Fodbold - serie 3 for herrer

Viborg FF - Stoholm IF 2-1 (0-0)

Målscorer for SIF:

0-1 v. Mikkel Søndergaard (55. min.)

Efter den flotte åbningssejr over lokalrivalerne fra Mønsted kom Stoholm IF-Fodbolds serie 3 oprykkere ned på jorden igen torsdag aften, da det gjaldt efterårssæsonens anden dyst på Kirkebækvej mod Viborg FF. Det blev tæt lige til det allersidste, men da dommer John K. Pedersen fløjtede af, var det med resultatet 2-1 til viborgenserne.

• Vi møder et stærkt VFF-mandskab, der i den første halve time var bedre end os i tanke og handling. Derfra får vi løst udfordringerne og kommer også frem til chancer, men det var os, der var bedst tjent med, at der ikke blev scoret i de første 45 minutter, kom det efterfølgende fra cheftræner Kian Lykke.

Målene kom til gengæld i 2. halvleg, og det var fjandboerne, der først kunne juble, da dagens bedste Stoholm-spiller Mikkel Søndergaard blev spillet fri af Jesper Lindegaard, hvorefter Søndergaard flot tippede bolden i nettet. Nu lå det pludselig til, at stoholmerne måske kunne hive alle tre point med hjem, men i det 74. og 76. minut scorede hjemmeholdet, og mere skete der ikke på målkontoen i resten af opgøret.

• Deres første mål var et drømmehug fra 25 meters afstand, og det er, hvad der sker. Det andet mål ærgrer mig mere, for der var vi stadig lidt groggy over udligningen, og så blev der ikke kommunikeret godt nok mellem vores målmand og forsvar, så det scorede de på til 2-1. Der blev råbt på en offside, men dommerens fløjte var tavs, fortalte Kian Lykke, mens han fortsatte.
  • Kampen havde bestemt tænding, og vi fik via flot fodboldspil sat dem under pres i slutfasen, og her havde vi også de chancer, der kunne/burde have givet en udligning. Det allersidste forsøg var et godt frispark fra Jesper Lindegaard, men det ramte desværre overliggeren, og mere blev det ikke til. Jeg vil gerne give stor ros til alle mine spillere, for der blev virkelig ydet flot mod en rigtig god modstander - deres sejr kan bestemt forsvares, men vi ærgrede os godt og grundigt, da slutfløjtet lød, sagde Kian Lykke afslutningsvis.

Kampene falder som perler på en snor i øjeblikket, og allerede på tirsdag er der i den grad dømt lokalopgør igen. Her skal Stoholm nok engang på udebane, men køreturen er ikke lang - det er nemlig naboerne fra Sparkær, der tager i mod. Det er hjemmeholdet, der står med favoritværdigheden - også set i lyset af, at det sidste opgør endte med en 3-0 sejr til Sparkær ved årets Fjends Cup.

Håbet er, at Kian Lykke og co. kan overraske - dysten spilles på tirsdag d. 22. august klokken 18.45.