Super ”Super-Lørdag” i Stoholm - med oprykning

Fodbold - serie 4 for herrer

Stoholm IF - Sparkær IF 9-0 (4-0)

Målscorere for SIF:

Morten Groth + Mark Svendsen med hver to mål samt Lucas Bach, Mathias Jørgensen, Oliver Bigum, Noah Lykke og Mikkel Søndergaard

 

I fremragende vejr fik Stoholm IF-Fodbold afviklet sin årlige, store fodbolddag - den såkaldte Super-Lørdag. Den så på Anton Konradsens initiativ første gang dagens lys tilbage i 2012, og selvom Corona aflyste den helt i 2020 og det blev til en miniudgave i 2021, så er det efterhånden en sejlivet og populær tradition. Som noget helt nyt har DBU Jylland fra og med i år afskaffet enhver form for stævneform - det har der altid været ved de yngre fodboldspillere, så det bliver sværere og sværere at holden sådan en samlet fodbolddag, da kampantallet er faldet betragteligt. På den måde kan der kun afvikles det antal kampe, som Stoholm IF-Fodbold selv har hold + det var muligt at invitere blandt andet naboerne fra Mønsted ved de alleryngste, der så kunne mødes på 3-mands banerne. Det gav så cirka 20 tællende turneringskampe fra 5-mands fodbolden og op på en dag, som aldrig 100% er fastlagt, når året starter, men meget tit har det været den anden lørdag i juni og dermed lørdagen efter Skive Festival. Som noget helt nyt var der i år arrangeret livemusik fra klokken 17.00 og knap fire timer frem - altså efter at fodboldkampene var færdigspillet. Musikeren skal have ros for at spille og synge rigtig godt - her kunne der godt have været lidt flere mennesker, men dem der var der, de havde en fest.

Stoholmerne skal have stor ros for at bakke flot op på dagen og dermed til alle fodboldkampene, og specielt kampen i serie 4 med kampstart klokken 13.30 mellem Stoholm og Sparkær var godt besøgt. Her var det så også faldet sådan ud, at Kian Lykkes tropper kunne sikre sig oprykning til serie 3 - det er aldrig før sket på en Super-Lørdag, at Stoholm IF-Fodbold har kunnet sikre sig avancement. Det gjorde mandskabet med maner og som nævnt med solid opbakning på tilskuerpladserne og ikke mindst fra SIF-Ultras. Sejren kom til at lyde på voldsomme 9-0 efter 4-0 ved halvtid, og det var ikke et mål for stort. Det blev en fredsommelig affære, hvor dommer Kim T. Madsen gav et enkelt gult kort til Mark Svendsen i slutfasen.

Cheftræner Kian Lykke var selvsagt en tilfreds mand, og 12 kampe har indtil videre kastet 12 sejre af sig. Allerede i aften mandag spiller SIF igen, når det gælder et møde mod Sallingsund på Interfjord Park i Glyngøre med kampstart klokken 18.45. Sallingboerne har stadig mulighed for at fravriste Løgstrup 2. pladsen, så det bliver spændende at se, om oprykningsfejringen er ude af SIF-benene, når der fløjtes op i aften.

På søndag d. 18. juni er der så forårets sidste match - igen en udekamp - her er der kampstart klokken 12.00 på Vils Stadion.

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside