - her har SIF’erne revanche til gode efter et 2-1 nederlag i det første opgør.

Stoholm vandt med tenniscifre

 

Fodbold - serie 3 for herrer

Viborg Søndermarken - Stoholm IF 1-6 (1-4)

Målscorere for SIF:

1-1 v. Mark Svendsen (28. min.)

1-2 v. Jesper Lindegaard (38. min.)

1-3 v. Jesper Lindegaard (42. min.)

1-4 v. Rasmus Christensen (45. min.)

1-5 v. Anders Børsting (78. min.)

1-6 v. Oliver Bigum (90. min.)

 

Efter to nederlag i træk - og et dertil hørende fald ned på puljens sidsteplads - kom cheftræner Kian Lykke og mandskabet fredag aften tilbage på vindersporet igen. Det skete endda med maner, for cifrene blev voldsomme 6-1 på udebane i Liseborg, hvor det var Viborg Søndermarken, der var modstanderen. Specielt onsdagens nederlag hjemme til Bruunshåb/Tapdrup gjorde ondt, for det var en kamp, der skulle have givet point, men sket er sket, og derfor var fredagens opgør af yderste vigtighed.

Lad det være sagt med det samme - 6-1 til Stoholm var ikke et retvisende billede af kampen, for værterne havde bestemt deres muligheder undervejs over for en Stoholm-defensiv, der skal have stor ros for at kæmpe forbilledligt - men som også undervejs var markant udfordret. En kombination af held, godt målmandsspil af Tobias Johansen samt uskarphed fra hjemmeholdets side gjorde, at det kun blev til det ene mål, som viborgenserne satte ind allerede i det 4. minut. Her blev bolden ikke ekspederet ud af Stoholm-feltet, og så stod der 1-0 til værterne - bestemt ikke en ønskestart for stoholmerne.

Men fjandboerne skal have kredit for ikke at gå i panik, og godt midtvejs i halvlegen fik Mark Svendsen udlignet, da han flot og sikkert afsluttede fladt i målet. Og så kom en afslutning på 1. halvleg, som Søndermarken aldrig kom sig over - nemlig tre scoringer til udeholdet. 2-1 og 3-1 blev det ved Jesper Lindegaard på flotte mål, og til allersidst headede Rasmus Christensen 4-1 pauseføringen hjem - han scorede i øvrigt også på hovedstød onsdag aften mod B/T.

Dermed kunne SIF gå ud til de sidste 45 minutter med forholdsvis ro i sindet, og 2. halvleg blev en åben slagudveksling, hvor begge mandskaber kunne have scoret en del flere mål, end de to det blev til i slutningen af matchen. Først blev det 5-1 ved Anders Børsting, og i den absolutte slutfase lukkede og slukkede Oliver Bigum til 6-1, og så kunne dommer Jens Kjær Nilsson ellers fløjte det kortløse opgør af.

Som tidligere nævnt var 6-1 reelt set for stort i forhold til spil og chancer - men det skal jo ikke forstås på den måde, at sejren til Stoholm ikke var fortjent - selvfølgelig var den det, når cifrene netop blev på hele 6-1.

Efterfølgende havde cheftræner Kian Lykke følgende kommentarer.

  • Pyha - det var godt nok en vigtig sejr, hvor det til tider gik over stok og sten med mange chancer og muligheder i begge ender af banen. Vi var dog klart skarpest, så derfor får vi en ciffermæssig stensikker sejr med hjem, og den kan vi i den grad bruge i den tætte stilling. Det har været et endog meget hårdt kampprogram - nu bliver der mulighed for at få noget træning lagt ind, for nu er det som udgangspunkt slut med hverdagskampene. De fleste fidusstemmer gik til Lucas Bach, da der skulle stemmes efter dysten, og nu vil vi nyde de tre point, for det bliver tæt helt frem til sidste spillerunde, kom det altså fra Lykke.

Næste kamp er lokalopgøret ude mod Mønsted - den kamp afvikles søndag d. 17. september med kampstart klokken 16.00.

Stoholm har problemer i serie 3

Fodbold - serie 3 for herrer

Stoholm IF - Bruunshåb/Tapdrup 1-2 (1-1)

Målscorer for SIF:

1-0 v. Rasmus Christensen (3. min.)

 

Det kører ikke for Kian Lykke og co. i fodboldens serie 3 netop nu, og med midtugens resultater sank SIF’erne ned på tabellens sidsteplads. Det er selvsagt kritisk i et hektisk efterår, hvor både nummer 7 og 8 rykker direkte ud, og nummer 6 skal i nedspil. Derfor skal der meget gerne hurtigst muligt point på kontoen - det positive er så, at der allerede er mulighed for det i morgen fredag, når der igen afvikles en turneringskamp.

Men tilbage til onsdagens dyst hjemme på Karlsen Arena i Stoholm, der skuffende blev tabt. Når man tidligere på netop hjemmebane har besejret henholdsvis Mønsted og Hersom/Bjerregrav, så burde det også være muligt med point mod Bruunshåb/Tapdrup, men det skete altså desværre ikke. SIF fik ellers en forrygende start, da Jesper Lindegaards frisparksindlæg blev mødt af Rasmus Christensens hoved ved bagerste stolpe - det gav en lynhurtig 1-0 føring, for der var bare spillet tre minutter.

Herefter bølgede det frem og tilbage, men det var gæsterne, der var mest omkring SIF-feltet, men målmand Tobias Johansen tog godt fra. Desværre var der manglende konsekvens ved et hjørnespark omkring den halve time, og så fik udeholdet sat udligningen ind. De 1-1 holdt halvlegen ud, og det resultat kunne værterne være mest tilfredse med, selvom Mark Svendsen i det sidste minut brændte en friløber.

Efter pausen kom SIF bedre med, og der var muligheder undervejs, der kunne/burde have givet en scoring, men det skete ikke. Stoholm-tilskuerne stod hele tiden med en følelse af, at det måske ville være udeholdet, der fik sat en 1-2 scoring ind, og det var lige nøjagtig det, der skete, da der cirka manglede et kvarter på måltavlen. Tæt under mål blev bolden ikke ekspederet væk, og så førte B/T. I slutfasen forsøgte SIF efter bedste evne at presse på, men udligningen kom aldrig, og så kunne dommer Gert Aaby fløjte det kortløse opgør af.

Det var en skuffelse, at det ikke blev til point - det lader sig ikke skjule, og som nævnt i indledningen så var der også kontant afregning ved kasse et i forhold til placeringen i tabellen. I øvrigt skal det nævnes, at unge Lee Madsen fik de fleste fidusstemmer efter en fin indsats i forsvaret, da der efterfølgende blev stemt.

Hver eneste kamp er vigtig - således også den i morgen fredag hvor det på udebane gælder et møde med Viborg Søndermarken - der er kampstart i Liseborg klokken 18.15.

Stoholm måtte strække våben i Skals

Fodbold - serie 3 for herrer

Skals FF - Stoholm IF 3-2 (2-1)

Målscorere for SIF:

2-1 v. Noah Lykke (45. min.)

2-2 v. Jesper Lindegaard (67. min.)

 

Det lykkedes ikke for Stoholm IF-Fodbold at tage point med hjem i sportstaskerne, da fjandboerne torsdag aften var på besøg i Skals. En meget tæt kamp sluttede med 3-2 til værterne, og det koster i tabellen i en kreds, der tegner til at blive uhyre tæt hele efteråret.

  • Der er ingen lette kampe i serie 3, og vi mødte et godt Skals-mandskab. Mine spillere skal have ros for at vise rigtig fin moral, og da vi kom på 2-2, havde vi en fornemmelse af, at vi måske kunne komme derfra med en sejr. Desværre laver vi et straffespark, der giver dem det mål, der senere skulle vise sig at blive sejrsmålet. Vi havde gerne set en 3-3 udligning blive godkendt, men dommer Jens Rohde så et frispark til Skals’ målmand - vi så det som om, at han slet og ret tabte bolden. Jeg havde igen flere afbud, og det gør, at vi hele tiden må rokere på pladserne, og det er ikke optimalt. Jeg synes, vi havde fortjent det ene point, men Skals skal også have ros for at være meget skarpe på deres dødbolde, kom det efterfølgende fra en ærgerlig SIF-cheftræner Kian Lykke.

Det var hjemmeholdet, der godt midtvejs i 1. halvleg satte trumf på med to scoringer med kort tids mellemrum. Dermed var stoholmerne altså nede med 2-0, og det så endog meget svært ud. Men kort før pausefløjtet sørgede Anders Børsting for det forarbejde, som Noah Lykke flot udnyttede til en 2-1 reducering.

Efter pausen øjnede SIF’erne for alvor pointmulighed, da det igen var Anders Børsting, der lavede oplægget - denne gang var det Jesper Lindegaard, der fandt vej til netmaskerne. Det mål faldt i det 67. minut, men desværre kom gæsterne i undertal kort tid efter, da Rasmus Christensen fik det gule kort. Det var i den periode, at Skals fik det straffespark - nemlig i det 73. minut - som afgjorde matchen, og så hjalp det altså ikke, at stoholmerne følte sig snydt for en udligning i slutfasen, for her dømte dommer Jens Rohde som tidligere beskrevet frispark til Skals-målmanden.

Efter sidste rundes hop i tabellen efter hjemmesejren over Hersom/Bjerregrav - ja, så risikerer SIF nu det modsatte, for det er tæt, og sejrene er meget vigtige - til gengæld koster et nederlag i denne serie 3 kreds. Der er et hårdt kampprogram i øjeblikket - det fortsætter i næste uge med følgende:

Onsdag d. 6. september på hjemmebane mod Bruunshåb/Tapdrup - kampstart klokken 18.15.

Fredag d. 8. september på udebane mod Viborg Søndermarken - også med kampstart klokken 18.15.

Stoholm kom tilbage på vindersporet

Fodbold - serie 3 for herrer

Stoholm IF - Hersom/Bjerregrav 3-1 (2-1)

Målscorere for SIF:

0-1 v. Nicolaj Christensen (20. min.)

0-2 v. Noah Lykke (30. min.)

3-1 v. Nicolaj Christensen (85. min.)

 

Efter to forudgående nederlag til henholdsvis Viborg FF og Sparkær kom Stoholm IF-Fodbold tilbage på vindersporet i fodboldens serie 3, da mandskabet hjemme på Karlsen Arena fredag aften besejrede serie 2 nedrykkerne fra Hersom/Bjerregrav med 3-1. Det var tiltrængte point til cheftræner Kian Lykke og co. i den jævnbyrdige kreds, hvor det tyder på, at det kan blive tæt helt frem til de sidste spillerunder.

Stoholmerne kom fint fra land, men der blev ikke scoret i indledningen, hvor ellers tilbagevendte Nicolaj Christensen havde muligheden alene med gæsternes målmand. Den chance udnyttede han ikke, men det gjorde han så i det 20. minut, da Jesper Lindegaard sørgede for forarbejdet, og langt fra mål så Christensen, at udeholdets målmand var langt ude, og så stod der 1-0. Den føring blev udnyttet omkring den halve time, da unge Noah Lykke nettede - igen var det med midtbanemotor Jesper Lindegaard i oplæggerens rolle. Så åndede alt ellers fred og idyl - dog kun i et minuts tid for så havde Hersom/Bjerregrav reduceret, og i den situation så SIF-defensiven tøvende ud, og det blev straffet.

I de sidste 45 minutter overtog gæsterne mere og mere af spillet, og allerede efter 20 sekunder fik de en friløber, men her skal SIF-målmand Tobias Johansen have stor ros for at komme godt ud af sit mål og levere en glimrende redning. Bedst som SIF-tilskuerne sad og frygtede/ventede på en udligning slap Jesper Lindegaard afsted i en kontra cirka midtvejs i 2. halvleg, og han blev nedlagt, hvilket dommer Carl Ulrik Grove kvitterede for med et indiskutabelt rødt kort til en Hersom/Bjerregrav-spiller.

Det gav lidt luft, og det betød også, at presset mod SIF-målet lettede, og i det 85. minut kunne hjemmeholdet så sætte trumf på. Jesper Lindegaard sørgede med et assist-hattrick for, at tilbagevendte Nicolaj Christensen kunne lukke og slukke - til stor lettelse for cheftræner Kian Lykke og Stoholm-tilskuerne.

Dermed kom Stoholm IF-Fodbold op på 6 point, men allerede i den kommende runde venter der igen hård modstand - noget der stort set vil gøre i hver eneste match i denne efterårssæson. Det er Skals, der venter på udebane, og der er kampstart på torsdag d. 31. august klokken 18.30.

SIF tabte knebent i Viborg

 

Fodbold - serie 3 for herrer

Viborg FF - Stoholm IF 2-1 (0-0)

Målscorer for SIF:

0-1 v. Mikkel Søndergaard (55. min.)

 

 

Efter den flotte åbningssejr over lokalrivalerne fra Mønsted kom Stoholm IF-Fodbolds serie 3 oprykkere ned på jorden igen torsdag aften, da det gjaldt efterårssæsonens anden dyst på Kirkebækvej mod Viborg FF. Det blev tæt lige til det allersidste, men da dommer John K. Pedersen fløjtede af, var det med resultatet 2-1 til viborgenserne.

  • Vi møder et stærkt VFF-mandskab, der i den første halve time var bedre end os i tanke og handling. Derfra får vi løst udfordringerne og kommer også frem til chancer, men det var os, der var bedst tjent med, at der ikke blev scoret i de første 45 minutter, kom det efterfølgende fra cheftræner Kian Lykke.

Målene kom til gengæld i 2. halvleg, og det var fjandboerne, der først kunne juble, da dagens bedste Stoholm-spiller Mikkel Søndergaard blev spillet fri af Jesper Lindegaard, hvorefter Søndergaard flot tippede bolden i nettet. Nu lå det pludselig til, at stoholmerne måske kunne hive alle tre point med hjem, men i det 74. og 76. minut scorede hjemmeholdet, og mere skete der ikke på målkontoen i resten af opgøret.

  • Deres første mål var et drømmehug fra 25 meters afstand, og det er, hvad der sker. Det andet mål ærgrer mig mere, for der var vi stadig lidt groggy over udligningen, og så blev der ikke kommunikeret godt nok mellem vores målmand og forsvar, så det scorede de på til 2-1. Der blev råbt på en offside, men dommerens fløjte var tavs, fortalte Kian Lykke, mens han fortsatte.
  • Kampen havde bestemt tænding, og vi fik via flot fodboldspil sat dem under pres i slutfasen, og her havde vi også de chancer, der kunne/burde have givet en udligning. Det allersidste forsøg var et godt frispark fra Jesper Lindegaard, men det ramte desværre overliggeren, og mere blev det ikke til. Jeg vil gerne give stor ros til alle mine spillere, for der blev virkelig ydet flot mod en rigtig god modstander - deres sejr kan bestemt forsvares, men vi ærgrede os godt og grundigt, da slutfløjtet lød, sagde Kian Lykke afslutningsvis.

Kampene falder som perler på en snor i øjeblikket, og allerede på tirsdag er der i den grad dømt lokalopgør igen. Her skal Stoholm nok engang på udebane, men køreturen er ikke lang - det er nemlig naboerne fra Sparkær, der tager i mod. Det er hjemmeholdet, der står med favoritværdigheden - også set i lyset af, at det sidste opgør endte med en 3-0 sejr til Sparkær ved årets Fjends Cup.

Håbet er, at Kian Lykke og co. kan overraske - dysten spilles på tirsdag d. 22. august klokken 18.45.

Børstings genistreg afgjorde lokalopgøret

Fodbold - serie 3 for herrer

Stoholm IF - Mønsted IF 3-2 (2-0)

Målscorere for SIF:

1-0 v. Mathias Jørgensen (4. min.)

2-0 v. Anders Børsting (38. min.)

3-2 v. Anders Børsting (94. min.)

 

Blot 8 dage efter Fjends Cup-semifinalen stod de to lokalrivaler Stoholm og Mønsted igen overfor hinanden. Semifinalen i den 41. udgave af Fjends Cup endte som bekendt med en smal - men fortjent - 2-1 sejr til Mønsted, så det var stoholmerne, der havde revanche tilgode i ”returkampen” på et meget flot besøgt Karlsen Arena i Stoholm fredag aften. Det blev neglebidende spændende, og dysten fandt først sin afgørelse dybt inde i overtiden.

Før det var der gået en match, hvor hjemmeholdet skulle have lukket opgøret i 1. halvleg. Stoholm kom blæsende ud, og der var kun spillet fire minutter, da Jesper Lindegaard lavede det forarbejde, som Mathias Jørgensen omsatte til scoring. Herefter kom der en periode, hvor spillet var ligeligt fordelt, men i den sidste halvdel havde værterne så mange og store chancer, så Mønsted var endog meget heldige med kun at være bagud med 2-0 ved halvtid. For det blev nemlig kun til et mål mere i de første 45 minutter - det var Anders Børsting, der scorede kort før pausen.

I 2. halvleg blev det mere lige - dog havde Lasse Svendsen en kæmpe chance for at øge til 3-0, men muligheden blev desværre ikke udnyttet. Og dobbeltsynd var det for Svendsen, der i samme sekvens trådte forkert og måtte lidende lade sig udskifte. De mange Stoholm-tilskuere frygtede en reducering fra gæsterne, så længe stillingen ”kun” var 2-0, og den kom lige præcis i det 70. minut. Så var der dømt højspænding resten af opgøret, og udligningen kom i det 83. minut. Da så samtidig kampens dommer Nedzad Beckovic gav opgørets eneste gule kort til Stoholms Lee Madsen i det 86. minut - ja, så lå det faktisk pludselig til, at udeholdet kunne snuppe sejren.

Men så var det, at unge Anders Børsting tog sagen i egen hånd - eller rettere sagt i egne fødder. I kampens 94. minut opfangede han, at Mønsteds målmand var kommet for langt ud af sit bur, og omtrent fra banens midte sendte han et fremragende skud afsted. Mønsteds målmand forsøgte at nå tilbage, men det var kun for at se, at bolden kilede sig ind under overliggeren til stor jubel for både spillere og tilskuere. Der var dog stadig lidt tid tilbage - der var nemlig fundet hele 7 tillægsminutter, men da det afsluttende dommerfløjt lød, var der i den grad glæde på banen og på tilskuerpladserne.

Cheftræner Kian Lykke var fraværende grundet arbejde, så på sidelinjen var det Lasse Pedersen og Jan Asmussen, der stod med ansvaret - på banen lod det sig ikke skjule, at det var rart at have rutinerede Morten Groth og Jesper Lindegaard centralt placeret - igen på et meget, meget ungt hold, der altså lige nøjagtig flot stod distancen i lokalopgøret.

I den kommende runde skal SIF på udebane møde Viborg FF - kampen afvikles på VFF’s anlæg på Kirkebækvej/Rughavevej - det er på torsdag d. 17. august med sen kampstart klokken 19.30.

Stoholm sluttede med remis

 

Fodbold - serie 4 for herrer

Sydmors - Stoholm IF 1-1 (1-1)

Målscorer for SIF:

1 - 1 v. Daniel Vestergaard (30. min.)

 

Efter indledende og meget imponerende 12 sejre i rap slap Stoholm IF-Fodbold gaspedalen i de sidste to kampe før sommerferien, der begge blev målfattige. Først tabte mandskabet som bekendt sidste mandag med 1-0 til Sallingsund - der så efterfølgende satte sig på puljens 2. plads - og søndag blev det i middagsheden til 1-1 på Vils Stadion mod Sydmors.

Dermed slutter stoholmerne med 37 point på 1. pladsen, der giver direkte oprykning til serie 3, og målscoreren er så fin som 58-9 efter de 14 afviklede kampe. Cheftræner Kian Lykke havde følgende kommentarer til de 90 minutters fodbold på Mors.

  • Vi var afsted med et meget ungt hold, og optakten blev lidt hektisk, så det satte sit præg på åbningen. Samtidig spillede vi på en bane, der var så hård som beton og tilmed ujævn, så det var svære betingelser. Det korte af det lange er, at det på ingen måde var sprudlende fodbold - bolden befandt sig oftest i de højere luftlag, og jeg kan såmænd ikke indvende så meget i mod uafgjort, selvom vi bestemt var bedst og havde fortjent sejren. Mod slutningen havde Sydmors dog en meget stor chance, så hvis uheldet havde været ude, så var de stukket af med det hele, konstaterede altså Lykke.

Han kunne se dommer Knud-Erik Bach Kristensen afvikle et kortløst opgør, hvor der ganske naturligt var indlagte vandpauser, og det var morsingboerne, der kom i front allerede omkring det 10. minut. Fjandboerne fik dog slået tilbage efter knap en halv times spil, da Lucas Bach slog den dødbold, som Daniel Vestergaard på fineste vis headede i nettet. Mere skete der ikke på målfronten, så det ebbede ud med stillingen 1-1.

  • Vores bedste spiller var Mathias Rørbæk, så han fik fortjent langt de fleste fidusstemmer, da der skulle stemmes efter matchen. Nu holder vi lidt afslutning her i løbet af ugen, og så er der dømt sommerferie, inden det bliver spændende med først Fjends Cup og dernæst serie 3 til efteråret, lød det afslutningsvis fra Kian Lykke.

SIF tabte for første gang i foråret

Fodbold - serie 4 for herrer

Sallingsund - Stoholm IF 1-0 (0-0)

 

Om der stadig var oprykningstømmermænd skal være usagt, men faktum er, at efter imponerende 12 sejre i rap - og en dertil hørende meget fortjent oprykning til serie 3 - måtte Stoholm IF-Fodbold mandag aften indkassere et nederlag, da det gjaldt et opgør i Glyngøre mod 3. placerede Sallingsund.

Værterne hev sejren hjem på en scoring i det 77. minut, og dermed ender de et opgør om puljens 2. plads, når de i sidste runde møder Løgstrup - 2. pladsen giver efterfølgende opspil til serie 3.

Cheftræner Kian Lykke havde dagen derpå følgende kommentarer til nederlaget i mandagens varme vejr.

  • Vi må nok erkende, at vi manglede 5-10% på det spillemæssige plan. Varmen gjorde også ondt på os så kort tid efter en meget sjov og våd oprykningsfest på Super-Lørdag. Men alle mine spillere skal have stor ros for deres indstilling og fightervilje, og vi havde bestemt også undervejs de muligheder, der kunne/burde have givet en scoring. Det var tydeligt at se, at vi meget gerne ville have haft den 13. sejr, men lidt ud af ingenting fik de pludselig sat det afgørende mål ind med knap et kvarter tilbage, kom det altså fra Kian Lykke.

Der var bestemt tænding på, og kampens dommer Jørgen Ø. Laursen måtte hele fem gange finde det gule kort frem - tre gange ramte det gæsterne i skikkelse af Andreas Rauff, Daniel Vestergaard og Mathias Jørgensen. I de 12 første dyster har SIF ikke scoret under tre mål i en eneste af kampene, men denne juniaften blev det altså helt uden scoringer til fjandboerne.

  • Vores bedste spiller var Andreas Rauff, der hele kampen i gennem drev vores hold flot fremad. Det var nok for tæt på lørdagens Super-Lørdag, hvor vi virkelig havde en fest, men jeg synes bestemt, det er positivt, at mine spillere var meget skuffede efterfølgende - det viser en vinderindstilling, som vi helt sikkert får brug for, når niveauet bliver noget højere - både til Fjends Cup og efterårets serie 3, lød det afslutningsvis fra cheftræner Kian Lykke.

Inden en velfortjent lille fodboldsommerferie gælder det så det sidste opgør på søndag d. 18. juni klokken 12.00 på Vils Stadion - her er det Sydmors, der tager i mod.

Super ”Super-Lørdag” i Stoholm - med oprykning

Fodbold - serie 4 for herrer

Stoholm IF - Sparkær IF 9-0 (4-0)

Målscorere for SIF:

Morten Groth + Mark Svendsen med hver to mål samt Lucas Bach, Mathias Jørgensen, Oliver Bigum, Noah Lykke og Mikkel Søndergaard

 

I fremragende vejr fik Stoholm IF-Fodbold afviklet sin årlige, store fodbolddag - den såkaldte Super-Lørdag. Den så på Anton Konradsens initiativ første gang dagens lys tilbage i 2012, og selvom Corona aflyste den helt i 2020 og det blev til en miniudgave i 2021, så er det efterhånden en sejlivet og populær tradition. Som noget helt nyt har DBU Jylland fra og med i år afskaffet enhver form for stævneform - det har der altid været ved de yngre fodboldspillere, så det bliver sværere og sværere at holden sådan en samlet fodbolddag, da kampantallet er faldet betragteligt. På den måde kan der kun afvikles det antal kampe, som Stoholm IF-Fodbold selv har hold + det var muligt at invitere blandt andet naboerne fra Mønsted ved de alleryngste, der så kunne mødes på 3-mands banerne. Det gav så cirka 20 tællende turneringskampe fra 5-mands fodbolden og op på en dag, som aldrig 100% er fastlagt, når året starter, men meget tit har det været den anden lørdag i juni og dermed lørdagen efter Skive Festival. Som noget helt nyt var der i år arrangeret livemusik fra klokken 17.00 og knap fire timer frem - altså efter at fodboldkampene var færdigspillet. Musikeren skal have ros for at spille og synge rigtig godt - her kunne der godt have været lidt flere mennesker, men dem der var der, de havde en fest.

Stoholmerne skal have stor ros for at bakke flot op på dagen og dermed til alle fodboldkampene, og specielt kampen i serie 4 med kampstart klokken 13.30 mellem Stoholm og Sparkær var godt besøgt. Her var det så også faldet sådan ud, at Kian Lykkes tropper kunne sikre sig oprykning til serie 3 - det er aldrig før sket på en Super-Lørdag, at Stoholm IF-Fodbold har kunnet sikre sig avancement. Det gjorde mandskabet med maner og som nævnt med solid opbakning på tilskuerpladserne og ikke mindst fra SIF-Ultras. Sejren kom til at lyde på voldsomme 9-0 efter 4-0 ved halvtid, og det var ikke et mål for stort. Det blev en fredsommelig affære, hvor dommer Kim T. Madsen gav et enkelt gult kort til Mark Svendsen i slutfasen.

Cheftræner Kian Lykke var selvsagt en tilfreds mand, og 12 kampe har indtil videre kastet 12 sejre af sig. Allerede i aften mandag spiller SIF igen, når det gælder et møde mod Sallingsund på Interfjord Park i Glyngøre med kampstart klokken 18.45. Sallingboerne har stadig mulighed for at fravriste Løgstrup 2. pladsen, så det bliver spændende at se, om oprykningsfejringen er ude af SIF-benene, når der fløjtes op i aften.

På søndag d. 18. juni er der så forårets sidste match - igen en udekamp - her er der kampstart klokken 12.00 på Vils Stadion.

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside