Stoholm storsejrede i Selde

Lucas Bach tordnede et frispark ind efter cirka et kvarter - det var et meget flot mål

Fodbold - serie 4 for herrer

MorsØ FC - Stoholm IF HHT

Fursund - Stoholm IF 1-11 (0-4)

Målscorere for SIF:

Lucas Bach, Mark Svendsen og Mathias Jørgensen med hver 2 mål samt Mads Elgaard, Mikkel Søndergaard, Lasse Svendsen, Morten Groth og Andreas Rauff

 

Kian Lykkes Stoholm-tropper skulle have været i aktion både onsdag og lørdag, men onsdagens dyst på Mors mod MorsØ FC’s 2. hold blev desværre ikke til noget, da morsingboerne meldte afbud, hvilket gav tre særdeles lette point ”på skrivebordet”.

Dermed gjaldt det så et møde lørdag dybt inde i Salling - det var det lille og hyggelige Selde Stadion, der stod med værtsgræstæppet, og det var med det lidt utraditionelle tidspunkt med kampstart 11.00. Lad det være sagt med det samme - SIF’erne spillede virkelig en flot kamp, og hjemmeholdet fik ikke et ben til jorden. Fursund har faktisk gjort det ganske fint indtil videre i denne forårssæson og optjent 8 point, og ud over 5-0 nederlaget til Stoholm i det første opgør, så var sallingboernes største nederlag inden lørdagens match på 1-3. Men det blev der altså lavet godt og grundigt om på, og det endte med de særdeles voldsomme 1-11 cifre, da dommer Niclas Juul Christiansen fløjtede det kortløse opgør af i det skønne majvejr.

Lucas Bach tordnede et frispark ind efter cirka et kvarter - det var et meget flot mål - og herefter gik det slag i slag, og stillingen var 4-0 til fjandboerne efter de første 45 minutter. Det var blandt andet kommet i hus via et fremragende hovedstødsmål af Andreas Rauff, og så sørgede henholdsvis Mathias Jørgensen og Mark Svendsen for de oplæg i kronologisk rækkefølge, som Mark Svendsen og Mikkel Søndergaard omsatte på fineste vis.

I de sidste 45 minutter blev det 6-0, inden Fursund fik reduceret til stillingen 6-1. Men det blev så til yderligere fem mål fra SIF’erne og dermed slutresultatet 11-1.

Dermed er der i den grad lagt op til den nok afgørende topkamp på udebane mod Løgstrup på torsdag d. 25. maj med kampstart klokken 19.00. De to hold er stukket helt fra de øvrige mandskaber i tabellen, og på nuværende tidspunkt har Løgstrup kun sat de point til, som de mistede, da de tabte 4-2 i Stoholm tidligere på foråret. Det bliver spændende at se, hvorledes det kommer til at gå, for det bliver disse to mandskaber, der skal fordele 1. og 2. pladsen i mellem sig - 1. pladsen giver direkte oprykning til serie 3, mens en 2. plads giver et temmelig besværligt opspil.

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside