Stoholm IF - Hersom/Bjerregrav 3-1 (2-1)

Målscorere for SIF:

0-1 v. Nicolaj Christensen (20. min.)

0-2 v. Noah Lykke (30. min.)

3-1 v. Nicolaj Christensen (85. min.)

Efter to forudgående nederlag til henholdsvis Viborg FF og Sparkær kom Stoholm IF-Fodbold tilbage på vindersporet i fodboldens serie 3, da mandskabet hjemme på Karlsen Arena fredag aften besejrede serie 2 nedrykkerne fra Hersom/Bjerregrav med 3-1. Det var tiltrængte point til cheftræner Kian Lykke og co. i den jævnbyrdige kreds, hvor det tyder på, at det kan blive tæt helt frem til de sidste spillerunder.

Stoholmerne kom fint fra land, men der blev ikke scoret i indledningen, hvor ellers tilbagevendte Nicolaj Christensen havde muligheden alene med gæsternes målmand. Den chance udnyttede han ikke, men det gjorde han så i det 20. minut, da Jesper Lindegaard sørgede for forarbejdet, og langt fra mål så Christensen, at udeholdets målmand var langt ude, og så stod der 1-0. Den føring blev udnyttet omkring den halve time, da unge Noah Lykke nettede - igen var det med midtbanemotor Jesper Lindegaard i oplæggerens rolle. Så åndede alt ellers fred og idyl - dog kun i et minuts tid for så havde Hersom/Bjerregrav reduceret, og i den situation så SIF-defensiven tøvende ud, og det blev straffet.

I de sidste 45 minutter overtog gæsterne mere og mere af spillet, og allerede efter 20 sekunder fik de en friløber, men her skal SIF-målmand Tobias Johansen have stor ros for at komme godt ud af sit mål og levere en glimrende redning. Bedst som SIF-tilskuerne sad og frygtede/ventede på en udligning slap Jesper Lindegaard afsted i en kontra cirka midtvejs i 2. halvleg, og han blev nedlagt, hvilket dommer Carl Ulrik Grove kvitterede for med et indiskutabelt rødt kort til en Hersom/Bjerregrav-spiller.

Det gav lidt luft, og det betød også, at presset mod SIF-målet lettede, og i det 85. minut kunne hjemmeholdet så sætte trumf på. Jesper Lindegaard sørgede med et assist-hattrick for, at tilbagevendte Nicolaj Christensen kunne lukke og slukke - til stor lettelse for cheftræner Kian Lykke og Stoholm-tilskuerne.

Dermed kom Stoholm IF-Fodbold op på 6 point, men allerede i den kommende runde venter der igen hård modstand - noget der stort set vil gøre i hver eneste match i denne efterårssæson. Det er Skals, der venter på udebane, og der er kampstart på torsdag d. 31. august klokken 18.30.