Stoholm IF - Rødkærsbro 2-1 (2-0)

Målscorere for SIF:

1-0 v. Noah Lykke (8. min.)

2-0 v. Mark Svendsen (45. min.)

Kian Lykke og co. sørgede for andet år i træk for oprykning på Stoholm IF-Fodbolds store, årlige fodbolddag - den såkaldte Super-Lørdag. Det gjorde bestemt ikke Super-Lørdag dårligere - som altid forløb dagen rigtig godt, og på imponerende vis spillede samtlige 20 turneringshold på hjemmebane. Dog var vejret særdeles udfordrende i år, og i tidsrummet 11.30 til 13.30 åbnede sluserne for alvor op, og det var synd og skam, for det var netop der, at de fleste børnehold var i aktion. Men vejret kan man som bekendt ikke gøre noget ved, og der var heldigvis godt humør hele vejen rundt med rigtig mange folk på og omkring banerne i løbet af dagen.

Tilbage til opgøret i serie 4, der var blevet en direkte oprykningskamp mellem Stoholm og Rødkærsbro. Værterne har haft en meget svingende periode på det seneste, så derfor var kravet en sejr, hvis der skulle drikkes champagne på Super-Lørdag. Uafgjort ville fastholde SIF’erne på 1. pladsen inden sidste runde, mens et nederlag ville tippe fordelen over til lørdagens modstander fra Rødkærsbro. Som nævnt rykkede SIF også op på Super-Lørdag i 2023 - her blev efteråret så tilbragt i serie 3, og det gav desværre en nedrykning, så det derfor igen har heddet serie 4 her i foråret.

Hjemmeholdet fik den perfekte start på matchen, da Noah Lykke på flotteste vis sparkede værterne i front allerede i opgørets 8. minut - det skete efter forarbejde af Emil Kristensen. Herefter bølgede det frem og tilbage i en lige match, og det lignede en smal halvlegsføring til Kian Lykkes tropper, inden Mark Svendsen slog til i 1. halvlegs overtid. Altid hårdtarbejdende Svendsen blev sendt afsted på kanten af offside, og han svigtede ikke og øgede føringen til 2-0.

I de sidste 45 minutter fortsatte det med at være et lige opgør, og da Rødkærsbro pludselig fik reduceret efter cirka en times spil, så blev det særdeles spændende i den resterende del. Tættest på kom udeholdet i det 85. minut, men en meget stor chance blev tæt under mål skudt over, og så kunne stoholmerne ånde lettet op. Efter 93 minutters spil fløjtede dommer Vagn Nygaard Mikkelsen af, og så kunne der jubles og festes - og det blev der også gjort.

Dermed hedder det altså serie 3 igen, og det gjorde det som bekendt også så sent som i efteråret 2023. Derfor må det absolutte succeskriterium være, hvis Kian Lykke og co. kan fastholde pladsen, når det går løs efter sommerferien.

Sidste dyst i serie 4 i denne omgang er på fredag d. 21. juni, når SIF på udebane skal møde Alhedens fra Frederiks - de har en teoretisk mulighed for at nå 2. pladsen - der er kampstart klokken 18.00.