Stoholm sejrede stort

Nicolaj Christensen

Fodbold – serie 3 for herrer

Viborg Nørremarken – Stoholm IF 1-5 (1-1)

0-1 v. Mark Dalgaard Svendsen

1-2 v. Jesper Lindegaard

1-3 v. Nicolaj Christensen

1-4 v. Casper Drensborg

1-5 v. Nicolaj Christensen

 

Stoholm IF-Fodbold holder fast i den absolut sjove ende i fodboldens serie 3. Det blev igen understreget lørdag eftermiddag, hvor Jesper Lindegaard og co. gæstede Nordre Skole i Viborg – her tog Viborg Nørremarken i mod. Det var lige ved pausen, men da dommer Ole Clemmensen fløjtede de 90 minutter af, var det med en indiskutabel sejr til fjandboerne på hele 5-1.

Assistenttræner Kim Kirkeby kunne efterfølgende berette.

  • Vi spillede på deres kunstgræsbane, og i starten formåede vi at presse Nørremarken. Desværre faldt kampen i tempo - den blev mere åben – og der kom en længere periode med en del fejl og uden de store chancer. Vi lykkedes dog med at komme i front ved Mark Dalgaard Svendsen kort før pausen, men ikke desto mindre lykkedes det for dem at udligne før pausefløjtet, da vi missede et hjørnespark, hvilket gav dem en hurtig kontra, kom det altså fra Kim Kirkeby.

Efter pausen var det fortsat lige, men en advarsel til værterne gjorde, at gæsterne igen kom i teten. Det udnyttede spillende cheftræner Jesper Lindegaard til at bringe SIF i front med 2-1, da han sparkede bolden i nettet med et fladt skud fra kanten af feltet.

Herefter tog topscorer Nicolaj Christensen over. Han øgede til 3-1, hvorefter han uselvisk serverede bolden tæt under mål, så Casper Drensborg kunne øge til 4-1. I slutfasen var Christensen så selv på pletten igen – 5-1 til Stoholm, og dermed tre gode og rare point at varme sig på i stillingen.

I den kommende weekend skal SIF ud i et vaskeægte lokalbrag, når holdet kører ganske få kilometer for at besøge Sparkær. Det første møde vandt Stoholm i efterårssæsonens første dyst med 2-0, så det bliver spændende at se, hvorledes de 90 minutter arter sig, når der bliver fløjtet op på Sparkær Stadion på lørdag d. 21. september klokken 13.30.

SIF kom tilbage på vindersporet

Fodbold – serie 3 for herrer

Stoholm IF – Karup/Kølvrå 07 4-1 (1-0)

Målscorere for SIF:

1-0 v. Mathias Rørbæk Klausen (15. minut)

2-1 v. Nicolaj Christensen (70. minut)

3-1 v. Nicolaj Christensen (75. minut)

4-1 v. Morten Groth (88. minut)

 

Efter forrige fredags hæsblæsende uafgjorte dyst mod Ravnsbjerg/Løgstrup kom SIF-Fodbold igen på vinderkurs i fodboldens serie 3, da mandskabet fredag aften havde besøg af Karup/Kølvrå 07. Det er ikke længe siden, de to hold mødte hinanden på årets ”Thriller-Tuesday” til Fjends Cup – den kamp vandt SIF med knebne 1-0. Sejren blev større denne gang, men det var dog helt tæt frem til omkring det 70. minut, hvor fjandboerne så fik sat de afgørende scoringer ind.

Værterne kom i front efter cirka et kvarters spil, da Mathias Rørbæk Klausen sendte et projektil afsted, og her var gæsternes målmand chanceløs – bolden susede flot op i målhjørnet. Så gik det faktisk lidt i stå efterfølgende, og det var begrænset, hvad de to hold kom frem til i den resterende del af 1. halvleg.

Der blev åbnet mere op i de sidste 45 minutter på en aften, hvor efterårsvejret havde nået den allerøverste bane et godt stykke op ad Bakkevej, så det betød solid regn og blæst hen over banen. Om det var det, udeholdet udnyttede midtvejs vides ikke, men i hvert fald fik Karup/Kølvrå 07 udlignet, da et hjørnespark endte direkte i nettet bag målmand Rasmus Højbjerg.

De næste fem minutters spil tippede kampen frem og tilbage, men det var SIF, der fik sat trumf på, da topscorer Nicolaj Christensen igen viste sin målnæse. Det betød nemlig, at han fik bragt værterne i front med 3-1, da han inden for kort tid nettede to gange. I den absolutte slutfase kom hårdtarbejdende Morten Groth også på måltavlen, da han tæt under mål scorede til 4-1 – og så kunne den unge dommer Rasmus Rose Sørensen ellers fløjte de 90 minutter af.

Dermed er Jesper Lindegaard og co. fremdeles godt med i toppen af tabellen – på nuværende tidspunkt er det Sunds, der presser mest på, men der kan hurtigt ske ting og sager, hvilket SIF jo selv måtte sande på hårdeste vis i forårssæsonen. Derfor er der ikke tid til at slappe af – allerede i den kommende weekend venter der på ny SIF en svær kamp. Her gælder det på udebane ved Nordre Skole et møde med Viborg Nørremarken – der fløjtes op klokken 14.00 lørdag d. 14. september.

Hæsblæsende remis på Bakkevej

Fodbold – serie 3 for herrer

Stoholm IF – Ravnsbjerg/Løgstrup 4-4 (2-1)

Målscorere for SIF:

1-0 og 2-1 v. Per Jensen

3-3 v. Jesper Lindeberg

4-3 v. Jonathan Jul

 

Stoholm IF-Fodbold har været i det venlige hjørne, og byens klart største forening og sportsgren har valgt at acceptere en stadionlukning i forbindelse med renovering af atletikbanen.

Det betyder, at 11-mandskampene i omkring 6 uger bliver henvist til allerøverste bane et godt stykke op ad Bakkevej, men når det er sagt, så er forholdene fine der, og det gjorde sig også gældende fredag aften, da der sædvanen tro var lagt i kakkelovnen til et intenst møde med Ravnsbjerg/Løgstrup – alt andet ville næsten have været mærkeligt.

Normalt driftssikre og solide Michael Pedersen var sat på til at passe fløjtearbejdet – set over 90 minutter blev sol og vind fordelt lige – men der var slet og ret for mange fejl undervejs fra manden i sort, for der var fart over feltet og aktion nærmest nonstop.

Det betød ikke, at de to mandskaber ikke også lavede fejl, for det gjorde de bestemt – specielt defensivt – og så kan manden med fløjten passende sige, at niveauet skal passe med hinanden, og det er meget fair.

Hjemmeholdet førte ganske ufortjent ved pausen med 2-1 – Per ”Unge” Jensen var i topscorer Nicolaj Christensens fravær rykket helt frem, og det kvitterede han fornemt for ved at sætte begge scoringer ind før pausen. Om hans manglende tilstedeværelse i SIF-defensiven gjorde udslaget skal være usagt, men gennem samtlige 90 minutter var SIF-forsvaret maksimalt udfordret – det samme gjorde sig så i øvrigt gældende for gæsternes defensiv.

Efter pausen kom SIF mere i boldbesiddelse, så derfor var der ikke meget logik i, at RIF/LGIF’erne pludselig vendte dysten på hovedet, så der med et kvarter igen stod 3-2 til udeholdet.

Så tog spillende cheftræner Jesper Lindegaard sagen i egen hånd, og med et kanonskud direkte på frispark sørgede han for 3-3. Da lynhurtige Jonathan Jul slap afsted med godt fem minutter tilbage og gav værterne en 4-3 føring, lignede det en hjemmesejr, men minuttet efter var de to mandskaber igen ajour. I de absolutte slutminutter bølgede det frem og tilbage – SIF var i undertal, men ikke desto mindre virkede gæsterne mest tilfredse med slutfløjtet, og det var måske lidt underligt.

Men der skete ikke mere, og ingen af holdene kunne efterfølgende groft sagt finde en grimasse, der kunne passe – på den ene side lettelse over, at det ikke var levet til et nederlag – på den anden side kunne begge mandskaber med rette sidde med følelsen af, at det kunne være blevet til en sejr.

På den led kan man så godt forsvare uafgjort i en match, hvor der var to gule kort – SIF’s ramte Jonathan Jul, da han i slutfasen jublede lidt for meget over 4-3 målet og sparkede bolden væk.

Næste fredag d. 6. september er der igen hjemmekamp på Bakkevej, når Karup/Kølvrå 07 gæster Stoholm – der fløjtes op klokken 18.00.

Satte trumf på i 2. halvleg

Fodbold – serie 3 for herrer

Stoholm IF – Eastside Viborg 4-0 (0-0)

Nicolaj Christensen scorede alle 4 mål

 

Man må i den grad sige, at angriber Nicolaj Christensen er brandvarm netop nu. Først blev han årets topscorer ved Fjends Cup, hvor Stoholm IF-Fodbold røg til tops for første gang siden 2010, og foreløbig har Christensen nettet 6 gange i de første tre kampe. Først mod Sparkær, dernæst i Sunds og onsdag aften blev det så til hele 4 scoringer – alle sat ind i 2. halvleg.

Om det var en genistreg fra spillende cheftræner Jesper Lindegaard skal være usagt, men i hvert fald startede Nicolaj Christensen på bænken, og han blev først sendt i aktion i forbindelse med pausen. Her tog det så kun 10 minutter at score et vaskeægte hattrick, så det må siges at være godkendt!

Men først var der gået en målløs 1. halvleg, og det kunne hjemmeholdet ikke være tilfredse med. Gæsterne fra Eastside Viborg – der dækker Houlkær/Overlund – spillede fint med, men SIF’erne havde talrige store chancer, der kunne/burde være omsat til mål. Det skete dog ikke, så derfor stod der 0-0 på måltavlen, da dommer Mads Kafaei fløjtede de første 45 minutter af.

Ind kom Christensen, men det første mål skyldtes i øvrigt et godt raid af Morten Groth, der blev nedlagt i feltet, og straffesparket blev sikkert sendt i nettet. De øvrige tre mål – hvoraf det sidste faldt i den absolutte slutfase – blev køligt sendt i nettet uden chance for gæsternes målmand. Alle efter fine opspil op ad banen, hvor det altså til sidst var Nicolaj Christensens opgave at få den i nettet, og det sørgede han for.

Dermed ebbede de 90 kortløse minutter af – SIF’s sejr var indiskutabel – men som nævnt tidligere, så spillede viborgenserne fint med i flere sekvenser. Dog var værterne skarpe efter pausen, og det gav altså tre velfortjente point. Generelt skal fjandboerne have ros for at spille med god og stor tålmodighed – selvom chancerne ikke blev omsat i 1. halvleg, virkede det hele tiden til, at SIF’erne var i kontrol.

Dermed fortsætter SIF altså den gode sæsonstart, der indtil videre har givet tre sejre i lige så mange kampe. Ifølge kampprogrammet skal Jesper Lindegaard og co. allerede i morgen aften fredag spille ud mod Sjørslev/Demstrup. De meldte dog afbud til deres onsdagskamp ude mod Ravnsbjerg/Løgstrup, men på nuværende tidspunkt (torsdag formiddag) må SIF-truppen gå ud fra, at der fløjtes op på Sjørslev Stadion klokken 18.45.

SIF vandt tæt opgør

 

Fodbold – serie 3 for herrer

Sunds IF – Stoholm IF 1-2 (0-2)

Målscorere for SIF:

0-1 v. Nicolaj Christensen (str. 35. min.)

0-2 v. Jesper Lindegaard (44. min.)

 

Det lykkedes også for Stoholm IF-Fodbold at hive en sejr hjem i den anden kamp her i efterårssæsonen - det skete, da Jesper Lindegaards tropper tog til Sunds lørdag eftermiddag og sejrede. Det blev en en dyst, hvor der var stor forskel på de to halvlege, så derfor jublede SIF-spillerne, da dommer Mirsad Topic fløjtede af efter 94 minutter.

SIF var i teten i de første 45 minutter i en sådan grad, at matchen ifølge spillende cheftræner Jesper Lindegaard burde have været afgjort på det tidspunkt.

  • Vi spillede fint i 1. halvleg og kom godt i gennem via kanterne og vores backs. Vi producerede også en del chancer, og vi kunne/burde have ført med mere end 2-0 ved pausen, sagde altså Lindegaard.

Målene faldt i slutningen af 1. halvleg, og først omsatte Nicolaj Christensen et straffespark i det 35. minut til 1-0, og i det 44. minut øgede Jesper Lindegaard selv med et lob.

Til gengæld blev det mere op ad bakke i 2. halvleg, og det hjalp heller ikke på det, at der undervejs var gule kort til både Mathias Rørbæk Klausen og Jonathan Jul.

  • Vi spillede i modvind efter pausen og var i undertal i 20 minutter, og her må vi erkende, at vi ikke fik vores spil sat ordentligt op. Sunds fik muligheder, og vi leverede ikke på det spillemæssige plan. Det gør dog ikke glæden over sejren mindre, for det er virkelig rart at stå med 6 point efter de første to kampe. Der var gode indhop fra bænken – herunder skal unge Lasse Møller Svendsen roses, og så tilfaldt vores fidus Mark Dalgaard Svendsen, der arbejdede stenhårdt i løbet af dysten, kom det afslutningsvis fra Jesper Lindegaard.

Sunds fik reduceret efter et hjørnespark godt midtvejs i 2. halvleg, men umiddelbart efter fik værterne også et gult kort, så det tog lidt af trykket. Men slutfløjtet kom som nævnt belejligt, og dermed er SIF’erne nu klar til en programmæssig hård uge.

Først gælder det på onsdag d. 21. august en hjemmekamp mod Eastside Viborg – her er der kampstart 19.00. Blot to dage senere er der udekamp på Sjørslev Stadion mod Sjørslev/Demstrup – her bliver der fløjtet op klokken 18.45 fredag d. 23. august.

Stoholm sejrede i lokalopgør

 

                                                                   

Fodbold – serie 3 for herrer

Stoholm IF – Sparkær IF 2-0 (1-0)

Målscorere for SIF:

0 1 v. Flemming Bennedsgaard (2. minut)

0-2 v. Nicolaj Christensen (70. minut)

 

Så sent som torsdag d. 1. august krydsede de to hold klinger i Fjends Cup-semifinalen. Her gjorde Stoholm det onde ved værterne, og allerede ved halvleg førte mandskabet med 5-0, som i øvrigt også blev kampens resultat. For at runde den del af så gik Stoholm hele vejen og triumferede i Fjends Cup for første gang siden 2010.

Blot 12 dage senere gjaldt det så efterårets første turneringskamp i serie 3, da de to hold mødtes på Karlsen Arena i Stoholm tirsdag aften. Foråret gav Stoholm en nedrykning fra serie 2, mens Sparkær ikke formåede at udnytte opspillet til netop serie 2.

Hvem havde så lært mest af Fjends Cup-semifinalen for 12 dage siden? Ja, det er måske svært at svare på, men i hvert fald trak hjemmeholdet det længste strå, og det betød altså, at den nye spillende cheftræner Jesper Lindegaard fik en glimrende start rent resultatmæssigt i serie 3.

Knap havde dommer Anders Harbo Jensen fløjtet op, før værterne var i front. Flemming Bennedsgaard blev spillet fri tæt under mål, og han svigtede ikke. Herefter fulgte næsten en hel halvleg, hvor spillet foregik i et meget roligt tempo – til tider virkede det næsten søvndyssende på de fremmødte tilskuere. Udeholdet stod meget langt tilbage og var ikke en trussel mod Rasmus Højbjerg i SIF-målet, og hjemmeholdet formåede ikke at spille sig frem til nævneværdige chancer.

Heldigvis åbnede det sig mere op i de sidste 45 minutter, og her skete der trods alt mere foran de to mål. Længe stod der 1-0, men da Nicolaj Christensen var usvigelig sikker på en afslutning omkring det 70. minut, stod der 2-0, og kampen virkede afgjort. Sparkær forsøgte herefter at presse på, og SIF-defensiven og Rasmus Højbjerg fik da også mere at lave, men reduceringen kom aldrig, og så kunne Stoholm køre en 2-0 sejr i et kortløst opgør.

Jesper Lindegaard og co. skal have ros for at holde tålmodigheden i stort set samtlige 90 minutter, og det belønnede sig, for det gav altså en meget vigtig åbningssejr.

Allerede i den kommende runde bliver SIF’erne helt sikkert hårdt udfordret, for her gælder det en udekamp mod Sunds IF, der også startede efteråret tirsdag aften. Her sejrede de med klare 4-0 ude over Sjørslev/Demstrup, så det bliver helt sikkert en svær nød at knække. Kampen fløjtes op på Idrætscenter Sunds Vest på lørdag d. 17. august klokken 16.00.

Stoholm rykkede ned i serie 3

Fodbold - serie 2 for herrer

Foulum IF - Stoholm IF 4-0 (2-0)

 

Det lykkedes ikke for Stoholm IF-Fodbold at hive rumpen i land og overleve i serie 2. Det blev en kendsgerning fredag aften, da mandskabet havde den maksimale udfordring ude mod Foulum IF, der på den anden side med en sejr kunne rykke op i serie 1 for første gang i klubbens historie.

Og hjemmeholdet sejrede indiskutabelt på en aften, hvor stort set hele Ørum by var mødt op for at hylde de lokale helte, og det gjorde selvsagt ondt på SIF-siden, at mens champagnepropperne røg, så var fjandboerne sendt ned i serie 3.

Det er bestemt ikke noget nyt - SIF har i snart 20 år været et notorisk elevatorhold mellem serie 2 og serie 3. I denne omgang blev det til 4 halvsæsoner i serie 2, men både i efteråret 2017 og efteråret 2018 var det med det yderste af neglene, at overlevelsen blev sikret.

Omvendt har flere påpeget, at SIF’erne har haft en på papiret stærk trup, så i det lys har degraderingen været skuffende for spillerne og folkene omkring seniorafdelingen.

Fredagens opgør blev fuldt fortjent tabt til et topmotiveret hjemmehold, der overtrumfede SIF’erne på både fysik og spil. Specielt i de første 45 minutter var SIF i store problemer, og der blev ikke registreret en eneste afslutning på Foulum-målet.

Den bedste periode fik udeholdet i første halvdel af 2. halvleg, og der var gode chancer til både Jonas Adamsen og Kasper ”Speedy” Henriksen. Det lykkedes dog ikke at få den reducering, der måske kunne have givet panik hos Foulum, og i stedet for lukkede værterne matchen med to scoringer i slutfasen, så der stod 4-0, da dommer Morten Møller fløjtede af.

Efterfølgende havde spillende og afgående cheftræner Martin Trankjær følgende kommentarer.

  • Vores opvarmning og indstilling til kampen var der ikke en finger at sætte på, men vi kunne desværre ikke finde fodfæste i 1. halvleg. Vi kom bedre med i de sidste 45 minutter, men vi kan ikke indvende noget mod deres sejr, og det var ikke i den her kamp, vi rykkede ned - vi har haft mange andre muligheder for at få vores point. Jeg er meget skuffet over nedrykningen, og det var ikke den afslutning, jeg havde håbet på. Jeg har haft mange gode spillere + opbakningen til træningen har været positiv, så det ærgrer mig meget, konstaterede Martin Trankjær.

Lidt kuriøst fik SIF 18 point i det her forår, og det var flere end i både efteråret 2017 og efteråret 2018 - til gengæld overlevede SIF i serie 2 disse gange.

Nu skal der styr på trænersituationen, så SIF bliver klar til Fjends Cup + efterårets strabadser, der altså kommer til at foregå på serie 3 niveau.

SIF tabte stort på Super-Lørdag

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Bording IF 0-4 (0-2)

 

Stoholm IF-Fodbolds store, årlige festdag - den såkaldte Super-Lørdag - løb af stablen i lørdags, og på trods af omskifteligt vejr, så blev det igen en stor succes. Masser af fodboldkampe i løbet af dagen, og særdeles flot fremmøde, selvom solen havde svært ved at titte frem og holde regndråberne tilbage.

Som traditionen foreskriver, så slutter 1. holdet i seniorafdelingen det sportslige program af - således også i år - men det blev en slem skuffelse, og SIF’erne ligner et hold på vej ned i serie 3 i en kreds, der har været nærmest historisk tæt. Faktum er dog, at SIF’erne har skæbnen i egne fødder, når holdet på fredag på udebane skal møde Foulum, der dog indtager 1. pladsen, så de kan rykke direkte op i serie 1 med en sejr. SIF har hidtil hentet 18 point, og det er for eksempel bedre, end de 16 i efteråret 2018, der gav overlevelse.

Men det hjælper jo ikke noget nu, og SIF er gået i stå, og uden at det skal bruges som en dårlig undskyldning, så er holdet ramt af skader i en sådan grad, at det vel ikke er set før.

Det forandrer dog ikke ved, at holdet har præsteret fint i de første 12 kampe, men det var bestemt ikke godt, det spillerne valgte at levere på lige netop Super-Lørdag, og det var selvsagt en skuffelse, når det er den dag på året, hvor der er flest tilskuere.

Selve kampen skal der ikke bruges meget spalteplads på, for Bording var bedst og sikrede sig en indiskutabel 4-0 gevinst efter 2-0 ved pausen. SIF’erne virkede modløse og helt uden selvtillid, og det gjorde ondt at se på, når man tager kampens betydning i betragtning.

Det gælder hurtigst muligt om at glemme den match og så se frem mod fredag, hvor de sidste krampetrækninger gerne skal bruges for at sikre en godkendt afslutning på forårssæsonen. Om det så er nok til overlevelse, vil tiden vise.

Det bliver uhyre svært, og Foulum er i storform og har senest vundet over både Bording og Ikast, som SIF har tabt til. Foulum rykker som nævnt direkte op i serie 1 med en sejr, mens SIF er tvunget til sejr, hvis holdet skal fortsætte i serie 2 - der er kampstart klokken 19.00 på Ørum Stadion, Tjele på fredag d. 21. juni.

SIF involveret i tæt bundstrid

 

Fodbold - serie 2 for herrer

Viborg FF - Stoholm IF 2-1 (0-0)

Målscorer for SIF:

2-1 v. Kasper Møller (str. - 90. minut)

 

Ligesom det var tilfældet i efteråret, så trækker det nu for alvor op til en gyserafslutning for Stoholm IF-Fodbold i serie 2. I en af de tætteste serie 2 kredse i lang tid har SIF’erne ellers i en periode været tættere på toppen end på bunden, men de sidste fem kampe har kun kastet 4 point af sig, og nu er det nedrykningspladserne, der er kommet faretruende tæt på.

2. Pinsedag besøgte stoholmerne Kirkebækvej, hvor et særdeles stærkt VFF-hold tog i mod, og det sluttede set med SIF-briller med et ærgerligt nederlag på 2-1. Dermed er 7. pladsen pludselig tæt på, og den giver direkte nedrykning, mens 6. pladsen betyder nedspil om at undgå degradering til serie 3. VFF har nu 13 point, mens SIF har 18, men viborgenserne mangler 3 kampe, mens SIF’erne kun har 2 dyster tilbage, så det kan gå hen at blive lige så neglebidende spændende, som det var i efteråret.

Matchen i Viborg var tæt, og det lignede en målløs affære indtil det 85. minut. Her nettede VFF pludselig to gange, og så var den kamp afgjort. I overtiden fik SIF tilkendt et straffespark, da en VFF-spiller brugte hånden i feltet, og det udnyttede Kasper Møller til en sen 2-1 reducering, men mere nåede gæsterne ikke, før dommer Gert Aaby fløjtede af.

Efterfølgende havde spillende cheftræner Martin Trankjær følgende kommentarer.

  • Vi spillede sådan set en absolut fin kamp mod en meget stærk modstander. Jeg vil gerne rose mine spillere, for vi er hårdt udfordret i øjeblikket med mange skader på centrale positioner. Rasmus Højbjerg havde mange fine redninger, så set over 90 minutter, kan vi ikke beklage os over facit. Vi kunne måske være sluppet afsted med en sejr, for Kasper Møller havde en stor chance kort før deres 1-0 scoring, men sådan skulle det altså ikke gå, konstaterede Martin Trankjær.

I den kommende weekend er der årets store fodbolddag i Stoholm - den såkaldte Super-Lørdag - og her er det næsten bydende nødvendigt, at SIF får point, når Bording kommer på besøg. Sædvanen tro slutter 1. holdet i seniorafdelingen den sportslige del af Super-Lørdag, så der er kampstart klokken 16.00.

SIF hentede meget vigtig sejr

 

Fodbold - serie 2 for herrer

Stoholm IF - Ravnsbjerg/Løgstrup 2-1 (2-0)

1 - 0 v. Kasper Møller (8. minut)

2 - 0 v. Kasper Møller (43. minut)

 

Der var dømt lokalopgør på Karlsen Arena i Stoholm tirsdag aften, da Ravnsbjerg/Løgstrup slog et smut forbi. Gæsterne har haft et hårdt forår og må erkende en nedrykning til serie 3, mens værterne var kommet under pres, da de sidste 3 kampe kun havde kastet et enkelt point af sig. Det betød, at bunden pludselig var rykket meget tæt på, mens der var kommet afstand til toppen - med den nye struktur er det kun nummer 3, 4 og 5 i tabellen, der ikke bliver påvirket, når sæsonen er slut.

Det blev tæt, men det skyldtes også, at hjemmeholdet brændte endog meget store chancer undervejs. SIF’erne kom hurtigt foran, da Flemming Bennedsgaard lavede det forarbejde, som Kasper Møller udnyttede til en scoring. Den føring skulle have været udbygget adskillige gange, men det var nærmest uhørt, hvad der blev brændt foran Ravnsbjerg/Løgstrup-målet.

Kort før pausen var der så endelig gevinst igen, men det skete efter en mærkværdig scoring. Ravnsbjerg/Løgstrup-målmanden mente, at bolden var ude over baglinjen, og det fik hele hans hold til at stoppe med at spille videre. Men linjedommeren vinkede ikke bolden ude, og så kunne Kasper Møller let trille læderet ind i et tomt mål. Det gav selvsagt protester, men udeholdet holdt sig dog forholdsvis i skindet og fik kun et enkelt gult kort i forbindelse med målet.

I de sidste 45 minutter fortsatte SIF med at producere chancer, men ret skal være ret - udeholdet kom bedre med, og der kom spænding i opgøret, da gæsterne reducerede på et hovedstød cirka midtvejs. Det betød en neglebidende afslutning, så derfor var det befriende, da dommer Søren Kristiansens slutfløjt lød.

Spillende cheftræner Martin Trankjær havde efterfølgende disse kommentarer.

  • Vi spillede en flot 1. halvleg, hvor vi producerede chance på chance, så det var bestemt i underkanten, at vi kun fik to mål. I de sidste 45 minutter lykkedes vi derimod ikke helt med det pæne spil, og Ravnsbjerg/Løgstrup kom mere med. I kølvandet på deres reducering havde de deres part af spillet, men det lykkedes for os at holde dem fra de helt store chancer, kom det altså fra Martin Trankjær.

Desværre fik Jesper Lindegaard en slem skade, og sammenholdt med at både Per ”Unge” Jensen og Morten Groth er ude i øjeblikket med skader, så bliver truppens bredde for alvor testet.

Der blev i alt givet 4 advarsler undervejs - en enkelt tilfaldt SIF, og den ramte Emil Rauff.

I den kommende runde skal SIF 2. Pinsedag på udebane møde Viborg FF med kampstart 14.00.

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside