Stoholm IF`s Fodboldafdeling takker følgende sponsorer for bidrag til kunstgræsbanen i Stoholm

OPSTART I STOHOLM IF-FODBOLD
(foto: en rystet Tommy Nielsen)

Normalvis er der træningsstart for seniorer samt stormøde i Stoholm IF-Fodbold den første lørdag i februar, men forskellige omstændigheder gjorde, at det i år var rykket til den anden lørdag.

I ly af mange afbud - dels vinterferie, dels Corona - kunne den nye træner Lasse Toft Pedersen byde velkommen til 18 omklædte herrer. Det var bestemt tilfredsstillende, og de spillede fodbold i fem kvarter, inden den varme suppe samt øl og vand ventede.
Her bød Lasse Toft Pedersen mere formelt velkommen sammen med formand Anders Jakobsen - håbet er, at der her i foråret stilles med to hold med indrangering i henholdsvis serie 4 og serie 5.
Dameholdet har træningsstart på søndag d. 20. februar - her tager Nicolas Laigaard i mod.

Efterfølgende var der stormøde, og her bestod noget af det nye i, at den mangeårige dirigent Allan Vestergaard måtte melde forfald med Corona, men det blev i familien, for sønnike Mads Vestergaard Poulsen overtog dirigentstokken  for de 13 fremmødte.
Det mest "dramatiske" var, at Tommy Nielsen efter mange års bestyrelsesarbejde har ønsket en pause, så han trådte ud sammen med Tonny Karlsen.
Til gengæld modtog Martin Trankjær nyvalg, så det betyder, at bestyrelsen fremadrettet består af 6 personer i stedet for 7.
Økonomiansvarlige Inger Jakobsen fremlagde igen et flot økonomisk resultat, og ellers var de to helt store omdrejningspunkter i 2021-beretningen, at der var ny medlemsrekord i Stoholm IF-Fodbold.
Det skyldes den meget store Børne- og Ungdomsafdeling, hvor der er meget stor aktivitet og rigtig mange drenge- og pigespillere, hvilket er meget glædeligt.
Og de kan snart nyde en helt ny og færdig kunstgræsbane - arbejdet begyndte i november, og tidsplanen siger, at den står færdig i løbet af april - det er 10 års arbejde, der dermed snart kulminerer.

Træningsstart og stormøde

FORTSÆTTELSE AF SAMARBEJDSAFTALE

En årelang tradition fortsætter - nemlig et tæt og godt samarbejde mellem SPAR Stoholm og Stoholm IF-Fodbold - det fortæller sponsoransvarlig i Stoholm IF-Fodbold Tommy Nielsen.

- Vi er meget glade for den sponsoropbakning, vi har i Stoholm IF-Fodbold - det er en absolut nødvendighed for at drive en så stor forening. Herunder vores årelange samarbejdsaftale med SPAR Stoholm - det er en aftale, der er rigtig god for begge parter, kommer det fra Tommy Nielsen, der i forårssæsonen 2021 kunne notere sig positiv rekord i medlemsantallet i Stoholm IF-Fodbold.

På billedet ses til venstre indehaver af SPAR Stoholm Daniel Hovgaard Nielsen og til højre Tommy Nielsen fra Stoholm IF-Fodbold.

Stormøde i Stoholm IF-Fodbold

Med næsten fire måneders forsinkelse – ligesom så meget andet på grund af Corona – fik Stoholm IF-Fodbold afviklet sit stormøde torsdag d. 20. maj.

En meget lille flok kunne konstatere, at økonomiansvarlig Inger Jakobsen kunne præsentere et solidt overskud i 2020, og det var imponerende i et år, der bestemt ikke var normalt.

Formand Anders Jakobsens beretning bar præg af, at der slet ikke var turneringsfodbold i forårssæsonen 2020, og heldigvis blev det fodboldmæssigt mere normalt i efteråret, inden restriktioner i løbet af oktober igen besværliggjorde aktiviteterne.

Allan Søndergaard, Nicolas Laigaard og Niels R. Jensen var på valg, og alle tre modtog genvalg, mens Morten Groth og Anton Konradsen blev valgt som suppleanter.

Derudover består bestyrelsen også af Tommy Nielsen, Niels Svendsen, Tonny Karlsen og Anders Jakobsen.

Det var sædvanen tro Allan Vestergaard, der var dirigent, og naturligvis var det helt store omdrejningspunkt på stormødet den kommende etablering af en kunstgræsbane. Her mangler Stoholm IF-Fodbold fremdeles penge for at nå i mål med den egenbetaling, der er, og det er blevet besluttet, at der i september skal afholdes et spinningsarrangement – den endelige dato er lige på trapperne og meldes ud så snart, den er på plads.

Nu sker det

Juletræssalg

Juletræssalget ved TANKEN 2020

gav 3250 Kr. i kassen til

Stoholm Fodbold.

Målmandscamp i efterårsferien

Stoholm IF-Fodbold forlænger med træneren

Stoholm IF-Fodbold har forlænget aftalen med spillende cheftræner Jesper Lindegaard, så han også tager hele kalenderåret 2021 med – det fortæller senioransvarlig Niels R. Jensen.

• Jesper tog over sidste sommer, da Martin Trankjær blev nødt til at stoppe på grund af nyt arbejde. Efter et nederlag ved den første puljekamp i Fjends Cup så Lindegaard og co. sig ikke tilbage, og først vandt vi Fjends Cup, og dernæst gik vi ubesejret gennem efteråret, hvilket gav en hurtig returbillet til serie 2, kommer det altså fra Niels R. Jensen.

Dermed skulle holdet altså testes på det fine niveau her i foråret, men der gik som bekendt Corona i det hele, så derfor får Jesper Lindegaard ligesom sidste år et fodbold år med Fjends Cup og en efterårssæson.

• Vi er rigtig glade for, at Jesper vil forlænge, for det giver ro på. Han har et tæt samarbejde med vores assistenttræner Kim Kirkeby, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi håber og tror, at Kim også fortsætter – der er noget i den private kalender, der lige skal medregnes, inden der træffes en endelig beslutning, siger Niels R. Jensen.

Jesper Lindegaard siger selv om forlængelsen.

• Jeg er glad for at være i Stoholm – privat bor jeg et stenkast fra byskiltet, så det giver også fordele i en travl hverdag. Vi har et godt mix af rutinerede gutter og talentfulde unge spillere, og jeg ved godt, at der næsten er tradition for, at Stoholm er udfordret på serie 2 niveau, men jeg håber naturligvis, vi kan være med på niveauet, lyder det fra Lindegaard.

Fællestræning

Forrige Næste