FORTSÆTTELSE AF SAMARBEJDSAFTALE

 

 

 

En årelang tradition fortsætter - nemlig et tæt og godt samarbejde mellem SPAR Stoholm og Stoholm IF-Fodbold - det fortæller sponsoransvarlig i Stoholm IF-Fodbold Tommy Nielsen.

 - Vi er meget glade for den sponsoropbakning, vi har i Stoholm IF-Fodbold - det er en absolut nødvendighed for at drive en så stor forening. Herunder vores årelange samarbejdsaftale med SPAR Stoholm - det er en aftale, der er rigtig god for begge parter, kommer det fra Tommy Nielsen, der i forårssæsonen 2021 kunne notere sig positiv rekord i medlemsantallet i Stoholm IF-Fodbold.

På billedet ses til venstre indehaver af SPAR Stoholm Daniel Hovgaard Nielsen og til højre Tommy Nielsen fra Stoholm IF-Fodbold.

Stormøde i Stoholm IF-Fodbold

 

 

Med næsten fire måneders forsinkelse – ligesom så meget andet på grund af Corona – fik Stoholm IF-Fodbold afviklet sit stormøde torsdag d. 20. maj.

En meget lille flok kunne konstatere, at økonomiansvarlig Inger Jakobsen kunne præsentere et solidt overskud i 2020, og det var imponerende i et år, der bestemt ikke var normalt.

Formand Anders Jakobsens beretning bar præg af, at der slet ikke var turneringsfodbold i forårssæsonen 2020, og heldigvis blev det fodboldmæssigt mere normalt i efteråret, inden restriktioner i løbet af oktober igen besværliggjorde aktiviteterne.

Allan Søndergaard, Nicolas Laigaard og Niels R. Jensen var på valg, og alle tre modtog genvalg, mens Morten Groth og Anton Konradsen blev valgt som suppleanter.

Derudover består bestyrelsen også af Tommy Nielsen, Niels Svendsen, Tonny Karlsen og Anders Jakobsen.

Det var sædvanen tro Allan Vestergaard, der var dirigent, og naturligvis var det helt store omdrejningspunkt på stormødet den kommende etablering af en kunstgræsbane. Her mangler Stoholm IF-Fodbold fremdeles penge for at nå i mål med den egenbetaling, der er, og det er blevet besluttet, at der i september skal afholdes et spinningsarrangement – den endelige dato er lige på trapperne og meldes ud så snart, den er på plads.

Nu sker det 

Juletræssalg

Juletræssalget ved TANKEN 2020

gav 3250 Kr. i kassen til

Stoholm Fodbold.

 

Målmandscamp i efterårsferien

Stoholm IF-Fodbold forlænger med træneren

Stoholm IF-Fodbold har forlænget aftalen med spillende cheftræner Jesper Lindegaard, så han også tager hele kalenderåret 2021 med – det fortæller senioransvarlig Niels R. Jensen.

  • Jesper tog over sidste sommer, da Martin Trankjær blev nødt til at stoppe på grund af nyt arbejde. Efter et nederlag ved den første puljekamp i Fjends Cup så Lindegaard og co. sig ikke tilbage, og først vandt vi Fjends Cup, og dernæst gik vi ubesejret gennem efteråret, hvilket gav en hurtig returbillet til serie 2, kommer det altså fra Niels R. Jensen.

Dermed skulle holdet altså testes på det fine niveau her i foråret, men der gik som bekendt Corona i det hele, så derfor får Jesper Lindegaard ligesom sidste år et fodbold år med Fjends Cup og en efterårssæson.

  • Vi er rigtig glade for, at Jesper vil forlænge, for det giver ro på. Han har et tæt samarbejde med vores assistenttræner Kim Kirkeby, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi håber og tror, at Kim også fortsætter – der er noget i den private kalender, der lige skal medregnes, inden der træffes en endelig beslutning, siger Niels R. Jensen.

Jesper Lindegaard siger selv om forlængelsen.

  • Jeg er glad for at være i Stoholm – privat bor jeg et stenkast fra byskiltet, så det giver også fordele i en travl hverdag. Vi har et godt mix af rutinerede gutter og talentfulde unge spillere, og jeg ved godt, at der næsten er tradition for, at Stoholm er udfordret på serie 2 niveau, men jeg håber naturligvis, vi kan være med på niveauet, lyder det fra Lindegaard.

Fællestræning

Seniorstart og stormøde i Stoholm IF-Fodbold

Traditionen tro var der seniorstart for herrer og stormøde den første lørdag i februar, og det milde vintervejr havde lokket knap 20 seniorspillere på græs. Her var det spillende cheftræner Jesper Lindegaard og assistent Kim Kirkeby, der tog i mod, og efter en god times spil med miniturnering ventede suppen og infomøde.

Stoholm IF-Fodbold stiller i det her forår til start med hold i serie 2 + serie 5 – derudover er der også et damehold samt det nærmest uovervindelige +55 hold.

I lørdags startede U16 Piger også op, og her var der 12 piger til træning under ledelse af Niels R. Jensen, der står for holdet i den her forårssæson. Ydermere har U12 Drenge Golden League-holdet været i gang med udendørs træning siden d. 8. januar, så nu begynder fodboldspillerne at komme ud af vinterhiet.

Efterfølgende var der lørdag stormøde i Stoholm IF-Fodbold, og det forløb meget roligt og uden dramatik. Der var kun 10 deltagere til mødet, så det var skuffende – til gengæld var der stort set kun glæde på øvrige områder. For 9. år i træk kunne økonomiansvarlig Inger Jakobsen præsentere et årsregnskab med plus, men den største glæde kom, da der skulle vælges folk til bestyrelsen. Niels R. Jensen, Allan Søndergaard og Nicolas Laigaard var ikke på valg – det var til gengæld Tommy Nielsen og Anders Jakobsen, og de var villige til genvalg. Men det viste sig, at både Tonny Karlsen og Niels Svendsen også ønskede at indtræde, og da der heldigvis ikke er loft på antal medlemmer i vedtægterne, så blev Stoholm IF-Fodbolds bestyrelse pludselig udvidet fra 5 til 7 medlemmer.

Fodbold start

Igen en super Super-Lørdag

 

Ganske usædvanligt var vejret ikke det bedste på dette års Super-Lørdag, men det forhindrede ikke dagen i endnu engang at være en stor succes. Forskellen på i år og sidste års udgave der blev afviklet i ekstrem varme var, at folk var på banerne og området lidt kortere tid end andre år, men fremmødet var stadigvæk super - ungdomsansvarlig Nicolas Laigaard fortæller.

  • Det blev igen en helt i gennem forrygende dag, hvor der sædvanen tro blev spillet rigtig mange kampe, og det der er specielt ved Super-Lørdag er, at samtlige kampe er gældende turneringskampe. I år var det specielt vores 5-mands del, der fyldte meget, og her havde vi 4 baner i sving fra tidlig morgen og langt ud på eftermiddagen. Derudover var der naturligvis også 8-mands kampe, kortbanefodbold, 11-mands kampe på Stadion samt 3-mands, og folk skal have ros for at tage det lidt våde vejr med oprejst pande, kom det altså fra Nicolas Laigaard, der var klar med garanti for en gentagelse af dagen i 2020.
  • Foto fra dagen kan ses her.
Forrige Næste

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside