Stoholm tabte vigtigt lokalopgør

Fodbold - serie 3 for herrer

Mønsted IF - Stoholm IF 2-0 (0-0)

I efterårets første kamp sejrede Stoholm efter en hæsblæsende afslutning med 3-2 over Mønsted - det var dengang, Anders Børsting i kampens 94. minut sendte bolden i nettet fra banens midte. Søndag var der så ”returkamp” i Mønsted, og Østfjends-mandskabet fik sin revanche med et 2-0 resultat. Igen kostede det dyrt i tabellen, og cheftræner Kian Lykke og co. er nu placeret på en direkte nedrykningsplads efter de første 8 runder - der mangler 6 kampe i den tætte kreds.

Det lod sig ikke skjule, at der var skuffelse over nederlaget søndag eftermiddag - i kampens 30. minut fik hjemmeholdet nemlig et direkte rødt kort, da en Mønsted-spiller slog ud efter Stoholm-forsvarsspiller Lee Madsen. Dommer Jørgen Ø. Laursen var ikke i tvivl, så det betød altså overtal i den sidste time for SIF’erne, og stillingen var her 0-0. Det var også målløst, da der blev fløjtet til pause - Mark Svendsen havde haft gæsternes bedste mulighed før pausen, men her reddede Mønsteds målmand med en fin fodparade - det var værterne, der havde de farligste forsøg i de første 45 minutter, så Stoholm var bedst tjent med remis efter 1. halvleg.

En helt logisk konsekvens af det tidlige røde kort til Mønsted var, at hjemmeholdet trak sig tilbage på banen og overlod spillet til stoholmerne, men gæsterne havde endog meget svært ved at spille sig frem til chancer. I det 55. minut blev Mark Svendsen sendt afsted, og han blev uden for feltet nedlagt af Mønsteds målmand - det gav gult kort, men det efterfølgende frispark kom der ikke noget ud af.

Og så skete der det, der ikke måtte ske - med to spillere i undertal fik værterne scoret og bragt sig i front omkring det 60. minut - det var ikke godt. Stoholm pressede på - havde bolden rigtig meget - men MIF virkede farligere end SIF, når de en sjælden gang fik sig en omstilling. En stor chance blev det til omkring kampens 80. minut, da Anders Børsting fik en friløber, men desværre fik han afsluttet lige på målmanden. I slutfasen satte Mønsted så trumf på, da et frispark langt ude i siden blev sendt afsted, og den blev ikke afværget af målmand Tobias Johansen.

Mere skete der ikke på målfronten, og kampen ebbede ud med slutresultatet 2-0 - et resultat der selvsagt glædede hjemmepublikummet, mens SIF-tilskuerne måtte luske slukørede fra stadion i det østfjendske.

Dermed er der igen hårdt pres på cheftræner Kian Lykkes tropper - næste mulighed for point er på lørdag d. 23. september klokken 13.00, hvor Viborg FF gæster Karlsen Arena i Stoholm - her har SIF’erne revanche til gode efter et 2-1 nederlag i det første opgør.