Igen en super Super-Lørdag

 

Ganske usædvanligt var vejret ikke det bedste på dette års Super-Lørdag, men det forhindrede ikke dagen i endnu engang at være en stor succes. Forskellen på i år og sidste års udgave der blev afviklet i ekstrem varme var, at folk var på banerne og området lidt kortere tid end andre år, men fremmødet var stadigvæk super - ungdomsansvarlig Nicolas Laigaard fortæller.

  • Det blev igen en helt i gennem forrygende dag, hvor der sædvanen tro blev spillet rigtig mange kampe, og det der er specielt ved Super-Lørdag er, at samtlige kampe er gældende turneringskampe. I år var det specielt vores 5-mands del, der fyldte meget, og her havde vi 4 baner i sving fra tidlig morgen og langt ud på eftermiddagen. Derudover var der naturligvis også 8-mands kampe, kortbanefodbold, 11-mands kampe på Stadion samt 3-mands, og folk skal have ros for at tage det lidt våde vejr med oprejst pande, kom det altså fra Nicolas Laigaard, der var klar med garanti for en gentagelse af dagen i 2020.
  • Foto fra dagen kan ses her.

Fornyelse af samarbejdsaftale

 

En efterhånden mangeårig tradition er også blevet videreført her i 2019 - nemlig et tæt samarbejde mellem SPAR i Stoholm og Stoholm IF-Fodbold - sponsoransvarlig i Stoholm IF-Fodbold Tommy Nielsen fortæller.

  • Vi er rigtig glade for, at vi også i år kan fortsætte det gode og nære samarbejde med SPAR i Stoholm, som vi har haft i en del år nu. Det er vigtigt, at vi har lokale sponsorer omkring Stoholm IF-Fodbold, så i den henseende giver det god logik, at vi igen har fundet hinanden, kommer det altså fra Tommy Nielsen.

På billedet ses ejer af Spar i Stoholm Mikkel Andersen til venstre med sponsoransvarlig i Stoholm IF-Fodbold Tommy Nielsen til højre.

 

 

Fællestræning

Seniorstart og stormøde i Stoholm IF-Fodbold

 

Som traditionen foreskriver, så er der altid træningsstart for seniorer + stormøde i Stoholm IF-Fodbold den første lørdag i februar - således også i år.

Spillende cheftræner Martin Trankjær kunne byde velkommen til 22 spillere på en kølig lørdag eftermiddag, og de muntrede sig med en let omgang fodbold i en god times tid. Herefter ventede den sædvanlige varme og tiltrængte suppe, og i samme ombæring holdt Trankjær sin opstartstale i forhold til en forårssæson, hvor SIF-Fodbold stiller til start med et mandskab i serie 2 samt serie 5 - om der kan komme et 3. hold på tale, vil tiden vise.

Efterfølgende var der stormøde - det er SIF-Fodbolds generalforsamling - og det blev en meget rolig affære. Jan Mikkelsen og Jesper Jensen ønskede at træde ud af bestyrelsen, og i stedet for dem blev henholdsvis Allan Søndergaard og Niels Jensen valgt. Derudover modtog Nicolas Laigaard genvalg, mens Tommy Nielsen og Anders Jakobsen ikke var på valg i denne omgang.

Økonomiansvarlige Inger Jakobsen kunne igen fremlægge positive tal på bundlinjen - dog var overskuddet noget mere beskedent end tidligere år, men det skyldtes en del indkøb til glæde og gavn for SIF-Fodbolds mange medlemmer og frivillige trænere og ledere.

Træningsstart

Den 08-08-2018

Stoholm til tops ved Vildbjerg Cup

Ligesom Skive IK fik et hold til tops i A-slutspillet ved årets Vildbjerg Cup - det var i U12 Piger 2 - så lykkedes det samme for Stoholm IF-Fodbold i U11 Drenge 2.

  • Ja, det var stort, så vi var stolte, da vi var til den store præmieoverrækkelse inde på Vildbjerg Stadion søndag eftermiddag. Alle fik en flot træningsdragt + guldmedalje + en stor pokal til klubben, kunne Anders Jakobsen fortælle.

Han stod sammen med Kian Lykke for holdet, der deltog for 3. år i træk. For 2. år i træk boede Stoholm-spillerne sammen med forældre og campingvogne i Skive IK-lejren, hvilket SIF’erne igen satte stor pris på.

  • Det var ligesom VM, hvor vi først spillede 3 puljekampe torsdag/fredag, som vi alle vandt, og herefter stod det på ”vind eller forsvind” kampe fra 1/8-finalen lørdag. Det hele kulminerede søndag med en sejr over Herlev i semifinalen efter straffesparkskonkurrence, mens det blev til 3-0 over Frem Hellebæk fra Helsingør-området i finalen. Det er et meget, meget stort stævne, men der er styr på sagerne, så det var igen en fornøjelse at deltage, kom det fra Anders Jakobsen.
Den 02-07-2018

Stoholm IF-Fodbold til Kibæk Cup

 

I den netop overståede weekend har Stoholm IF-Fodbold traditionen tro været til Kibæk Cup - i år med rekordmange hold. Således deltog 7 mandskaber i overnatningsstævnet fra fredag til søndag - det er fra U10 og op. Derudover kom der 6 hold til lørdagsstævnet - det var i aldersgruppen U7 til U9. Det betød altså, at hele 13 Stoholm IF-Fodbold mandskaber var i gang i Kibæk Cup, der i år havde 40-års jubilæum.

Ungdomsansvarlig i Stoholm IF-Fodbold Nicolas Laigaard fortæller. - Vi har haft nogle forrygende dage, hvor der naturligvis var fokus på fodboldkampene, men sådan et stævne har også rigtig mange andre områder, som tæller - her tænker jeg naturligvis specielt på det sociale liv. I år havde vi rigtig mange hold med, og der blev hygget enormt meget på tværs af alder og køn, så det var virkelig dejligt at være en del af. Der var også solid opbakning fra forældre, søskende og bedsteforældre, og mit klare indtryk er, at alle fik en rigtig god oplevelse. Alle vores hold fik spillet meget fodbold, og i år var vi begunstiget med det mest fantastiske sommervejr, så alt klappede, kunne Nicolas Laigaard berette.

Stoholm IF-Fodbold har i efterhånden deltaget i Kibæk Cup en del år, og det er kun lykkes en gang tidligere at komme øverst på medaljeskamlen. Den ene titel blev så forøget til 3 titler i alt gennem tiderne, for hele 2 mandskaber kunne stille sig øverst på medaljeskamlen søndag over middag.

U10 Drenge vandt A1 puljen efter et nervepirrende finalerundespil mellem de puljevindere, der var blevet fundet fredag/lørdag. Holdet vandt 2-0 over Sdr. Omme samt 2-1 over Snejbjerg, mens det blev 0-0 mod Bramming i det, der endte med at blive en slags finale, hvor SIF kunne klare sig med uafgjort.

U13 Drenge fuldendte en spændende søndag med at hjemføre titlen i 8-mands puljen. Her skulle truppen have minimum et point i den afsluttende match mod fynske Aarup, og det lykkedes akkurat via 1-1 i en meget tæt dyst, og så kunne jublen bryde løs.

Den 13-06-2018

Hovedsponsoraftale - Stoholm IF-Fodbold

I forbindelse med Super-Lørdag - der efterhånden er blevet Stoholms klart største, årlige en-dags begivenhed - er det ofte tid til de mere ”officielle” fotos. Således også i år - sponsoransvarlig i Stoholm IF-Fodbold Tommy Nielsen fortæller.

  • Vi er meget glade for, at vi har indgået en hovedsponsoraftale med Skanlux her i 2018. Som en meget stor forening med rigtig mange medlemmer er vi afhængige af gode sponsorer, og i det lys er det altid vigtigt med en hovedsponsor - og her er aftalen med Skanlux super, fortæller Tommy Nielsen.

Skanlux var også på banen Super-Lørdag, hvor der blev sørget for helstegt pattegris med tilbehør til yderst favorable priser. Direktør og indehaver Jakob Nautrup var naturligvis også til Super-Lørdag - på billedet står han til venstre flankeret af formand i Stoholm IF-Fodbold Anders Jakobsen til højre.

Den 10-06-2018

En super Super-Lørdag i Stoholm

Vejrguderne tilsmilede igen Stoholm IF-Fodbold, der lørdag afviklede årets helt store fodbolddag - den såkaldte Super-Lørdag - det var 7. år i træk, at dagen blev afholdt.

  • Vi har sagt det før, men vi gør det gerne igen - det blev en helt fantastisk fodbolddag, og vi satte rekord både i antal af kampe + antal besøgende i løbet af dagen + omsætning, så det var forrygende, kunne formand Anders Jakobsen berette dagen derpå.

Fra de alleryngste U6-spillere og op til serie 2 holdet blev der afviklet intet mindre end 75 kampe, og det blev til lidt regn i knap en time sidst på formiddagen - ellers var der lunt og dejligt vejr hele dagen.

Det lidt specielle ved dagen er, at samtlige kampe er gældende turneringskampe. Det betyder også, at vi er afhængige af opbakningen fra alle vores modstandere, og vi fik kun et par afbud i ungdomsrækkerne, så det var billigt sluppet, for mange af rækkerne er hverdagsrækker, så dejligt at de også er klar til at spille en lørdag. Vi havde 33 kampe i 5-mands, så her var vi simpelthen nødt til at lave en 5. bane, hvilket betød, at vi skulle låne 2 stk. 5-mands mål hos vores naboer i Sparkær, så det var pænt af dem, at vi kunne det. Det er klart, at vi har armene højt oppe, når det gik så godt, men det kræver også en del arbejde fra mange personer, så nu puster vi også lige lidt ud, kom det fra Anders Jakobsen

Se foto`s fra dagen her

Forrige Næste