Stoholm IF - Viborg Søndermarken 2-0 (0-0)

Målscorere for SIF:

1-0 v. Noah Lykke (65. min.)

2-0 v. Oliver Bigum (70. min.)

I sidste weekend blev Stoholm IF-Fodbolds skæbne desværre beseglet i fodboldens serie 3 - det skete, da holdet tabte med indiskutable 5-0 på udebane mod Bruunshåb/Tapdrup. Dermed var det ikke længere muligt at nå 6. pladsen, så den afsluttende kamp fredag aften på kunstgræsbanen i Stoholm var uden reel betydning - modstanderen var nemlig den anden nedrykker fra Viborg Søndermarken.

Ikke desto mindre blev opgaven taget seriøst, og man skal heller ikke undervurdere betydningen af at slutte af på en god måde. Det var længe en tæt dyst, og specielt i de første 45 minutter bød gæsterne ind på et føringsmål, men her skal målmand Tobias Johansen have stor ros for flere fine indgreb undervejs.

I 2. halvleg kom hjemmeholdet langt bedre med, og det var helt fortjent, at det endte med cifrene 2-0, da dommer Kenneth Velling fløjtede opgøret af. De to scoringer faldt tæt på hinanden omkring midtvejs i halvlegen, og det var flotte scoringer. Først smækkede rutinerede Morten Groth et godt indlæg ind i feltet, og det headede unge Noah Lykke lige så flot i nettet. Kort efter var det så ligeledes unge Oliver Bigum, der resolut sparkede bolden i nettet forbi en chanceløs Søndermarken-målmand.

Mere skete der ikke på målfronten, og dermed kunne cheftræner Kian Lykke og spillerne altså glæde sig over en ganske fornuftig afslutning. Igen skal de tilstedeværende spillere have ros for en meget fin indstilling, og spillet flød også til tider flot på kunstgræsbanen denne aften i slutningen af oktober.

Det kuriøse bestod i øvrigt i, at begge målscorere først var blevet skiftet ind i pausen, men de gjorde til gengæld en rigtig fin entre, kan der konstateres. Der blev undervejs givet et gult kort til begge mandskaber - Stoholms ramte Lee Madsen i slutfasen.

Dermed er efterårssæsonen slut, og det endte altså som bekendt desværre med en hurtig returbillet til serie 4, som man jo ellers suverænt rykkede op fra i foråret. Noget usædvanligt slutter SIF med en minustotal i målscoreren på absolut beskedne minus tre, men alt for mange tætte kampe er blevet tabt i sæsonen. Derfor slutter Kian Lykke og co. med 14 point via 4 sejre, 2 uafgjorte og så 8 nederlag - målscoreren hedder 23-26, og den afsluttende match var så også første gang i efteråret, at målet blev holdt rent hos SIF.

Stoholm rykker ned i serie 4

Bruunshåb/Tapdrup - Stoholm IF 5-0 (1-0)

Lørdag eftermiddag blev Stoholm IF-Fodbolds skæbne beseglet i fodboldens serie 3. Det skete i en direkte nedrykningsgyser på Bruunshåb Stadion, og resultatet blev indiskutabelt, hvilket betyder, at cheftræner Kian Lykke og co. må gå den tunge gang ned i serie 4 igen efter blot en enkelt halvsæson på serie 3 niveauet.

Forårssæsonen blev som bekendt brugt til at sikre sig en suveræn og flot oprykning fra serie 4, og det er i sig selv ikke overraskende og uvant, at en oprykker er udfordret på det efterfølgende højere niveau. Det startede stort med en 3-2 hjemmesejr over Mønsted, og der har været så mange fine og tætte kampe, at der bestemt har været mulighed for en større pointhøst, end de 11 point som det er blevet til efter de første 13 kampe. Det har bare ikke rigtig tippet SIF’ernes vej i de fleste kampe, og tabellen lyver som bekendt aldrig, og stoholmerne kan med en runde tilbage ikke nå 6. pladsen, der ville have givet en nedspilskamp for overlevelse.

Weekendens dyst var muligheden for at slippe væk fra den direkte nedrykningsplads, for B/T var før opgøret placeret på 6. pladsen. Der var bestemt fine takter i de første 45 minutter, hvor Stoholm havde mulighederne for at score - det lykkedes ikke, og så bragte værterne sig i front i det 40. minut. Der var tegn på fra kampens start, at det første mål ville være uhyre vigtigt i denne afgørende match, og sådan kom det også til at gå.

For i 2. halvleg væltede korthuset, og Bruunshåb/Tapdrup satte trumf på med yderligere fire scoringer, og et 5-0 resultat kan man selvsagt ikke bortforklare.

I 2. halvdel af denne her efterårssæson har SIF scoret tre mål i seks kampe, og så skal man ikke være den helt store fodboldprofessor for at regne ud, at det bliver svært at hente point - det er blevet til 1-1 mod henholdsvis VFF og Hersom/Bjerregrav, mens det så er blevet til nederlag på 0-1, 0-2, 0-5 og 1-2 - og det sammenholdt med de optjente 9 point i 1. halvdel af efteråret giver altså de førnævnte 11 point i alt.

Nu gælder det om for cheftræner Kian Lykke og spillertruppen at få lukket efterårssæsonen godt ned, og det er der mulighed for den førstkommende fredag d. 27. oktober. Her kommer Viborg Søndermarken på besøg, og viborgenserne bliver den anden nedrykker fra denne serie 3 kreds, så de to mandskaber kan forhåbentlig give hinanden en god og underholdende afslutningsdyst - der er kickoff i Stoholm kl. 19.00.

Nu bliver det for alvor svært…..

Stoholm IF - Skals FF 0-1 (0-0)

Det blev heller ikke torsdag aften på kunstgræsbanen i Stoholm, at Kian Lykkes tropper fik en sejr ud af anstrengelserne. Den vigtige match mod Skals blev tabt 0-1, og dermed ligner det nu for alvor en nedrykning til serie 4. Bruunshåb/Tapdrup - som er det hold, som SIF skal hente, hvis det i bedste fald skal give en nedspilsplads - har når disse linjer skrives ikke afviklet deres 12. runde kamp. Giver det en sejr til B/T, så er håbet næsten ude, men under alle omstændigheder så bliver det en altafgørende dyst i næste weekend, når stoholmerne på udebane møder netop B/T.

Lad os starte med det positive, og det er, at alle Stoholm-spillere i den grad skal have ros for en helstøbt holdindsats og god moral - der bliver arbejdet godt hele vejen rundt, og andre hold kunne godt glemme det, hvis placeringen er, som den nu engang er for SIF. Arbejdsindsatsen kan der på ingen måde sættes en finger på - så ros og kredit for det.

Men som det tidligere er beskrevet, så ligner det, at den manglende evne til at kreere målchancer og dermed også de manglende scoringer bliver SIF’s nemesis i dette efterår - det er slet og ret for ufarligt, når holdet nærmer sig modstanderens felt.

Først halvdel af efteråret blev afsluttet med en knusende 6-1 udesejr over Viborg Søndermarken, men de næste fem kampe har kun kastet tre scoringer af sig, og det siger sig selv, at så bliver pointhøsten særdeles begrænset. To gange er det blevet 1-1, mens tre nederlag på henholdsvis 0-2, 1-2 og senest torsdag aften mod Skals på 0-1 kun har givet to point - så vil man hænge fast i suppedasen.

Som altid spillede SIF en tæt kamp - indtil videre er det blevet til syv nederlag, og de seks af dem er med et enkelt mål, mens udekampen i Mønsted blev tabt 0-2. Ligesom sidste weekends udekamp mod Hersom/Bjerregrav så var det særdeles chancefattigt for begge hold - Skals havde en tværpasning i slutningen af 1. halvleg, der kunne have givet en scoring, men der stod 0-0, da aftenens udmærkede dommer Carsten Jensen fløjtede de første 45 minutter af.

I 2. halvleg fik SIF sin bedste mulighed, da Anders Børsting efter cirka en times spil afsluttede - målmanden reddede, og returen fik Mikkel Søndergaard slet ikke sat pondus på. Og så gik det sådan, at Skals slog til i den anden ende - 0-1 i det 65. minut, og opgørets eneste gule kort til hjemmeholdets Mathias Jørgensen i det 70. minut hjalp selvsagt heller ikke på mulighederne. I slutfasen forsøgte værterne det bedste, de kunne, men det forblev ufarligt og uforløst, og så kunne gæsterne juble over en smal sejr, da der blev fløjtet af efter 94 minutter.

Som tidligere nævnt gælder det nu ”liv eller død” i den kommende runde - opgøret spilles på Bruunshåb/Tapdrup Stadion næste lørdag d. 21. oktober klokken 14.00.

Stoholm hentede et - måske - vigtigt point

Hersom/Bjerregrav - Stoholm IF 1-1 (0-0)

Målscorer for SIF:

1-1 v. Mikkel Søndergaard (75. min.)

I første omgang batter det ikke rigtig i stillingen - altså det faktum at Stoholm IF-Fodbold lørdag formiddag hentede et enkelt point på en besværlig udebane i Bjerregrav. Men rent selvtillidsmæssigt var det vigtigt, at det ikke blev til et nederlag, og det kan vise sig at blive et afgørende point - det vil den spændende efterårsafslutning afgøre.

For når disse linjer skrives, er der ikke afviklet andre opgør i denne runde, og henter Bruunshåb/Tapdrup en sejr over Mønsted, så er der pludselig et hul på fire point op til 6. pladsen, og det vil blive svært at indhente, eftersom der kun resterer tre runder.

Dommer Bent Fredholm - der skal have stor ros for at lede opgøret på fineste vis - fløjtede op på det temmelig aparte tidspunkt kl. 10.00 lørdag formiddag. Det skyldtes det faktum, at Midtjysk Dommerklub i løbet af ugen meddelte de to mandskaber, at der ikke kunne skaffes en dommer til det oprindelige tidspunkt 13.30. Derfor var det de muliges kunst, og med dette specielle starttidspunkt var det muligt, at skaffe en ”sort” dommer, og det er trods alt det bedste i en serie 3 kamp.

Det blev en uhyre chancefattig dyst - det er sjældent set lignende på serieniveau. Groft sagt var der tre chancer i matchen - de to af dem gav mål, og så brændte hjemmeholdet en meget stor mulighed i starten af 2. halvleg ved stillingen 0-0. Unge Emil Kristensen havde et skud i begge halvlege lidt uden for feltet - det kunne måske være blevet farligere, end det blev, for i begge tilfælde reddede Hersom/Bjerregrav-målmanden uden de store problemer.

De første 45 minutter endte uden scoringer, og så var det, at værterne burde have scoret tæt under mål i det 50. minut, men bolden blev på forunderlig vis sendt forbi Tobias Johansens mål. I sekvensen efter fik en Hersom/Bjerregrav-spiller opgørets eneste gule kort, så det betød ti minutters overtal for SIF fra det 50. til det 60. minut. Det fik Kian Lykkes tropper ikke udnyttet, og så bragte hjemmeholdet sig foran i det 65. minut, da SIF-forsvaret ikke fik afviklet situationen i straffesparksfeltet, og så blev kuglen sendt i nettet fra tæt hold ved bagerste stolpe.

Så lignede det et nederlag, men med et kvarter igen lavede Lucas Bach et flot forarbejde, og så nettede Mikkel Søndergaard med en fin afslutning, der ramte indersiden af stolpen og gik i mål. Mere skete der ikke på målfronten, og som sagt rykker det ikke rigtig i stillingen på nuværende tidspunkt, men det er selvsagt logisk, at det trods alt var rart med et enkelt point. Samtlige Stoholm-spillere skal have ros for at arbejde godt - indstillingen og viljen kan der ikke sættes en finger på, så det var absolut godkendt. Men det lader sig ikke skjule, at SIF har svært ved at spille sig frem til chancer - og deraf også svært ved at score - og det bliver der naturligvis brug for, hvis der skal sejre i hus i turneringens slutfase, og det er tvingende nødvendigt med sejre i den nuværende position.

I den kommende runde spiller Kian Lykke og co. allerede torsdag aften - det er d. 12. oktober mod Skals med kampstart klokken 19.00 på hjemmebane i Stoholm under lys.

Lokalopgøret gav ikke point til Stoholm

Stoholm IF - Sparkær IF 1-2 (1-1)

1-1 v. Lasse Svendsen (44. min.)

Det tipper ikke rigtig Stoholms vej i efterårssæsonens serie 3. Foråret blev som bekendt brugt til at sikre sig en indiskutabel oprykning fra serie 4 og op i serie 3, men med fire runder tilbage ligner det desværre en hurtig returbillet. I hvert fald er Kian Lykke og co. ved at være maksimalt presset i forhold til at hente point - der er 12 af dem at spille om i de resterende runder, men skal SIF se noget positivt i den nuværende situation, så er det med det faktum, at fjandboerne skal møde de mandskaber, der er placeret i og omkring de kedelige nedrykningspladser.

Lørdag gjaldt det et vaskeægte lokalopgør mod Sparkær, og igen blev en tæt match tabt - i det første møde gjorde det særdeles ondt, at en Stoholm-føring i det 85. minut blev konverteret til et 2-3 nederlag - forløbet i weekendens kamp var anderledes, men derfor var det stadig ærgerligt, at der ikke kom point ud af anstrengelserne.

Udeholdet fik den perfekte start - og dermed det stik modsatte for værterne - da et langskud langt udefra susede ind ved Tobias Johansen i Stoholm-målet. Det skulle hjemmeholdet lige komme sig over, for allerede inden den scoring havde Mikkel Søndergaard haft en chance, der kunne/burde have givet mål, men afslutningen blev sendt højt over mål.

Det lykkedes dog for SIF at spille sig fint ind i opgøret, og generelt set havde topholdet fra Sparkær ikke meget at byde ind med i de første 45 minutter. Ret skal være ret - stoholmerne havde det også svært med at kreere de helt store chancer, men bedst som 1. halvleg var ved at ebbe ud, fik Lasse Svendsen lidt ud af ingenting sat udligningen ind.

Det kunne have givet et solidt rygstød til 2. halvleg, men det gik stik modsat. For hvor det i den grad var fortjent med remis ved pausen, så satte Sparkær sig tungt på specielt første halvdel af de sidste 45 minutter. Det var næsten kun et spørgsmål om tid, før de ville score, og det skete så godt nok først i det 70. minut, hvor dommer Jørgen Ø. Laursen dømte straffespark, og det blev sikkert eksekveret. Mod slutfasen forsøgte hjemmeholdet det bedste, de kunne i forsøget på at få en udligning, men ikke engang 10 minutters overtal - grundet et gult kort til Sparkær - gav de helt store chancer. Dermed løb tiden ud, og nederlaget på 1-2 var en realitet.

Som nævnt er cheftræner Kian Lykke og tropperne under maksimalt pres, og vurderingen må være, at der nok skal hentes tre sejre i de sidste fire kampe, hvis serie 3 billetten skal fornyes. Næste mulighed for point er på lørdag d. 7. oktober på Bjerregrav Stadion - der er kampstart klokken 13.30.

SIF spillede uafgjort mod VFF

Stoholm IF - Viborg FF 1-1 (0-0)

1-1 v. Mikkel Søndergaard (65. minut)

Efter nederlaget til Mønsted i lokalopgøret i forrige runde kom SIF igen på pointtavlen, da fjandboerne lørdag eftermiddag havde besøg af Viborg FF på Karlsen Arena i Stoholm. Det var en meget vigtig dyst - det er stort set hver eneste i øjeblikket - og umiddelbart rykkede det ene point ikke noget i stillingen, for Kian Lykkes tropper er fremdeles placeret på en direkte nedrykningsplads med fem runder tilbage af efterårssæsonen.

Det blev en tæt affære, og remis var overordnet set et fair resultat, selvom begge mandskaber efterfølgende med rette kunne finde de muligheder, der ville have givet sejren. I de første 45 minutter havde gæsterne et lille overtag i spillet, men også her var det generelt set lige, og derfor var det målløst, da dommer Brian Bitsch Kristoffersen fløjtede til pause.

Jævnbyrdigheden fortsatte i de sidste 45 minutter, men her kom der så til gengæld forholdsvis hurtigt gang i målscoringen. Det blev viborgenserne, der først kom på måltavlen, da en tværbold i SIF-feltet sikkert blev sat ind - det skete omkring det 55. minut. Der gik dog ikke længe, før SIF havde fået sat udligningen ind, og det var en flot scoring af Mikkel Søndergaard, der resolut klappede til bolden uden for feltet, og den strøg ind i toppen af målet uden chance for gæsternes målmand, der senere skulle få sin revanche.

Stoholmernes udligning kom i det 65. minut, men desværre modtog hjemmeholdets Anders Børsting kort efter et gult kort - i øvrigt opgørets eneste - så derfor var værterne i undertal frem til omkring det 80. minut. Med 10 spillere på banen fik unge Mathias Jørgensen dog en friløber, men han blev reddet, og det samme gentog sig i det 85. minut - næsten en tro kopi med Jørgensen i løb mod udeholdets mål, men VFF-målmanden var rutineret og lokkede afslutningen derhen, hvor han ønskede den.

VFF’erne bød sig også til, og på kampens sidste spark kunne/burde de have afgjort det, da en VFF-angriber blev sendt i frit løb mod Tobias Johansens mål, men skuddet blev i det 94. minut sendt over mål, og så blev der ellers fløjtet af.

Efterfølgende fik Mathias Jørgensen de fleste fidusstemmer, og presset er på ingen måde blevet lettet på SIF’erne, der altså er nødt til at jagte point i hver eneste match, hvis mandskabet skal væk fra de kedelige nedrykningspladser. I den kommende weekend er der lokalopgør på Karlsen Arena i Stoholm, når favoritterne og topholdet fra Sparkær kommer på besøg - der er kickoff på lørdag d. 30. september klokken 13.00.

Stoholm tabte vigtigt lokalopgør

Mønsted IF - Stoholm IF 2-0 (0-0)

I efterårets første kamp sejrede Stoholm efter en hæsblæsende afslutning med 3-2 over Mønsted - det var dengang, Anders Børsting i kampens 94. minut sendte bolden i nettet fra banens midte. Søndag var der så ”returkamp” i Mønsted, og Østfjends-mandskabet fik sin revanche med et 2-0 resultat. Igen kostede det dyrt i tabellen, og cheftræner Kian Lykke og co. er nu placeret på en direkte nedrykningsplads efter de første 8 runder - der mangler 6 kampe i den tætte kreds.

Det lod sig ikke skjule, at der var skuffelse over nederlaget søndag eftermiddag - i kampens 30. minut fik hjemmeholdet nemlig et direkte rødt kort, da en Mønsted-spiller slog ud efter Stoholm-forsvarsspiller Lee Madsen. Dommer Jørgen Ø. Laursen var ikke i tvivl, så det betød altså overtal i den sidste time for SIF’erne, og stillingen var her 0-0. Det var også målløst, da der blev fløjtet til pause - Mark Svendsen havde haft gæsternes bedste mulighed før pausen, men her reddede Mønsteds målmand med en fin fodparade - det var værterne, der havde de farligste forsøg i de første 45 minutter, så Stoholm var bedst tjent med remis efter 1. halvleg.

En helt logisk konsekvens af det tidlige røde kort til Mønsted var, at hjemmeholdet trak sig tilbage på banen og overlod spillet til stoholmerne, men gæsterne havde endog meget svært ved at spille sig frem til chancer. I det 55. minut blev Mark Svendsen sendt afsted, og han blev uden for feltet nedlagt af Mønsteds målmand - det gav gult kort, men det efterfølgende frispark kom der ikke noget ud af.

Og så skete der det, der ikke måtte ske - med to spillere i undertal fik værterne scoret og bragt sig i front omkring det 60. minut - det var ikke godt. Stoholm pressede på - havde bolden rigtig meget - men MIF virkede farligere end SIF, når de en sjælden gang fik sig en omstilling. En stor chance blev det til omkring kampens 80. minut, da Anders Børsting fik en friløber, men desværre fik han afsluttet lige på målmanden. I slutfasen satte Mønsted så trumf på, da et frispark langt ude i siden blev sendt afsted, og den blev ikke afværget af målmand Tobias Johansen.

Mere skete der ikke på målfronten, og kampen ebbede ud med slutresultatet 2-0 - et resultat der selvsagt glædede hjemmepublikummet, mens SIF-tilskuerne måtte luske slukørede fra stadion i det østfjendske.

Dermed er der igen hårdt pres på cheftræner Kian Lykkes tropper - næste mulighed for point er på lørdag d. 23. september klokken 13.00, hvor Viborg FF gæster Karlsen Arena i Stoholm - her har SIF’erne revanche til gode efter et 2-1 nederlag i det første opgør.

Stoholm vandt med tenniscifre

Viborg Søndermarken - Stoholm IF 1-6 (1-4)

1-1 v. Mark Svendsen (28. min.)

1-2 v. Jesper Lindegaard (38. min.)

1-3 v. Jesper Lindegaard (42. min.)

1-4 v. Rasmus Christensen (45. min.)

1-5 v. Anders Børsting (78. min.)

1-6 v. Oliver Bigum (90. min.)

Efter to nederlag i træk - og et dertil hørende fald ned på puljens sidsteplads - kom cheftræner Kian Lykke og mandskabet fredag aften tilbage på vindersporet igen. Det skete endda med maner, for cifrene blev voldsomme 6-1 på udebane i Liseborg, hvor det var Viborg Søndermarken, der var modstanderen. Specielt onsdagens nederlag hjemme til Bruunshåb/Tapdrup gjorde ondt, for det var en kamp, der skulle have givet point, men sket er sket, og derfor var fredagens opgør af yderste vigtighed.

Lad det være sagt med det samme - 6-1 til Stoholm var ikke et retvisende billede af kampen, for værterne havde bestemt deres muligheder undervejs over for en Stoholm-defensiv, der skal have stor ros for at kæmpe forbilledligt - men som også undervejs var markant udfordret. En kombination af held, godt målmandsspil af Tobias Johansen samt uskarphed fra hjemmeholdets side gjorde, at det kun blev til det ene mål, som viborgenserne satte ind allerede i det 4. minut. Her blev bolden ikke ekspederet ud af Stoholm-feltet, og så stod der 1-0 til værterne - bestemt ikke en ønskestart for stoholmerne.

Men fjandboerne skal have kredit for ikke at gå i panik, og godt midtvejs i halvlegen fik Mark Svendsen udlignet, da han flot og sikkert afsluttede fladt i målet. Og så kom en afslutning på 1. halvleg, som Søndermarken aldrig kom sig over - nemlig tre scoringer til udeholdet. 2-1 og 3-1 blev det ved Jesper Lindegaard på flotte mål, og til allersidst headede Rasmus Christensen 4-1 pauseføringen hjem - han scorede i øvrigt også på hovedstød onsdag aften mod B/T.

Dermed kunne SIF gå ud til de sidste 45 minutter med forholdsvis ro i sindet, og 2. halvleg blev en åben slagudveksling, hvor begge mandskaber kunne have scoret en del flere mål, end de to det blev til i slutningen af matchen. Først blev det 5-1 ved Anders Børsting, og i den absolutte slutfase lukkede og slukkede Oliver Bigum til 6-1, og så kunne dommer Jens Kjær Nilsson ellers fløjte det kortløse opgør af.

Som tidligere nævnt var 6-1 reelt set for stort i forhold til spil og chancer - men det skal jo ikke forstås på den måde, at sejren til Stoholm ikke var fortjent - selvfølgelig var den det, når cifrene netop blev på hele 6-1.

Efterfølgende havde cheftræner Kian Lykke følgende kommentarer.

• Pyha - det var godt nok en vigtig sejr, hvor det til tider gik over stok og sten med mange chancer og muligheder i begge ender af banen. Vi var dog klart skarpest, så derfor får vi en ciffermæssig stensikker sejr med hjem, og den kan vi i den grad bruge i den tætte stilling. Det har været et endog meget hårdt kampprogram - nu bliver der mulighed for at få noget træning lagt ind, for nu er det som udgangspunkt slut med hverdagskampene. De fleste fidusstemmer gik til Lucas Bach, da der skulle stemmes efter dysten, og nu vil vi nyde de tre point, for det bliver tæt helt frem til sidste spillerunde, kom det altså fra Lykke.

Næste kamp er lokalopgøret ude mod Mønsted - den kamp afvikles søndag d. 17. september med kampstart klokken 16.00.

Stoholm har problemer i serie 3

Stoholm IF - Bruunshåb/Tapdrup 1-2 (1-1)

1-0 v. Rasmus Christensen (3. min.)

Det kører ikke for Kian Lykke og co. i fodboldens serie 3 netop nu, og med midtugens resultater sank SIF’erne ned på tabellens sidsteplads. Det er selvsagt kritisk i et hektisk efterår, hvor både nummer 7 og 8 rykker direkte ud, og nummer 6 skal i nedspil. Derfor skal der meget gerne hurtigst muligt point på kontoen - det positive er så, at der allerede er mulighed for det i morgen fredag, når der igen afvikles en turneringskamp.

Men tilbage til onsdagens dyst hjemme på Karlsen Arena i Stoholm, der skuffende blev tabt. Når man tidligere på netop hjemmebane har besejret henholdsvis Mønsted og Hersom/Bjerregrav, så burde det også være muligt med point mod Bruunshåb/Tapdrup, men det skete altså desværre ikke. SIF fik ellers en forrygende start, da Jesper Lindegaards frisparksindlæg blev mødt af Rasmus Christensens hoved ved bagerste stolpe - det gav en lynhurtig 1-0 føring, for der var bare spillet tre minutter.

Herefter bølgede det frem og tilbage, men det var gæsterne, der var mest omkring SIF-feltet, men målmand Tobias Johansen tog godt fra. Desværre var der manglende konsekvens ved et hjørnespark omkring den halve time, og så fik udeholdet sat udligningen ind. De 1-1 holdt halvlegen ud, og det resultat kunne værterne være mest tilfredse med, selvom Mark Svendsen i det sidste minut brændte en friløber.

Efter pausen kom SIF bedre med, og der var muligheder undervejs, der kunne/burde have givet en scoring, men det skete ikke. Stoholm-tilskuerne stod hele tiden med en følelse af, at det måske ville være udeholdet, der fik sat en 1-2 scoring ind, og det var lige nøjagtig det, der skete, da der cirka manglede et kvarter på måltavlen. Tæt under mål blev bolden ikke ekspederet væk, og så førte B/T. I slutfasen forsøgte SIF efter bedste evne at presse på, men udligningen kom aldrig, og så kunne dommer Gert Aaby fløjte det kortløse opgør af.

Det var en skuffelse, at det ikke blev til point - det lader sig ikke skjule, og som nævnt i indledningen så var der også kontant afregning ved kasse et i forhold til placeringen i tabellen. I øvrigt skal det nævnes, at unge Lee Madsen fik de fleste fidusstemmer efter en fin indsats i forsvaret, da der efterfølgende blev stemt.

Hver eneste kamp er vigtig - således også den i morgen fredag hvor det på udebane gælder et møde med Viborg Søndermarken - der er kampstart i Liseborg klokken 18.15.

Stoholm måtte strække våben i Skals

Skals FF - Stoholm IF 3-2 (2-1)

2-1 v. Noah Lykke (45. min.)

2-2 v. Jesper Lindegaard (67. min.)

Det lykkedes ikke for Stoholm IF-Fodbold at tage point med hjem i sportstaskerne, da fjandboerne torsdag aften var på besøg i Skals. En meget tæt kamp sluttede med 3-2 til værterne, og det koster i tabellen i en kreds, der tegner til at blive uhyre tæt hele efteråret.

• Der er ingen lette kampe i serie 3, og vi mødte et godt Skals-mandskab. Mine spillere skal have ros for at vise rigtig fin moral, og da vi kom på 2-2, havde vi en fornemmelse af, at vi måske kunne komme derfra med en sejr. Desværre laver vi et straffespark, der giver dem det mål, der senere skulle vise sig at blive sejrsmålet. Vi havde gerne set en 3-3 udligning blive godkendt, men dommer Jens Rohde så et frispark til Skals’ målmand - vi så det som om, at han slet og ret tabte bolden. Jeg havde igen flere afbud, og det gør, at vi hele tiden må rokere på pladserne, og det er ikke optimalt. Jeg synes, vi havde fortjent det ene point, men Skals skal også have ros for at være meget skarpe på deres dødbolde, kom det efterfølgende fra en ærgerlig SIF-cheftræner Kian Lykke.

Det var hjemmeholdet, der godt midtvejs i 1. halvleg satte trumf på med to scoringer med kort tids mellemrum. Dermed var stoholmerne altså nede med 2-0, og det så endog meget svært ud. Men kort før pausefløjtet sørgede Anders Børsting for det forarbejde, som Noah Lykke flot udnyttede til en 2-1 reducering.

Efter pausen øjnede SIF’erne for alvor pointmulighed, da det igen var Anders Børsting, der lavede oplægget - denne gang var det Jesper Lindegaard, der fandt vej til netmaskerne. Det mål faldt i det 67. minut, men desværre kom gæsterne i undertal kort tid efter, da Rasmus Christensen fik det gule kort. Det var i den periode, at Skals fik det straffespark - nemlig i det 73. minut - som afgjorde matchen, og så hjalp det altså ikke, at stoholmerne følte sig snydt for en udligning i slutfasen, for her dømte dommer Jens Rohde som tidligere beskrevet frispark til Skals-målmanden.

Efter sidste rundes hop i tabellen efter hjemmesejren over Hersom/Bjerregrav - ja, så risikerer SIF nu det modsatte, for det er tæt, og sejrene er meget vigtige - til gengæld koster et nederlag i denne serie 3 kreds. Der er et hårdt kampprogram i øjeblikket - det fortsætter i næste uge med følgende:

Onsdag d. 6. september på hjemmebane mod Bruunshåb/Tapdrup - kampstart klokken 18.15.

Fredag d. 8. september på udebane mod Viborg Søndermarken - også med kampstart klokken 18.15.