Stoholm IF - Viborg Søndermarken 2-0 (0-0)

Målscorere for SIF:

1-0 v. Noah Lykke (65. min.)

2-0 v. Oliver Bigum (70. min.)

I sidste weekend blev Stoholm IF-Fodbolds skæbne desværre beseglet i fodboldens serie 3 - det skete, da holdet tabte med indiskutable 5-0 på udebane mod Bruunshåb/Tapdrup. Dermed var det ikke længere muligt at nå 6. pladsen, så den afsluttende kamp fredag aften på kunstgræsbanen i Stoholm var uden reel betydning - modstanderen var nemlig den anden nedrykker fra Viborg Søndermarken.

Ikke desto mindre blev opgaven taget seriøst, og man skal heller ikke undervurdere betydningen af at slutte af på en god måde. Det var længe en tæt dyst, og specielt i de første 45 minutter bød gæsterne ind på et føringsmål, men her skal målmand Tobias Johansen have stor ros for flere fine indgreb undervejs.

I 2. halvleg kom hjemmeholdet langt bedre med, og det var helt fortjent, at det endte med cifrene 2-0, da dommer Kenneth Velling fløjtede opgøret af. De to scoringer faldt tæt på hinanden omkring midtvejs i halvlegen, og det var flotte scoringer. Først smækkede rutinerede Morten Groth et godt indlæg ind i feltet, og det headede unge Noah Lykke lige så flot i nettet. Kort efter var det så ligeledes unge Oliver Bigum, der resolut sparkede bolden i nettet forbi en chanceløs Søndermarken-målmand.

Mere skete der ikke på målfronten, og dermed kunne cheftræner Kian Lykke og spillerne altså glæde sig over en ganske fornuftig afslutning. Igen skal de tilstedeværende spillere have ros for en meget fin indstilling, og spillet flød også til tider flot på kunstgræsbanen denne aften i slutningen af oktober.

Det kuriøse bestod i øvrigt i, at begge målscorere først var blevet skiftet ind i pausen, men de gjorde til gengæld en rigtig fin entre, kan der konstateres. Der blev undervejs givet et gult kort til begge mandskaber - Stoholms ramte Lee Madsen i slutfasen.

Dermed er efterårssæsonen slut, og det endte altså som bekendt desværre med en hurtig returbillet til serie 4, som man jo ellers suverænt rykkede op fra i foråret. Noget usædvanligt slutter SIF med en minustotal i målscoreren på absolut beskedne minus tre, men alt for mange tætte kampe er blevet tabt i sæsonen. Derfor slutter Kian Lykke og co. med 14 point via 4 sejre, 2 uafgjorte og så 8 nederlag - målscoreren hedder 23-26, og den afsluttende match var så også første gang i efteråret, at målet blev holdt rent hos SIF.