SIF tabte for første gang i foråret

Fodbold - serie 4 for herrer

Sallingsund - Stoholm IF 1-0 (0-0)

 

Om der stadig var oprykningstømmermænd skal være usagt, men faktum er, at efter imponerende 12 sejre i rap - og en dertil hørende meget fortjent oprykning til serie 3 - måtte Stoholm IF-Fodbold mandag aften indkassere et nederlag, da det gjaldt et opgør i Glyngøre mod 3. placerede Sallingsund.

Værterne hev sejren hjem på en scoring i det 77. minut, og dermed ender de et opgør om puljens 2. plads, når de i sidste runde møder Løgstrup - 2. pladsen giver efterfølgende opspil til serie 3.

Cheftræner Kian Lykke havde dagen derpå følgende kommentarer til nederlaget i mandagens varme vejr.

  • Vi må nok erkende, at vi manglede 5-10% på det spillemæssige plan. Varmen gjorde også ondt på os så kort tid efter en meget sjov og våd oprykningsfest på Super-Lørdag. Men alle mine spillere skal have stor ros for deres indstilling og fightervilje, og vi havde bestemt også undervejs de muligheder, der kunne/burde have givet en scoring. Det var tydeligt at se, at vi meget gerne ville have haft den 13. sejr, men lidt ud af ingenting fik de pludselig sat det afgørende mål ind med knap et kvarter tilbage, kom det altså fra Kian Lykke.

Der var bestemt tænding på, og kampens dommer Jørgen Ø. Laursen måtte hele fem gange finde det gule kort frem - tre gange ramte det gæsterne i skikkelse af Andreas Rauff, Daniel Vestergaard og Mathias Jørgensen. I de 12 første dyster har SIF ikke scoret under tre mål i en eneste af kampene, men denne juniaften blev det altså helt uden scoringer til fjandboerne.

  • Vores bedste spiller var Andreas Rauff, der hele kampen i gennem drev vores hold flot fremad. Det var nok for tæt på lørdagens Super-Lørdag, hvor vi virkelig havde en fest, men jeg synes bestemt, det er positivt, at mine spillere var meget skuffede efterfølgende - det viser en vinderindstilling, som vi helt sikkert får brug for, når niveauet bliver noget højere - både til Fjends Cup og efterårets serie 3, lød det afslutningsvis fra cheftræner Kian Lykke.

Inden en velfortjent lille fodboldsommerferie gælder det så det sidste opgør på søndag d. 18. juni klokken 12.00 på Vils Stadion - her er det Sydmors, der tager i mod.

Velkommen til Stoholm IF´s hjemmeside