Stoholm meget tæt på serie 3

Kian og Lasse øjner Serie 3 forude.

Fodbold - serie 4 for herrer

Løgstrup - Stoholm IF 0-3 (0-2)

Målscorere for SIF:

0 - 1 v. Jesper Lindegaard (8. min. - str.)

0 - 2 v. Jesper Lindegaard (30. min. - str.)

0 - 3 v. Lasse Svendsen (80. min.)

 

Det var i den grad topopgør, som dommer Søren Skovbo fløjtede op til torsdag aften på Seier Park i Løgstrup. Inden matchen havde stoholmerne fremdeles maksimumpoint, mens LGIF’erne kun havde mistet de point, som de tabte, da det omvendte møde endte 4-2 til fjandboerne. Derfor ville dysten langt hen ad vejen kunne afgøre den direkte oprykning, og Stoholm IF-Fodbold kom, så og sejrede, for det hele endte med en indiskutabel 3-0 gevinst til gæsterne.

Efterfølgende var cheftræner Kian Lykke naturligvis en tilfreds mand.

  • Jeg synes virkelig, at vi ramte et højt niveau i den her kamp så der skal gives ros til alle mine spillere for en helstøbt indsats. Derudover nød vi stor opbakning fra vores tilskuere og Stoholm Ultras, så det var en sand fornøjelse sådan en torsdag aften. Jeg mener ikke, at der overhovedet kan pilles ved vores sejr, for det var meget begrænset, hvad Løgstrup kom frem til, mens vi altså ramte træværket tre gange. Det var en super holdindsats, og nu vil jeg da godt erkende, at det vil være en solid skuffelse, hvis ikke foråret ender med en oprykning til serie 3, kom det altså fra Kian Lykke.

Udeholdet fik en glimrende start, da Mathias Rørbæk Klausen allerede i det 8. minut fik tilkæmpet sig et straffespark. Det omsatte Jesper Lindegaard sikkert, og det gav ro på med en så hurtig føring. I en 1. halvleg - hvor både Mathias Rørbæk Klausen og Jesper Lindegaard begge ramte stolpen - kunne fjandboerne øge føringen omkring den halve time. En bold røg lidt frem og tilbage i Løgstrup-feltet, og pludselig lignede det nærmest en refleks, da en af hjemmeholdets spillere sat arm på bolden. Straffesparkskendelsen kunne der intet indvendes i mod, og Jesper Lindegaard var igen sikkerheden selv fra 11-meter pletten.

Det betød altså 2-0 ved halvtid, og i de sidste 45 minutter fortsatte SIF med at være i kontrol. Mark Svendsen lavede en flot aktion, der havde fortjent en scoring, men Svendsen måtte se forsøget prelle af på den ene opstander. Mod slutningen af opgøret fik Løgstrup dystens eneste gule kort, og i overtal kunne Stoholm så sætte trumf på. Unge Oliver Bigum var særdeles energisk, og hans forarbejde kunne Lasse Svendsen omsætte til mål, og dermed endte det hele altså med en klar udesejr på en lidt kold og blæsende majaften.

  • Alle kunne få stemmer efter sådan en god indsats, hvor taktikken blev fulgt til punkt og prikke. De fleste gik dog til Daniel Vestergaard, men det var også skønt at se, at vores tre indskiftere Lasse Svendsen, Mathias Jørgensen og Oliver Bigum alle gik ind og gjorde det flot. Nu har vi tre matchbolde, så det må selvfølgelig ikke kikse, og det tror jeg bestemt heller ikke, at det gør, lød det afslutningsvis fra cheftræner Kian Lykke.

Første skud i bøssen er Grundlovsdag om aftenen, hvor Stoholm gæster Interfjord Park i Glyngøre, hvor Sallingsund tager i mod. Det bliver helt sikkert en svær kamp, for sallingboerne har kun tabt til Stoholm og Løgstrup indtil videre. Der er kampstart klokken 18.45 mandag d. 5. juni, og her kan Stoholm IF-Fodbold altså med en sejr sikre sig oprykning til serie 3.

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside