Den 03-05-2018

Fortsættelse af samarbejdsaftale

 

En mangeårig tradition er også blevet videreført her i 2018 - nemlig et tæt samarbejde mellem SPAR i Stoholm og Stoholm IF-Fodbold - SPAR der for ikke så længe siden fik ny ejer i skikkelse af Mikkel Andersen.

Sponsoransvarlig Tommy Nielsen fra Stoholm IF-Fodbold fortæller. - Vi er meget glade for, at vi kan fortsætte det gode samarbejde, som vi efterhånden har haft med SPAR i Stoholm i mange år. Vi har rigtig mange medlemmer og frivillige i aktion, og i den forbindelse er vi afhængige af gode sponsorer, der kan hjælpe os til at give alle i og omkring klubben de bedste betingelser, siger altså Nielsen.

På billedet ses SPAR-købmand Mikkel Andersen til venstre samt Tommy Nielsen fra Stoholm IF-Fodbold til højre.

Den 18-03-2018

Fremragende fællestræning i Stoholm IF-Fodbold

For andet år i træk afholdt Stoholm IF-Fodbold fællestræning for alle børne- og ungdomsspillere – det var i fredags d. 16. marts. Dagen fungerer også som opstart for nogle af holdene, mens andre har været i gang i lidt tid.

  • Vi var på ingen måde heldige med vejret, for det var helt ubeskriveligt koldt. Chillfaktoren var på omkring minus 14 grader, så vi var meget spændte på at se, hvor mange der dukkede op, kunne ungdomsansvarlig i Stoholm IF-Fodbold Nicolas Laigaard fortælle.

Han og resten af trænerstaben havde dog ingen grund til betænkelige miner, for de unge fodboldspillere i Stoholm er bestemt seje, og der skulle mere end kulde til at holde dem hjemme.

  • Vi ved, at vejret holdt en del hjemme, men det var intet mindre end fantastisk, at der dukkede 115 spillere op, og de var alle pakket godt ind, og der blev virkelig ydet og arbejdet godt i kulden, hvor trænerne også sørgede for, at der på intet tidspunkt var stilstand i træningen. Kun de alleryngste krøb ind i hallen til lidt indendørs fodbold, og alle fik efter en times træning noget at spise og drikke, og det hele foregik i en herlig og rar atmosfære, konstaterede altså Nicolas Laigaard, som sammen med resten af børne- og ungdomsafdelingen nu ser frem til mere varme, så der kan komme solidt gang i udendørstræningen i den kommende tid.

Foto`s fra dagen her

Den 16-03-2018

Store Fælles Træning

Se foto`s her

Den 06-03-2018

Fællestræning

Den 04-02-2018

Træningsstart og stormøde i Stoholm IF-Fodbold

 

Traditionen foreskriver start for seniorer i Stoholm IF-Fodbold den første lørdag i februar – og samme dag afholdes afdelingens stormøde.

2018 lavede ikke om på det, og i det flotte – men særdeles kolde – vejr tog den nye cheftræner Martin Trankjær sammen med assistenttræner Jacob Toft, serie 5 ansvarlig Lasse Fynbo Pedersen og holdleder Kim Kirkeby mod 21 omklædte spillere, der hyggede sig med en god times træning.

Herefter var der suppe at varme sig på, mens Martin Trankjær fortalte om den kommende tid, hvor spillerne gerne skal komme i form og dermed klar til turneringsstarten. Efterfølgende begyndte stormødet for de 15 fremmødte. Det blev en særdeles fredelig affære, hvor økonomiansvarlig Inger Jakobsen igen kunne præsentere et flot og stort overskud, men det sker også i en tid, hvor SIF-Fodbold sparer op, da klubben stadig håber på at få en kunstgræsbane i forbindelse med den længe ventede ”Fodboldanalyse 2018”, som Viborg Idrætsråd gennemfører i år – en fodboldanalyse med fokus på netop kunstgræsbaner. Tommy Nielsen og Anders Jakobsen var begge på valg og modtog genvalg, så der var ikke ændringer i bestyrelsen, der også tæller Jesper Jensen, Jan Mikkelsen og Nicolas Laigaard.

I løbet af februar/marts starter udendørsfodbolden så op for de forskellige børne- og ungdomshold, og der er specielt 3 datoer, der skal noteres i kalenderen: Fredag d. 16. marts er der fællestræning for ALLE børne- og ungdomsspillere – altså drenge og piger i alle aldre. Lørdag d. 24. marts er der ”Store pigedag”, mens den traditionelle Super-Lørdag i år løber af stablen d. 9. juni.

Den 02-02-2018

 Informationsaften! 

Tilbuddet gælder for alle i SIF

Den 26-01-2018

Trænings start

Den 08-01-2018

Stoholm IF-Fodbold udvider trænerteamet

på billedet er det Jacob Toft til venstre og Kim Kirkeby til højre.

 

Det er med stor fornøjelse, at vi i Stoholm IF-Fodbold kan meddele, at vi til den kommende sæson i serie 2 udvider vores trænerteam, således at Jacob Toft bliver assistenttræner for Martin Trankjær, og at Kim Kirkeby går ind i en rolle, der betragtes som en udvidet holdleder funktion. (på billedet er det Jacob Toft til venstre og Kim Kirkeby til højre.)

Stoholm ønsker man at lave et træningsmiljø, hvor der er fokus på udvikling og fælleskab og med ansættelse af både Jacob og Kim bliver mulighederne for at opnå dette betydelig forbedret.

”Jeg er super glad for at få Jacob ind omkring træningen til vores seniorhold. Det komme til at give utrolig mange muligheder  i vores træninger. Vi kan skabe mere flow imellem øvelserne og på den måde skabe endnu mere kvalitet i vores træning.  Jacob er sindssyg god til unge mennesker og har god trænererfaring fra ungdomsfodbold på allerhøjeste niveau, så jeg er sikker på, at han vil blive utrolig vellidt i seniorafdelingen.”, siger Martin Trankjær.

Det konkrete mål for den kommende sæson er overlevelse i serie 2 og gerne med en bedre slutplacering end sidste sæson, hvilket kræver en top 4 placering. Med tilgangen er trænerkabalen for både første- og andetholdet nu på plads.

”Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og jeg synes, det er super spændende at Stoholm, har så stort fokus på at skabe en fed træningskultur, hvor der lægges vægt på udvikling og ikke kun resultater. Jeg kender Martin rigtig godt og har stort kendskab til hans måde at bygge træningen op på og nu hvor jeg ikke prøvede den type træning som spiller, kan jeg alligevel nå det - bare i en anden rolle.”, fortæller Jacob Toft.

Samtidigt glider Kim Kirkeby ind i en udvidet holdleder funktion. Han vil være med til at skabe de fysiske rammer for spillerne, men også deltage i enkelte træninger. Derudover vil Kims erfaringer fra hans tid som assistenttræner, give ham mulighed for at komme med relevant feedback til både træninger og kampe.

Stoholm IF-Fodbold byder stort velkommen til Jacob og Kim, der sammen med Lasse og Martin starter træningen op den 3. februar.

 

 

 

 

Pressemeddelelse – Stoholm IF-Fodbold

Det er ikke mange uger siden, at det blev meddelt, at Niels R. Jensen også fortsatte som seniortræner i Stoholm IF-Fodbold i 2018. Men det sker, at det går hurtigt i sportsverdenen – også den lokale – senioransvarlig Tommy Nielsen fortæller.

Niels tog selv kontakt til os og sagde, at hvis vi kunne finde hinanden, så ville han gerne, at det blev Martin Trankjær, der overtog næste år. Det gik vi så i gang med at kigge på, så derfor er vi meget glade for at kunne meddele, at Trankjær overtager træningen for vores seniorafdeling med kampansvar for vores 1. hold, og det bliver en aftale, der gælder for både 2018 og 2019”, kommer det fra Tommy Nielsen, der understreger, at der absolut intet dramatisk er i det nye set up.

Martin Trankjær, har siden hans aktive tid som divisionsspiller i Skive IK og Holstebro Boldklub, været tilknyttet netop disse to klubber, hvor han har haft ansvaret for henholdsvis 1. divisionsreserverne i Skive og været førsteholdstræner og sportschef for Holstebro Boldklub førstehold i Danmarksserien.

Jeg ser meget frem til det kommende arbejde i Stoholm IF og glæder mig til at bidrage med min tilgang til både træning og kamp. Med udgangspunkt i at skabe udvikling for både den enkelte spiller og vores seniorhold vil jeg bygge vores træninger op på samme grundlag, som jeg har gjort i mine tidligere trænerjobs og som jeg selv har oplevet i min aktive tid som fodboldspiller. Det skal være udfordrende og udviklende at være spiller i Stoholm ” kommer det fra 32-årige Martin Trankjær, der er bosat i Stoholm med sin familie.

Med Martin som seniortræner, Lasse som ansvarlig for andetholdet og Niels’ fortsatte gang omkring seniorafdelingen, er der nu et rigtig stærkt set up for seniorafdelingen i Stoholm.

 

Den 29-08-2017

Stoholm IF-Fodbold har trænere på plads i 2018

                                                   

Stoholm IF-Fodbold har fået styr på trænersituationen i seniorafdelingen for 2018 – det meddeler klubben i en pressemeddelelse.

  • Vi er meget glade for, at vi fortsætter samarbejdet med Niels R. Jensen som seniortræner med kampansvaret for vores 1. hold, der her i efteråret er nyoprykkere i serie 2. Niels udviser altid en enorm gejst, vilje og motivation, og det smitter automatisk af på spillerne. Derudover forsøger Niels til stadighed at forbedre vores træningskultur, og det er et fokusområde, som har høj prioritet hos os, fortæller senioransvarlig Tommy Nielsen.

Derudover bliver en gammel kending Lasse ”Fynbo” Pedersen kampansvarlig for SIF’ernes 2. hold i 2018.

  • Lasse er faktisk med holdet nogle gange allerede her i efteråret 2017, men han kommer helt ind omkring mandskabet fra og med forårssæsonen 2018. Lasse har fodboldforstand og er god social, så det er vigtige egenskaber, kommer det fra den senioransvarlige.

På billederne ses henholdsvis Niels R. Jensen og Lasse ”Fynbo” Pedersen flankeret af senioransvarlig Tommy Nielsen og formand Anders Jakobsen.

Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside